43023
  • barcalaci84
    külföldön virágzik az rf2? :)
    igazából persze jó az is és túl sarkos amit mondtam...
    de vezetéi élményben , valóságszerűségben autókezelésben szerintem simán győz az AC...és kevés h van eső bla.bla..
  • lac coo
    Jah, most magyarországról beszélünk :)
    De nem kell bemutatnod rF-et, már akkor toltam mikor még F1 el játszottál csak :)
    tudom, hogy az emberek elfordultak tőle.
    De nem azért mert rossz vezetni, vagy mert kamu buta ahogy állítod, mert az hazugság .
    Lehet csábító a padlógázas GT autó :))
  • barcalaci84
    pont felszaladtam ma egy rf2-es liga honlapjára...(szerintem az egyetlen egyébként )
    hetente vagy 2 hetente mennek , de már 10 alatti a létszám....
    azért ez durva érdektelenség...
    mint írtam az elmúlt 1 hétben 70-nél több ember fordult meg a serveremen illetve a maszim-os serveren...
    cserélődik a mezőny , mikor ki ér rá , de vagyunk azért MINDEN NAP ...

napi szinten megmozgatja az embereket....szimeknél szerintem nincs ilyen ma magyarországon
  • lac coo
    Neked nem olyan jó :)))

Az app az ok, de egy fékerő állítás, vagy normális tükörbeállítás jobb lenne :)
    Appokból semmit nem is használok, bizsu mind .
  • barcalaci84
    gumikopás , szerintem az online rendszerrel sincs különösebb gond , sőt (nincs join lag, leszakadás ha valaki kilép stb...freejoinnal meg tényleg meg még verseny közben is becsatlakozhatok a haverokhoz és már gyakorolhatok a következő versenyre velük))

személyre szabhatóság...van egy millió app , amit pakolászhatsz ahogy neked tetszik stb

de ezt mondom hiába az rf2 "profisága" mivel nem olyan jó vezetni , így rövid távon is kevés...:)
  • lac coo
    Nekem más szerver keresőm van, mert én alig látok embert a szervereken, szóval nagyon nem játsszák azért AC-t :) Bár mostanában nem néztem ,de meglepődnék ha sokan volnának ...

Jó vezetni ,de ez hosszú távon kevés.
    amúgy pontosan melyik van a listámból ? AI? Az van... Csak rohadt szar lett ...:)
    De mindegy is, mindenki azt gondol amit akar, úgyis nekem van igazam ! :D ezen nem veszekszem, hiába hajtotok rá, szerintem egy félig sem kész váz az AC, ígéretekkel, nem több . :)

• barcalaci84
    ezek jó része lesz AC-ban is ezt te is jól tudod , illetve valamik már vannak is a listádból:)
    és hiába van ennyi plusz "szolgáltatás" az RF2-ben , míg így is inkább AC-t választják a szimesek...és ez szerintem csakis a vezetési élménben lévő különbség miatt van így...

de szerintem IR-t se tömegesen játszák hazánkban:)...és egyre többen fognak onnan is elpártolni előbb -utóbb (ahogy már most is jó páran ismerősök közül)...
  • lac coo
    Eso, napszak, gumikopas, gumihotspot, AI,normalis rajt,zaszloszabalyok,felszarado eso, gumicsere, serules, pit,normalis online , szemelyre szabhatosag...Roviden ennyi :)
    Amugy szerintem a tartalom miatt ilyen kihalt, es az idiota elofizetgetos cucc miatt....A szimesek java meg IR t tolja, ez tuti.
  • PacsutaTibi
    Jaaa, hát ez nem Rallycross, hanem Rally.
  • barcalaci84
    valóban szerintem...:)
    de gondolom elég sok igazi szimes szerint is ,mert nem véletlen h a kutya se játszik az rf2-vel...pedig az profi munka:)
    mondom nekem nagyon kamu az RF2 vezetésben...
    nem azért sikertelen szerintem az rf2 mert h arra időt kell szánni mert igazi szim stb bla-bla...sokan rászánnánk az időt , csak nem éri meg...:)

konkrétan milyen rf2-es szolgáltatásra vágysz AC-ban?
  • lac coo
    Szerinted !
    Ez a lényeg :) RF2 -sök szerint ez egy gyerekeknek való könnyed móka, nulla szolgáltatással kopaszon :)

Igazi autó téma az annyira nem érdekel, de pl azért továbbra is azt mondom, hogy össze lehetne ereszteni a F1 szivarokat ;)

Lényeg a lényeg, kinek mi jön be, Egyik sem jobb vagy rosszabb . Az tény hogy Ac rohadt szegényes szolgáltatásban ...

Én imádom AC-t is, meg imádom rf2 Cliot is ! És inkább vezetem a Gridben a McLaren GT-t mint itt, mert ott legalább történik valami, itt meg sinautó, sokszor szándékosan is alig lehet galibát csinálni vele, pedig a gumi az gumi, bármilyen űrtechnikastabil is egy autó ...:)

Ezért egyetértek Alexxel: minden programot használni kell ! Egyikben az a jó másikban az . Ha komoly gépészkedésre vágyom akkor RF2 ...AC valami félúton van a régi klasszikus szimulátor és a konzol sorozatok között . De így is nagyon jó :)Vagy lehet emiatt jó :)
  • SimaSuna #16090
    azért ez nem ugyan az amit AC-ben vezetsz.
    1. Rally 2 pályaautó.

a modot pedig Gabee fater csinálja, a hangot a Paya Sound system..
    és marhajókat versenyzünk amikor nem nyár van :)
  • nagy891229
    innen szedtem le: http://www.rallyfactor.hu/

Vannak benne különböző kategóriák de inkább a ladára hajaz és magyar pályák de a minőségbe erősen bele lehet kötni.
  • barcalaci84
    hát az AC is kamu persze, de az RF2 vezetési élményben gyenge szerintem...
    csak szúrja a szemem , amikor azt mondják h az milyen profi munka...:)
    kamu az is, még messzebb egy rendes auttóhoz képest kezelésre...
  • lac coo
    Ez butaság, jó autót igencsak jó vezetni benne.
    A Ferrari 458 modot oda lehet rakni azért AC mellé.Vagy az F1 48-at....
    Csak nincs tartalom, minőségi, ez a bajom vele .

Ez már kicsit fanbojság azért :)))
    Hogy itt is van kamu effekt ...elég megnézni a felfüggesztést egy fékezés után .

Mindkettő kötelező darab .
  • barcalaci84
    mindenképpen lebeszélnélek róla... az rf2 valóban halott:)
    ráadásul Alexease írása rendkívül félrevezető...
    az rf2 -t egyszerűen rosszabb vezetni mint az AC-t...
    hiába az rf2 a profi szimulátor...csak ugye süt róla h kamu a számolás és a végeredmény meg se közelíti az AC -t vezetési élményben...
    ahogy az IR-se egyébként viszont annak az online része nagyon profi, bár speciel engem idegesít a rendszere, de sokaknak bejön...
  • PacsutaTibi
    Jaja, a GP3ba jó volt az eső.

nagy891229!

Az a magyar rallycross mod amit találtál Rfactor1hez az honnan tölthető le?

Ez magyar készítésű rallycross mod (a szokásos kocsikkal pl DS3 Fiesta), vagy a magyar bajnokságot feldolgozó mod? (Evo6-8,Fabia,Lada)
  • MasterMason
    Nézd, hát persze nem rossz játék ez. De hát azért ha azt hallja az ember, hogy nextgen, akkor talán mégsem arra gondol, hogy az eddigi szimekhez képest már eső sincs. :D Azért a GP3 esőmodellje az igen durva volt, és az már 14 éves. :D Dx11 alatt meg még az elhalványodó csíkokat is kéne látnom az ablaktörlő húz.

Egyébként van valami cikk vagy ilyen ahol a végleges vagy tervként kitűzött menetrend van a játékkal kapcsolatban, hogy mik lesznek benne?
  • nagy891229
    És az RF2-el összehasonlítva? Érdemes lenne Rf2-t megvenni hozzá vagy ha annyira nem nyúlkálok bele a setupba akkor felesleges? Ezen kívül az RF2 még mindíg a 270fokos kormányelfordulást használja és a kormány szögön lehet változtatni?
  • Alexease
    Az LFS-nel illik jobbnak lennie, az LFS 13 eves cucc:DDD Az nKP-nel meg logikus lenne a valtozas:P

Nincs versenytarsa, ez benne a tuti, ezert tudnak megelni.
  • Alexease
    AC vs. iR: Ha 1 eves idoszakot szamitunk es hasonlo mennyisegu tartalmat, akkor a kulonbseg kb. 5-600$ :)))))

Amugy teljesen mas kategoria, nem erdemes hasonlitgatni. Es nem csak az ara miatt. Az iR CSAK szerverzett online, de abban toppos. Az hogy technikailag mennyire komolyabb, az most mindegy.

Az rF1-et (es abbol az engine-bol keszult programokat [GTR2, GTL, RACE, SHIFT]) sem erdemes ehhez hasonlitani, az mar 10-15 eves cucc.

Az rF2-ot lehet hasonlitani, de az megint mas koncepcio, sokkal komolyabb cucc, de masvilag.

Az AC egyedi program, EZT IS hasznalni KELL a tobbi melett:DDD
    Az AC Kunos-szeru, konzol-style stilusu, Lite-NextGen program:)
    Ilyesmire vagytam mindig a szimek melle, csak sajnos Kunosek ehhez (Forza/GT stilusu cucc) nagyon kevesek:/ De meg igy is teljesen jo.
  • nagy891229
    Lenne egy kérdésem. Mi a különbség az AC és az IR között? Mivel tud többet az IR? És fizikára, vezethetőségre szerintetek melyik hogy áll? Feltettem most az rFactor1-t. Mert találtam magyar rallycross módot de fizikára az rfactor fasorba sincs szerintem a simbin régebbi programjaival egyetembe az AC-hez viszonyítva.
  • barcalaci84
    nem forradalmi újítás, de az én benyomásom az h jobb azért egy kicsit az említett kettőnél ilyen téren is...a többi szimet meg fényévekkel veri ebben (is)

bele lehet kötni sokmindenbe a játékkal kapcsolatban , de a versenytársakat a piacon simán veri, mert már most jobb...
    szerintem Kunos-ék elég ügyesen "lopkodják" össze a többi szimek erősségeit...
  • bardocz
    LFS-hez meg nKp-hez képest nem érzem, hogy bármi újat hozna az FFB. Azokban egy szavam nem lehet, pedig az prevgen :) Az, hogy ez több doglgot számol vagy nem, nem érdekel, a lényeg, hogy mit érzek a kormányon.
  • barcalaci84
    utána még bőven toljuk majd szerintem...
    fél 10 körülig szinte biztos
  • lac coo
    Carsot valoban nem szeretem, rossz vezetni, majd meglatom mi lesz belole.

Amugy mitol lettem ennyire nepszeru, hogy mindneki velem van elfoglalva ? :)))Majd jovok meg, ne izguljatok :)
  • Debilon
    kár hogy 8- 1/4 9-ig programom van :(
  • barcalaci84
    hát most nem fogom előkeresni neked , de itt ironizáltál h halott az egész, mert eleve kevés az ember , rossz az online rendszer, csak gt autókkal mennek stb...:)
    mondjuk tényleg bekockultam :)
    nekem a többi szim a gagyi kategória , így csak ezzel játszom....
    te meg Gridre fordítod a szabadidődet...
    mindenki azzal játszik amivel jól esik, (pl én a CARS-ban látok majd fantáziát), csak hülyén hangzanak a kifogásaid a játékkal kapcsolatban...:)

8 körös versenyek vannak amúgy:)
    hétvégén meg 40 perc pluszosak voltak:)
  • lac coo
    Nincs rossz velemenyem a jatekrol, kritikaim vannak. :)
    Nagyon is elvezetes kis jatek, beletoltam vagy 200 orat ami nalam azert eleg soknak mondhato.
    Es nem valami helyett valasztottam ( most egy darabig, mig meg nem unom... ) a gridet, hanem valami melle.
    Na megyek dolgozni )))
  • lac coo
    En nem sirtam, hogy senki nem megy, megoldottam magamnak, csinaltam szervert, este 9 utan egesz jo arcok gyultek ossze :)
    Nekem ez csak jatek, van csalad, munka, egyebb dolog, nem e korul forog a vilav nalam, mint nalad, lassan mar kezelnivalo kocka leszel :))
    Ez este 8 ora eleve necces nekem, vegre egyutt a csalad mar olyankor, pont nem erdekel semmifele videojatek.
    Offline esetleg, onnan barmikor kilephetek, vagy megallitom .
  • lac coo
    En nem szidom, de ez van, meg erosen felkesz, vagy ilyen is marad tokom tudja :)
    Onlinehoz nekem sincs most hangulatom, altalaban idomet is nehez beosztani, meg ezek az ot perces versenyek sem erdekelnek. :)
    Jo ez, majd jovok meg, most nincs kedvem hozza , ennyi, nem tobb .... !
  • Tyuki80
    Mindenesetre furcsa,hogy általában azok szidják a programot,akik alig játszanak,amikor meg játszanak,csak méltatlankodnak,kilépnek idő előtt,vafy hamar megunják a sereghajtó szerepet.Aztán a fórumokon meg megy a sírás.
  • barcalaci84
    a grid olyan mint aminek várni lehetett...offline elökörködni néha jó lehet annak , aki erre gerjed...az Ai sem okosabb mint AC-ban:)

mondjuk az nekem is fura h 2 hete még ment a sírás h AC-nak vége és senki nem játszik vele online stb...másfél hete minden nap vgyunk szép számmal
    , de lacco eddig a GRID mellett döntött inkább:)
    pedig még az autókínálatra se panaszkodhatna:)
  • Adam Jonas
    Na állj. Kik az az ők? Meg milyen BRD?
  • Alexease
    A velemeny es a nem tud meni jatszani, nem biztos hogy osszefugg:)

En sem mentem mar vele online legalabb 1 honapja, el sem inditottam a progit szerintem 2-3 hete. De nem azert mert nem tetszik, egyszeruen nem erek ra es/vagy mas programmal is "kell" foglalkozni ami erdekel.

Pontosabban, mindig eppen azzal a programmal foglalkozom, amihez kedven van es az idobeosztasnak megfelel.

Sajnos az AC offline korozgetni es/vagy AI-val versenyezni nem az igazi, ennel van sokkal jobb.
    De online az AC az egyetlen es legjobb ami hasznalhato (az iR mas vilag, az rF2-ot senki nem hasznalja). De az online-hoz meg hangulat kell:P
  • Alexease
    Ez Kunoshoz (nKP) kepest Nextgen;) Ahhoz kepest valoban sokat lepett elore, sok benne az ujdonsag es a tovabbi lehetoseg. Csak az nKP-hez erdemes hasonlitani!
  • barcalaci84
    este lesz F40 -es fun..
    próbáld meg lepadlózni 2-esben...:)
  • Szabi #16064
  • Tyuki80
    Egyre jobban azt látom,hogy nem vagy túl jó véleménnyel a játékról.Esténként sem jössz!
    Ennyire jó lett a Grid?
  • barcalaci84
    a gt3-asokban van tc...:)
    a játékban meg hiába kapcsolod ki CTRL+T-vel , akkor is marad benne...