43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
gondolod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Debilon #16020 ez a chevy lumina egy kb. 2006-os Holden Commodore VE ausztráliából -
a lényeg, hogy egyszer "készüljön el" a játék, utána meg ráálhatnak a nagyüzemi dlc gyártásra, én nemigazán szeretnék módokat használni, max festéseket amit megoldhatnának már végre, hogy szerverre fellépéskor letöltse a többi játékos festését és esetleg el is mentse valahova, hogy replay-en is meglegyen még.. aztán max legyen egy skintörlő gomb ami kiüriti azt a mappát ahova letölti a festéseket :D
dlc-knél szimpatikus lenne az a megoldás amit írtak már, minden autóból legyen utcai verzió ingyenes frissítésbe, dlc-be meg a verseny verziók, akár havi 2-4ezreket vígan fizetnék nekik, csak jöjjön a sok szép minőségi autó és pálya
-
Nincs hát, le sem töltöttem. Megvárom a fullos gyári pályát, az lesz az igazi. Van annyi minden ami nem lesz amit bele lehet gányolni... -
C7-est csinálnak Kunosék, ez meg C6 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jó lenne az Olasz Superstars-os Lumina is a játékba hivatalosan.. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lézerszkennelt Nordschleife is lesz.. mégis szarakodnak az rfactoros verzió szépitgetésével.. pedig semmi értelme :D -
Lesz hozzá a fejlesztőktől a legújabb Corvette versenymodell ( is ), szóval ennek sok értelme nincs. Olyan autókat moddolnának amik mondjuk nincsenek bejelentve és nem lesz hozzá... -
hokedli
-
én imádom az ilyen kis "vackokat" , számomra sokkal nagyobb móka mint egy GT vagy formula autó :D
drukkolok hogy majd idővel legyen pl. Citroen is, egy kacsa, meg DS3 Racing :D -
GPx8 #16013 Hát ez hiánypótló... :D Alig várom, hogy még egy bevásárlókocsi legyen a játékban! -
a CARS-os srác Corvette-je szépen alakulgat.. de persze vezetős videó még nincs, pedig az lenne a lényeg :)
-
jelenleg szerintem 0...:)
ha valaki kezdeményez az át is megy...:)
ha jól tudom , akkor ha berakom a cfg-be a szükséges sorokat akkor a %-os érték a szavazatokat leadókra értendő...
-
van benne 7 sebbesség?na ne szivassatok...
az elején még gondoltam h jó gyengék vagytok még a visszapillantóban se látok senkit...:)aztán 3-an megérkeztetek hirtelen a pály általam kevéssé ismert részeén...aztán egyenesben meg mintha nem is nyomnám a gázt úgy gyorsultatok le...
nézegettem a visszapillantót és elfelejtettem h az az egyenes nem véégig egyenes:)
-
-
Ja azon filoztunk, a hosszu egyenesben, nezd a nyuggert, ugyanolyan kocsival indult bevasarolni, mint amivel mi epp versenyzunk :)
Ki is nyirta magat a latvanytol :)
---
Tok vicces, tegnap mig nem mondta a robotpilotank, hogy ez a kocsi het sebesseges, nezzem meg ugy a hangjat 30-cal, nem is tudtam, van benne ennyi fokozat :) -
Mennyi jelenleg?
Akkor lenne normalis, ha csak a szavazok szamitananak, akik nem ernek ra foglalkozni vele, nem nyomnak semmit, azok nem szamitanak szavazatnak.
55 % korulire voksolnek.
-
-
Nord 0.9.8 letöltés:http://www32.zippyshare.com/v/78410010/file.html -
palyarol tudsz linket adni ? Felraktam azt a programot de csak azt irja hogy Unaviable content -
a szándékos idiótáskodás, a 10 éves szint viszont száműzve lesz....
pénteki gumiégető barátunk ma már nem fog tudni csatlakozni...
illetve a szavazásos dologra is találtam megoldást...
serveroldalról lehet állítani, h hány százelék után menjen át egy szavazás...(milyen százalék legyen?) -
-
az esti program:
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki:)
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
egy rövid videó a bénázásomról...:)
kicsit megijedtem mikor megjelenetetek mögöttem:)
-
feljebb tolhatjuk egyébként...
azért lőttem be 15 főre kezdetektől , mert az kb a határ sokaknál amit még bír a gépük, illetve ennyi pit hely mindenhol van...
és amikor megcsináltam az első ilyen freejoin-os servert , akkor a 15 fő inkább vágyálomnak tűnt...:) már 5-8 főnek is örültem volna , mert már egy hete nem volt egy verseny se..:)és úgy gondoltam minek legyen terheljük az emberek gépét , ha csak 5-8 ember lenne max...
és 15 főre gyártottam le a cfg fájlokat az egyes autókhoz...mondjuk nem egy nagy munka legyártani újból több főhöz...(bár sok kedvem nincs hozzá...:)
-
Nem is ertem, miert van 15 fosre belove... Meg anno siman az otthoni netem, gepem is birta a 20 fos piteket. -
én pl az áramszünet után vissza akartam menni , csak az asszony úgy érezte h ez sorsszerű áramszünet volt:)
így vb alatt egyre nehezebben viseli a meccs , AC , meccs ritmust:)
meg azért még sokan le vannak ragadva a régi szimjeiknél és nehezen nyitnak az új felé...
meg azért gép is kell a játék alá...
szerintem már ez is csoda h így nyáron ,vb alatt MINDEN nap van olyan futam ami 10-15 fővel megy...
az elmúlt egy héten a szerveren min 70 fő megfordult...ráadásul úgy h egyelőre nem kaptunk Facebook támogatást sem...
ma pl örültem h volt 1-2 olyan játékos aki multi indulásakor járogatott néha , és most újra feltűnt...
elmúlt pár napban pl engem kicsit frusztrált h volt olyan h valaki nem fért fel a szerverre....mondjuk 1 hely felszabadul...:) -
Mennyien szoktatok lenni egy ilyen esti fun versenyen? -
foci VB van..meg nyár is ilyenkor általában kevesebben játszanak.
majd augusztus 20 után lesznek többen (amennyiben romlik az idő) -
Van lehetoseg gombra is szoveget mappelni ahogy nezem stb stb
ac xchat -
Itt a direktlink. A szokasos helyre csak be kell masolni, majd jatek kozben az egeret jobbra kitolva, megkeresni az appok kozott, beallitani es mar mukodik is.
xchat -
Barcalaci linkelt egy chatet a gtrm forumba.
Lehet allitani a meretet, betut, szinte barmit, de ahogy nezem a sima chatablakba is megjelenik amit irok, akkor gyakorlatilag mindenki hasznalhatna. Sot mukodik verseny kozben is, van history stb.
Tok jo.
Tegye fel mindenki!
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4979-CHAT-app-%28-XyChat-%29
-
Én meg griddel :DDD De majd jövök ide is, egyelőre elvagyok egy kis új husival :D -
Én inkább a guildwars-sal kockulok mostanság
Nem mintha sok olyan verseny lett volna, ahol rendesen végigmegyek :DD
-
Valaki nyugtasson mar meg, nem ennyi a magyar szimulatoros kozosseg.
Tavasszal a nem tudom mire lehetett, nyaron a balcsira lehet fogni.
De hogy a masodik versenyre 4 ember maradt, akik vegig sem tudnak menni a palyan egyelore, nem valami biztato :(
-
huh erdekes volt. Meg sosem jatszottam ennyi emberrel ezen a palyan.
Elozni nem lehet nagyon tenyleg, de mivel szinte senkinek nem volt tiszta kore meg kell varni, mig hibazik a masik.
A lekorozottek keson jovok, meg neha megnezhetnek az eredmenyt, ha mar kek szaszlo nem lengedezik, ne tartsak, lokjek fel mar az embert...
-
kaptam egy áramszünetet:( -
bant neki ha a progi engedi... -
2014.07.04-től kezdődően új csomagneveken, megnövelt sávszélen, de változatlan havidíjon futnak tovább az eddig ismert LAN-os internetcsomagjaink.
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult.
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
Azon TopNET előfizetők, akiknél műszakilag ez lehetséges, azok automatikusan átkerülnek DIGINet 200–as csomagba, azaz már az új csomag által biztosított megemelt sávszélességgel internetezhetnek.
Azon TopNET előfizetők, akiknél az átállás műszaki fejlesztés végrehajtása (eszköz cserék) nélkül nem lehetséges, maradnak az eredeti TopNET csomagban. Ezeknél az ügyfeleknél folyamatosan fogjuk fejleszteni a hálózatot és ennek megfelelően folyamatosan fognak átkerülni az új DIGINet 200 csomagba, melyről előzetesen tájékoztatni is fogjuk Őket. A fejlesztés az év végéig minden ilyen előfizetőnél megtörténik.
Üdvözlettel:
DIGI
Július 15-én pedig jön a a 1000/100-a (min. 300/50) net ott ahol műszakilag telepíthető. (1 gigás swich valamint 4 érpár szükséges hozzá, tehát ha valakinek telefon és net megy most UTP-n annál kihúznak még1 UTP-t) ennek a netnek lista ára 6700 vagy 2 év hűségnél okos csomagban 4690Ft. digi.hu -
Azert nem szidok te szerencsetlen barom (Sipos Attila) mert sajna, nem megy a chat jatekon belul. De a forumot is olvasod a jelek szerint es meg van keped azt mondani, hogy nem tortent semmi.
Vegulis csak 1x ember szorakozasat tetted tonkre...
-
na lehet jönni -
Haha, Sipos Attila ismet fent a szerveren, reszkessetek :)