43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mindegy mert lemaradtam a kisautóról :D -
természetesen igen...semmi köze a kettőnek egymáshoz...
kapsz egy plusz szűrőt , ami a freejoin-os servereket szűri...de mehetzsz bookingolni is... -
vagyis igen ? -
miért ne menne? -
Meg esetleg nyomj itt egy tesztet is: http://www.pingtest.net/ -
Ha felrakom ezt freejoin-t, menni fog normálisan is a multi, bookigolva ahogy kell ? -
ki ma tököm szavazott már megint? -
Ird le hol laksz, a szolgaltatod es a net-ed, a geped es rendszered. -
úgy látom megteltünk így 18 fővel is:) -
igazából sajnos mindegy is, így mindenki játéka kukába mehet:S -
Jackal #16371 Szerintm valamit cachel a szolgáltató, másra már nemtok gondolni. Tuti nem a windowsommal van a baj. -
most is repkedsz -
nem tudom mi okozza , de én a helyedben legyaulnám és újraraknám a windowst-játékot...mert ez nem normális h csak veled fordul elő... -
Korabban volt, hogy ilyen miatt leptem ki, mert nem eleg hogy ugral elottem elore-hatra es jobbra-balra, meg vedekezik is:) Total eselytelen megelozni vagy boritekolhato az utkozes. -
aqualon is rossz volt:S -
Jackal #16366 Most kikapcsoltam mindent a házban, csak a gépemen van net. Nemtom mi van, még verseny közben is repked mindeki. Sztem akkor jön elő, ha sok kocsi van a pályán. -
Ez a Com8 Nord meg az rF2-hoz is keszulget, ott most az v1.65-nel tart;) Valszeg ott is akkor lesz jobb, ha megjelenik a scan verzio az AC-hez:D 
Ez meg az v1.50.
-
-
emberek azért remélem az esti futamok most ennél komolyabbak lesznek:D
kibombázás, leszorítás, kilökés, fél kör alatt:D
-
Jackal valamit csinálj mert , megint gáz a kapcsolatod...így a többieknek esélyew sincs normálisan játszani... -
Valszeg van annyira pontos, hogy egy jatekba/szimbe boven megfelel.
Ez (Snoopy) es a valodi nyomvonal kozti kulonbseg valszeg sokkal kissebb, mint a valodi es AC autokezeles, gumi es palya tapadas kulonbsege. Azok sokkal meghatarozobbak, foleg ha koridokrol van szo.
Az az ido ~20 masodperccel jobb mint az igazi. -
Én egy újabb 36-ot mentem hibával. Nekem ez már nagy tempó, és nehezen tudok egy kört összerakni. -
6:28.981
Nagyon jó lett a pálya ritmusa, nem tudom mennyire pontos az eredetihez mérten, de kellemes menni rajta. -
ov1 infot használja valaki a gumit figyelésére?
pár patch óta nem működik, van esetleg belőle frissítés? -
köszi! -
emléleztetőül:
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip -
attila46 #16355 köszi
-
szerintem a segítségek résznél tudod bekapcsolni... -
Az assist-oknal lehet beallitani, automatic clutch neven fut...
-
sajnos warez. egyelőre :)
csak szerettem volna kipróbálni,de akkor gondolom így "futottak még" kategória.
-
Jelenleg nem tud lefulladni az autó (legalábbis én nekem még sose sikerült :D) szóval van automata kuplung. -
attila46 #16350 Helló
A automata kuplungot be lehet valahol állitani,mert pill. nem találom-Valaki segitsen
köszi -
Az enyém szerintem már az oldalukon sincs fent, az porsche 911 volt szimplán asszem, vagy 911 turbo, bőr kormány, sima potméteres pedál, de felkeményedő fékpedállal, ez amúgy ergonómiailag a legjobb, amit eddig próbáltam. Váltó hozzá h meg szekvenciális külön. Kormányon csak pici fülek voltak, mint a dfgt-n. -
A sztorikat olvastam anno, akik nyertek a gtrmastersen, nekik csak a bajuk volt vele. Arra nem emlekszem, hogy azok a v2-es verziok voltak-e vagy sem. A tied? Gondolom azota nem csiszoltak rajta jelentosen, verzioszam modositas nelkul, miert is tettek volna -
Régebben megbízhatatlan volt, a híres német minőségből max a csomagolásba jutott. Vezeték nélküli volt a kormány(viszont az usb ami a gépbe megy 10 centis...), amikor melegedett, elvesztette a jelet pillanatokra. Néha menet közben elkalibrálta magát. De az enyém elég korai széria volt. -
Akkor forditsuk meg a kerdest, aki megvalt a fanatectol, miert dontott igy? -
A nyomvonalban mar semmi, legalabbis nekem nem tunt fel 2 kor alatt. Egy bazi nagy allat plecsni az ut kozepen valamelyik kanyarban, meg mindenfele szinu razoko is szemet szurt. Sok aprosag, gondolom legtobben a performancia javulasnak fognak orulni, nekem azzal nem volt gond.
Hivatlos szoveg:
-Better performance
-mesh and textures fixes
-you can turn off details via the world detail option
-A.I. file included
-no cams file yet -
Tyuki80 #16344 Van benne Ai.A race fül alatt.Persze ha warez a program akkor nem biztos .Most a 0.2.. valamennyi buildnél járunk.Ha jól tudom. -
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal,elég láma vagyok még,persze egymagam körözgetek..
Bocs ha butaságot kérdezek,de müködő A.I.-t bele lehet rakni valamilyen módon?
Visszaolvastam vagy 10 oldalt -lehet többet kellett volna- de úgy látom inkább a netes játékról szól még a dolog.
Köszi a segítséget. -
ha időben végzek próbálok gurulni én is este egyet:)