43023
  • oneal1
    köszi!
  • oneal1
    okés, azért mondom, beparáztam kicsit az időtől!:D

én eddig 45:8at mentem....
  • Gadfly13
    Ja és itt egy setup az 599xevo-hoz Hungaroringre: letöltés
    (korábban Mugellora farigcsáltam)
  • Gadfly13
    Igen a TC-t lvl 5-re tettem, mert (számomra) ez volt az a határ, ahol még driftelni is lehetett, de azért túlzásokba sem esett.
    Az, hogy milyen az idő azt nem tudom, csak gondoltam kedvcsinálónak felteszek egy napfelkeltés vidit a pályáról.
  • barcalaci84
    kb 10-ig lesz szerver...bármikor jössz freejoin -t ha felraktad, akkor be tudsz lépni akár q-ra, akár race-re...
    verseny győztesének leintése után 90 mp-vel automatikusan indul a következő q...amire szintén be tudsz lépni a szabad helyek valamelyikére...már ha lesz szabad hely:)
  • oneal1
    az jó idő!

de ez stabis és tc-s kör nem?
  • Gadfly13
  • oneal1
    basszus:D

mondom a kis géppel nem mentem még akkor jó lesz a ferrari, mentem pár kört de .....:D

lehet csak a setup nagyon gyenge de tapadás az nem sok van.

esetleg írna időt valaki aki gyakorolt már?

köszi!
  • TeeBeee
    Erre megpróbálok én is odaérni.
  • oneal1
  • barcalaci84
    annyi verseny lesz amennyi belefér az időbe...
    mind a két autó lesz, h az is jöjjön aki az egyiket nem annyira kedveli..
  • oneal1
    két verseny lesz? a 2 kocsi miatt kérdem, vagy szavazás lesz?:)
  • barcalaci84
    Esti funrace

Kezdés:az Argentína- Svájc meccs lefújása után 10 perccel :) Vége: kb.21.55

Pálya: Hungaroring 0.8 letöltés: http://www.racedepartment.com/downloads/hungaroring.2577/download?version=3799

Server neve: barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
    10 perc q ,5 kör verseny
    autó:1. fiat500s1 ,2.ferrari 599xevo
  • barcalaci84
    persze én is úgy jövök:)
    de igazából nem zavar a dolog csak ha szándékosan csinálják...illetve ha nem néz körbe mielőtt visszajönne a pályára...
    de azért korrekt társaság van kialakulóban, úgyhogy jó lesz az:)
    legfeljebb majd jól kimérgelődjük magunkat utána:)
    holnap meg majd szívnak más pályán a penalty-val:)
  • alma2
    Szerintem nincs olyan ember, foleg, hogy penalty sincs a palyan, aki versenges kozben, ha elnez egy fektavot, majd kikerul a fure, erezne, hogy lehet nyomni ott is, akkor ne padlogazzal probaljon visszaterni a palyara, hanem lelassit majd 50-re. Ilyen az emberi termeszet.
    Na mind1, majd jol visszanezem a replay-t :)
    Csak az a baj, hogy igy mindenki batrabb lesz, magambol kiindulva mindig egy-ket centit levag majd a kanyarbol, hogy utolerje a masikat. Mert meg a kocsit sem dobalja igazabol, azt a bazi nagy koveket leszamitva az elso sikanban.
  • barcalaci84
    gyere a pályán:)
    úgy is lehagysz...fair módon kell használni és nincs gond...
    aki meg abban leli örömét h csalni próbál itt-ott az örüljön a sikereknek
    a "nagy keddi fun kupán":)
    jobban szeretem én is a penalty-t mert én se bízok az emberekben:) , de jó futamok lehetnek ennek ellenére...
    nyilván ha nem hazai pálya lenne , akkor szóba se jönne...
    így most azért meg van egy kicsit a varázsa...
  • alma2
    az biztos "fun" lesz, amikor majd a fuvon legyorsullak, mert a palya gyakorlatilag egy nagy betonplatz, nehol zoldre festve :)
  • barcalaci84
    valóban...kicsit savanyú, de a mienk:)
    funra nagyon jó...hétvégén azt élveztem a legjobban...és marha jó futamokat mentünk rajta...ha lesz jobb verzió majd elővesszük megint...
  • alma2
    ez a hungaroring nagyon gagyi meg. Se penalty nem mukodik, a fu az beton gyakorlatilag stb. Felkesz valami...
  • SimaSuna #15762
    a promót hamarosan kirakjuk. Még heggesztés alatt :)
  • Gadfly13
    Kérhetek Hungaroringre linket? (lusta vóók keresni)

Sőőt, Laci kérlek rakj össze majd egy komplett promo hsz-t (linkekkel, freejoin stb.) és kiírom maszimra is v. akár Te is kiírhatnád nyugodtan IDE.
  • barcalaci84
    fiat500 s1 tanulgatásra és ferrari599xevo száguldozni szeretőknek...
  • Gadfly13
    Milyen autó(k) is lesz(nek)?
  • SimaSuna #15758
    a FUN-nak ez a lényege. HA pl pontokért menne, meg ajándékokért, biztos véres harc lenne :)
  • barcalaci84
    na lehet szavazni h melyik pálya legyen ma este?
    http://doodle.com/964nrvk2k4cicn63#table

beírod a neved /nicked és szavazol egyik pályára vagy akár többre is ha mindegy:)
    (remélem jól csináltam)
  • barcalaci84
    kaptam sokat , de nem érzem úgy h bárki is elrontotta volna a játékomat...
    és a hétköznap esték tényleg csak a fun-ról szólnak...
    és szerintem jól érezte magát mindenki...
    mindenesetre kicsit több óvatosság mindenkitől nem árt és még élvezetesebb versenyek lesznek...
    ma este biztos király futamok lesznek...
  • Ratrak
    Hm. Én tudom, hogy hibáztam párszor. És mentettem is kb. 5x annyiszor. Ez benne van. Ti itt jópáran elég komolyan toljátok, nekem erre sem időm, sem energiám nincs. Apám, most játszottam kb. második napja ezzel a játékkal... kb. az összes autó új, a pálya új, a game fizikája új... Mégis összességében jól éreztem magam, és a hibáim ellenére nem gondolom, hogy tönkretettem volna bárki élményét. Ha mégis volt olyan, ami nem fér bele egy FUNrace-be, szóljatok! A hibákról annyit: mindig tudom, hogy hol vannak a kocsik a környezetemben, max nem tudom megoldani a szitut helyesen (túl/alulvállalom magam, nem tudom megmenteni, stb.) Ez azért benne van/lehet a pakliban, nem? A túlvállalás kb. 2x fordult elő összesen. Viszont engem is ütöttek ki, vagy volt, hogy valaki hibázott, én láttam, hogy mi történik, de már nem tudtam megmenteni a helyzetet, és én is vele együtt kidőltem. Ilyen az élet, ettől még tök jól éreztem magam tegnap este!

Szerintem jó a változatosság autók terén. Mondjuk én a lassabb kocsikat jobban szeretem általában, formaautókkal sosem játszom.
  • barcalaci84
    Amúgy szombat-vasárnapra mit szólnátok egy hosszabb NORD-os versenyhez valami gyengébb autóval Este?
    Napkozben meg lehetne rá gyakorolni rövidebb versenyekkel...
  • barcalaci84
    Gyere-gyere
  • Jackal
    Na majd ha lesz egy kis időm, benézek én is összecsiszolódni pár kocsival :)
  • barcalaci84
    Nyers még :)
    De szerintem rohadt elvezeteseket mentünk szombat délelőtt rajta...
  • Pitti
    Van már használható Hungaroring???
  • barcalaci84
    Ma eddig úgy néz ki h a Hungaroring áll nyeresre... Annak a vonalvezeteset azért ismeri mindenki:)
    Ha nem nyer ma Mugello, akkor holnap az lesz... Azt kb mindenki kedveli:)
  • Pitti
    Tanulni kell ezeket a kanyarkombinációkat, némelyiknél kb 15 kör után vettem észre, hogy kb kétszer akkora tempót át lehet vinni mint amennyivel én szerencsétlenkedtem :) Szóval van mit tanulni :)
  • SimaSuna #15747
    valahogy a pályaautó vonz engem. Így én örülnék egy:

Mugello - E30
    Nurburg - Z4
    Monza - Ferrari

csak, hogy alap pályák legyenek.

Illetve ha szükséges tudok ilyen beharangozó plakátokat (tacepao) csinálni, amit fórumokra kirakhatunk.
  • barcalaci84
    És megegyszer :
    Én jól szórakoztam tegnap is...hiába a több balesetem...
    Ennyi embert nem láttam megjelenés óta :)
    Ami jó... És szépen osszecsiszolodik majd a banda, ez nem kérdés...
  • barcalaci84
    Gyere nyugodtan...valahol el kell kezdeni a gyakorlást és offline unalmas:)
    Ma fiat500 lesz először h mindenki szokja a pályát.. .utána meg egy másik autó... Ez a két autó váltja majd egymást...
    Ötletek jöhetnek h mi legyen a másik...
  • Pitti
    Én tegnap délután megnéztem a pályát. Szégyellem de bevallom soha nem mentem rajt, nem is ismertem eddig sajnos :(
    Nagyon jó a vonalvezetése, kifejezetten tetszik, de online nem mertem menni 20 kör tapasztalattal, pont ilyen okokból mint amiről most beszélgettek. Nem szeretném senki versenyét elrontani még ha fun akkor sem. :(
  • barcalaci84
    Persze ez a volt a szlogen,de az ok inkább az h túl sok időt vesz el a mindennapos szervezés...
    Így maradt az elneptelenedes...
    Az egy nap egy komboval semmi gond nem volt minőség terén... A rendszeresen jarokkal amúgy se sok gond volt...csak másnap inkább nem jöttek...
  • Gadfly13
    Laci ez nagyon jó kezdeményezés és így tovább! ;)
    Megmondom őszintén az utóbbi napokban kicsit nálam is laposodott az AC, de ezek a FUN-ok vissza tudnak rángatni. :D