43023
  • barcalaci84
    kedvcsináló :
  • Szabi #16500

• Szabi #16499
  • lac coo
    A 8 órási fiatra foglaljatok már egy helyet! :DDD
  • Alexease
    A banner ala toltam "hirkozlo" bannert:)
    Ez egy 780x100px-es kep, dinamikusan cserelheto. Adok linket privatban, oda bemasolod a kep cimet, es az fog megjelenni.
    Ha van kedved naponta cserelgetni, kint hagyom.
  • MooneyR
    A ma esti funrace Blackwood pályán van egy bug, elég rossz helyen ráadásul aki nem ismeri esetleg a pályát (én), zondával sikerült egyből megtalálnom. :)

• Met
    Szia!

Nem csatázni akartam, valami volt a kormánnyal, nyomtam a féket de csak később kezdett fékezni, aztán már a gáz és a kormányzás is lagzott.
    Újra kalibráltam és megjavult, vagy legalább is nem csinálta utána.

Elnézést még egyszer, nem jellemző rám az ilyen ráfutás :(
  • barcalaci84
    kis holtjátékot javasolnak is a fejlesztők a kuplunghoz, bármilyen pedálszett is...
  • Tomsteel
    Ugyanezt csinálta nekem is, fecnikre szétszedtem már a gázpedált, aztán kiderült, hogy a kuplung miatt csinálta. A potmétereken van egy rés, ahol wd40-nel érdemes befújkálni az összeset, meg fog szűnni a probléma. Csak AC-nél csinálta, gondolom a holtjáték hiánya miatt, amit ha jól sejtem be lehet állítani a játékban is, de a fújást mindenképp érdemes elvégezni.
  • Jackal
    Kuplung se remeg magában, minimálisan se? (kapcsold már ki égyszi azt az axis-t, vagy rakd át gombra tesztelésként
  • SimaSuna #16491
    ugy áll, ahogy nyomom a pedált. semmi rezgés. csak a játékban.
  • Jackal
    Vagy ugyanez a kuplunggal és azért érzed a gázadást reegősnek.
  • Jackal
    Nézd meg a pedál beállításoknál, mikor nyomod remeg/ugrál-e nagyon, ha igen, akkor tönkrement a poti benne.
  • BooMiller
    Valaki linkelje Kunosnak jöhetnek ebben a sorrendben:D

• BooMiller
    Jah akkor lehet valami össze akad valamivel, de ha te csináltad csak meg kell találnod:)
  • BooMiller
    Lehet állítani hogy mennyire legyen lineáris vagy nem a gáz, optionsben nézd meg.
  • SimaSuna #16485
    no, az mitől lehet, hogy a G25-nél furcsán viselkedik a gázpedál?
    újraraktam a játékot, legfrissebb driver, semmi mókolás.

szóval nem egyenletes a gázadás, hanem mintha földrengés közben nyomnám a gázt.
    Csak ennék a játéknál. Sem ETS2, sem RBR, se rFactor-nál nincs ilyen jelenség..

Valakinek 5let?
  • Dietrich
    Na ma én is :)
  • Alexease
    A Zonda-t kellene lecserelni valami gyorsabb utcaira, esetleg GT3-ra.
  • b-type
    Elvileg én is, valszeg tökutolsónak mert motorkontrollerrel leszek :))
    de már muszáj..
  • Ulvar
    Na ma tuti jövök :)
  • Jackal
    2500K, 8G ram, 7970 TOP, Win 8.1.1
  • barcalaci84
    az is olyan misztikus mint ez a hiba:)
  • Alexease
    Azert egyszer leirhatnad a pontos konfigodat, HW-t, rendszert:)
  • barcalaci84
    mondjuk így már más a helyzet...:)
    megvan az a dolog ami egyedi nálad...ezért jelentkezik csak nálad a probléma...
  • Jackal
    Köszönöm hogy segítetek, de egyik gubancforrás se játszik amit írtál. A probléma sokkal összetetteb mint gondoljátok(még nekem is túl misztikus perpill). A kormányt érzem a ludasnak most, vagy annak a kezelését.
    A kormány és a driver saját tervezés/fejlesztés. (de más játékban nem volt vele gond, ac-ben sem a multin kívül)
  • Alexease
    Hulye kerdesek jonnek, de ilyen helyzetben barmi elofordulhat:)))))

Rendes asztali geppel tolod vagy notebook?
    A modemhez normalisan kabellel csatlakozol vagy USB-s WiFi?
    Milyen kormany? Gondolom kabeles, probaltad atdugni masik USB-re?
    Az AC eredeti, legfrissebb verzio?
    Az osszes hatterben futo programot (meg a bongeszot is!) es szervizeket (virusirto, tuzfal, automata frissito dolgok, gepre dugott egyeb kulso cuccok stb.) lelotted, kapcsoltad?
  • barcalaci84
    telepíts újra a játékot biztos ami biztos...
    csak a freejoin-t rakd fel utána egyelőre...
    kormány driverét is újraraknám uninstallálás után...
    majd másik USB-t használj a kormányhoz
  • Jackal
    Nem a nettel van a gond, mostmár tuti. A kománykezelés meg netkód akad össze nálam valamié. Billentyűre állítva a vezetést teljesen jó pingeket kapok.
  • BooMiller
    Ha ebből nem derül ki akkor nem tudom miből:)

pl.
  • BooMiller
    Már a múltkor is mondtam ping plotter, és hosszú ideig hagyd futni csatlakozz fel meg le.. ott tisztán látszik az egész útvonalad a szerverhez+ minden egyes elágazásnak a pingje és a packet lossa....
  • Jackal
    Feladom, rohadjon meg hogy felmegyek párszor, jó minden, most egyedül voltam a szerveren, néha 300 meg 800-as pinget irkál a boxban. EWz van srácok, majd max akkor kapcsolódok játékba, ha látom hogy nem repkednek a kocsik... Én megtettem minden ami tőlem telik.
  • barcalaci84
    hétvégén meg mindig van program valahova napközben ...
    ez az ára h esténként játszhassak:)
  • lac coo
    Helyes ! Meglatlak itt kedden, fenekbe ruglak ! :))
  • barcalaci84
    kedden megyünk..:)
  • lac coo
    Nekem az az ötletem, hogy szombaton mindenki elviszi a kedvesét moziba, nem itt kockultok mindennap reggeltől estig ! :P
  • barcalaci84

jövő heti program...
    autó ötleteket mondhatnátok az egyes pályákhoz...
    szombaton Lotus 98T (Senna), de a többi?:)
  • barcalaci84
    OK...
    szerintem mostmár jó lesz...fogalmam sincs h mi köze van a Java-nak a dologhoz, de miután én felraktam és 0-s packet lost-ot mértem, akkor megoldódott minden...
    a rajtrácson ragadásod is azért van szerintem mert hiába a jó ping , ha nem érkezik meg minden adat a serverről...
  • Jackal
    Packet loss: 0%
  • barcalaci84
    még anno f12012-ben volt hasonló problémám...4ms pingel mondták h lagolok mint állat...:)