43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
a ruterben is lehet engedélyezni kéne h a WAN -on válaszolni tudjon a pingekre...Respond to ping from Internet Port ilyesmi vagy hasonló néven lehet a routerben... -
erre voltam kíváncsi...:)
rakd fel a legújabb Java-t...
és mérj úgy egy újat...engedélyezd a böngésződnek ha kéri... -
Jackal #16459 Pingtest.net: Pestre, ping 10ms, jitter 1ms, packet loss-t valamié nem mért sajnos.
Amúgy most játszottam, a pinggel nem volt gond mikor ketten voltunk a szerveren, játék közben 11-et látam.
Viszont, netes játék alatt nem volt olyan anomáliátok, hogy a virtuális kormány néha megakadt pár tized másodpercre a képernyőn? Meg nagy ritkán mintha az ffb is kb ennyi időre elment volna boré. (ez most új tapasztalat :)) -
csak egy sima tesztet pingtest.net-en Budapestire...
az egyik értékre kíváncsi vagyok...:) -
Jackal #16457 Hova pingeljek? -
reméljük így is marad...:)
mentem én is Jackal-lal már elég sokszor úgy h minden rendben volt...
aztán legközelebb megint repkedett...
amúgy a 14-es pingje kifogástalan lenne... de tegnap volt h 2284 volt...
és 14 -es pinggel is ott ragad sokszor a rajtrácson másodpercekig...
ezt se láttam még senki mástól... -
ha 50-60 emberből csak 1 embernél jelentkezik a probléma, akkor szerintem az a valószínű h nála van a gond ....
ha minde3nki szembejön az autópályán akkor valószínű h én vagyok az aki menetíránnyal szemben hajt...:) -
Nekrofil #16454 Most futok Jackal-lal a maszim szerveren, most semmi gond nincs. a pályán volt/van végig. -
De ha más játéknál jó a nete, akkor valami csak itt van ,ami szerencsétlen véletlen folytán összeakad a gépével ,rendszerével . -
anno a masterses serveren is vele fordult elő hasonlóan...
és ő nem csak h lagol , hanem a pálya felett repked, illetve egy fekete pontként villódzik a levegőben számunkra...:) -
Mas stervereken is laggolsz ? -
lehet h kókányul van megoldva...de:
mivel mindig nálad fordul elő, ezért biztos h nálad nem stimmel valami nettel vagy géppel...
Kunos nagy áttörésről beszél a netkóddal kapcsolatban...meglátjuk...de nem hinnék benne h ez gyógyír lesz számodra...
egy pingtestes képet rakj már be légyszi... kiváncs i vagyok valamire...:) -
Most nálam is csinált olyant, hogy elszállt a kormány, se ffb se kormányzás az autó meg ment a világba, és letette ablakba. Sose láttam még ilyent . -
Jackal #16448 Este meglátjuk, kijavítottam a kormányt, majd délután valakivel letesztelem a szerveren. De nekem rohadt gyanus hogy az AC kódja/szálszervezése van kókányul megoldva, mert más játékkal eddig nem volt gond multiban. -
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki:)
pálya letöltése:http://www.racedepartment.com/downloads/blackwood.2639/download?version=3907
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
Ja te a lotusrol beszeltel?
A lotus elevennel, automata kuplunggal pillangoval is, ha picit magasabb fordulatszamon valtasz vissza kanyarban, mar dobja is a segget. Szoval ott sem mindegy mikor valtasz.Az automata kuplung nem csusztat semmit sem. Sot valamelyik kocsinal, siman szarul mukodik pl amikor 3-bol 4-be valtasnal is repul az auto, ha nem veszed el a gazt. -
nekem nem izzadós a kezem :) -
No holnap megnehem majd, remelem a tobbi kislotust is megfickositottak kicsit... :) -
Mozgo váltó, plussz oculusrift !! :)) -
Amúgy rosszul tudom, hogy azt a bőr bevonatot csak kesztyűben illik használni, mert gány lesz az egész ? :) -
Mozgo valtohazzal eleg expert a dolog:) -
Fényképezd le, így nem tudom elképzelni.
-
ja, ez a ragasztós dolog nem jött be:)
mozog a H-váltó mint a dög...:)
nem nagyon sikerül így eltalálni a sebességekete:) -
Én se vezetek ilyent, de attól még a játékban lehet tetszetősebb :)
Nem is érdekel igazából milyen, ha jó akkor jó, még ha totális tévedés az egész akkor is .) -
Igazam sose lesz, csak akkor, ha igazabol is vezethetek egy ilyet:DDDD -
Nekem az tűnt fel, hogy mintha könnyebb lett volna egy 50 kilóval :)
A huplik simán arrébb rakják irányból, régebben nem volt ilyen .
De lehet igazad van , jobb lesz ilyennek . -
A GRID-be teljesen felesleges, az tipikus pillango-ketpedal jatek:P
Korozgetni poen, de mint verseny/karrier hasznalni eselytelen:D -
amúgy a másik probléma szerintem az volt ma h a serveren lévők közül szerintem jó néhány embernek nem volt alkalmas a gépe arra h 18-an legyünk a serveren...
holnap visszaállítom 15-re... -
Megneztem ezt a Lotus-t masik palyan, ahol rndesen lehet tesztelni, mert azert Monza nem egy teszt palya jellegu valami:)
Igazabol nincs vele gond, kicsit at lett hangolva. Nyomatekosabb, izmosabb a motorfek, ovatosabbban es kesobb erdemes visszavaltani. A gumi erzekenyseget is kicsit szettoltak, jobb a meleg, neccesebb a hideg.
Igy egyutt a harom, foleg fektavon, kanyarba, hatsotengelyen kellemetlenebb.
De nem rossz, valszeg jobb is, sak szokni kell. Nem lehet olyan durvan tolni neki, ami jo dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most nem irom, hogy amiatt kicsit jobban szettolodott a valtok/pedalok kozti kulonbseg, mert mar uncsi:DDDD
-
Nem mintha ott használnám mert minek, meg néhol olyan rövid a féktáv, hogy ember nem győzi azt H váltóval :) -
Az a baj h oké h valamikor 13-as pinged van... De utána 10 perc múlva 2284 (ezt megjegyeztem) :) -
Azert itt is szoktam melle valtani vagy keveset kuplungolni, pl. a mai Lotus versenyen is sikerult:)
De teny, hogy itt a hajtas lanc meg nem az igazi.
Persze a GRID hez sem nagyon erdemes hasonlitani, mert az meg csak effektezett:DD D legalabb nem annyira buta mint korabban, es jo fun versneyeket lehet vele menni:P -
Hát én nem tudom, nálam hetente egyszer van :)
Ráadásul utána semmit nem kell csinálni mint újból megnyomni és beugrik a sebességbe. Ott kuplung be ki üresbe és elölről az egész :D
no mindegy, csak érdekességnek mondtam . -
Ne viccelj már:)
Minden körben van szinte olyanom h nem veszi be a sebesseget,mert nem nyomtam eléggé a kuplunggot... -
Amúgy ott nehezebb menni kuplunggal, itt szerintem kicsit kamu a kuplung, ott sokszor nem sikerül a váltás, itt mindig :DD -
precise #16426 logi nem tervez valami uj csucs kormanyt kiadni? -
Jackal #16425 Nabazz, asszem megtaláltam a hibát, bár még nem 100%, de holnap este letesztelem :)
Álmomban se gondoltam volna, hogy a kormányom lesz a ludas... Billentyűvel most 3x mentem fel a szerverre, stabil 13-14-es pingel, kocsik se reppkedtek. (igaz tömeg se volt már) -
Aris unatkozott, és huzogatta a csúszkákat :))
most egy darabig ilyen marad, mert elbuliznak Nordon :)) -
Amig elottem ment, nalam sem volt gond Jackal-lel. Pedig volt hogy szinte a lokharitojat toltam;P
Nekem ez a Lotus csak teszt volt, regen mentem vele, mar az elso kornel furcsa volt, inkabb csak allitgattam, azert is indultam hatulrol.
A Ferrarival nem volt gond. Erzesre az is kicsit mas (ami normalis egy keszulo programnal), de mivel a kezelese is sokkal egyszerubb, azt lehet tolni batrabban:)
Persze azzal is sikerult egyszer megcsipni a fuvet, es mintat venni a falrol;D -
Tyuki80 #16422 A grid az ám átveri az ember érzékeit.