43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Megtisztelnek egy Spa-val meg egy rakat autóval? Gondolom DLC lesz, amiből kapok 10%-ot kedvezményként. Hűha. -
Megtisztelnek egy Spa-val és egy rakat autóval ....ingyen . -
De jó példa a SimBin és R3E...aki a legelején regisztrált meg használta, ők kapták meg az esélyt, hogy első körben teszteljék a multit, meg kaptak bónusz kreditet. Most kicsit Kunos-nál ezt úgy érzem, mintha nekem kellene dolgozni, másnak meg kifizetik a béremet, hogy költse el nyugodtan...
Lehet, hogy hülye a hozzáállásom, ezt aláírom, de akkor is felb@sz, hogy ennyire szarnak azokra, és ennyivel nem tisztelik meg azokat, akik már az elejétől kezdve megvették a játékot... -
De megvették az elején tömegesen ... -
steam-re kerüléskor is lehetett jó áron venni, aki nem nézet utána és drágán vette az így járt
megjelenés körül drágulni fog a játék, de addig is fel kell kicsit rugdosni az eladási listán.. :D -
Igen, de most nézd azt a felét, hogy az Early Access-nél nem fognak tömegesen belefektetni nagy összeget az emberek, mert nem tudják, hogy milyen lesz a végtermék, mivel még nagyon az elején van/volt az egész. (Most számítsuk le, hogy pCARS-nál voltak olyan őrültek, akik százezreket fizettek bele, átlag user vakon azért nem fizet ki nagy összeget).
És nem azt mondom, hogy végig kellett volna ez a 18 eurós ár, csak mondjuk az első 1 hétben, vagy 4-5 napban...akkor most a saját fejemet verném az asztalba, hogy miért nem vettem meg, amikor olcsóbb, bevezető áron volt a cucc. -
Leárazni akkor kell mikor már kevesen veszik, nem az elején :)) -
Nem, az a bajom, hogy lassan ugye nagyon azt írják, hogy kész a játék, és most kezdik el leárazni, nem pedig a legelején, akit full vakon bele akar fektetni a játékba. Szóval igen, gratulálok a Kunos-nak, talán bizalomban kezdik überelni az ISI-t meg Tim Wheatley-t. -
Egyrészt elszámolnom senkinek nem kell, mivel mennyit játszom, másrészt mert nem mentem vele néhány napja , nem jelenti azt hogy nem tetszik nem jó stb :DDD
Vagy számomra érdektelen autót választotok , vagy jó a cucc csak nem érek rá, fáradt vagyok stb .... -
Miii ??? :D -
Meg ezt is dragalod vagy mi vele a gond?!:) -
precise #15530 A kettő összefügg, azért nem játszik vele mert nem tetszik neki teljesen, és ugyanezért is károg. Aki meg csak játszik és élvezi annak jó így is, ezért nem károg. -
Tyuki80 #15529 Már ne haragudj de nekem úgy tűnik.... -
Gratulálok a Kunos-nak, mocskos olasz banda... -
Mert hogy ki karog ? :)
Én nagyjából leszarom mennyit adnak el belőle, nem az én dolgom ... -
Tyuki80 #15526 Azt azért tökre viccesnek tartom,hogy általában,minél kevesebbet játszik valaki a progival-annál többet károg,finnyog,méltatlankodik.
Mi akik rendszeresen megyünk vele,meg csak használjuk és élvezzük a dolgot.
-
az userek nagy része számáéra ez már lecsengett, de ez nem baj, nekik csak a pénzük kellett ide :) -
neilszab #15524 Ez sztem nem így van, rengetek a kiváró, akik már egy ideje szemezgetnek vele és az 1.0-ra várnak, azok egy része most megveszi... meg persze az akció vadászok... már is a 4. (!!!) cím az AC a Steam eladási listáján...
Illetve nem hiszem, hogy lecsengett, csak most egyrészt jött a VB, másrészt mindenki realizálta, hogy ez a multi még messze van a jótól és mindenki várja a végleges verziót... sztem -
valami lassabb jobb lenne nekem:) -
elnézést elba.tam
na most indult...:) -
server elindult...
mindjárt megyek én is:) -
Tyuki80 #15520 MINDENKI JÖJJÖN!!!! 

-
ferrari458s1 mugello
20.30 kor indítom ... 10perc q+8 kör verseny
3 ilyen egymás után..
server: barcalaci84 -
ez szimpatikus nekem is...:) -
ma még valami original track-el kéne mert nincs fenn az aosta, meg meg sincs hirdetve az egész... -
Tyuki80 #15516 458 s3 mugello
-
precise #15515 aosta fiat 500 -
Freejoin-t (http://www.kegetys.fi/freejoin/new.php) az játék főkönyvtárába kell kicsomagolni (assettocorsa mappába)...más teendő játkos oldalról nincs...
fél 9 -kor indítok servert...mi legyen a kombó?mennyi q? hány kör kb?
aki felrakja az 1.22-es verziót az menet közben is betud csatlakozni booking nevezés stb nélkül...
3 versenyt berakok egymás után, ha vége az egyiknek ,a server indul a következővel -
Innentol mar senki nem veszi....Minden dollar ajandek. :)
Mostanra mar a divatbol jatszok is eltuntek, lecsengett a dolog..... -
LOL! Az EA arbol meg 50%, lassan ingyen adjak:))) Ukranoknal mennyi lesz, 5EUR?!:)))) -
Kinek mi a durva gepigeny..... -
neilszab #15510 50%-os akció vasárnap estig a Steam-en! 
http://store.steampowered.com/app/244210/ -
gyerekek nagyon durva gépigénye van ennek a game-nek? graf látom fasza, de kell alá Paks is? -
természetesen lehet jelszavas is...sőt admin jelszó is van (bár az adminos parancsokat még nem nagyon vágom h működik:) )
sőt több versenyt is simán lehet beállítani egymás után , akár különböző kombókkal is lehet...
-
-
Screenracer #15506 Hogy te semminek se tudsz örülni.
-
+3 het update nelkul, de adnak egy autot, hogy negyen mit varni:)
Az jo hir, hogy fenyesitenek a grafikan, a nagyon kell (:D), de esetleg az online-rol is irhatna valamit. Marad a booking vagy csinalnak valami normalis rendszert? Esetleg dolgoznak a toresen? Vagy a szelarnyekon? -
Screenracer #15504 AC FB:
Hello AC followers,
gradually we are getting closer to the release candidate version of Assetto Corsa: the next update should already include some changes to the graphics engine that will allow us to test the overall compatibility, although you might not see any new effects until the new algorithms will prove to be stable. More details will follow soon.
The next update of Assetto Corsa Early Access is scheduled for 18th July and it should include the long awaited Lotus 98T. As already known, Assetto Corsa AI, utilizes the same physics model used by the player. With more than 1000 horse power and tons of downforce produced by this amazing grand prix car, the AI finds it very challenging keeping a proper racing line. The reasons will be clear to you too, when you will try staying on track while driving this unbelievably fast and “raw” racing car. We are working to improve AI interactions and hopefully we'll be able to include the Lotus 98T in next update and include AI enhancements to the sim.
A big "thank you" to all those people who join the Early Access program every day. You help us to constantly improve Assetto Corsa : Your support is amazing and we really want to thank you, so we are investing in new content, new licenses and even more importantly, new people, hiring developers able to cover strategic positions in our company that will allow us KUNOS Simulazioni and Assetto Corsa, grow stronger and more efficient and capable.
-
neilszab #15503 OK, akkor ma barcilacinál lesz a buli én nem indítok külön szervert.
Laci, ezzel a progival jelszót is lehet azért beállítani, ugye?
Csak mert egy valami rosszabb csak booking-nál, az pedig a public!
-
Nord 0.9.8 kisfiattal
lehet jönni aki kicsaomagolta a progit