43023
  • Szabi #40380
    oké, folytasd csak nyugodtan.. legalább elkezdhetek felkiáltójeleket szórni :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.03.20. 15:40:17
  • Pitti
    Miért ki az aki visszaszólhat? Te pl miért szólsz bele? ugyanazt csinálod ha észrevennéd okostojás...
    Hadd legyek már néha én is paraszt azzal aki paraszt...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.20. 14:26:44
  • Szabi #40378
    azért személyeskedni nem kéne.. inkább keress más munkát, de ne itt éld ki magad, hogy itt visszaszólhatsz :P

utólag is boldogat Alex! :-)
  • tonio2006
  • tonio2006
    https://youtu.be/P1BijsEsWWc

Jó lenne megszerezni.
  • Alexease
    KOSZI! :)
  • Ingy2
    Vén fütyi, már nem férnek ki a gyertyák a tortára
    Boldog Szülinapot cimbi
  • lac coo
    BSZ ! :)

• Pitti
    Isten Éltessen!!!!!
  • Pitti
    A helyedben megpróbálnék lehiggadni és utána beböfögni, hogy nem ér semmit a tanácsotok... Tudod egy ilyennek a végén úgyis az lesz , hogy valahol te voltál a béna. Sok éves tapasztalatom van benne, többek között ilyen majmok problémáit oldom meg nap mint nap mint te vagy.
    De akkor majd ne felejts el elnézést kérni itt mindenkitől...

U.I: elnézést azoktól a kollégáktól akik olvassák ezt és ismernek, a jelenlévők kivételek!!!

• Alexease
    Szerintem csinalj egy Win reinstallt:) De ha nem, akkor talan egy hutoventillator csere segithet, de ami tuti lehet, ha kifested a szobat es zoknit is cserelsz.
  • Adam Jonas
    Ne haragudj meg, de az értelmetlen böfögéses "segítségre" nincs szükségem. Ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy csináljak egy Win reinstall-t.
  • Joex22
    Meghozta mások kedvét is, hogy segíthessenek neki! :)
  • b-type
    ..?
    Akkor megorrolt rád valamiért :))
    Nem tudom, nekem egyszer volt gondom, az egyik javítás után nem akart betölteni..már nem is tudom mi volt a baja, de az sokaknál előjött, más semmi. szal passz, marad a keresés...csak volt másnak is ilyen.
  • Alexease
    Elnezest, hogy leirtam ezt azt, maskor nem fordul elo!:)
  • Adam Jonas
    Nem nyert, ki volt kapcsolva a GF Experience-be.
  • Adam Jonas
    Elméletileg ki van lőve ez neki, de majd meglesem, mert lehet mégse...thx
  • Adam Jonas
    Ember, újra leszedtem a játékot, jó volt. Második indítás előtt semmi update nem volt, fogta magát, átállította.
  • Alexease
    Mindig csuszasban vannak:) Autobemutatok, felvezeto korok, "vegyes" autok, nagyreszt rovid idoversenyek, jo kis fun race-ek;P
    Most a Barbham versenyen is van "minden", '57-tol '60-ig, sok Cooper, nehany Lotus es Aston. Van amelyikbol meg derekig kilognak:D
  • barcalaci84
    este néztem az 1 órás váltott pilótás versenyt aminek a végére besötétedett...komoly volt az is...
  • Alexease
    Igen, ma lesznek az "igazi" versneyek. Tegnap foleg bemutatok, idomerok, edzesek es hasonlok voltak. De az sem volt rossz;) A GT1-esek eleg jok voltak.
    Program: https://www.goodwood.com/flagship-events/members-meeting/programme/75-timetable/
  • barcalaci84
    10-től kezdődött a mai program..
    na ez versenyzés...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.03.19. 10:09:46
  • Alexease
    Neha jon olyan (mini) update, ami miatt atallitja, nullazza vagy ugy gondolja allitani kell. "Gyakran" lehet olvasni, hogy valakinek nem indul el (vagy valami nem jo), es (minimum) a felbontast kell visszaallitania.
    Plusz lehet Win/GFX update is.
  • b-type
    Nem a geforce exp. kavart be? másra nem tudok gondolni
  • Adam Jonas
    Valakinek van ötlete, hogy a program mitől gondol úgy, hogy neki most át kell állítania a grafikai beállításokat magától? Szerdán játszottam, még az a beállítás volt, ami 2 hónapja, ma elindítottam, s feltolt mindent ultrára. (Jelzem, nem az első eset ez már, 2-3 hónappal ezelőtt is ugyanez történt.)
  • atiwrc
    Köszi a linket, már el is felejtettem, pedig vagy 2-3 hete még láttam hogy majd lesz pár hét mulva.
    Sajnálom hogy az elmúlt években a YT-ról már utólag nem nézhetőek vissza teljes egészében ezek az események.
  • Gry01
    Van itt Mugello 12H is Sőt, 16.00-kor Sebring 12H
    Utoljára szerkesztette: Gry01, 2017.03.18. 14:07:44
  • Alexease
    Ismet LIVE kedvenc csatornam:)
    Barmeddig le tudok ragadni melette, barminek toljak ki a szemet. Raadasul, ilyen idoben tokeletes.
  • Pitti
    Nyilván nem eladni viszik ki... de minden évben a Citroen standnál pl. kint volt a versenyszimulator.hu force dynamics mozgó cockpitje. Azt volt alkalmam kipróbálni, TM500rs volt rajt teljesen kikapcsolt ffb-vel, hogy a gyerekek is bírják tekergetni gondolom. Na az úgy nagyon rossz volt...
    De ez a direct drive kormány érdekel nagyon, na meg valljuk be az a simtag cockpit nem mindennapi.
    És közben az infót is megkaptam, ...kint lesznek a cockpitek a hungaroringen május 12-14 hétvégén. Én ott leszek!!! :)
  • Alexease
    Ugy lenne nekik igazi uzlet, ha rajta lenne az arcimke, talan valaki megveszi, nem kell visszacipelniuk;)
  • arty
    remélem előtte összekészíted az árát és utána már csak a BUY gombra kell nyomni! ;)
  • b-type
  • tbazsi95
  • danikosz

Sziasztok!
    Várunk mindenkit sok szeretettel este egy fun futamon. Nemrég megjelent egy 2017-es F1 mod, ami nyilván még messze áll a valóságtól,viszont elég jól megcsinálták és funnak tökéletes. A helyszín az idei év első állomása, Melbourne. >Infók,letöltés<
  • Pitti
    Remélem elhozzák a hungaroring wtcc hétvégére is... sosem volt alkalmam direct drive kormányt kipróbálni... :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.14. 13:32:23
  • Pitti
    Szimulátor cockpit topicból :Michelisz Simtag

Monzai WTCC teszt alatt Monteiroval inkább ezen szimulátoroznak... szigorúan Assettoval!!!

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.14. 13:29:23
  • b-type
    A legjobb ha a mod készítője frissíti a moddot. ...ha nem győzöd kivárni, akkor kicserélheted bármilyen hangra ami neked tetszik, ennek a módszernek megvan az a hátránya hogy csak akkor lesz igazán jó, ha a a motor fordulatemelkedése és esése nagyjából egyforma, illetve a fordulat vége is oda esik mint a donor modautó fordulatának vége. ..ha ki van csomagolva akkor a a fordulat végét érdemes lehet ráigazítani, ezzel belép a határoló (limiter) hangja, ami sokat hozzátesz a vezetés hangulatához, persze a szimesek minden pillanatra váltanak, de mindegy, az életben azért lehet hallani a limitert.
    Erre a cserére használhatod az 'carsmanager' progit, ezzel két kattintással megoldhatod az 'sfx' cserét, de csak gyárira, azaz hiv. AC tartalomra.
    ..vagy pedig kiválasztod a neked tetsző modautót aminek állat a hangja, és nagyjából egy kategória, és áteszed az sfx könyvtárból a 'blank és guids' cuccait, értelemszerűen az eredeti autó sfx könyvtárból le kell menteni a két alapfájlt biztos helyre, hogy ne írja felül.
    Megnyitod a guids fájlt notepad-ban mondjuk, edit/replace és lecseréled az összes régi bejegyzést.
    ..és kész.
    ..hozzátsezem a VFTS nem egyszerű legalább hozzávetőlegesen jó hangot találni, a legjobb lenne csinálni...nem bánnám ha több lenne.
  • ToMy_
    Assetto-db-ről töltöttem le Lada VFTS-t, de nincs motorhangja.
    Lehet ezzel vmi kezdeni? Vagy régi a mod, és az új patchek miatt elszállt a hang?

Suzuki Swifttel nincs ilyen gondom, azoknál csak a külső nézetben nincs motorhang. Viszont ilyenkor visszadurrogás az van, ami tök mókás, olyan mintha a nagy csendben valaki lövöldözne a pályán :)
  • Solt
    Nyugodjon békében!
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meghalt az egyik legnagyobb formátumú versenyző: John Surtees.
    Egyedüliként nyert világbajnokságot a kétkerekűek, és a négykerekűek királykategóriájában.
    ..motorosként hétvégente rajthoz állt 250-350-500cc kategóriában is, olyan pályákon mint Man sziget(!) és nyert. F1-s versenyzőként szivarautóval döngetett és nyert a régi Nordschleife-n(!)..ő még ment Monza-ban a döntött oválon(!)
    Nagyon bátor ember és mellette nagyon visszahúzodó fazon volt, még mostanában is régi technikákat restaurált. Egyszemélyes klub szűnt meg a halálával. Ennél nagyobbat nem lehet mondani.