43023
  • Screenracer #15421

Ezt kiptóbálnám igaziban is. Azt hiszem hamarosan benézek ek egy Alfa kereskedőhöz egy próbaútra. :))
  • Screenracer #15420
  • Screenracer #15419
  • Screenracer #15418
    AC-hoz még senki se csinált ilyet, legalábbis én nem találtam.
  • bardocz
    Szerintem vannak ilyenek.
    Valaki azt írja, hogy AWD, mert szerinte ez egy Delta, csak 155höz hasonló elemeket raktak rá. Remélem igaza van.
  • Screenracer #15416
    Egy ilyen, hasonló videót lehetne csinálni AC-hoz is. Az beszédesebb lenne, mint a puszta idők összehasonlítása.

• bardocz
    Jaja, láttam, megkérdeztem ott is, hátha válaszolnak. De én arra tippelek, ha jól láttam utcai csak FWD meg 4WD-ben volt.
  • Screenracer #15414
    AC FB-n csak ennyit adtak ki. :(
  • bardocz
    A DTM-es elsőkerekes, nem?
  • bardocz
    Tényleg senkinek sem sikerült megértenie mit akart mondani? :DD
    Nem nyélgázon, határon vert rá 10 sec-et a rekordra, ami valóban nem jelentene olyan sokat, hanem lazán körbeautózva. És ez a probléma. De igen, majd a szkennelt talán jobb lesz.
  • Screenracer #15411

Assetto Corsa - Alfa Romeo officially revealed!
    (segue in italiano)

Alfa Romeo is one of the most popular brands in the world and it represents, as well as Ferrari, a symbol of the automotive history .
    It is also one of the most wanted car brands for racing games: each time we announce a new license, Assetto Corsa enthusiasts ask us to include Alfa Romeo car models in the game.

As you might remember, in our recent poll we asked to gamers which car Brands they would like to get in Assetto Corsa in future: we did it with the aim to drive our investment decisions in the right way. Alfa Romeo has resulted as one of the most voted brands: so, we are very glad to announce that Alfa Romeo has been officially licensed for the racing game Assetto Corsa! In addition, at least one Alfa Romeo car model will be included in the 1.0 version of the game, we are pretty sure you will appreciate this addition, that will be provided for free.

We are pleased to announce that the three top-voted by the public have been confirmed for production, to delight of fans:

Alfa Romeo 4C
    Alfa Romeo GTA
    Alfa Romeo 155 V6 TI

Other Alfa Romeo models will be unveiled soon. We'll be happy to share with our fans the making of this beatiful italian cars that will be reproduced with the maximum fidelity
    in order to guarantee the best possible accuracy of physics and tactility of feeling.

We would like also thank all our active AC fans, who purchasing the game and sharing with us their feedback and suggestions, give us the energy and the resources we need to evolve and improve Assetto Corsa more than we ever imagined.
  • Pitti
    Szóval ezen a nordon 10 másodperc különbség tényleg semmi.
  • Pitti
    Szerintem se jó a valósághoz hasonlítani egy játékot idők alapján. Az életben is simán lehet 3sec különbség hőmérséklet páratartalom, légnyomás, gumik minősége állapota... stb változások miatt, és akkor az aszfalt minőségét változatosságát, gumizódást,.... fel sem hozom. Szóval ezt a nord mod-ot meg végképp nem érdemes valós időkhöz mérni, szerintem.
  • Alexease
    Az iR-nel elegge onfejuek:) Vannak rossz pillanataik nekik is. Az utolso update-nel eppen a V8-ra toltak ki valamit, aztan megis visszacsinaltak;D
    Elvileg jon a Holden is, valszeg azzal egy utt friss infok es adatok, tuti szet fogjak piszkalni.
  • Adam Jonas
    OFF

Ehhez képest anno szép nagy ívben tojtak van Gisbergen intő szavára, hogy ne cseréljék iR-be a V8SC fizikáját, na mindegy.

ON
  • Alexease
    Igen, a szkennel nyomvonal az alap, hogy hasonlitgatni lehessen valamennyire.

Raadasul egyelore az AC-ban orulunk, ha nem tulsagosan bugosak az autok, nem remegnek a levegoben a kerekek, nem orul meg a felfuggesztes vagy nem megy meg hatonfekve is az auto:DDD

Meg az iR-ben is vannak elteresek, pedig az egy kicsit mas kategoria:P
    Ott honapokig (6-12) keszul 1 auto, folyamatos, tobbszori valodi, kozvetlen, csapat/gyarto/verseny informaciokbol es telemetriakbol. Valodi versenymernok es versneyzo rakja ossze az autokat, nem csak egy versenyzo adja az arcat a fenykepekhez, mint "szakerto":)
    Valodi gumikat/kerekeket valodi tesztpadon tesztelnek es elemeznek:) Nem kicsit elhivatottak (foleg Kaemmer van elvarazsolva:P)
    Ha nem erkeznek meg az adatok es/vagy a program tobb tucat erzekelojebol es telemetria cuccaibol nem a megfelelo, a valossal megegyezo adatok jonnek vissza, lazan, gond nelkul csusztatnak meg 3-6 honapot egy auto megjelenesen:D

Kaemmer-nek mindig kell plusz egy-egy ev, mert neki sose jo;) Es az iR-ben is lazan mennek extras idoket a userek.

Ehhez kepest az AC, foleg a lehetosegeikhez kepest, telejesen OK, hogy ilyen "egyszeruen", ilyen jol megoldottak.
  • Tomsteel
    Nem akartam ilyen lavinát indítani, bocsi srácok!

Az biztos, hogy a hivatalos Nord feltárhat problémákat, hiszen az első igazán hosszú pálya lesz a játékban, aminél ilyen kaliberű eltérés szerintem egy szintén hivatalos autónál már soknak minősülne. Futómű tesztnek se lesz utolsó.
  • lac coo
    Külön kategória, ez játék az meg valóság :)

Mindegy, ilyeneken én sose akadtam ki, enélkül nem megy , ez mindenhol megvan.
    ahol viszonylag pontos, ott e lehet tudni soha, hogy vajon nem az autó lassabb és a pálya rövidebb picit, stb ...:)
  • bardocz
    3sec nem sok? :DD Az már külön kategória kb.
  • lac coo
    Az se sok ...
    Meg amúgy ilyenkor mi van, semmi :)
    Az életben meg nem lehet tudni, hogy apálya rövidebb vagy az autó gyorsabb, vagy a gumi tapad jobban stb .:)
    eleve minden általam próbált játékban öngyilkos módon lehet támadni a kerékvetőket, ott már eleve bukik minden .
  • bardocz
    Dehogynem, az 3sec egy spa hosszúságú pályán.
  • lac coo
    A palya tuti nem pontos, majd az AC-s, szkennelt.
    De akkora palyan 10 masodperc igazan nem sok szerintem. :)
  • Tomsteel
    Ezért is írtam, hogy a pályával valami nem stimmel, mert lazább tempóban mint az "eredeti" 10 mp volt a differencia. Ha úgy mennék ahogy az életben soha, akkor jóval több lenne
  • vass17
    Talán azon kívül, hogy nem érezzük a gyorsulási erőket, a másik legnagyobb különbség a valódi versenyzéssel összehasonlítva a félelem hiánya :) Képzeld magad annak a helyébe, aki igazából vezette, a világ legveszélyesebb pályáján egy többszáz milliót érő autót, a saját életösztöne pedig nyilván ennél is erősebb, azért nem csodálkoznék rajta, ha esetleg nem talált meg minden másodpercet :)
  • lac coo
    Nekem úgy tünik még a a homokon is nyomja a gázt, mikor már keresztben áll :))9
  • BooMiller
    Muhaha elég jó cocpit kijön ennyi pénzből ugye?:DDD Még a seggembe is tudok egy riftet rakni:D És csak megnyomom hogy restart:D
  • lac coo
    Jah, mindig elfelejtem ezt a vb-t :DD
  • lac coo
  • BooMiller
    Erről a VB de főként Kunosék tehetnek ezzel a xpfgnfjknfgfng rendszerrel...
  • lac coo
    gondoltam nézek valami online futamot, de jelenleg 59 ember játszik összesen :DDD
  • lac coo
    Én érzem, sokkal előbb stabilizálja az autót.
  • Tomsteel
    Tényleg tűzijáték és utcai karnevál nélkül javítottak egy ilyen kaliberű dolgot?
    Én nem nagyon érzek különbséget.

Alex: nem próbálom hasonlítani, ezek csak száraz időkülönbségek. :) Ilyen tempóban ahogy én végiggurultam egy rutinos versenyző gond nélkül teljesíti a pályát élőben.
  • Alexease
    Vagy az autoval, gumival, aeroval... :)
    Es persze a palya sem lesz sose szazas, jelenleg 1-fele tapadas van rajta, aztan over.
    Plusz, te nem fogsz meghalni a monitor elott;DDDD
    Az igazihoz idot hasonlitani nem sok ertelme van.
  • Tomsteel
    Valami nem gut még ezzel a Nordschleifével, Zonda R rekordjának könnyedén (tapogatózva) adtam 10 másodpercet.
  • lac coo
    Kipróbáltam, szerintem sokkal jobb lett.
    forma abarthot néztem, az alap setupon eddig elég jól be tudta gerjeszteni magát, most teljesen jó, van normális csillapítás, hamar helyreteszi a rugókat. És érzésre ugyanolyan jó mint volt, csöppet sem lettek laposabbak a huplik .
    Végre valami értelmes fejlesztés :D
  • lac coo
    És akkor most job ba felfüggesztés, vagy mi ?Én ezt a mondatot nem tudom értelmezni :)))
  • Szabi #15385
  • lac coo
    Mi az a monoshock ? :))
  • alma2
    0.20.2
    - Fixed wings animations in replay
    - Frequencies and damping ratio work for front monoshock
    - Dynamic wing controller now uses setup value as initial angle value
    - Shaders normal map improvements
    - KS Suspension editor. A simple editor for your suspension.ini file that gives some additional data
    - KS Gear Ratio editor. A simple editor that creates gear ratios from cogs
  • alma2
    Mentem egy kort a mini palyan is. Olyan szeles mindketto, az egesz pit elferne egymas mellett :)
    Este nyomhatunk rajta mindket verziojan par versenyt. A minin mondjuk abrath-tal.

Az a baj A.I-val nem igazan elvezetes.(Gondolom a tobbi palyara is igaz ez)) Utolso helyrol indulsz, max 3 kor es mar elso vagy. Festesbol ha jol lattam, ha s1-es abrath-tal megyek, az a.i is azt kapja.