43023
  • lac coo
    Nem. A sokat mentem vele, azt jelenti, hogy rohadtkurva sokat, pontosan tudom milyen volt :)
  • alma2
    Vagy a sok gridezes kicsit megkoptatta az emlekeid, nem? :p
  • MooneyR
    Nálam Jackal nem lagolt, meg sem mukkant :) mentünk is egy darabig együtt Alex, Jackal meg én, de sikerült mindig eldobni valakinek :D Ez is izgi volt a srác palánkról vissza kettőnk között éppen elment.. ilyen van :)

• barcalaci84
    Jó bocs,én úgy éreztem h azt akarod sugallni h a mai anomáliáknak a freejoinos ki-belepkedeshez lenne köze...
  • lac coo
    Tényleg piszkálta,semmi súlya nincs az autónak.
    De hogy ez az átvágódós, 15 éves gumit honnan szedte ? :)))
    A dashmeter cuc meg megint akadozik, anélkül nekem felejtős az egész .:))
  • Alexease
    Jogos volt, nincs vele gond:) Foleg ezzel a freejoin-nal, igy azert illik figyelni es beleszamitani hogy megy a verseny meg ha nem is verre:P).
  • Alexease
    Ha elolvasod megegyszer, rajosz, nem itelkeztem (technikai iromany volt) es joinlag-ot meg sem emlitettem:) Ami jelenleg nem lehet, mert elore fel van toltve minden:D
    A freejoin miatt a szerver oldalon valtozott ez az, ott lehet kavaras.
  • oneal1
    tényleg szoktak jó futamok lenni pl multkori ferrari és abarth hungaroring.

de megfigyeltem, hogy 1 vagy 2 ember tuti nem fog belépni majd a bajnokság szerverére:D
  • lac coo
    Na ezt megnézem, azt az autót nagyon szerettem, teljesen jó volt .
  • Alexease
    Igen, a TE szervezesedben inditott szervernel most voltam eloszor, de korabban azert mentem jonehanyat:) Es igen, vannak jo versenyek, de ilyen es hasonlo dolgok mindig elofordulnak: rajtbalesetek, elso kanyar, kilokes, kicsuszas, leszoritas, ultra-optimista kifekezes, palyarol visszaboklaszas es hasonlok.

Gondolom foleg elorol szoktak indulni? Probald ki kozeprol es hatulrol:)
  • Tyuki80
    Semmi gond!Nem is baszogatásnak szántam,de azért erre lehet figyelni.Ugyanúgy mint felvezetőkörben,a kvalizós autót nem tartom fel pl.
  • Alexease
    Egyenesen fekezni meg OK, kis setup es stabil marad. De meg fektavon rahuzni a kanyarra, az mar neccesebb:) Pedig gyorsan csak ugy lehetne menni, hogy az apex-ig folyamatosan fekezek, csokkeno fekerovel.

Raadasul, a felfuggesztessel (foleg a lengescsillapito) is valami nem stimmelt. Ahogy atterhelodott a hatulja, ugy maradt, es lassan korbe fordult. Hiaba kuplungoltam ki vagy rugdostam a feket, mar csak allo helyzetben "jott vissza" a kontroll?!
  • barcalaci84
    soha nem volt még join lag... megint úgy írsz valamiről h gőzöd nincs róla...csak ítélkezel...
  • Jackal
    Köszönöm a jótanácsokat, de asszem ezen nincs mit szépíteni, ha szar akkor szar. Mérnök vagyok, hálózatok volt a szakterületem, egyszerűen nem tudom mi lehet. (nem, nem vírus, meg kábelszakadozás meg ilyenek)
    Boics ha valakinek kellemetlenséget okoztam, nehogy azt higyjétek, hogy 50/5-ös stabil nettel annyira rohadtul repesek az örömtől, hogy egy kis szutyok multis játékot nemtok rendesen játszani.
  • barcalaci84
    azért úgy h most voltál először, azért nem kéne ilyeneket írni...
    rohadtul nem ilyen...
    tök jó versenyeket szoktunk menni...egymás lökhárítóján is..
  • Alexease
    Most csak ket valtozat jutott eszembe, de a lenyeget ugyis erted:DDD
  • Alexease
    Kunos talan nem veletlenul nem eroltette a realtime ki-belepegetest. Azert annal bonyolultabb a dolog, hogy plusz 1 auto es jatekos. Valszeg az egesz adathalmazt (telemetria, replay, adatforgalom, render, memoria, adatlista, tablazatok, log stb.) befolyasolja az elore be nem tervezett belepes. Pedig jelenleg viszonylag egyszeru a helyzet, mert fix autok vannak, es azokat fixen, mindenhol (server, cliens) feltolti elore.

Ha full dinamikus belepes lenne, onfly memoria foglallasokkal es egyebekkel (a sajat festeseket es egyeb extrak felejtosek), kicsit mas lenne a helyzet.
    Remelem erre is raszanja az idot az 1 honapos build-ben.
  • barcalaci84
    hát megírták h 18-án lesz...
  • alma2
    Akkor elgondolkodom melyik lehetek, ha csak ez a ket valtozat lehetseges :p
    Most jutott eszembe pentek van es ket het eletelt az utolso update ota, ha jol latom. Nem gondoltam, hogy 18-ig van kepuk teljesen csendben ulni.
  • barcalaci84
    és tényleg nem rossz duma ...H-val kkurva nehéz megállni ezzel az autóval...
    a pillangósok 50 méterekkel fékeznek rövidebbet...:)
  • barcalaci84
    ha feljön a serverre egy repülőpilóta akkor nincs esély h ütközések nélkül megússzuk...
    a ki-belépkedéssel ráadásul 2 helyet is elfoglalt Jackal...
    gyakorlatilag mindenki kapcsolatát befolyásolja ha van egy rossz...
  • Alexease
    Laccoonak irtam;)
    Egy auto kezelesenek velemenyezesenel, sokat szamit hogy "hogyan";) Eg es fold a ketto kozott a kulonbseg.

A rossz duma meg csak annak rossz duma, aki vagy zsir profi, es ha kell setapalcaval es habverovel is jobb idot megy barmivel, vagy annak, aki mindent pillangoval tol, es goze nincs milyen normalisan:D
  • Alexease
    Tiszta kaosz;) De ez ilyen:P
  • Alexease
    Met-et tizeneve ismerem, komoly szimes, tuti veletlen volt, bug vagy anomalia. Ha meg nem volt bekapcsolva a sok szar APPs, akkor nem lathatta hogy hanyadik helyezett van elotte.
    Termszetesen akkor sem erdemes bejonni korhatranyban es "versneyezni", de ez van:)
    Amugy nem verre megy.:)
  • alma2
    "*HPattern+3pedal. Pillango+2pedal ennel nem jatszik, de azzal stabilan lehet tartani, azzal nincs gond. De ugy fake."

Hogy ezt a rossz dumat, mar sosem hagyjatok el :)
  • Tomsteel
    Jézusom mi ment a Ferraris versenyen...ez a multiplayer segget törölni se alkalmas, épp ezért (ugyan lehetne, de) nem szeretném az emberekre hárítani a káosz felelősségét. Régen éreztem magam ennyire szarul, biztos a hidegfront az oka, de ez förtelmes volt mindenestül.

Ettől függetlenül ezer köszönet a szervezésért!
  • Alexease
    Felvaltva vannak az autok, elvileg, vagyis meg mehetsz:)

De nem biztos hogy tetszeni fog, valamit allitgattak rajta Kunosek, alig tudtam megfekezni. Fektavon keresztbefordul, csavarodik, elmaszik. Eleg megbizhatatlan lett.
    Ki-bemaszkaltam a pit-be, allitgattam, jobb lett, de meg reszelni kell rajta.

*HPattern+3pedal. Pillango+2pedal ennel nem jatszik, de azzal stabilan lehet tartani, azzal nincs gond. De ugy fake.
  • Alexease
    Azert vannak amomaliak.
    Volt aki normalisnak latszo ping-gel tovabb ment egyenesen, at a szalagkorlaton, be az erdobe:D
    Az utkozeseknel a meteresre megnyulo felfuggesztesek alapok:)
    De volt aki elottem lag-olt, elore es oldalt ugral, aztan hirtelen betette elem. Nulla alatt megalltam:DDDD

Amugy neha nagyon durvan furcssan beszaggat itt-ott, valszeg valahol utkoznek, ki-be lepnek vagy valami hasonlo?!
  • Solt
    Engem ugyanígy szívatott a T-s net... hívd ki őket, és nézesd át a bekötéseket. Nálam a házba bejövő vezeték volt elérve, és amikor fújt a szél akkor használhatatlan volt a net.
  • Tyuki80
    KedvesMet nevű user!
    Legközelebb,ha késve érkezel(3-4. körben)ne kezdj el csatázni,főleg ne az elsővel.Azt meg amit csináltál,hogy féktávon kiütöttél a picsába,úgy hogy mint mondtam késve léptél be főleg ne tedd.
    Egyébként annyira összezavartál,hogy a 25 mp előnyömből sikerült hátrányt csinálnom,mert 3 szor is behibáztam utána.Nagyon kizökkentem.
    Előre is kösz
    (remélem olvasgatod a fórumot)
  • alma2
    a hatterben futo "virusok" amelyek epp bitcoint fejtenek valakinek, netan ilyen olyan forgalmat generalnak, ddos tamadasokat inditanak es meg 1000 fele dolog kozre jatszhat. Biztos van egy laptop a kornyekeden, vagy a szomszedban, amin siman pingelhetnel valamit, hogy kideruljon van-e adatvesztes a halozaton, vagy csak nehany eltevedt csomag. Mas eszkoz is produkalja-e vagy a geped kelt onallo eletre. De elobbire eleg a telefonodon is egy app.
    Addig is ne tedd tonkre masok jatekat :)
  • TeeBeee
    Nem lehet, hogy a vírusírtó tűzfala kavar be?
  • Jackal
    Bizonyára attól ment full jól az előző körben. Telepít a hóhér... Semmi baja nincs neki. Buzi T-home-nak viszont úgy megeresztenék egy mailt, ha nem tudnám hogy egy jó röhögés lenne az összes válaszreakció.
  • barcalaci84
    akkor kiében?:)
    windost telepíts...
  • Jackal
    A picsába már, nem értem mi a szar van, egyszer teljesen jó, azt hittem megjavult, most meg megint repkedtek és 999-es pingem van.

A grafikát vissább butítottam, hoy jóval 60 fps felett legyek és bekapcsoltam a vsync-et, így tuti marad prociidő az egyéb feladatokra is bőven a grafikán kívül. De úgy tűnik ez csak 1 meccs erejéig jött be...
    A hiba nem az én készülékemben van.
  • lac coo
    Jah... Csak mert ott villogott a jelszóbeíró mező :)
    De akkor csak valami anomália ...
  • Jackal
    Na megvan a megoldás, a köv verseny után leírom mi volt. Má jól megy ahogy látjátok.
  • barcalaci84
    nincs jelszó...
  • oneal1
    ááááá kifogytam:D
  • lac coo
    Amúgy mi a jelszó ?