43023
  • barcalaci84
    Ezért ne állíts attetelt, és ne sírj utána...főleg h meg lehet oldani...
  • lac coo
    Tudom F1 -nél le szoktam venni.
    Csak szar, hogy csak menüből lehet, jobb lenne setupban :D
  • barcalaci84
    A scale értékkel gyakorlatilag ezt tudod csinálni te is a 900-s kormanyoknal...
    Csak tudni kell matekozni:)
    De lényegében attetelt állítasz vele...
  • lac coo
    Az mondjuk igaz, hogy sokan trukkoznek ezzel, sok autonal gyorsabb kort lehet menni, ha az ember elcsal nemi idot a tekergetesbol, emlekszem meg a tp ben neztem, 600 fokon mar gyorsabb volt a verda konnyebben, gyorsabban foghato volt.
    En mondjuk nem szeretem , ha egy auto ifa kormanyos akkor az :)))
  • barcalaci84
    Nem is beszélek le senkit a 900-s kormanokrol...
    Viszont itt palyaautozasrol beszélünk..
    Nézz meg pár videót ahol a játékos kormánya is látszik...szinte sosincs szükség a + fokokra... Vagy csak nézd meg a hotlapjaid replay -et... Sokszor nem használod a plusz fokokban lévő lehetőséget...
  • lac coo
    Jah, mondjuk az igaz, itt nincs kormányszög állítás ...:)
    Akkor ha jóül értem, így egyszerűen levágja a kocsiban a kerék elfordulást egy bizonyos szög után, mert elfogy alóla a kormány, mintha ütközőt hegesztené ka 900 fokosra ?

Mondjuk az tényleg vicc, hogy nem lehet kormányszöget állítani manapság, meg fékerőt ... :(
  • Jackal
    Aztán ha lekoppan a végén egy meredekebb kanyarban, akkor meg pislogsz mint hal a szatyorban :)
    Nem véletlenül tolják manapság 900 fokos kormányokkal.
  • barcalaci84
    valóban nincs :)
    lökd be 270-re profilerben a kormányt és meglátod milyen lineáris lesz:)
    lineáris lesz végülis csak vezethetetlen mert rohadt apró mozdulatokra lesz szükséged az utcai autókkal...még egyenesen se egyszerű menni...
    ezért játszanak az effektekkel speed sensitivit lineariti stb...
    viszont így egy torz kormányzást kapnak, aminek nem sok köze van a valós kormánymozdulatokhoz...
  • barcalaci84
    nem lesz olyan rohadt érzékeny...:)
    hanem olyan lesz mint egy valódi kocsiban...
    alapesetben mint nálad 3x annyit fordul a kerék ugyanakkora kormánymozdulatra...ezért próbáltok sebességérzékeny kormányzást használni h mégis lehessen vele menni...
    erre írtam h ezt ki lehet küszöbölni... kb úgy tudod használni a kis Momo-t mint egy dfgt-t...és ha ugyanazokat a mozdulatokat csinálod mint egy DFGT-s akkor pontosan ugyanolyan kört mész...
  • lac coo
    Ok, biztos, csak gondoltam megkerdezem, mert lovesem sincs mi ez :))
  • BooMiller
    Ügy mintha sokat iszol és azt hiszed erős vagy:)
  • Adam Jonas
    Ne, lécci ne, mert ebből a 'kell-e 900 fok'-ból megint 10 oldalnyi spam lesz :DDDDDD
  • lac coo
    En ezt nem ertem, higy mukodhet ugy egy kormany 270 en mintha 900lenne ? Attol hogy 270 meg lehet teljesen lineadis, osszhangban mindennel, nem kell oda semmifele effekt.
  • macleody
    Persze csak vizuális, arra írtam. Egyébként fingom sincs hogy viselkedik 900°-os kormánnyal, de kipróbálom majd amit írtál.
  • barcalaci84
    online még mindig működik a warez? mert egy ideje nem látom őket valamelyik update óta...GUI ID alapján mintha szűrne...
  • barcalaci84
    de az autó is úgy viselkedik mintha 900-as kormányod lenne?
    1:1 irányításban is...mert azzal csak a vizuális dolgot állítod szerintem...
    amiről én írok az valóban 1:1-es irányítás minden speed sensitivty stb más csaló effekt nélkül...
    tehát az autó kereke is úgy mozdul pontosan mint ha 900 fokos kormányt használnál...
  • lac coo
    Többség még mindig offlineos. mondjuk ez nem izgat engem, Kunos majd megoldja, az ő dolga :)
  • BooMiller
    Valami online check? offline oké hogy mehet minden de online meg lehet oldani...
  • Timbu
    Szerintem nem (csak) 3D grafikusok kellenének nekik, hanem legalább még egy programozó. Simán magánál tarhatná a fizika programozását, de a multit, a védelmet, szabályrendszert, felők mozgását stb. megcsinálhatná más, mert így idén sem lesz kész.
  • lac coo
    Azt én sem értem ,hogy lesz ez a dlc buli, simán be lehet másolni bármilyen tartalmat :))
  • Szabi #16201
    azért 5%-nál biztos többen vennék, szerintem inkább 50%-hoz közelíthet a leendő dlc vásárlók száma, főleg ha jó tartalmak lesznek és nem durván túlárazva
  • Bekalolz

Szeretem a mapot GT-ben, de itt egy kicsit szélesnek tűnik. :D
  • macleody
    A képernyőn lévő kormány elmozdulást menüben is be lehet lőni. Nálam momoval ugyanannyit fordul.
  • Alexease
    Az 1.0-ig semmit:)

Most kellene felveniuk 4-5 embert, akik rafekszenek az autokra, es gozerovel nekiallnak gyartani oket. De ahhoz kellene egy gyors megjelenes, utana havonta 10 autot kitolni 5-10EUR-ert.

Persze ehhez nem artana, a mar korabban kibeszelt login-es vedelem, mert amugy nem sok ertelme lesz a DLC-knek:D Max az emberek 5% veszi majd meg, akik szeretnek fizetyni masok munkajaert es/vagy "tamogatjak" Kunosekat;)

Igazabol az online warez vedelme sem artana...
    Lenyegeben ujra kellene irni az egeszet:DDD

Vagy talan ez a csalogato "megjelenes", hogy megszokjak az emberek, es miutan "kesz" lesz, megjelenik full extras vedelemmel:D Erosen ketlem:P
  • lac coo
    Az sls az free dlc tartalom , nem ?
    Mondjuk én továbbra is valami kupás elsőkerekes(eke)t, szeretnék leginkább, mert az nincs .
  • Szabi #16196
    ideje lenne kiadni végre az SLS-t, a 458 GT2est.. stb.. :D
  • Alexease
    Marco: "Awaked this morning realizing that we have licensed about 40 car models that must be unveiled and/or released yet..."
  • Alexease
    Szerintem az eredetileg tervezett tavaszi 1.0-ig volt utemtervuk, azota ahogy esik ugy puffan;)
    Nyaron mar nem lesz semmi extra erdemleges. Kunos elvileg tegnap jott vissza Koreabol (a vissza szerintem a Fulop-szigeteket jelenti). Most mar tuti osszel terveznek valami komolyabbat (esetleg 1.0).
  • lac coo
    Soon ...! :)
  • MasterMason
    Én is ezt kérdeztem, immár kétszer. Valami ütemterv biztos kéne legyen.
  • barcalaci84
    A pontos értek :
    Kormányod max szöge/900
    240-nel 0.26
    270-nel 0.3
  • GPx8
    Olvasott valaki valamit, hogy min dolgoznak épp Kunosék? Van valami ütemterv?
    (Vagy csak várják a szeptembert, hogy átírják a verziót 1.0 -ra és kiadják azt az 1-2 pályát ami maradt)?
  • barcalaci84
    ja erre: köszit akartam:)
  • barcalaci84
    múltkor volt kérdés h h lehet 270 fokos kormányt 1:1 es kormányzásra beaállítani.. ( ugyanúgy viselkedik mint a 900 fokos) bannerba is mehetne...

rövid tesztelés után:) :

két controls .ini van
    a dokumentumok/assettocorsa/cfg ben lévő -be így írjátok át 270 fokos kormánynál:
    SCALE=0.25
    LOCK=900
    a másik a játék főkönyvtára /cfg könyvtárban lévőben pedig így:
    SCALE=0.25
    LOCK=270
    és persze mentsétek el őket átírás után:)
    g27-et driverben 270-re állítva teszteltem...zsír ugyanolyan mozdulatokra van szükség...1 tizeden belül mentem a tesztelt kombón a legjobbamhoz képest...
    nem mondom h extrém helyzetben nem jönne jól plusz pár fok (főleg mentéseknél) , de gyakorlatilag ugyanaz mint 900-on...
    a virtuális kormányt kapcsoljátok be és látjátok majd h 1:1-es a kormányzás (annyit mozdul a képernyőn, mint a kezedben:))
    a 0.25 jónak tűnik 270-re pont , azért finomíthatjátok majd pl 0.26 stb
    240 fokos kormánynál pedig egy kicsivel kissebb értékre lehet szükség...
    söröket majd megbeszéljük hova küldjétek:)

• Gadfly13
    Javítottam! ;)
  • barcalaci84
    1 órán belül lecsekkolom, javítom ha kell...
  • Tomsteel
    Ismeretlen tartalomnak látja a játék a pályát, amit belinkeltél valószínűleg nem egyezik a szerveren szereplővel.
  • Tomsteel
    "Meg jobb is lesz szerintem, olcsóbban:)"

Felcsigáztál.
  • barcalaci84
    Hirtelen kell lóvé még ma :)g27-t meg fél óra alatt el lehet adni:)
    A héten meglesz az utód is ha megjon a fizu:)
    Meg jobb is lesz szerintem, olcsóbban:)
  • Tyuki80
    A múltkor mondtad hogy nem rég vetted és milyen alkalmi vétel volt.Miért adod el?