43023
  • Szabi #15941
    én használni szeretném :DD
  • Dietrich
    miért Te akarsz esetleg? :)
  • Szabi #15939
    még senki nem csinált setup csomagot ? :D
  • Pitti
    köszi
  • barcalaci84
    Ákos!
    szombat illetve vasárnap este 8-kor meg tudnád csinálni telóról a szerver lelövését/újraindítását?
    mert ugye ha előtte használják akkor könnyen lehet h épp verseny résznél tart és nem tudunk addig q-ra ugrani amíg vége nincs ...ami rengeteg idő is lehet...:)
  • Szabi #15936

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Stefano Casillo :D
  • Pitti
    amúgy van róla kép? látta már valaki? :)
  • barcalaci84
    egyikse:) ő a fülöp szigeteken van hónapok óta...bár lehet visszajött már...
  • Pitti
    Melyik Kunos? :)
  • barcalaci84
    hétfőre én Monza66 pályán Ferrari F40-re illetve Lotus 49-re gondoltom (kicsit legendes hangulat)
    de ha van jobb ötlet ne tartsátok magatokba...:)

keddre pedig a Circuit de Amerika-n ( a forma1-es pálya, a codemasterses f1-ből van konvertálva a pálya) kéne kipróbálni valamit...
    erre jó lenne valami autóötlet...
  • Screenracer #15931

• Gadfly13
    Jó reggelt!

Összegezve akkor a dolgokat ill. a felmerülő kérdéseket:
    -szerver átváltva a mai programra ;)
    -maszim TS-t nyugodtan használjátok, van az AC-nak külön szobája
    -Dietrichnek igaza van abban, hogy amikor bajnoki futamaink vannak, akkor általában minden mást leállítunk a szerveren, viszont az elmúlt időszakban ez többször is elfelejtődött és igazából nem voltak gondok. Most vasárnap 19:00 órától lesz ismét egy ilyen esemény (F1 Silverstone), viszont az AC szervert nem állítom le max akkor, ha a bajnoki eseményén akadás észlelhető (quados a szerverünk jó sok rammal + gigabites hálóra van kötve az ezit szervertermében, szal elméletben nem lehetnek gondok). Ha még is lesz, akkor Laci steam chaten dobok majd egy üzit... ;)

@Laci
    Ezt a TS dolgot is akár belefűzheted a kiírásokba. A lényeg annyi, hogy:

Maszim TS: 87.229.108.129:9987
    Jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA

(én a hétvégén sajnos nem tudok majd jönni körözgetni, mert elutazunk, viszont telóról tudom majd frissíteni reggelenként az aznapi menüt)
  • Dietrich
    vannak a vérpistike ligák meg vannak a bannerban felsoroltak.
    a kettőt pont az különbözteti meg amit leírtam. Persze lesznek mindig afférok, de egy összeszokott csapatnál ennek a száma mindig csökken csak ott nem ahol cserélődnek az emberek.
  • Dietrich
    TS-t nyugodtan lehet használni jelen esetben, mivel az AC szervert is a Maszim adja.
  • barcalaci84
    szerintem felmehetünk nyugodtan, bár erről se beszéltünk Ákossal...:)
    de majd kijavít, ha mégse...:)
  • barcalaci84
    és ez nem mindig így van...a héten azért volt pár balesetmentes futam, hiába a public jelleg...szimplán az embereken múlik...
    és sokszor egy ligafutam se sokkal különb látva egy két ligánál h több oldalas büntetéseket osztanak ki a futamok után...:)
    rajtbaleset pedig életben is benne van sajnos...de szerintem javul a dolog sokszor...
  • Szabi #15925

Maszim TS-t is használni fogjátok ? :)
  • barcalaci84
    nem ,ez nem került szóba...
    de vasánap este ugynúgy tudok indítani majd én, mint eddig...
    a lényeg h napközben is lehessen gyakorolgatni közösen akár...(elsősorban hétvégén lehet ez hasznos)
  • Dietrich
    Ez sajnos mindig így van publikus szerverrel és szokott megszületni belőle a szervezet, szabályokkal alátámasztott zárt bajnoki rendszer, ami kiszűri az ilyen embereket.
    De ehhez kellene a végleges AC verzió is addig meg evvan.
  • Dietrich
    a server állandóan üzemel

kívéve ha Maszimnak bajnoki futama van, jelen esetben F1 lesz náluk vasárnap este ilyenkor leállítják a többi szervert a laggot elkerülendő vagy ezt már megbeszélted Gadflyal?
  • barcalaci84

FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]

Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
    a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...

a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
    torrentet kapcsolja ki mindenki:)
  • Adam Jonas
    Igazából az rF2 leginkább (akárcsak bármelyik játék manapság) procira kényes. Én ezt most tapasztalatból mondom, az egyik gépemen Phenom II-es proci van és GTX 660, a másikba A10-5800K és GTX 650Ti, és elég jól fut az újabb gépen a másikhoz képest, a gyengébb VGA ellenére.
  • nagy891229
    De az lehet hogy használták, mert szét van osztva 3 gépre+wifi a telefonoknak.
  • barcalaci84
    Mi szemszögunkbol csak te ugralsz ilyenkor... Ha jól gondolom tegnap veled csazazgattam az e30-Al...akkor tökéletes volt...alacsony is volt a pinged...
    A háztartásban nem használta most más is a netet? Vagy nem lopja valaki wifi-n?:-)
  • nagy891229
    Én nem vettem észre semmit se a legtöbb futamon. Az utolsóba kicsit ugrált a kocsid minimálisan.
  • bardocz
    "Egy hivatalos fórumot még olvasni sem lehet, anélkül hogy megvenném a játékot?"

Ha megveszed sem tudod olvasni, össze kell kötni a steam accoddal. Én már nem is nézem.
  • PacsutaTibi
    Korábban regeltem a AC hivatalos fórumára, hogy beleolvashassak a topicokba, lássam mik készülnek. Akkor ki is volt írva hogy adjam meg a steam-es nevemet, mert korlátozni fognak. Gondoltam jól van, biztos majd nem irosgathatok be. Ez rendben is van, hiszen így nem kell figyelni azoknak a véleményeire, hibáira, akik pl virágbolti verziót használnak.
    Erre ma már nem tudom olvasni a topicokat... Ez most vicc?? Egy hivatalos fórumot még olvasni sem lehet, anélkül hogy megvenném a játékot??
    Lehet valakit pont az ösztönözne vásárlásra, hogy látja hogy kedvenc kocsijait, pályáit készítik hozzá. A legtöbb készülő modnak pedig CSAK ott van topicja!

(Én is most vacilálok merre tovább AC vagy RF2 (mindkettőből próbáltam már régebbi(!) virágbolti verziót), de az ilyen hülyeségekkel el tudnak riasztani. Az az ütközésmodell is egy vicc, a Youtubera felrakott autókészitő videóról nem is beszélve...
    Mondjuk Rf2ben is van jónéhány dolog ami elriaszt. Drágább is, gépet is erősíteni kellene hozzá. Lehet egy ideig még maradunk az RBR, Rfactor, KRP mellet, van pár befejezetlen projektünk. )

• nagy891229
    Nem a torrentből kiléptem, csak a Steam ment alatta meg a Chrom. Itthonról játszok. Van valami beállítás amivel csökkenthető ez a laggolás? Mi okozhatja? A grafikai beállításom a display menübe, a shadow resolution:medium a többi max. FPS:kb 90 környékét tartotta.
  • barcalaci84
    biztos h ki lett kapcsolva?még most is nagyon lagoltál...100 körüli volt a pinged...vagy külföldről játszol?vagy valami más is ment a torrenten kívül a hálózatodon ami netes cucc?
  • barcalaci84
    semmi gond...tényleg kiírom majd ezt is és akkor csak megérti a restart bajnok...
    átírom majd este cfg.-t /kicserélem...
    majd reggel indítsd újra a servert légyszi...köszi
  • Gadfly13
    bocs, úgy volt h indulok, de most értem gép elé. ránéztem a szerverre, de a konzolba körönként jelennek meg az adatok és az újraindítós időszakot már nem mutatta. log-ot is néztem, de az meg tegnapi és nem mp-ről szól.
  • nagy891229
    Ez az első szimulátoros játék amivel online játszom. Nem rég kezdtem. A torrentet megértettem nem lesz többet bekapcsolva.
  • barcalaci84
    majd holnap a közleménybe beírom h no torrent és No restart...:)
    ha nem érti meg a restartolós akkor hála istennek van blacklist...soha nem lép fel a serverre többet:)
  • barcalaci84
    ne szivass már h nem tudtad , h a torrent miatt nagy lesz a pinged?
    na mindegy , legközelebb figyelj oda rá kérlek...
    a restart idegesített fel igazából...így lépett le a fullos szerverről 10 ember..
  • Alexease
    Nem sok online tapasztalatod lehet, ha nem talalsz osszefuggest a torrent es a lag kozott?!:))))
  • nagy891229
    Tisztelettel jelentem én vagyok az a barma aki nem kapcsolta ki a chatet, nem tudtam hogy nem mehet közbe a torrent, de amint elolvastam kilépte.
  • barcalaci84
    úgy néz ki elment a férgese az előbb már nem volt restart
  • barcalaci84
    kár h Ákos nincs és nem látom a servert...utána kéne járni ki ez az újraindítgatós faszkalap...
    az meg h nem képes valaki kikapcsolni a rohadt torrentet az meg nonszensz...legalább a chatet nézné a barma..
  • alma2
    mert a magyar az elso kanyarban donti el a versenyt jo szokasahoz hiven...
  • alma2
    na ossze is gyultek az idiotak, eljen a sok reklam.
    Harmadszorra is ujra indul a fiat verseny, mert keptelenek bevenni 2 kanyart az elejen tomegkarambol nelkul... de ha csak 3 auto utkozik, akkor is megy egybol a restart, idiotak...