43023
  • barcalaci84
    gridre ráérsz:)
    de komolyra fordítva:)
    azért itt 10 percekkről beszélünk:) éppen nem az megy amire gondoltál, de már nem bírsz várni amíg befejezik mondjuk a versenyüket a többiek...(netán becsatlakozol pár kör erejéig)
  • barcalaci84
    a szokásos gt2 -vel több mint egy hónapja nem mentünk, akkor se Imolán...:)
    de amúgy tényleg olyan borzasztó ha menni kell pár kört egy autóval, amíg nem következik a másik kocsi (ma ugye a roadster)...vagyis nem kell csak lehet menni vele addig is míg várja az ember a másik kombót...
  • Adam Jonas
    De benne lehet, hogy tényleg így működik, még a kezdetek kezdetén én is csináltam egy videót, amin szintén furán mozgott a BMW:

• barcalaci84
    valami akkor se stimmel nálad...ez nem lehet véletlen h csak nálad van ez a gond mindig...vagy KUNOS lehet csak rád pikkel...
    azért elég sok magyarral toltam már online és te vagy az egyetlen repülő pilóta:)
    beragadásom is csak egyszer volt mikor ment a torrent...
  • Adam Jonas
    Nem tudom, ezt az előbb találtam.
  • lac coo
    Én is arra értem haza, nekem se volt nagy kedvem hozzá :)
  • lac coo
    Ez nem fake ? :)
    Azt tudom, hogy nem a legjobb, de azért ennyire ugrálni én még nem láttam :))
  • Adam Jonas
  • Jackal
    15-ös pingem van(még mindig) router nemrég lett hard resetelve, szerintem a netkód a szar. Főleg az időmérő alatt repkedő autók miatt. Versenyen már nincs ilyen gond, leszámítva a többiek hendikeppel indulását. (így kapnak esélyt a győzelemre :) )
  • Alexease
    Lattam telthaz volt. Az pozitiv.
    Ma kivetelesen raertem, beneztem, e megint a "szokasos" Imola es BMW GT2 volt, igy azt kihagytam:P
  • barcalaci84
    Nálad szerintem még mindig gáz van a rotereddel,neteddel...
  • Jackal
    UI: a két ember aki ma - - névvel volt fent a maszim szerveren, írja már be légyszi a nevét, csak hogy tudjam melyiket kell szidni amikor kitol időmérőn.
    Amúgy jó meccsek voltak, tetszett maga a verseny.
  • Jackal
    Főleg ha 5mp-es csúszással enged csak el a rajtkockáról... :)
  • lac coo
    Nem baj, akkor megszavazom a kovetkezo menetet :)))
  • barcalaci84
    mondom nekem inkább az a gyanúm h a serveren bolondul meg a köridő mérés néha...
  • barcalaci84
    imolán lesz mindkettő
    lotus van alapesetben elől a sorban viszont, a 8 óra nincs kőbe vésve...
    ha korábban elkezdenek játszani mondjuk fél 8-kor akkor 8 körül lehet h éppen a gt2-es kezdődik...
    tessék felmenni és ha éppen a "nemszeretem autót" nyüstölik akkor mész pár kört azzal is..ha a győztes befut 90 mp múlva vált a server a másik autóra...
  • Adam Jonas
    RSR-t néztem tegnap, a múltkori build előtt Nürburgringen 1:55.5 volt a rekord, most azóta valaki futott egy 1:54.9-et. Nem biztos, hogy az autó lassult, lehet, csak a pályán állítgattak ezt-azt.
  • GPx8
    Köszi.
    Valóban változnak az autók build-enként. A Lotus49 - ami nagy csalódás nekem -, egy kicsit jobb lett, de még mindig bőven alulmúlja a várakozásokat. :/
  • lac coo
    Este a kislotus is imolan lesz ? Az lesz elobb ?
  • barcalaci84
    igen ilyen anomáliára gondolok most , ami néha előfordul online...
    ezért érdekel a mekis dolog mert ott egyből feltűntek az időeredmények a serveren...csak offline meg nem próbáltam azóta h az autót ért változások okozták, vagy online jelentkezik időmérő anomália néha...
  • Alexease
    Ket hete az osszes auto fizikai beallitasa altozott:)

Ha csak az online-os idomeresre gondolsz (nem fizika, menetteljesitmeny, mukodes, erzes stb.), ott barmilyen anomalia elofordulhat;)))

Ha van stoppered, mericskeld le 10 koros futmon/idomeron, offline-online, egyedul es sok klienssel. Az elejetol a vegeig mennyi osszidot ir a geped, a szerver es a stopper.
    Lazan elkepzelheto, hogy szerveren, sok emberrel "csuszik" az ido...
  • barcalaci84
    igazából csak azért érdekel a dolog , mert felmerült egy másik kombóval kapcsolatban is hasonló (ott az autó biztos nem változott)
    tehát felmerült h lehet h néha a serveren mp-kkel lassabb időket lehet menni mint akár máskor online vagy offline...
  • Alexease
    Igazabol minnel kevesebbet es/vagy felkeszebben szamol egy engine, annal tobbet szamit az auto mukodesenek beallitasanal a beta-tesztelok visszajelzese (erzes+korido). Ebbol adodoan erosen szubjektiv dolgok szulethetnek.

Lasd rF1 F1-modok. Lenyegeben nulla informaciobol epitgettek az autokat, es minden mod a keszito(k) vagy a tesztelo(k) izelese, stilusa, tudasa, elkepzelese alapjan szuletett;)

Ennel szerencsere az AC sokkal komolyabb. Ok hivatalos adatokbol (is) dolgoznak, igy legalabb az alapok nem a fantazia szulemenyei:)
  • Alexease
    Nem mericskeltem, de elofordulhat.

A lassulasnak tobbfele oka is lehet. Egyszeruen atirogattak a motorkarakterisztikat. Modositottak az engine vagy az auto aero szamitasan es/vagy beallitasan. A felfuggesztes elvileg globalisan valtozott, az is eleg meghatarozo (foleg hotlapos, sinautozasnal). De globalis tapadas van minden palyan vagy a gumiba is belenulkalhatott.

Mivel folyamatosan valtozik a program, ezzel egyelore nem is erdemes foglalkozni. Mindenkinel egyforma, az a lenyeg:D

Amugy sem tudjuk, mit, hogyan es emnnyire szamol, milyen dolgok mennyire vannak kesz es/vagy mennyire vannak kidolgozva.
    Az aero es a gumi biztos hogy egyszerusitett/necces, ha abba belenyulkal, az ilyen autonal az nagyon latvanyos kulonbseg.
  • barcalaci84
    de ennyit lassult is?
  • Alexease
    Minden build-ben piszkalgatjak az autokat is (meg ha a listaban nincs is benne), folyamatosan valtozik mindegyik, kissebb-nagyobb mertekben.
    A Mekinel 3 hete valtozott a modell es 2 hete a "fizika".
  • barcalaci84
    Na de még lett-e piszkalva a GT3-as meki... Mp-kkel vagy lemaradva te is a régebbi idoidhez képest?
  • Tomsteel
    MP4-GT3-at folyton a 458 tunnnnnying változatához hasonlítom. Mclarennél fél kör alatt izzanak és semmit nem tartanak a hátsókerekek pl Mugelloban, ahol szép finom íveket lehet autózni, míg a spéci 458-nál még csak be se lehet melegíteni rendesen, ráadásul az összes autónál nagy tempós egyenes részeken melegszik a gumi, a Ferrari viszont valamilyen féreglyukon át közlekedik.
  • barcalaci84
    csak az lenne a fontos h ott mit mész...ott mindenki mp-kkel lassabb volt a serveren az egy hónappal ezelőtti online versenyekhez képest...
    és felmerült egy hasonló dolog máshol...most egyre inkább a serverre gyanakszom...
    menj 2 kört és már abból az időből látni fogjuk h változott-e az autó(mert akkora volt a különbség időkben akkor)...
  • Tyuki80
    Szerintem nem változott annyira lassú volt a setupom..Majd ránézek,de azt a kombót nem szeretem annyira.A gt3 meki bárhol,csak ne mugellon:)
  • barcalaci84
    Tyuki!
    próbáltad mostanában a mclaren gt3-at mugelloban?
    valóban lassult az autó mp-ket , vagy a serverrel volt valami gáz?
    kormánytalan vagyok , majd nézz már rá:)
  • Tyuki80
    A porsche kivételével gáz az összes.De az sem egy kész munka,kifejezetten rossz vezetni,de legalább jól néz ki.
  • nagy891229
    Új autókat lehet letölteni, amiket moderek készítettek. Jó próbálgatást:)
    http://www.racedepartment.com/downloads/categories/ac-cars.6/
  • barcalaci84
    hogy min is dolgoznak az utóbbi időben:

18-án lesz legközelebb update, amiben lotus98t (Senna autója) lesz...
    illetve a grafikus engine-t dolgozzák át...

a csapat nagy része a Nordon scannelget, autókázik, Porsche gyárat látogat,
    meg valami új licencet is be fognak jelenteni hamarosan...

Kunos két filippinó kurva közt meg az AI-t reszelgeti ( f599 és lotus49 AI-ját írta h reszelgette pár napja) de visszatért a netkód csiszolásához...
    szabadidejében spacesimet csinál:)
    animáció nélküli pit stop-ot próbálgatott kizárólag multihoz (pedig eddig kategórikusan kijelentette h nem lesz 1.0-ban sem, talán mégis:) )
    track collidible objects-eken dolgopzik...
    illetve az időjárásról írt h az a javított enginnel könnyen elbánik majd a weather-rel, és a netcar-ban is az esőt imádta a legjobban...

ja meg a hangok fognak teljesen átalakulni technikailag és minőségben és a effektekben...
  • barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip

Maszim TS: 87.229.108.129:9987
    Jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA
  • Adam Jonas
    Van valaki, aki ment a Nürburgringen McLaren MP4-12C GT3-mal 1:58 alatt? Ha igen, akkor ahhoz lenne pár kérdésem a setup-al kapcsolatosan.
  • barcalaci84
    Ezzel én is tisztában vagyok:)
    Mégse használják ki ok se meg ezt a pl 450 fokot...kizárólag extrém helyzetekben lehet rq szükség... Palyaautozasnal igen ritkán fognak át:)max Monacóban...
    De sose koppantanak... A 270 valóban kevés azért...de az AC palyain 300 foknál szinte sose fordítom többet a kormqnyt...
    Mert nincs rá szükség...
  • Adam Jonas
    Fogalmazzunk úgy, hogy egy versenyautóban 400-540 fok között fordul a kormány (540° a WRC autóké, 400° körül meg a formula autóké)
  • barcalaci84
    Ja ezért jó a 900 900 mindenhol mert én is elfelejtenem :)így még jó mindegyik:)
  • lac coo
    Jah, tök jó. mikor ki kell lépni mert elfelejtettem vagy úgymaradt :DD