43023
  • Adam Jonas
    Nyisd meg a PLR-t rF-ben, elvileg ott át lehet írni, hogy ha valaki belép a szerverre, akkor betöltse azonnal a kocsiját. (De gondolj vissza, mi volt anno F1CH-nál, bazi nagy laggok.)
  • barcalaci84
    amúgy ez tényleg jó hogy nincs join lag , meg a magával rántás ha kilépnek...
    így freejoin-nal meg még felhasználóbarát is lett...
    elvileg ígérték Kunosék is a booking nélküli csatlakozási lehetőséget...
    remélem valahogy így akarják ők is megoldani, mert a join lag és a magávalrántás a legbosszantóbb szinte minden játékban...
  • bardocz
    Lényegesen jobb, mint az itt lévő alapmegoldás.
  • Dietrich
    miért az rf jó ilyen szempontből? aki edzés közben csatlakozik és kimegy a pályára addig egy tégla darabnak látom amíg nem megyek ki a boxba. vagy van aki kilép a szerverről és kiránt mást/másokat.
    ismert jelenség nem csináltak vele semmit 9 év alatt.
  • lac coo
    Dehogy....Arisek elokorkodnek nordon, Kunos meg pihenget. :))
  • barcalaci84
    igen chatben pl csak azoknak a nevét látod akik előtted léptek be...
    viszont ahol az időmérő erdményeket lehet közben figyelni, ott látni lehet a neveket...meg persze kint a lobbyban is ,bár az se frissül a leggyorsabban, amikor sokan megtámadjuk a servert...
    illetve olyan szokott lenni h valakinek nem írja egyáltalán a nevét csak egy - jelet az autó felett...
    de legalább az érdemi rész az hibátlanul működik...

az a vicces h hányszor felmerült h milyen jó lenne olyan lehetőség h q-n illetve race-n is be tudjunk csatlakozni...sőt már annak örültünk volna ha legalább spectatorként fel lehetne menni ilyenkor...:)

közben meg ahogy látom ez az app már május 16 óta létezik:)másfél héttel a multi megjelenése után...:)
    egyébként az a csávó csinálta aki anno a joux plane-t bevarázsolta a játékba a következő pályamodra alig kellett csak pár hónapot várni másoktól mire rájöttek h lehet berakni a játékba...
    ügyes a csávó
  • Alexease
    Mar az is csoda, hogy ez a belebarkacsolt freejon mukodik.
    Remelhetoleg azert (is) kell Kunosnak most ez az 1 honapos update, mert ezzel a reszevel is kezdeni akar valamit.
  • BooMiller
    Ez igen sajnálatos hogy erre appot kell írni mert a fejlesztő nem hajlandó belátni az ökörségét...
  • Gadfly13
    Tény, hogy még messze nem tökéletes a rendszer, de ezek a bugok sztem a freejoinnak köszönhetők (gondolom ennek is van egy supportja update szempontból).
    Nálam tegnap a 2. futamon csak azoknak a nevét írta ki, akik előttem csatlakoztak. A többiek mind név nélkül jelentek meg szerveren, majd amikor kiléptem a "lobbyba", ott már láthatók voltak a nevek.
  • barcalaci84
    Egy -két mod pályánál ilyen... Viszont amint bejon valaki a free slotra, akkor kino az adott kocsi a földből.... :)
  • Tomsteel
    Nálam az autók függőlegesen állnak beágyazódva a földbe a boxban.

Valószínű, hogy többen voltunk fent mint a max létszám.
  • barcalaci84

FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]

Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
    a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
    lehet nyugodtan gyakorolni és még a freejoin-nak köszönhetően akár az esti főprogram előtt is összegyűlhetünk...
    letöltés a pályához :http://www.mediafire.com/download/5icsyolxdlq7ur5/GenTrack1V092.zip
    freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni:http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
  • kiki888
    q8200, 4gb, ati 6770. Én alacsony-közepes grafon tolom, szerintem élvezhető, bár néha vannak 'nehezebb' pillanatai. A public szerverek meg [email protected] a rajt után, egyenesben öten össze kell ütközni, az vicc :D
  • barcalaci84
    Azt a szarsagot amit kiir, azt írd le és akkor talán tudunk segíteni...
  • barcalaci84
    de ez az h mi is kullogtunk...a mc-inél biztos...
    már időmérőn feltűnt h mindenki mennyivel lassabb, pedig tudom h milyen időket mentek itt...mindenki mp-kkel lassabb volt...
    h miért azt nem tudom...offline is meg kéne nézni h mit megyek vele, h nem -e a server miatt volt...
  • Tyuki80
    Más!
    Valaki help.Miért nem tudok az ac forumonsemmit megnézni.Belépek a jelszavammal sikerül is a log in,de utána semmit nem tudok megnézni,mert valami szarságot kiír.Valaki ötlet?
  • Tyuki80
    Bocs hogy kiléptem,de ez nekem ma egy nagy szenvedés volt.Gyakorlatilag kullogtam hátul,(pedig nem ez jellemző rám)semmi értelmét nem láttam a körözgetésnek,úgy hogy kanyaronként kb 4 tizeddel voltam lassabb saját magamnál.Mert ha valaki jobb-akkor az jobb.De hogy saját magam idéjéhez képest is kullogok.Na ezt nem.:)
  • barcalaci84
    szerintem nem nálad van a gond...valamit változtattak szerintem a mc-n vagy nem tudom...
    de mindenki lassabb időket ment a mc-ivel...
    45 -ös idő a legjobbam és most ugyanazzal a setuppal , alig bírtam 47 végét menni...
  • Tyuki80
    Sőt megnéztem az rsr en:a legjobbam 1.46 177 ,ma este pedig ha megszakadtam sem sikerül 1:50 alá menni,de már az is szép volt ha sikerült ha 1:51 alatt voltam.
    Nem értem.
  • Tyuki80
    Sok mindent tapasztaltam már,de azt most én sem értem,hogy ha megszakadok sem tudok 4 mp en belül kerülni a saját időmhöz....Nem értem.A teljes mezőnytől le voltam maradva 5 mp el...
    Ötletem sincs!Igaz tegnap újra lett húzva a gépem és az összes kipróbált setupom a régi winyómon volt.Ennyit azért nem kéne jelentenie.
    Amúgy meg jó kevesen voltunk.
    Kicsit hiányoltam valami jó kis utcai gépet,mert 2 pályaautó csereberélése nem volt túl ésszerű sztem.Ráadásul ha erről a szar bmw ről beszélünk.
  • barcalaci84
    nincs :) versenyről is ki kellett lépnem mert telefonom volt
  • alma2
    Tenyleg a Sipos Attila olvassa a forumot? elkuldhetned privatba, a replayed az elso versenyrol, ha megvan.
  • lac coo
    Gyermekeim watchogoznak.... :)
    Nalam ez mar nem egyszeru . :)
  • alma2
    mindjart indul meg egy, de elfogyott a nep, en is megyek a dolgomra...
  • barcalaci84
    most megy 1 bmw q
  • barcalaci84
    most is az kezdődik
  • alma2
    Sebaj. Ha jol lattam, meg a vegeredmenyt sem jol mutatta a verseny vegen :)
  • lac coo
    A bmw re mentem volna, de el kellett rohannom itthonrol. :(
  • Gadfly13
    Bocs, kicsit hosszú volt az 1-es
  • alma2
    Jo volt a bmw-s verseny, foleg az aki elottem lerobbant a rajtnal, mire kikerultem elhuzott mindenki :)
    Viszont nezegetme ezt a replayt, most tunt fel, ami nem az en autom nincs semmi hangja, gumi, csuszas, razoko, sot a pedalokat sem jol mutatja... igy nem sokra jo, hogy tanuljon belole az ember.
  • El Gigante
    No, megvettem én is a féláron, aztán a napokban tesztelgettem. Azért lutri volt, mert elég gyikusz ehhez már a gépem (amd5000,4gb ram, ati 5750). Van aki hasonlóval nyomja?
    Fps-m megvan 30-40 között. Ha több ellenfelet berakok akkor azért látom hogy izzad, remélem multival nem lesz gond, még nem próbáltam! Sikerült belőnöm élvezhetőre a grafikát, race07-nél azért szebb! Remélem optimalizálnak még, mert a 7éves ps-en a gt6 elég pöpec, no de ez más tészta!
    FFB-vel kapcsoltamban, beállítom bizonyos %-ra, nem minden autónál ugyanaz az erő. Persze értem én az autó sem egyforma, de egy-két verdánál nagyon legyengíti! Nürburgring lesz valamikor? azzal heteket elvagyok!
  • barcalaci84
    megy a server
  • Gadfly13
    Igen! Ugyan úgy látnád a szerveren lévő AC-t (pl. tc-ben), mint ahogy a saját gépeden is.
  • barcalaci84
    na kipróbáltam, a chat-ből nekem nem akar működni , hiába megyek be admin jelszóval:)
    erre az ftp-s dologra vissztérhetünk...
    ha jól értem akkor az AC server.cfg-t is lehetne így cserélni...?
  • Gadfly13
    elsősorban a mod pályákra gondoltam ill. a jövőben megjelenő tartalmakkal, melyeket nem a steam fog lefrissíteni. :P
  • barcalaci84
    ha chat-es dolog működik, akkor még az ftp-s dolog se kellene...
    simán chat-ből írja át a server.cfg-t a szükséges parancsokkal
  • lac coo
    A maszim, GTRM stb szerverek ott lesznek fél év múlva is, te nem biztos, hogy már akarod ezt csinálni ...;)
    Jó lenne ha azokon sikerülne ezt megoldni .
  • barcalaci84
    az hogy időre induljon este végülis nem létszükséglet , hisz bármikor be tudsz kapcsolódni akár q-ra akár race-re...
    csak azért jó tudni h várhatóan mikor kezdődik egy szervezettebb futam ahol biztos h 10 felett leszünk...

a fontosabb az lenne h át legyen állítva már napközben/reggel a server...h bármikor összegyűlhessenek a gyakorolni vágyók , vagy akik akkor érnek rá...
    de igazából mindegy mert elvagyunk az én serveremen is...:)
  • Gadfly13
    Az nem lenne rossz, ha az adminos chates dolog működne, mert egy privát FTP hozzáférést létre tudok hozni Neked, ahol tudod csereberélni az AC-n belüli fájlokat. ;)
  • lac coo
    Azt nem értem, ha most is időre indul ,eddig miért nem érdekelt sokakat a booking miatt ? :DD