43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Screenracer #15261 Speciel engem nem is érdekel. :( Addig nem is néztem, amíg ez a balhézás el nem kezdődött. De tulajdonképpen az se nagyon érdekel, hogy te mit hiszel. Ettől az én életem nem lesz se jobb, se rosszabb. :) -
Fasza mobilrol.... -
Òò termèszetesen ez ìgy van:)))) Remélem egyszer kiderül ki ez a rejtélyes idegen aki mínuszol:-):-) -
Tökeletes időtöltès a fodrásznál várakozás közben:-) -
Screenracer #15257 Kiváncsi lennék, hogy te hasonló helyzetben szó nélkül hagynád-e? :))) -
Tyuki80 #15256 Bármelyikőtöknek lehetett volna...mint a homokozóban a 2 évesek..
-
Screenracer #15255 Ezt miért nekem írod? -
Screenracer #15254 Ezt így levezetted magadban és csak ez lehet az igazság. Hát. Te komplett őrült vagy. De befejezem, mert ez amúgy is meddő vita egy ilyen elmeháborodottal. 
Bocs, Alex. Nincs több OFF.
-
Tyuki80 #15253 A végén majd gyerekek a homokozólapátot, a formákat ,meg a labdákat tegyétek szépen a helyére!Jó? 

-
Csodálkozol?:DDDD ami csodálatos az hogy ennyi plusszodDD miközben mindenki rajong érted, innentől meg egyszerű mennyi alreged is van:P az őssz értékelésed volt mínusz 49, mikor erre felhívtam a figyelmedet lekezdett csökkenni :DDDD Most -21 erről ennyit:) mindenki másnak meg ezerszám jön a mínusz de te ártatlan vagy:DDDD na fejezzük is be itt és most:) -
Screenracer #15251 Figyelted mennyi minuszom van? HÁÁÁÁT,
!!!!
Ja, szép terelés, de ezzel még nem derült ki, hogy milyen 4 accom van.
Pontosan ki is hazudozik? -
plusz még annyit hogy nem egy örült jön szembe az autópályán hanem 100:) de további jó szórakozást:P -
Figyel már ott kiderül hogy hazudsz folyamatosan hogy mínusz 49 voltál most meg már mennyin is állsz?:)) az hogy az alregjeiddel felpontozod magad attól még nem leszel okos és szép:)
Foglalkozzon veled egy pszichiáter mert én biztos nem ide böfögtél megint valamit , kiderült hogy nem vagy okos.. én meg közérdekűen jeleztem ki is a nagy mínusz rajongó...bye.. -
Screenracer #15248 Sőt még magamnak is én osztogatom a minuszokat, nem? -
Screenracer #15247 Hát rólad el tudnám képzelni. 
Csak azt magyarázd el nekem, hogyha nem vagyok "akkora személyiség", akkor miért van az hogy te állandóan velem foglalkozol? Nincs senkid? Fogadj örökbe egy kutyát!
Mellesleg jó volna ha felsorolnád a 4 accomat, ha már ekkora nagy pofával híresztelgeted.

-
Az kellene pedig meg rendes gumi:) Plusz rendes netcode:( -
GPx8 #15245 Komolyan nem értem, hogy pl. a szélárnyékkal mit sz*rakodnak...? -
Nem azóta kiderült hogy nem te voltál 4 accal hanem mi saját magunkat hogy rádfogjúk mert akkora személyiség vagy a szimes világban 

-
Screenracer #15243 Biztos az is én voltam. :DDD -
Tyuki80 #15242 Félreértettél!Teljesen tisztában vagyok, voltam vele mi ez a pálya!Köszönöm a linkedet,de megspórolhattad volna az időt.Értetlenkedésem annak szólt,hogy jó páran és nem csak magyarok bizonyos pályákat úgy várnak mint a Messiást (köztük ezt is)aztán az ember kicsit online körözget pl a nordon (ami sztem a legismertebb hosszú pálya világon a le mans-i mellett) és kiderül,hogy kb minden 5. ember tud rajta hiba nélkül körbemenni.Ennek fényében kicsit vicces ez a nagy várakozás.Pusztán ennyi akart lenni.
Gondoltam,hogy lesz ak
i helyreigazít
-
En +300db minuszt kaptam valakitol, 1-1.5 ora alatt!:DDD Nem tudom ki volt, nem is erdekel, de vicces volt frissitgetni az adatlapot, es latni, hogy folyamatosan no a minusz:D -
Screenracer #15240 Értem én, csak le*****m. :DD -
Ő már csak ilyen srác, természetesen ő semmiről nem tud és nem is érti:DDDD -
érdekes hogyha válaszolsz nekem, vagy kiderül hogy nincs igazad, mindig lesz legalább 10 új minusz jelem.. :D -
Viszont az sdk az kesz, az mar evek ota kesz van, legalabb van mit kiadni :))))
Meg a bookind ra is erne, mar megszoktuk, de tores serules szelarnyek ....anelkul lassan tenyleg dogunalomba fulladnak a versenyek . -
A "kesz" az mindig relativ:) Mar a jatek is "kesz" volt, majdnem meg is jelent 2012 decembereben:DDD -
Mint egy falat kenyér :)
Az atalakitott lobbi/booking rendszerről meg nagy a hallgatás, pedig már a múltkor is majdnem kész volt:) -
Az nagyon kell most .... :))) -
Screenracer #15233 -
jöhetne már végre az SLS :D -
Lesz ma frissítés...
Állítólag car SDK-val többek között.... -
-Ment a vote! 
Off:
Ahogy látom steamen elég nagy kiárusítás van jelenleg. Lehet megveszem a Távoli Sírás 3-at, mert anno 75%-os végigjátszásnál elszállt a gép és vele együtt a mentés is.
On:
más:
Kicsit kezd laposodni ez az AC dolog. Ma ugye péntek van, várható vmi frissítés? (...v már nem a péntekek a mérvadóak?) -
lehet szavazni, hogy mi legyen a következő akciós csomag
-
ha ezt el kell magyarázni, akkor már rég rossz, de azért itt egy rövid írás róla
Targa Florio - Szenvedély, sebesség, halál -
Rendeznek ott meg manapság is rally -t ha jól tudom...
De inkább úgy értettem h ez már tényleg olyan hosszú h nem olyan mint egy sima palyaverseny, nem olyan h szinte tökéletesre begyakorlod... -
Tyuki80 #15226 Azért azzal hogy rallys feelingje van,ezzel tudnék erősen vitatkozni. -
Nekem pl azért is tetszik, mert ez már olyan hosszú h rally -s feelingje van...
És azért valóban kuriózum lesz...
Illetve az is látszik h minőségi mod lesz , legalábbis a készítők hozzaallasa példaértékűnek kéne lennie... -
ritkaság, kuriózum...mitomén :)
Ez olyan mint Man sziget, azt is imádtam, F1C és rFactor alatt, és ha átteszi valaki Assetto-ra akkor majd ott is, életemben nem voltam ott, 5-6 TT-t néztem végig, de amikor megyek fel a hegyre akkor mindig elkap a 'hangulat'...itt is menyien meghaltak versenyzés közben :(
ezt a videót még hat éve tettem fel, nem sokat látni rajta, mert limitelve volt a méret akkoriban, ez meg elég nagy pálya.
Nagyon komoly munka volt akkoriban, sok kört beletettem NR2003-ban, F1C-ben, de még rFactor-ban is.
Szal ezek ilyen 'gyűjteményes' pályák, különlegesek. :) -
Tyuki80 #15223 Valaki elárulhatná,miért vagytok annyira rápörögve erre a pályára?
..csak azért kérdezem,mert a méltán elismert és népszerű nordon is alig tud egy pár ember értelmesen körbemenni.Ez meg ahogy látom lényegesen hosszabb,és sztem nem is jó. -
Assetto Corsa Targa Florio-n egy kör 4 videón :) :
remember, it's very early stage of progress