43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nyisd meg a PLR-t rF-ben, elvileg ott át lehet írni, hogy ha valaki belép a szerverre, akkor betöltse azonnal a kocsiját. (De gondolj vissza, mi volt anno F1CH-nál, bazi nagy laggok.) -
amúgy ez tényleg jó hogy nincs join lag , meg a magával rántás ha kilépnek...
így freejoin-nal meg még felhasználóbarát is lett...
elvileg ígérték Kunosék is a booking nélküli csatlakozási lehetőséget...
remélem valahogy így akarják ők is megoldani, mert a join lag és a magávalrántás a legbosszantóbb szinte minden játékban... -
Lényegesen jobb, mint az itt lévő alapmegoldás. -
miért az rf jó ilyen szempontből? aki edzés közben csatlakozik és kimegy a pályára addig egy tégla darabnak látom amíg nem megyek ki a boxba. vagy van aki kilép a szerverről és kiránt mást/másokat.
ismert jelenség nem csináltak vele semmit 9 év alatt. -
Dehogy....Arisek elokorkodnek nordon, Kunos meg pihenget. :)) -
igen chatben pl csak azoknak a nevét látod akik előtted léptek be...
viszont ahol az időmérő erdményeket lehet közben figyelni, ott látni lehet a neveket...meg persze kint a lobbyban is ,bár az se frissül a leggyorsabban, amikor sokan megtámadjuk a servert...
illetve olyan szokott lenni h valakinek nem írja egyáltalán a nevét csak egy - jelet az autó felett...
de legalább az érdemi rész az hibátlanul működik...
az a vicces h hányszor felmerült h milyen jó lenne olyan lehetőség h q-n illetve race-n is be tudjunk csatlakozni...sőt már annak örültünk volna ha legalább spectatorként fel lehetne menni ilyenkor...:)
közben meg ahogy látom ez az app már május 16 óta létezik:)másfél héttel a multi megjelenése után...:)
egyébként az a csávó csinálta aki anno a joux plane-t bevarázsolta a játékba a következő pályamodra alig kellett csak pár hónapot várni másoktól mire rájöttek h lehet berakni a játékba...
ügyes a csávó -
Mar az is csoda, hogy ez a belebarkacsolt freejon mukodik.
Remelhetoleg azert (is) kell Kunosnak most ez az 1 honapos update, mert ezzel a reszevel is kezdeni akar valamit. -
Ez igen sajnálatos hogy erre appot kell írni mert a fejlesztő nem hajlandó belátni az ökörségét... -
Tény, hogy még messze nem tökéletes a rendszer, de ezek a bugok sztem a freejoinnak köszönhetők (gondolom ennek is van egy supportja update szempontból).
Nálam tegnap a 2. futamon csak azoknak a nevét írta ki, akik előttem csatlakoztak. A többiek mind név nélkül jelentek meg szerveren, majd amikor kiléptem a "lobbyba", ott már láthatók voltak a nevek. -
Egy -két mod pályánál ilyen... Viszont amint bejon valaki a free slotra, akkor kino az adott kocsi a földből.... :) -
Nálam az autók függőlegesen állnak beágyazódva a földbe a boxban.
Valószínű, hogy többen voltunk fent mint a max létszám. -
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
lehet nyugodtan gyakorolni és még a freejoin-nak köszönhetően akár az esti főprogram előtt is összegyűlhetünk...
letöltés a pályához :http://www.mediafire.com/download/5icsyolxdlq7ur5/GenTrack1V092.zip
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni:http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip -
q8200, 4gb, ati 6770. Én alacsony-közepes grafon tolom, szerintem élvezhető, bár néha vannak 'nehezebb' pillanatai. A public szerverek meg [email protected] a rajt után, egyenesben öten össze kell ütközni, az vicc :D -
Azt a szarsagot amit kiir, azt írd le és akkor talán tudunk segíteni... -
de ez az h mi is kullogtunk...a mc-inél biztos...
már időmérőn feltűnt h mindenki mennyivel lassabb, pedig tudom h milyen időket mentek itt...mindenki mp-kkel lassabb volt...
h miért azt nem tudom...offline is meg kéne nézni h mit megyek vele, h nem -e a server miatt volt... -
Tyuki80 #15886 Más!
Valaki help.Miért nem tudok az ac forumonsemmit megnézni.Belépek a jelszavammal sikerül is a log in,de utána semmit nem tudok megnézni,mert valami szarságot kiír.Valaki ötlet?
-
Tyuki80 #15885 Bocs hogy kiléptem,de ez nekem ma egy nagy szenvedés volt.Gyakorlatilag kullogtam hátul,(pedig nem ez jellemző rám)semmi értelmét nem láttam a körözgetésnek,úgy hogy kanyaronként kb 4 tizeddel voltam lassabb saját magamnál.Mert ha valaki jobb-akkor az jobb.De hogy saját magam idéjéhez képest is kullogok.Na ezt nem.:) -
szerintem nem nálad van a gond...valamit változtattak szerintem a mc-n vagy nem tudom...
de mindenki lassabb időket ment a mc-ivel...
45 -ös idő a legjobbam és most ugyanazzal a setuppal , alig bírtam 47 végét menni... -
Tyuki80 #15883 Sőt megnéztem az rsr en:a legjobbam 1.46 177 ,ma este pedig ha megszakadtam sem sikerül 1:50 alá menni,de már az is szép volt ha sikerült ha 1:51 alatt voltam.
Nem értem. -
Tyuki80 #15882 Sok mindent tapasztaltam már,de azt most én sem értem,hogy ha megszakadok sem tudok 4 mp en belül kerülni a saját időmhöz....Nem értem.A teljes mezőnytől le voltam maradva 5 mp el... 
Ötletem sincs!Igaz tegnap újra lett húzva a gépem és az összes kipróbált setupom a régi winyómon volt.Ennyit azért nem kéne jelentenie.
Amúgy meg jó kevesen voltunk.
Kicsit hiányoltam valami jó kis utcai gépet,mert 2 pályaautó csereberélése nem volt túl ésszerű sztem.Ráadásul ha erről a szar bmw ről beszélünk. -
nincs :) versenyről is ki kellett lépnem mert telefonom volt -
Tenyleg a Sipos Attila olvassa a forumot? elkuldhetned privatba, a replayed az elso versenyrol, ha megvan. -
Gyermekeim watchogoznak.... :)
Nalam ez mar nem egyszeru . :) -
mindjart indul meg egy, de elfogyott a nep, en is megyek a dolgomra... -
most megy 1 bmw q -
most is az kezdődik -
Sebaj. Ha jol lattam, meg a vegeredmenyt sem jol mutatta a verseny vegen :) -
A bmw re mentem volna, de el kellett rohannom itthonrol. :( -
Bocs, kicsit hosszú volt az 1-es
-
Jo volt a bmw-s verseny, foleg az aki elottem lerobbant a rajtnal, mire kikerultem elhuzott mindenki :)
Viszont nezegetme ezt a replayt, most tunt fel, ami nem az en autom nincs semmi hangja, gumi, csuszas, razoko, sot a pedalokat sem jol mutatja... igy nem sokra jo, hogy tanuljon belole az ember. -
El Gigante #15871 No, megvettem én is a féláron, aztán a napokban tesztelgettem. Azért lutri volt, mert elég gyikusz ehhez már a gépem (amd5000,4gb ram, ati 5750). Van aki hasonlóval nyomja?
Fps-m megvan 30-40 között. Ha több ellenfelet berakok akkor azért látom hogy izzad, remélem multival nem lesz gond, még nem próbáltam! Sikerült belőnöm élvezhetőre a grafikát, race07-nél azért szebb! Remélem optimalizálnak még, mert a 7éves ps-en a gt6 elég pöpec, no de ez más tészta!
FFB-vel kapcsoltamban, beállítom bizonyos %-ra, nem minden autónál ugyanaz az erő. Persze értem én az autó sem egyforma, de egy-két verdánál nagyon legyengíti! Nürburgring lesz valamikor? azzal heteket elvagyok! -
megy a server
-
Igen! Ugyan úgy látnád a szerveren lévő AC-t (pl. tc-ben), mint ahogy a saját gépeden is. -
na kipróbáltam, a chat-ből nekem nem akar működni , hiába megyek be admin jelszóval:)
erre az ftp-s dologra vissztérhetünk...
ha jól értem akkor az AC server.cfg-t is lehetne így cserélni...? -
elsősorban a mod pályákra gondoltam ill. a jövőben megjelenő tartalmakkal, melyeket nem a steam fog lefrissíteni. :P -
ha chat-es dolog működik, akkor még az ftp-s dolog se kellene...
simán chat-ből írja át a server.cfg-t a szükséges parancsokkal -
A maszim, GTRM stb szerverek ott lesznek fél év múlva is, te nem biztos, hogy már akarod ezt csinálni ...;)
Jó lenne ha azokon sikerülne ezt megoldni . -
az hogy időre induljon este végülis nem létszükséglet , hisz bármikor be tudsz kapcsolódni akár q-ra akár race-re...
csak azért jó tudni h várhatóan mikor kezdődik egy szervezettebb futam ahol biztos h 10 felett leszünk...
a fontosabb az lenne h át legyen állítva már napközben/reggel a server...h bármikor összegyűlhessenek a gyakorolni vágyók , vagy akik akkor érnek rá...
de igazából mindegy mert elvagyunk az én serveremen is...:)
-
Az nem lenne rossz, ha az adminos chates dolog működne, mert egy privát FTP hozzáférést létre tudok hozni Neked, ahol tudod csereberélni az AC-n belüli fájlokat. ;) -
Azt nem értem, ha most is időre indul ,eddig miért nem érdekelt sokakat a booking miatt ? :DD