43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jobb alul a spotter app-t kapcsold be:)
Testre is szabhatod illetve láthatatlanna teheted utána
-
leszedtem a rádiót a linkről, bemásoltam, mentem egy versenyt, de nem hallok semmit amit kéne:)
kell valamit beállítani külök?:) -
ja akartam is irni, monduk a gt3-mas autok helyett betehetned, a ktm, lotus eleven parost pl. Foleg a teljes osszeallitast nezve, nincs helyuk ott. -
El Gigante #15658 Köszi ez volt a gond! -
A lent leirt jogosulatlan elenyszerzesrol nem is beszelve...
Szoval aki monzan kikapcsolja, biztos nem a tisztanlatasarol hires. -
a penalty marad...:)
szeretem ha a pályán folyik a verseny:)
semmivel sem balesetveszélyesebb mint amikor a szántásból jönnek vissza csőgázzal a szélesítők... -
Az elotte levoket o nyerte, viszont nekem kiirta a nevet, mindig. Ez igy eleg erdekes :) -
Mondjuk nem tudom, hany %-os szavazati arany kell, hogy ervenybe keruljon az akarat.
De ha voltatok 6-an, abbol ketten nemet nyomtak, ketten igent, vagy harman, a maradek egynek meg fel sem tunt a szavazas, vagy nem nyulkal ezert le a billentyuhoz :) -
szavaztuk vagy 15x de egyszer sem sikerült kivágni :/ -
A pitbol tudsz nyomni kick usert ilyenkor. -
Az utolson, mar Tyuki nem volt. Amikor bmw e92-vel mentunk. Addigra ismertem ki nagyjabol a palyat. Ezt az autot azert klasszisokal nehezebb az uton tartani mint a gagyi, sinautos gt3-mas kocsikat. A kis fiatrol nem is beszelve. A palya is rasegit, mert sokszor dol az ivrol kifele. Szoval nem egyszeru szerintem.
Ha jol emlekszem talan Laszlo Istvan nevu harcos elozott le az utolso kor elott, mert erdekesen sikerult venni az utolso s kanyart, aztan letiltott :( Kb eloszor szivtam emiatt meg, de rafogom, hogy meg ismeretlen palya volt, szoval ki ne vedd a penalty-t :) )
-
Ha nincs meg másnak akkor igen... Csak fehér autó másnál ... -
Saját skinneket csak én látom? -
Screenracer #15648 Töröld(uninstall) a Logitech profilert, indítsd újra a gépet, majd telepítsd újra és megint índítsd újra gépet. -
Jackal #15647 De mé g27-es kalibrálod játékban? Simán default, aztán egyesével beállítgatod a gombokat, pedálokat. Jónak kell lennie. Profilozást hagyd a francba. -
igen -
Ez ma jött ?
0.20.5
- TEMPLATE_CAR_demo_V1.fbx now included in sdk/dev/car-pipeline-v1.03 . Template will be updated again next week with better example
- McLaren MP4 12C GT3 corrected RPM leds in cockpit
- Comments for obsolete section in physics files. -
Ha profilt csinálsz,akkor figyelj arra h acs.exe -hez...NE assettocorsa.exe-hez -
El Gigante #15643 Hi, nemrég kérdeztem, nincs ötlet miért nincs forcefeedback a logi dfgt-m alatt? Ma vettem meg, jó lenne érdemben kipróbálni! ETS, simbin, dirt sosem volt probléma... hiába állítgatok semmi! Próbáltam saját profillal, g25-27-el játékban be is kalibráltam, fel is ismeri, de nulla! -
Voltam fent egy szerveren.
Monza - DTM BMW E30.
Mich@ meg Carrera néven voltak.
6-8 user próbált köröket menni, de ezek 2-en szétbaszták az egészet.
Levágták a pályát...míg mindenki kb 2:05-t ment, ők 1:40-t mert levágták a pályát..
Amikor ezt befejezték akkor meg útblokádot csináltak 2-en.
Eddig azt hittem csak Race07-ben vannak vasparasztok pubon...de ezek szerint nem csak ott...
-
Gondolom, vele csataztam én is az előtte lévő háromban :)
Utolsónak a a mezőnyből indulás megviselt :)többször is:) -
Jééé, egy ismerős arc! :)
Halló! :) -
precise #15639 Mi az elején a névtelennel (tyuki) elég jól elvoltunk. -
Mondjuk nekem pont az utolsó nem jött be annyira:)de a középső harmon izgalmas versenyeim voltak -
precise #15637 Uccsó versenyen jót mentünk vele. Ez a pálya a kedvencem volt netKarban is, bér én a Sport változatot jobban szerettem, remélem megcsinálja valaki majd azt is.
A1 Ring, Oschersleben jöhetne még azokat is szeretem. -
En valtoztatni szoktam igaz nagyon hardcore szinten nem ertek hozza, csak ilyen uzemanyag, guminyomas stb. Ezekkel szoktam varialni. -
Ratrak #15635 az volt a gáz, hogy a torrent nem ment, azt direkt lelőttem a játék előtt. Viszont a steam éppen töltött lefele, szóval igen, elnézést kérek ezért is, idő volt, mire rájöttem!
Amúgy ti változtattok a kocsik beállításán, vagy defaultban nyomjátok (mint én)? -
Csak a torrentre figyelj :)
Az tényleg zavaró volt:) -
Tetszett a pálya amúgy... Eddig egyszer próbáltam, de ilyen lehetne máskor is -
Ratrak #15632 én voltam a Biga. Bocsi a szenvedésekért, meg a tökölésért! :(
új játék, új pálya, új kocsi. Ja, és azért voltam olyan lassú az elején, mert... nah, röhögjetek egy jót: a pedálom elcsúszott a szekrényhez, és a szekrény alja megakadályozta, hogy maxra lenyomjam a gázt... :) éreztem, hogy nem gyorsul úgy a gép, mint kéne... :)
Szóval volt némi gondom, de utána is gyorsabbak voltatok azért, lássuk be. Sorry a hibákért, majd belejövök (vagy kickeltek)! -
bence.1885, a fiattal es a bmw-vel meg mentem a mclarent mar kihagytam. -
Tyuki volt a névtelen szerintem...
Ahogy tegnap is egyszer... :) -
Van egy ilyen bug elvileg a freejoin-os dologban, hogy nem mindig sikerul neki a nevet parositani... szoval mindig mas valaki a nevtelen szerintem. -
precise #15628 Uccsú jó volt. Ki volt a névtelen ember?
-
te ki voltál a játékban amúgy?volt egy két jó verseny... -
na ennyi volt egyelőre...most meccs...utána talán... -
Iszonyat rosszan ment ez a palya nekem, a bombivel meg allandoan kuzdenem kellett hogy ne torjon ki a fara, a fiattal meg jo volt mivel ugye lassabb is. Nem tudtwm tartani senkivel sem a lepest, probaltam uldozobe venni valakit de eselytelen volt. Koszi a szerot ! Jo volt fair katekosokkal gurulni par kort. :) -
Jackal #15624 :))))) -
szeva!
:)
-
El Gigante #15622 Szevasztok! Megvásároltam én is, nincs ffb-m (dfgt)!