43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Egyébként ez most nem az a le árazás amit pár napja linkeltek hogy 4 játékot dobott kis a steam hogy lehet szavazni melyiket árazzák le? Dirt3 meg 2 másik volt meg az Assetto, mert akkor egyből más a leányzó fekvése:D -
+1 ...főleg a dombok méretei ill. szponzortáblák stb. De legalább van vmi, FUN-ra már jó lehet. :)
0.8-as, tehát még jöhet némi kozmetika. -
Úgy látszik, egy évtized alatt sem sikerült megtanulnod értelmezni egy szöveget, mert nekem nem magával a leárazással, hanem annak IDŐZÍTÉSÉVEL van a gondom. És igen, ha annyira kezdeti szakaszban belefektettem egy kis pénzt a cuccba (magyarul tehát bizalmat szavaztam meg nekik), akkor elvártam volna azt, hogy nem kezdik el az EA-t is még tovább árazni. Átmész rF2-be, hasonló problémám van az ISI-vel, PR szinten közelítenek a 0-hoz. Ugyanis elgondolkodtam azon, hogy beújítom a Standard licenszemet Lifetime-ra, de miután Tim Wheatley-nek 30 másodpercnyi munka közel 11 dollárba kerülne még a Liftime - Standard különbözeten felül, hagyom azt a p*csába...
Szóval igen, énis gratulálok neked ahhoz az Achivement-hez, hogy 10 évnyi fórumozás után neked ebből a rinyálás jött át, nem pedig ennek elvi tartalma/lényege, de én kérek elnézést, hogy bizalomért cserébe elvárok ennyit, meg az én k*rva anyámat. -
ez rohadt jó volt:) -
ha valakinek van kedve akkor jöhet a hungaroringre
csináltam servert...most fiat500 utána f458 indul
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni...
server:barcalaci -
precise #15576 Lassan évtizede fórumozok, láttam már érdekes dolgokat, volt hogy az én agyam is elborult volt, és írtam ökörségeket. De olyat, hogy valaki egy leárazás miatt rinyáljon, olyat még nem. Gratulálok a rare Achivementedhez! -
pff.. egy újabb pálya amin a környezet és az épületek szinte nem is hasonlítanak az igazi pályára.. :D -
az igen, nem is néz ki rosszul a videó alapján! -
én benne lennék...
de lehet már délelőtt is ezt nyúzom akkor:)
kicsit rondának tűnik még, de a mienk...:) -
cstibikeee #15572 Nem is olyan rossz minőségű a pálya. Este mehetnénk rajta pl. E30 DTM-el. -
cstibikeee #15571 Hungaroring -
ezt az autót eléggé nem szeretem, de végülis nem volt rossz és a végefele már a fogócskázás tetszett...
a freejoin-os dolog is ment simán...kis előre reklámozással, hirdetéssel szerintem esténként szépen összegyűlhetünk majd ezzel a rendszerrel...
holnap 8 és 10 között nincs meccs (márha nem lesz hosszabbítás ) akkr is mehetnénk valami lassabb autóval
mindenesetre holnap délelőtt Nordschlife -n gyakorolgatok majd valamivel (legalábbis ezt terveztük egy haverral) úgyhogy lesz majd server, akinek van kedve az jöjjön, bármikor fel tud lépni majd a serverre...(íha bent vagytok nyugodtan írjatok rám steamen és restartolhatjuk is akár, skippelhetjük a q-t stb...
egy rövidke videó:
-
ez jó hír :) -
biztos hogy nem a legjobb szimulátor, még csak nem is a legjobb autóversenyes szimulátor, viszont vezetési élményre magasan a legjobb :)
minimum duplázódni fog az autólista "megjelenésig", és utána még jönnek a dlc-k is remélhetőleg jó sokáig :D -
így 3 órányi csapatás után meg merem kockáztatni, hogy az elmúlt évek legjobb szimulátora ez. Emellett tolom a Raceroom Experiencet a DTM kiegészítővel, Forza 4-et, GT6-ot, F1 2013-at, Race On-t, Ferrari Racing Legends-et, de ez most per pillanat üt :D A historic Lotus-al a régi Monzában csapatni eszméletlenül odabasz, ráadásul a gépigénytől féltem, de mindent csutkára húzva 1920x1200-ban alig megy 60 fps alá :D ugye később még bővítik nagy erőkkel a kocsi kínálatot? -
Ez meg mondjuk jogos, ezt nagy hirtelen bele se számítottam. Ez kis tételnél (értsd: az eddig eladott tételnél jóval kisebbnél) működik, viszont ha meg közel annyit fognak eladni, mint eddig, bár erre tudom, hogy kevés az esély, akkor meg már bukhatnak is rajta...de gondolom, hogy ki van ez találva, meg látják a háttérbe, amit mi nem, hogy mennyi ment el eddig. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ezerért a polcon áll és senkinek nem kell már mert lecsengett, már mindenkinek megvan akit komolyabban érdekelt, akkor bizony készletkisöprés és vigyék el kisebb haszonnal, minthogy a polcon porosodjon és ne vegye senki..
a 100ft gyors haszon több ezer példányon is jobb mintha áll a pénzed a termékben és nem kell senkinek... az akció után, ha valaki használja és megtetszik másoknak is, ők már majd ismét drágább áron veszik meg, amin ismét nagy haszon lesz, viszont addig is eladtál egy csomót, ami hozott hasznot és újra van érdeklődés a termék iránt.. de te addig nyugodtan üldögélhetsz a drága cuccaidon amit nem vesz senki és semmi hasznod nem lesz, de legalább tudod, hogyha véletlenül megveszi valaki egyet hűdenagy hasznod volt rajta.. csak közbe mások 10x akkora hasznot összehoztak :) -
Meg szerintem ez nem az klasszikus EA kiadas..... -
Az alap problema felvetesevel amugy nincs semmi gond. Csak tul van varialva es most mar tokmindegy ezen rugozni, mi lett volna ha...:) Sot, 2 ev mulva 1.99EUR lesz, ennyi erovel varhatnak addig is:D -
BF-nél lehet, hogy eladáskor eladtak sokat, és jön a pénz, ugyanakkor meg játszhatatlan lett az egész ezután, és ezt nem én mondom, hanem azok, akik már elég régóta tolják. Gondolj vissza, hogy rF-ben mennyi hülye van, hála a virágbolti verzióknak, és sajnos ugyanez lett RACE 07-nél is, amint sikerült feltörni a programot.
Bízom benne azért, hogy igazad lesz, a célközönség nagy része már megvette a cuccost.
@barcalaci84: lehetséges, viszont azért érted...egy amúgyis leárazott EA-ból még engedni azért nem ugyanaz, mint a hivatalos 1.0 megjelenése után kb. fél évvel, a teljes árból. Azért az EA és az 1.0 megjelenése között elég nagy idő eltelik jobb esetben, szóval akkor tényleg egy szavam se lenne. Nekem akkor is böki kicsit a csőrömet, mert nem gondoltam, hogy még az EA 25%-os kedvezményéből is lesz még kedvezmény, és ha ezt tudom, nem veszem meg, mert tudtam volna mire költeni.
Sebaj, most már remélem, hogy tényleg kezd jó úton haladni a program, aztán akkor majd én is mondhatom azt, hogy na igen, megérte. Addig meg várok, meg kicsit morgolódok magamban. :) -
írjál negatívat nyugodtan...
de ez szimpla hülyeség...
te vagy az egyetlen ember szerintem aki nem hallott még steam akciókról...:) és meglepte a dolog...:) -
Ezt már én sem tudtam kihagyni... :) -
Solt #15559 ;) -
Mondom másképp: árulsz valamit 1000 Ft-ért, mondjuk 500 Ft a beszerzési ár, nem viszik. Elkezded 600-ért árulni, elkezdik vinni, mint a cukrot. Megéri neked, mint eladó? Persze, hogy nem, mivel pénzből élsz Te is, meg mindenki más, és nem mindegy, hogy lesz 10000 Ft-od a végén, vagy 22000...
De mindegyis, minek koptatom a billentyűzetemet, ez megint az a topik, ahol csak pozitív kritikát lehet megfogalmazni, ha meg leírom a nem tetszésemet, jön a te hülye vagy/milyen gyógyszer hatása alatt állsz/egyéb kevésbé vicces posztok.... -
Solt #15557 És? Korlátozott az eladási darabszám, vagy mi?
Aki akcióban veszi meg, az nem a célközönség... a célközönség az, aki megjelenéskor vásárol. Onnantól minden más már "ajándék". Lásd BF eladási adatok a megjelenés napján. -
meg persze nem csak a DLC-t...:)
warezzal ingyen megy az egész játék...:) -
őő izé.. kissé fáradt vagyok már
-
Solt #15554 Összefüggés elmélet? :D Az milyen? :D Nem az összeesküvés elméletre gondolsz? :D -
Mert mondjuk az eddigi árhoz képest is van még vagy 7 euró kedvezmény? -
imádom az összefüggés elméleteket.. de ez már nekem is sok.. milyen gyógyszer/készitmény hatása alatt vagy ? :D -
A DLC miatt nem kell aggodnod, ha sajnalnad (nem lenne) a penzt ra. Egyelore olyan fapados a rendszer, hogy barmit barhova masolgathatsz. Ha megjelenik egy DLC, ugy is kitolja valaki net-re: aztan toltod, masolod, hasznalod:D -
Solt #15550 Isten bizony nem értem, hogy jön ide a BF3... és, hogy miképpen lesz abból ellenfél...
Ha sokan megveszik most, akkor, hogy lesz abból kevés bevétel? -
Nem az, hogy nem érte meg, inkább az, hogy sajnos önhibámon kívül nem tudtam annyit használni, mint amennyit akartam. Ha ezt tudom, nem veszem meg a télen annyi pénzért, hanem kivártam volna idáig, ha tudom, hogy még attól is olcsóbban megkapom. Azt gondoltam, hogy ettől olcsóbban nem lesz, mint ami az EA megjelenésekor volt. Ha ezt tudtam volna, hogy még lesz attól is olcsóbban, akkor hagytam volna a picsbe, aztán megvettem volna most. -
Tudod azért nem vagyok nyugodt, mert az ellenfél a BF3 is hasonló sztori volt, igaz, ott tök ingyen lehetett letölteni az egészet, és a tiéd is maradt utána, de ott is akkor nőtt meg a Vér Pistikék száma, ahogy hallottam...
És igen, én tartok attól, nehogy az legyen, hogy nagyon sokan most fogják megvenni, és utána Kunos meg beint, hogy na nem jött be annyi bevétel eddig, mint amire számítottunk, akkor ezt nektek ingyen DLC meg miegymás... -
Solt #15547 Először is, a leárazás nagy valószínűséggel a STEAM szerződés velejárója...
Másodszor pedig, aki a steam rendszert használja, az nagyon jól tudja, hogy egy évben a 4 négy nagy leárazás idején mindet olcsóbban meg tud venni, ergo ha olcsóbban akartál volna hozzájutni, akkor vártál volna az első leárazásig.
Harmadszor pedig, aki az elején megvette, annak remegett már a keze, alig várta, hogy megvehesse, kipróbálhassa, ergo az ilyen felajzott vevők miatt lehet megjelenéskor teli áron eladni a termékeket. Megjelenéskor magas ár, utána egyre nagyobb akciók... erre épül a kereskedelem.
De megnyugodhatsz, mert az 1.0 megjelenésekor emelkedni fog az ára. -
pont ezt akartam írni:)
lehet most olcsóbb mint amikor én vettem...de az árkülönbözet szerintem azt a 300 órát megérte...:) -
Most ezen akadsz ki?:) Mikor vetted, mennyiert? Miota hasznalod? Nem erte meg az eddigi hasznalatot? -
Na hát ezek után én nagyon kíváncsi leszek erre...na mindegy, majd kiderül. -
ingyenes free dlc lesz, ahogy már elég sok autót bejelentettek h free-ként adnak majd megjelenéskor, pedig eredeti terv szerint az már rendes fizetős dlc lett volna... -
igen, elméletileg dlc lesz.. de ingyenes azoknak akik megjelenés előtt megvették a játékot :D