43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
kedvcsináló :
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
A 8 órási fiatra foglaljatok már egy helyet! :DDD -
A banner ala toltam "hirkozlo" bannert:)
Ez egy 780x100px-es kep, dinamikusan cserelheto. Adok linket privatban, oda bemasolod a kep cimet, es az fog megjelenni.
Ha van kedved naponta cserelgetni, kint hagyom. -
MooneyR #16496 A ma esti funrace Blackwood pályán van egy bug, elég rossz helyen ráadásul aki nem ismeri esetleg a pályát (én), zondával sikerült egyből megtalálnom. :)
-
Szia!
Nem csatázni akartam, valami volt a kormánnyal, nyomtam a féket de csak később kezdett fékezni, aztán már a gáz és a kormányzás is lagzott.
Újra kalibráltam és megjavult, vagy legalább is nem csinálta utána.
Elnézést még egyszer, nem jellemző rám az ilyen ráfutás :( -
kis holtjátékot javasolnak is a fejlesztők a kuplunghoz, bármilyen pedálszett is... -
Ugyanezt csinálta nekem is, fecnikre szétszedtem már a gázpedált, aztán kiderült, hogy a kuplung miatt csinálta. A potmétereken van egy rés, ahol wd40-nel érdemes befújkálni az összeset, meg fog szűnni a probléma. Csak AC-nél csinálta, gondolom a holtjáték hiánya miatt, amit ha jól sejtem be lehet állítani a játékban is, de a fújást mindenképp érdemes elvégezni. -
Jackal #16492 Kuplung se remeg magában, minimálisan se? (kapcsold már ki égyszi azt az axis-t, vagy rakd át gombra tesztelésként -
ugy áll, ahogy nyomom a pedált. semmi rezgés. csak a játékban.
-
Jackal #16490 Vagy ugyanez a kuplunggal és azért érzed a gázadást reegősnek. -
Jackal #16489 Nézd meg a pedál beállításoknál, mikor nyomod remeg/ugrál-e nagyon, ha igen, akkor tönkrement a poti benne. -
Valaki linkelje Kunosnak jöhetnek ebben a sorrendben:D
-
Jah akkor lehet valami össze akad valamivel, de ha te csináltad csak meg kell találnod:) -
Lehet állítani hogy mennyire legyen lineáris vagy nem a gáz, optionsben nézd meg. -
no, az mitől lehet, hogy a G25-nél furcsán viselkedik a gázpedál?
újraraktam a játékot, legfrissebb driver, semmi mókolás.
szóval nem egyenletes a gázadás, hanem mintha földrengés közben nyomnám a gázt.
Csak ennék a játéknál. Sem ETS2, sem RBR, se rFactor-nál nincs ilyen jelenség..
Valakinek 5let? -
Na ma én is :) -
A Zonda-t kellene lecserelni valami gyorsabb utcaira, esetleg GT3-ra. -
Elvileg én is, valszeg tökutolsónak mert motorkontrollerrel leszek :))
de már muszáj.. -
Na ma tuti jövök :) -
Jackal #16480 2500K, 8G ram, 7970 TOP, Win 8.1.1 -
az is olyan misztikus mint ez a hiba:) -
Azert egyszer leirhatnad a pontos konfigodat, HW-t, rendszert:) -
mondjuk így már más a helyzet...:)
megvan az a dolog ami egyedi nálad...ezért jelentkezik csak nálad a probléma... -
Jackal #16476 Köszönöm hogy segítetek, de egyik gubancforrás se játszik amit írtál. A probléma sokkal összetetteb mint gondoljátok(még nekem is túl misztikus perpill). A kormányt érzem a ludasnak most, vagy annak a kezelését.
A kormány és a driver saját tervezés/fejlesztés. (de más játékban nem volt vele gond, ac-ben sem a multin kívül) -
Hulye kerdesek jonnek, de ilyen helyzetben barmi elofordulhat:)))))
Rendes asztali geppel tolod vagy notebook?
A modemhez normalisan kabellel csatlakozol vagy USB-s WiFi?
Milyen kormany? Gondolom kabeles, probaltad atdugni masik USB-re?
Az AC eredeti, legfrissebb verzio?
Az osszes hatterben futo programot (meg a bongeszot is!) es szervizeket (virusirto, tuzfal, automata frissito dolgok, gepre dugott egyeb kulso cuccok stb.) lelotted, kapcsoltad? -
telepíts újra a játékot biztos ami biztos...
csak a freejoin-t rakd fel utána egyelőre...
kormány driverét is újraraknám uninstallálás után...
majd másik USB-t használj a kormányhoz -
Jackal #16473 Nem a nettel van a gond, mostmár tuti. A kománykezelés meg netkód akad össze nálam valamié. Billentyűre állítva a vezetést teljesen jó pingeket kapok.
-
Ha ebből nem derül ki akkor nem tudom miből:)
pl.
-
Már a múltkor is mondtam ping plotter, és hosszú ideig hagyd futni csatlakozz fel meg le.. ott tisztán látszik az egész útvonalad a szerverhez+ minden egyes elágazásnak a pingje és a packet lossa.... -
Jackal #16470 Feladom, rohadjon meg hogy felmegyek párszor, jó minden, most egyedül voltam a szerveren, néha 300 meg 800-as pinget irkál a boxban. EWz van srácok, majd max akkor kapcsolódok játékba, ha látom hogy nem repkednek a kocsik... Én megtettem minden ami tőlem telik. -
hétvégén meg mindig van program valahova napközben ...
ez az ára h esténként játszhassak:) -
Helyes ! Meglatlak itt kedden, fenekbe ruglak ! :)) -
kedden megyünk..:) -
Nekem az az ötletem, hogy szombaton mindenki elviszi a kedvesét moziba, nem itt kockultok mindennap reggeltől estig ! :P -
jövő heti program...
autó ötleteket mondhatnátok az egyes pályákhoz...
szombaton Lotus 98T (Senna), de a többi?:) -
OK...
szerintem mostmár jó lesz...fogalmam sincs h mi köze van a Java-nak a dologhoz, de miután én felraktam és 0-s packet lost-ot mértem, akkor megoldódott minden...
a rajtrácson ragadásod is azért van szerintem mert hiába a jó ping , ha nem érkezik meg minden adat a serverről... -
Jackal #16463 Packet loss: 0% -
még anno f12012-ben volt hasonló problémám...4ms pingel mondták h lagolok mint állat...:)