43023
  • lac coo
    Mindegy mert lemaradtam a kisautóról :D
  • barcalaci84
    természetesen igen...semmi köze a kettőnek egymáshoz...
    kapsz egy plusz szűrőt , ami a freejoin-os servereket szűri...de mehetzsz bookingolni is...
  • lac coo
    vagyis igen ?
  • barcalaci84
    miért ne menne?
  • Adam Jonas
    Meg esetleg nyomj itt egy tesztet is: http://www.pingtest.net/
  • lac coo
    Ha felrakom ezt freejoin-t, menni fog normálisan is a multi, bookigolva ahogy kell ?
  • barcalaci84
    ki ma tököm szavazott már megint?
  • Alexease
    Ird le hol laksz, a szolgaltatod es a net-ed, a geped es rendszered.
  • barcalaci84
    úgy látom megteltünk így 18 fővel is:)
  • oneal1
    igazából sajnos mindegy is, így mindenki játéka kukába mehet:S
  • Jackal
    Szerintm valamit cachel a szolgáltató, másra már nemtok gondolni. Tuti nem a windowsommal van a baj.
  • barcalaci84
    most is repkedsz
  • barcalaci84
    nem tudom mi okozza , de én a helyedben legyaulnám és újraraknám a windowst-játékot...mert ez nem normális h csak veled fordul elő...
  • Alexease
    Korabban volt, hogy ilyen miatt leptem ki, mert nem eleg hogy ugral elottem elore-hatra es jobbra-balra, meg vedekezik is:) Total eselytelen megelozni vagy boritekolhato az utkozes.
  • oneal1
    aqualon is rossz volt:S
  • Jackal
    Most kikapcsoltam mindent a házban, csak a gépemen van net. Nemtom mi van, még verseny közben is repked mindeki. Sztem akkor jön elő, ha sok kocsi van a pályán.
  • Alexease
    Ez a Com8 Nord meg az rF2-hoz is keszulget, ott most az v1.65-nel tart;) Valszeg ott is akkor lesz jobb, ha megjelenik a scan verzio az AC-hez:D

Ez meg az v1.50.
  • oneal1
  • oneal1
    emberek azért remélem az esti futamok most ennél komolyabbak lesznek:D

kibombázás, leszorítás, kilökés, fél kör alatt:D

• barcalaci84
    Jackal valamit csinálj mert , megint gáz a kapcsolatod...így a többieknek esélyew sincs normálisan játszani...
  • Alexease
    Valszeg van annyira pontos, hogy egy jatekba/szimbe boven megfelel.
    Ez (Snoopy) es a valodi nyomvonal kozti kulonbseg valszeg sokkal kissebb, mint a valodi es AC autokezeles, gumi es palya tapadas kulonbsege. Azok sokkal meghatarozobbak, foleg ha koridokrol van szo.

Az az ido ~20 masodperccel jobb mint az igazi.
  • bardocz
    Én egy újabb 36-ot mentem hibával. Nekem ez már nagy tempó, és nehezen tudok egy kört összerakni.
  • Tomsteel
    6:28.981

Nagyon jó lett a pálya ritmusa, nem tudom mennyire pontos az eredetihez mérten, de kellemes menni rajta.
  • oneal1
    ov1 infot használja valaki a gumit figyelésére?

pár patch óta nem működik, van esetleg belőle frissítés?
  • oneal1
    köszi!
  • barcalaci84
    emléleztetőül:

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
  • attila46
    köszi

• barcalaci84
    szerintem a segítségek résznél tudod bekapcsolni...
  • alma2
    Az assist-oknal lehet beallitani, automatic clutch neven fut...
  • Glpetyus
    sajnos warez. egyelőre :)
    csak szerettem volna kipróbálni,de akkor gondolom így "futottak még" kategória.
  • Norbi1990
    Jelenleg nem tud lefulladni az autó (legalábbis én nekem még sose sikerült :D) szóval van automata kuplung.
  • attila46
    Helló

A automata kuplungot be lehet valahol állitani,mert pill. nem találom-Valaki segitsen

köszi
  • bardocz
    Az enyém szerintem már az oldalukon sincs fent, az porsche 911 volt szimplán asszem, vagy 911 turbo, bőr kormány, sima potméteres pedál, de felkeményedő fékpedállal, ez amúgy ergonómiailag a legjobb, amit eddig próbáltam. Váltó hozzá h meg szekvenciális külön. Kormányon csak pici fülek voltak, mint a dfgt-n.
  • alma2
    A sztorikat olvastam anno, akik nyertek a gtrmastersen, nekik csak a bajuk volt vele. Arra nem emlekszem, hogy azok a v2-es verziok voltak-e vagy sem. A tied? Gondolom azota nem csiszoltak rajta jelentosen, verzioszam modositas nelkul, miert is tettek volna
  • bardocz
    Régebben megbízhatatlan volt, a híres német minőségből max a csomagolásba jutott. Vezeték nélküli volt a kormány(viszont az usb ami a gépbe megy 10 centis...), amikor melegedett, elvesztette a jelet pillanatokra. Néha menet közben elkalibrálta magát. De az enyém elég korai széria volt.
  • alma2
    Akkor forditsuk meg a kerdest, aki megvalt a fanatectol, miert dontott igy?
  • alma2
    A nyomvonalban mar semmi, legalabbis nekem nem tunt fel 2 kor alatt. Egy bazi nagy allat plecsni az ut kozepen valamelyik kanyarban, meg mindenfele szinu razoko is szemet szurt. Sok aprosag, gondolom legtobben a performancia javulasnak fognak orulni, nekem azzal nem volt gond.

Hivatlos szoveg:

-Better performance
    -mesh and textures fixes
    -you can turn off details via the world detail option
    -A.I. file included
    -no cams file yet
  • Tyuki80
    Van benne Ai.A race fül alatt.Persze ha warez a program akkor nem biztos .Most a 0.2.. valamennyi buildnél járunk.Ha jól tudom.
  • Glpetyus
    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem el játszani a játékkal,elég láma vagyok még,persze egymagam körözgetek..
    Bocs ha butaságot kérdezek,de müködő A.I.-t bele lehet rakni valamilyen módon?
    Visszaolvastam vagy 10 oldalt -lehet többet kellett volna- de úgy látom inkább a netes játékról szól még a dolog.
    Köszi a segítséget.
  • oneal1
    ha időben végzek próbálok gurulni én is este egyet:)