43023
  • lac coo
    Hát én nem tudom nekem kell-e az rf effektus ....Napi ötven mód és másnap annak ötven házi változata ....
    Mostanában normális autó tuti nem lesz ,az enm öt perc összehozni ....
  • Screenracer #15300
    Az ne zavarjon, hogy te kezdtél nekem irogatni.
    Meg az se hogy az összes alregeddel idáig minuszolgattál.
  • BooMiller
    Na:) ezt már akartam kérdezni hogy miez:) Mínuszolni attól még jobban fog de használnám:)
  • precise
    Van egy olyan opció, hogy tiltó lista. Rárakod és többet nem látod. Nekem már vagy 10 ember rajta van, amióta használom sokkal jobb fórumozni.
  • vass17
    Én örülnék igényes autóknak is :) Az más kérdés, hogy kb azokkal is csak egyedül tudnék szórakozni, kivéve, ha az X+1-edik GT3 autóról lenne szó...Amúgy igazad van, ez az autóválaszték már nagyjából elég is, kár, hogy csak 10%-uk van használatban.

Egyébként én nem bánom az akciókat, még ha "teljes" áron is vettem, nagyon jó lenne behúzni minél több játékost, hátha akkor kicsit felpörögnének a szerverek és talán lenne egy kis változatosság is, mert szerintem a jelenlegi helyzetben ez a legnagyobb baj a játékkal, hogy fellép az ember nagy kedvvel, aztán vár 10 percet a szervereket böngészve, hátha akad valami jó és a végén elmegy a kedve is.

• cselt
    bakker ne ezen a minuszoláson pörögjetek már, inkább a játékról legyen szó, kezd már uncsi lenni.

ON:
    most aztán jönnek majd az rfből konvertált kocsik is ezerrel úgy érzem, bár inkább pálya kéne, kocsi van már elég.
  • Szabi #15295
    pedig mára már így működik a játékipar és ez nem is titok.. megjelenéskor meg úgy általában is csak az vesz teljes áras játékot akinek sok pénze van és/vagy nagyon akar játszani már a játékkal :D

Steam-en pl. már csak azért is megéri nagy akciókat tartani, mert így megveszi az is akit esetleg nem is érdekel (sok kis bevétel is jobb mintha már nem veszi meg senki drágán :), és ha sokan megveszik akkor ismét a Steam toplista elejére kerül... majd amikor visszakerül normál árra, megveszik talán drágábban is amikor látják, hogy a barátaiknak is már megvan a játék :D
  • Screenracer #15294
    Gondolom, ha több ember is van, aki nem ért egyet a falkával, az tulajdonképpen csak egy ember lehet, több accounttal. Ennyire már nem lehet itt mindenki ennyire korlátolt. :DDD
  • Screenracer #15293
    Máshogy alakult. :))
  • Alexease
    Azert a te mai termesed is 100% OFF :)

Nem szolok bele, amig nem durva a helyzet, de tucatnyi embert szopattok a szokasos hulyesegekkel.

A CARS-nal mar elerted, hogy 3-4 ember hasznalja csak a topic-ot (vagy csak 1-2, tobb accounttal:DDDDD).
  • Adam Jonas
    Óóó hogyne már, lassan adják ingyen az AC-t, az a tuti.

Én tuti írok egy levelet az olaszoknak, ha ez az 50%-os leárazás összejön...
  • lac coo
    "Bocs, Alex. Nincs több OFF. " ?
  • Screenracer #15289
    Ezzel együtt 16 hozzászólásod volt ebből 14-ben velem foglalkoztál. Úgy gondolod, hogy másnak nincs elege belőled? Másrészről miért ne adhatnék neked mínuszt, ha nem tetszik a hsz-ed? Esetleg pontokba szednéd, hogy miket írhatok és hova? Azt márr tudom, hogy mínuszt tilos adnom, mert besírsz rajta. Te tényleg ezzen rugózol, hogy kinek mennyi minusza van? Találj már magadnak valami igazi életet vagy egy nőt, kutyát, macskát...
  • lac coo
    Talan lesz egy ket izgalmasabb gumi, nem ez az Aris egyencucc....
  • Alexease
    Igy hogy a karrieren kivul (ami ugy sem lesz tobb, csak Event-ek sorozata pontoket, es ami az ilyen AI-val ugy is hasznalhatatlan:D) megjelent minden funkcio, es a progi visszaugrott a 0.2 verziohoz, most neki tud allni nyugodtan javitgatni/ujrairni.

Ezek az editorok es mod-lehetosegek lekotik az embereket egy joidore...
  • lac coo
    Hát így elindítva a játékot, olyan sok értelme nem volt ennek az update-nak :)
    Talán a BMW Z4 Gt kicsit jobb lett nem olyan sínautó...
  • lac coo
    Hagyd a p.csába, had nyomkodja, ha ez az öröm az életben ....
  • BooMiller
    De nem te vagy ugye bejött 27 ember a fórumba hozzá szólás nélkül minuszolni:DDDD
  • BooMiller
    Csak 27 mínuszra futotta?:))))))) 8 hozzá szólásom volt a sima reged meg még kettő ezzel ki is jött a 27:D
    Ügyes vagy, más nem is írt a forumba csak mi 4-en:DDDD
  • Screenracer #15282
    Szerintem szabi talált meg emgem, na meg BúMájer.
  • lac coo
    Annal inkabb csinalhattak volna egyet a palyahoz is. :)
  • Alexease
    Az autoepites kicsit bonyolultabb, kenytelenek voltak reszletesebbet adni.
    Nem probaltam, de az a DevKit auto elvileg mukodik.

De legalabb a gumi-file-t egyszeruen megoldottak:)))
    SemiSlick:

0|100
    0.1|100
    0.2|100
    0.3|100
    0.5|99.5
    1.0|99
    1.5|98.5
    4|98
    10|97
    11|96
  • lac coo
    Johet, persze, csak a palyaepites joval "egyszerubb " mint egy auto, oda megsem futotta egy ilyen lepesrol lepesre leiras.......
  • lac coo
    Nem kell eszrevenni, aztan majd eltunik, az elmult ket napban ugysem sikerult hasznos hszt irnia....betalalta szabit, aztan kb ennyi ....
  • BooMiller
    Azk is johetnek azert:-) e30 melle ohetne egy merga/calibra/alfa:))
  • BooMiller
    Ott a problema hogyha engem kiveszunk az egyenletbol meg mindig rengeteg ember marad... Csak azt ered el hogy nem szolnak hozzad mi tobb k.. nem kivancsiajk rad.. Nem mentunk a cars topicba ,erre atjottel ide AC hozza nem szoltal erdemben az biztos.. De ha akkora majer vagy mert nem lattunk toled ?gy e92 M3 ertekezest?? Mivel azzal tepersz nem? Jatekban is benne van... Ehelyet it basztatsz mindenkit, ha szeretned hetete egyszer beszolok a cars topicban es itt nyugi van:-)
  • lac coo
    Ezért nagyon nagy kár idejárnod ....
  • Jackal
    Bakke, pedig már kezdtem örülni hogy mekkora cucc szakad épp a nyakunkba, erre se kocsi, se pálya. Az a Formula K leglább játszható? :)
  • Screenracer #15273
    Na, egy valamit tisztázzunk. A + azt jelenti hasznos hsz, a - azt, hogy nem hasznos hsz. Szerinted a te hozzászólásaid hasznosak? Nem hiszem. Tehát bárki adhat minuszt érte. Még az se kell, hogy szeressen vagy utáljon. Tehát ne ringasd magad abban a tévhitben, hogy téged mindenki szeret, kivéve engem. :) Csak az a különbség, hogy én a "szemedbe" is mondom. Okostojás.
  • lac coo
    Bezzeg az autómodderek kaptak normális leírást !!!
  • BooMiller
    Pfff jo lesz:)
  • lac coo
    Most jön az ezer moddolt gumi korszak ! :DD
  • precise
    0.20
    - New setting enables forms to overlap ingame
    - Fix to some cars in showroom
    - Fixed debug apps
    - Improved log messages for easier debug
    - Improvements in skybox rendering inside the cubemap
    - Addedd penalty in time attack for going too slow
    - Fixed Time Attack spawn position in some track
    - Added Formula K car with open physics as a template car for modders (found inside folder sdk/dev)
    - Added open tyre physics files from all AC cars (found inside folder sdk/dev/tyres_ac) as examples
    - BMW Z4 GT3 performance balance (slightly faster)
    - Corrected non working mirrors on Lotus Exige 240r
    - Corrected non working mirrors on Lotus Exige S Roadster
    - Corrected disappearing cockpit on M3 E92
    - Corrected wrong proportions on Ferrari 458 mirrors
    - Corrected internal glasses on lotus GTC and GX
    - Fixed Python lap count
    - Increased Setup bar animation speed
    - Fixed error for laptimes > 99:59:999
    - New Shared Memory Layout (update your application!) example on http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shared-memory-reference.3352/
    - Fixed non-ascii symbols on Setup Tab
    - Fixed time left showed in Basic App during practice solo session
  • lac coo
    Gyakorlatilag nulla :DDD
  • lac coo
    0.20
    - New setting enables forms to overlap ingame
    - Fix to some cars in showroom
    - Fixed debug apps
    - Improved log messages for easier debug
    - Improvements in skybox rendering inside the cubemap
    - Addedd penalty in time attack for going too slow
    - Fixed Time Attack spawn position in some track
    - Added Formula K car with open physics as a template car for modders (found inside folder sdk/dev)
    - Added open tyre physics files from all AC cars (found inside folder sdk/dev/tyres_ac) as examples
    - BMW Z4 GT3 performance balance (slightly faster)
    - Corrected non working mirrors on Lotus Exige 240r
    - Corrected non working mirrors on Lotus Exige S Roadster
    - Corrected disappearing cockpit on M3 E92
    - Corrected wrong proportions on Ferrari 458 mirrors
    - Corrected internal glasses on lotus GTC and GX
    - Fixed Python lap count
    - Increased Setup bar animation speed
    - Fixed error for laptimes > 99:59:999
    - New Shared Memory Layout (update your application!) example on http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shared-memory-reference.3352/
    - Fixed non-ascii symbols on Setup Tab
    - Fixed time left showed in Basic App during practice solo session
  • BooMiller
    Na vegre valami:)
  • bigiboi
    Jön valami 268 megás cucc ;)
  • BooMiller
    Ertem:)) az a problema hogy olvastam mar itt 5-6 embernek az irasat hogyha neked irtak valaszt ami nem tetszett neked, akkor ott a minusz ezerrel.. Tok erdekes en elhiszem termeszetesen hogy nem te vagy:)) akkor viszont van egy vedoszented:))))))) persze teged nem erdekel:D
  • Screenracer #15263
    Írd a számlámhoz! :DDD
  • lac coo
    En itt se voltam, de nekem is adogatjak a minuszokat :)))))