43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
tegnap én 21:45-kor hagytam abba...akko még voltunk 5-en 6-an -
cstibikeee #16340 Ha minden igaz, akkor már majdnem kész az official booking mentes csatlakozási lehetőség. Hátha benne lesz a következő update-ben. -
8tól meddig vannak FUNok? Mert én ma dolgozom, nem tudom meddig, meló mértékétől függ, de lehet olyan 9 tájékán már elengednek és fél 10re már haza érnék. Akkor még szoktak lenni emberek vagy ne álmodjak? :D -
Nem önkínzás egy kicsit ez a spotter? :D -
Tyuki80 #16337 Egy aosta is legyen már,mert a múltkor tök jókat mentünk rajta,(mondjuk hétfőn utána nyaralok) -
BRNO lesz jövőhéten...
road america-t meglesem , mert amit még én próbáltam az nem volt túl jó... -
Jackal #16335 Brno jöhetne jövő héten. -
nagy891229 #16334 Köszönöm a választ. Ha szombaton Blackwood lesz, akkor jövőhétre is belehetne majd rakni vagy 2 versenyre? Akik szombaton nem érnek rá? Jó kis pálya. -
Screenracer #16333 Még néhány pályaötlet. RD-ről letölthető és jó minőségü pályakonvertek még, amiket ki is próbáltam, a Road America 2.5, Brno 1.0, Watkins Glen 1.0. Ezek ráadásul elég népszerü és ismert pályák. -
Áh, én nem ragasztgatok inkább semmit. Meg akkoriban sokat pakolgattam a kormányt. Ruhásszekrényben külön hely volt neki. -
Hat kab barhol, ahol arulnak henkel meg ilyen haztartasi vackokat.
Hipermarket barkacsosztalyan tuti talalsz. -
azt hol lehet venni?miféle boltban? -
fúró Debrecenben van otthon...de nem mostanában megyek arra, meg nem is fúróért...:)de amúgy sem vagyok ezermester alkat:)
nem asztal,cockpit vasból..:) -
szivacsos ketoldalas ragaszto.
Nem vagytok valami nagy barkacs emberek :?? -
Nincs fúró? Hát miféle háztartás az :DD Amúgy én nem fúrtam szét az asztalom emiatt, hanem párpercenként visszanyomtam az asztalra, ahogy csúszott le...:D -
akkor csak fúrni kéne 2 lyukat...:)
csak fúróm nincs...:) -
De ha a kormányt majd le tudod csavarozni, akkor a váltó sem mozog el, ha ugyan az a 2 rudas megoldás, mint az enyém volt. Hogy őszinte legyek nem próbáltam javíttatni, mert még egy elromlott momo után kapott dfgt itt volt. -
csak a váltót nem lehet csavarozni:)
maga kormány jól lerögzíthető csavarozás nélkül is (természetesen máshol van a lyuk rajta mint a g27-en így azt nem tudtam lecsavarozni...egyelőre marad így...
javíttatni nem tudtad? -
A fanatec rögzítése borzasztó, váltóval pláne elcsúszik, az max csavarozva működik jól sajnos. De a többi tényleg igaz, kár, hogy nekem meghalt benne az ffb, és nem volt garis. -
na kipróbáltam ezt a blackwood-ot...
jó kis pálya lett tényleg...
úgyhogy holnap programváltozás...:)
szombaton blackwood, vasárnap marad a COTA...:) -
a kormány eddig sokkal jobb mint vártam...(kicsit még szokni kell)
ez a szíjhajtásos FFB nekem nagyon bejön...végre nincs ffb lyuk...sokkal finomabb erőhatások vannak, de kellően erős...és a szíjhajtás miatt sokkal gördülékenyebb a kormányzás, természetesebb érzetet ad...kb mint egy servo-s autó kormánya
sokkal gyorsabb a mozgása szerintem a kormánynek, nagyon jól lehet megmenteni a megcsúszó autót...
tetszik a nagyobb kormányátmérő (mondjuk meg is kellett emelnem az ülést jócskán h kilássak mögüle:)...meg a porsche dizájn is az alcantara bevonattal. szerintem jól néz ki..:)
a pillangó váltó ami szerintem jobb volta a g27-en, mondjuk ezzel sincs gond , csak a g27-en olyan masszívabbnak tűnt...
rengeteg dolgot lehet állítani rajta és még hasznosnak is tűnik 1-2 fícsör...ezeket a vibrációs dolgokat sose értékeltem eddig...de ezen a kormányon nekem tetszik hisz nem zavaróan recseg ropog mint a logitech... csak finoman jelez...pl kerékblokkolást megelőzendő, vagy ha váltani kell...
a LED-ek is tetszenek: egyelőre km/h-rát és az aktuális sebesség kijelzésére használom
a porsche H-váltó sokkal gagyibbnak tűnik mint amilyen...nagyobb az ellenállása minta g27 váltójának....
ez plusz pont neki, viszont rohadtul nem tudom h kéne igazán jól rögzíteni...:)
most meg-meg mozdul , ami gáz...:)a cocpit váltótartójára fogalmam sincs h rakjam rá...:)
így most a kormány mellett van a két erre való rúddal hozzárögzítve...de így azért mozog a váltó néha...
na meg eszmáletlenül halk.. még kalibráláskor se hallani semmit... az asszony imádja...:) (meg is kérdezte a konyhából h ennek nem kell úgy bekapcsoláskor körbe fordulni...pont azelőtt egy mp-vel csináltam a kalibrációt :)
na meg végülis a cseréből 12 ezer Ft plusszban jöttem ki...:) -
nagy891229 #16320 ˆ barcalaci84
Hello. Kis tesztelés után majd tudnál vélemény írni a 2 kormány közötti különbségről? mivel másabb, jobb rosszabb a G27/Fanatec.
-
kibővítettem 18-ra mára , ha estleg megint sokan lennénk... -
Tyuki80 #16318 Ma este már megyek én is!
Tegnap,jó sokan voltatok! -
ki volt ez a béna az elején a fehér autóval ? 
itt megpróbáltam középen elmenni, de máshol se fordult rendesen az autó.. így itt se.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
az új kormány állítgatása közben csak ezt a replayt-mentettem el
-
miben változott? -
a tegnapi pálya nagyon nem tetszett és szerintem az autók se voltak jók rá, a mai viszont jól hangzik :)
jöhetne már a LaFerrari, bár úgy tűnik, hogy ennek is bug-os a fizikája.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mint minden másnap hétköznaponként...:) -
gyári autók és pálya
-
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
-
Na par perce kijott, 1.0 nordschleife
nord 1.0
-
ja reggel láttam, csak elrontotta linket és nem lehetett letölteni...
úgyhogy az 1.05 ami korábbról megvolt gyorsan feltöltöttem dropboxra , h mindenki ugyanazt a verziót használja...
a servert én nem tudom indítani , lelőni én csak a fájlokat tudom rajta cserélni amit reggel megcsinálok mielőtt még Ákos újraindítaná délelőtt a servert... -
most nezem pont ma delelott jott ki ebbol az 1.06 -
Jackal #16307 Pedig kitartottam volna elöl a verseny végéig is... :) -
Jackal #16306 Egy szutyok iptv ment csak, lehet az zavart be.
Nincs valami pingfigyelő OSD app? -
ja lökésért bocs a gte-nél...:)
de rohadt jót cstáztunk körökön át 4-en... -
Johnyka #16304 Köszi a versenyeket!
Tök jó volt, remélem egyszer tényleg kész lesz ez a program, mert nagyon jó kis szimulátor. -
mondom az elején 330 volt a pinged...utána mikor kijöttem boxba 250...
utána 120...utána valamikor 15 valóban... -
De ha a csaladban, ahogy korabban irtad, kozos net van, akkor masodlagos hogy a gepeden mi megy:) Ha kozben valaki mas netezik, TV-zik, toltoget, filmet nez vagy zenet hallgat, akkor mar regen rossz a dolog:)