43023
  • barcalaci84
    tegnap én 21:45-kor hagytam abba...akko még voltunk 5-en 6-an
  • cstibikeee
    Ha minden igaz, akkor már majdnem kész az official booking mentes csatlakozási lehetőség. Hátha benne lesz a következő update-ben.
  • Ulvar
    8tól meddig vannak FUNok? Mert én ma dolgozom, nem tudom meddig, meló mértékétől függ, de lehet olyan 9 tájékán már elengednek és fél 10re már haza érnék. Akkor még szoktak lenni emberek vagy ne álmodjak? :D
  • Ulvar
    Nem önkínzás egy kicsit ez a spotter? :D
  • Tyuki80
    Egy aosta is legyen már,mert a múltkor tök jókat mentünk rajta,(mondjuk hétfőn utána nyaralok)
  • barcalaci84
    BRNO lesz jövőhéten...
    road america-t meglesem , mert amit még én próbáltam az nem volt túl jó...
  • Jackal
    Brno jöhetne jövő héten.
  • nagy891229
    Köszönöm a választ. Ha szombaton Blackwood lesz, akkor jövőhétre is belehetne majd rakni vagy 2 versenyre? Akik szombaton nem érnek rá? Jó kis pálya.
  • Screenracer #16333
    Még néhány pályaötlet. RD-ről letölthető és jó minőségü pályakonvertek még, amiket ki is próbáltam, a Road America 2.5, Brno 1.0, Watkins Glen 1.0. Ezek ráadásul elég népszerü és ismert pályák.
  • bardocz
    Áh, én nem ragasztgatok inkább semmit. Meg akkoriban sokat pakolgattam a kormányt. Ruhásszekrényben külön hely volt neki.
  • lac coo
    Hat kab barhol, ahol arulnak henkel meg ilyen haztartasi vackokat.
    Hipermarket barkacsosztalyan tuti talalsz.
  • barcalaci84
    azt hol lehet venni?miféle boltban?
  • barcalaci84
    fúró Debrecenben van otthon...de nem mostanában megyek arra, meg nem is fúróért...:)de amúgy sem vagyok ezermester alkat:)
    nem asztal,cockpit vasból..:)
  • lac coo
    szivacsos ketoldalas ragaszto.
    Nem vagytok valami nagy barkacs emberek :??
  • bardocz
    Nincs fúró? Hát miféle háztartás az :DD Amúgy én nem fúrtam szét az asztalom emiatt, hanem párpercenként visszanyomtam az asztalra, ahogy csúszott le...:D
  • barcalaci84
    akkor csak fúrni kéne 2 lyukat...:)
    csak fúróm nincs...:)
  • bardocz
    De ha a kormányt majd le tudod csavarozni, akkor a váltó sem mozog el, ha ugyan az a 2 rudas megoldás, mint az enyém volt. Hogy őszinte legyek nem próbáltam javíttatni, mert még egy elromlott momo után kapott dfgt itt volt.
  • barcalaci84
    csak a váltót nem lehet csavarozni:)
    maga kormány jól lerögzíthető csavarozás nélkül is (természetesen máshol van a lyuk rajta mint a g27-en így azt nem tudtam lecsavarozni...egyelőre marad így...

javíttatni nem tudtad?
  • bardocz
    A fanatec rögzítése borzasztó, váltóval pláne elcsúszik, az max csavarozva működik jól sajnos. De a többi tényleg igaz, kár, hogy nekem meghalt benne az ffb, és nem volt garis.
  • barcalaci84
    na kipróbáltam ezt a blackwood-ot...
    jó kis pálya lett tényleg...
    úgyhogy holnap programváltozás...:)
    szombaton blackwood, vasárnap marad a COTA...:)
  • barcalaci84
    a kormány eddig sokkal jobb mint vártam...(kicsit még szokni kell)
    ez a szíjhajtásos FFB nekem nagyon bejön...végre nincs ffb lyuk...sokkal finomabb erőhatások vannak, de kellően erős...és a szíjhajtás miatt sokkal gördülékenyebb a kormányzás, természetesebb érzetet ad...kb mint egy servo-s autó kormánya
    sokkal gyorsabb a mozgása szerintem a kormánynek, nagyon jól lehet megmenteni a megcsúszó autót...
    tetszik a nagyobb kormányátmérő (mondjuk meg is kellett emelnem az ülést jócskán h kilássak mögüle:)...meg a porsche dizájn is az alcantara bevonattal. szerintem jól néz ki..:)
    a pillangó váltó ami szerintem jobb volta a g27-en, mondjuk ezzel sincs gond , csak a g27-en olyan masszívabbnak tűnt...
    rengeteg dolgot lehet állítani rajta és még hasznosnak is tűnik 1-2 fícsör...ezeket a vibrációs dolgokat sose értékeltem eddig...de ezen a kormányon nekem tetszik hisz nem zavaróan recseg ropog mint a logitech... csak finoman jelez...pl kerékblokkolást megelőzendő, vagy ha váltani kell...
    a LED-ek is tetszenek: egyelőre km/h-rát és az aktuális sebesség kijelzésére használom
    a porsche H-váltó sokkal gagyibbnak tűnik mint amilyen...nagyobb az ellenállása minta g27 váltójának....
    ez plusz pont neki, viszont rohadtul nem tudom h kéne igazán jól rögzíteni...:)
    most meg-meg mozdul , ami gáz...:)a cocpit váltótartójára fogalmam sincs h rakjam rá...:)
    így most a kormány mellett van a két erre való rúddal hozzárögzítve...de így azért mozog a váltó néha...
    na meg eszmáletlenül halk.. még kalibráláskor se hallani semmit... az asszony imádja...:) (meg is kérdezte a konyhából h ennek nem kell úgy bekapcsoláskor körbe fordulni...pont azelőtt egy mp-vel csináltam a kalibrációt :)
    na meg végülis a cseréből 12 ezer Ft plusszban jöttem ki...:)
  • nagy891229
    ˆ barcalaci84

Hello. Kis tesztelés után majd tudnál vélemény írni a 2 kormány közötti különbségről? mivel másabb, jobb rosszabb a G27/Fanatec.
  • barcalaci84
    kibővítettem 18-ra mára , ha estleg megint sokan lennénk...
  • Tyuki80
    Ma este már megyek én is!
    Tegnap,jó sokan voltatok!
  • Szabi #16317
    ki volt ez a béna az elején a fehér autóval ?

itt megpróbáltam középen elmenni, de máshol se fordult rendesen az autó.. így itt se.. :D
  • barcalaci84
    az új kormány állítgatása közben csak ezt a replayt-mentettem el
  • oneal1
    miben változott?
  • Szabi #16314
    a tegnapi pálya nagyon nem tetszett és szerintem az autók se voltak jók rá, a mai viszont jól hangzik :)

jöhetne már a LaFerrari, bár úgy tűnik, hogy ennek is bug-os a fizikája.. :D
  • barcalaci84
    mint minden másnap hétköznaponként...:)
  • Szabi #16312
    gyári autók és pálya
  • barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip

• alma2
    Na par perce kijott, 1.0 nordschleife
    nord 1.0

• barcalaci84
    ja reggel láttam, csak elrontotta linket és nem lehetett letölteni...
    úgyhogy az 1.05 ami korábbról megvolt gyorsan feltöltöttem dropboxra , h mindenki ugyanazt a verziót használja...
    a servert én nem tudom indítani , lelőni én csak a fájlokat tudom rajta cserélni amit reggel megcsinálok mielőtt még Ákos újraindítaná délelőtt a servert...
  • alma2
    most nezem pont ma delelott jott ki ebbol az 1.06
  • Jackal
    Pedig kitartottam volna elöl a verseny végéig is... :)
  • Jackal
    Egy szutyok iptv ment csak, lehet az zavart be.
    Nincs valami pingfigyelő OSD app?
  • barcalaci84
    ja lökésért bocs a gte-nél...:)
    de rohadt jót cstáztunk körökön át 4-en...
  • Johnyka
    Köszi a versenyeket!
    Tök jó volt, remélem egyszer tényleg kész lesz ez a program, mert nagyon jó kis szimulátor.
  • barcalaci84
    mondom az elején 330 volt a pinged...utána mikor kijöttem boxba 250...
    utána 120...utána valamikor 15 valóban...
  • Alexease
    De ha a csaladban, ahogy korabban irtad, kozos net van, akkor masodlagos hogy a gepeden mi megy:) Ha kozben valaki mas netezik, TV-zik, toltoget, filmet nez vagy zenet hallgat, akkor mar regen rossz a dolog:)