43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
olyan olcsó a gigabites és azért nagy ugrás, h kb miért ne kategória...:)
a gigabites olcsóbb mint egy másik szolgáltatónál a 20 mb-s:)
-
Nekem upcos 60/6-os van. Szerinted? Leszarja magasról. Nem fogja felemelni 60/30-ra. -
van olyan user aki a gigabites netet kihasználja?
1-2 hónapig hűde jó...aztán már megszokott.
kíváncsi vagyok a júpíszí mit fog lépni erre..
de ne offoljunk.
-
ja a 40/20 ból csináltak 100/50-et...:)
mondjuk a gigabites se drága, de ez a 100/50 elég lesz egyelőre -
digi :)
akinek Digije van, csináljon modem resetet. :)
-
50 -re ? Az milyen net ? -
most nézem h a sávszélemet felemelték 100/50-re :)
ezt már szeretem:) -
a következő hét hétköznapi programja ez lenne:(ha van valami változtatási javaslat, akkor még MA jelezzétek, és cserélhetünk ezt/azt :) )
-
egyébként ezért választottam ezt a kocsit...nem egyszerű terelgetni , de megfogni szerintem ezt az egyik legkönnyebb az összes közül... -
most kiprobalva, nem is olyan rossz ezzel a kocsival, nagyon jol tűri az uthibakat, ingadozik mint a hajo. Gt-vel azert ossze-vissza ledobal az utrol, a meter magas razokovekrol nem is beszelve, ami elrepit, itt meg mint a tank siman atmegy rajtuk.
De szreintem a elgjobb elmeny ezen a palyan a nyomvonalul felul, hogy tok jol meg lehet menteni a kocsit, mindenfele helyeztben. -
kemény azért:) de király volt...
a 4.körben kicsit szétestem...:) -
Tyuki80 #15970 Hogy akadna fel a gázbowdened:)!
Annak viszont örülök,hogy így megszeretted a nordot.
Amúgy meg az ilyen gyökereket meg csak szimplán kickelni kell,amikor megjelenik.Sipos Attila nevét sokan megtanulták tegnap.Én biztos hogy kickelni fogom amikor meglátom bárhol is. -
EZ most NORD hétvége:)
holnap a két gt3 autóval megy a server (fele-fele arányban lesz választható a 2 autó) -
nagy891229 #15968 Bocs most kerestem vissza látom holnap is ez a pálya lesz.:) -
nagy891229 #15967 Vasárnapra vagy valamelyik más napra majd megint be lehetne tenni nordschleife-t, szívesen mennék rajta de a szombat nem jó. -
most próbáltam ki a serveren:)
lassabbat mentem jóval mint a kis fiattal:)
kicsit tényleg nehéz az autó...óvatosan kell menni ...fél egytől jöhetne valaki/valakik gyakorolni egy kicsit...:) -
Igen, mar akkor is tobb embernek szurta a szemet amit muvel...
A ma esti palyara nordschleife-ra visszaterve, talan 1 honapja ismertem meg, tanultam meg nagyjabol es klasszisokkal nagyobb elvezet szamomra, mint barmelyik gyari palyan korozgetni.
Mondjuk teljes embert igenyel, egy atlagos ember, ha nem ismeri este 8-ig azert meg tudja tanulni, hogy hiba nelkul, ha nem is gyorsan vegig tudjon menni rajta. Ez szukseges ahhoz, hogy a tobbieknek ne rontsa az elvezeti faktort. Kivancsi vagyok hany lelkes ember lesz. Es hany marad az 5 koros verseny vegere :) Mondjuk szerintem egy eleg nehez auto lett kivalasztva a palyara, ember legyen a talpann ki uton tartja. -
Hala a jo egnek, lesz egy nyugodt estenk! :p
-
Jelenleg annak kell orulni, hogy ennyien osszejonnek egy-egy este. A jelszo meg vagy itt, vagy a fenti forumokon le van irva, es az illeto 100 %, hogy valamelyiket olvassa, tagja stb. -
az ilyen patkányok miatt lesznek a szerverek jelszavasak amik természetesen nem publikusak... -
Tyuki80 #15961 Bakker pont ma este nem tudok jönni. -
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki:)
Nord 0.9.8 letöltés:http://www32.zippyshare.com/v/78410010/file.html
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
-
Ha akarunk jókat versenyezni a jövőben, akkor azonnal bannolni kell örökre az ilyen surmó gyökereket. Ez egy igazi veréb. Ilyet csinálni, pláne magyarként az egyetlen normális magyar közösségben...
-
Már akkoriban is állandóan kicsuszott az elejebol ,aztán kamikazekent vetődött be ha valakit utolert... Néha sikerült lehuzodnom:) -
Te írtál amúgy anno privát uzit vagy 2 hónapja mikor itt celozgattam arra h van egy pilóta aki csak hotlapozokent megy és leszarja h a többiek is a pályán vannak?
És eltalaltad h rá celozgatok elsősorban... :) -
Es a legviccesebb, hogy a top3 leggyorsabb magyarban benne van. A sztarsag atka, gyenge idegekkel rendelkezik :)
Amugy meg biztos olvassa ezt a forumot is...
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=driver_profile&id=4998 -
Tyuki80 #15955 Ezt a görényt ki kellene tiltani örökre!
Ja!ezután egy páran el is mentek a lobbyból....most màr értem miért.
Amúgy,csak ràtette a ràzóra nagyon,az dobta meg.Vezetői hiba.De ezek szerint akkora gyökér àllat,hogy nem bìrta idegileg feldolgozni.Barom.... -
ban.. ennyi -
Akkor most... -
Tyuki80 #15952 Jaja!privàt videó.Pedig kívàncsi lennék rà. -
Jó kis privát videó :)
-
Tessek, valami megdobja az ut kozepen, elgurul a gyogyszere, aztan 1 koron keresztul ezt csinalja, csak az elejet toltottem fel, de epp eleg...
-
Mármint ha valaki feltolti, mert nekem nincs meg a replay... -
Belinkelem a videót mastersre :)
Azt szokta nezegetni... -
Tyuki80 #15947 Nem tolatgatott!
A rajtot nem kapta jól el,kicsit elléptem az elején,majd az első kör végén talán behibázott és lemaradt.Gondolom ekkor megunta,hogy első nem lehet és el kezdett idiótáskodni a pályán.A 2 kör végén az utolsó kanyarban elkezdett gumitfüstölgetni,amikor odaértem pont felém csapódott(ha jól emlékszem)és nagyon megzavart,annyira hogy ép csak elkerültem a kontaktot,de megpörögtem,ezzel vége is lett a versenyemnek.Veled csak azért ütköztem ,mert valahogy próbáltam visszajönni a pályára,de pont akkor jöhettél.Ezer bocs!
Remélem valaki felrakja a verseny első pár körét mit művelt.És egy jó darabig mindenki kickeli ezt a gyökeret. -
Most nezem ide-oda tolatgat keresztbe a palyan.
De ket honapja is tobbet panaszkodtak ra, engem is volt mar, hogy a cel egyenesben csak igy kilokott, egy igazi szerencsetlen. Szoval feldughatja a jo idejeit a seggebe, menjen hotlapozni magaba...
Valaki atadhatna neki, ha ismeri :)
Az elso replay 15-os auto. Majd feltoltom youtube-ra.... -
Tyuki80 #15945 Mélységesen fel vagyok háborodva!!!Sipos Attila nevezetű "versenyzőtárs"viselkedése nem való a magyar közösség játékos szellemébe.Az ilyen szemét egyedeket el kell távolítani!Ez nem megengedett még külföldi lobbykban sem.Mások versenyét teljesen elbaszni nem megengedett.Javaslom a replayt valaki töltse fel!!!!!!1 futam lotus!
A hülyegyerek driftelget az utolsó kanyarban! -
hehe..., mondjuk annyit módosítanék az előző hsz-emen, hogy a reggel az lehet h csak egy délelőtt lesz. :)
Elveszve nem leszek, mert tulajdonképp ez a topik is a zsebemben lesz. Már gondoltam arra is, hogy a topik RSS címét beillesztem a telón lévő readerbe, de amennyit itt "néhanapján" posztolni tudtok, az tuti kinyírná az akksimat. :D :P -
Persze:)
Első sör előtt :) -
Nem ígérem 100%-ra mert a Balcsin leszünk és este 8-kor nem tudom hol és már milyen állapotban leszek.
Minden esetre az időzítőt beállítom 19:50-re és ha mobilnet is kezes lesz, akkor megpróbálok rajta lenni az ügyön.
...ha esetleg nem jönne össze, akkor vegyétek úgy, hogy én mindent megtettem
Más:
A szervereket szombat & vasárnap reggel is indítsam újra?