43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
hát ez kurva jó volt... -
Akkor már nem megyek :) -
Fiat már csak 22h-tól lesz nem? -
no ,csak 120 minuszt kaptam kb fél óra alatt a Screenshaver klónoktól :DDDDDD -
Fiatra megyek én is, de szigoruan csak a végéről, jól lemaradva :)) -
Ott !
Pedig ennél normálisabbnak azért már nem kellene lennem :D No mindegy, Jonnika ilyen, lassan összejön a szép sorozat, hogy milyen hsz-eket törölget, csak mert. .:) -
Kesz a levesem, megyek probalkozom a szerverrel:P -
Dedikalt render kellene a tukrokhoz, plusz harmas tukor kozepre, es persze mind allithatoan (poziciok+FOV).
Ez valszeg kesobb lesz csak, mert jelenleg full statikus az egesz, ezt nem lehet "bekapcsolni" vagy atscriptelni. -
LOL! Van elakadas jelzod?!:) Csak nem a CARS topic-ban voltal, a "harom kiralyoknal"?!:P
Modtam hogy torold a topic-ot, amig nincs kesz a progi, igy semmi ertelme. Velemenyed meg ugy sem lehet rola:D Az a 3 vagy 1 ember, ugy is kihozza beloled a flame-et, es most mar adminuk is van hozza:P Es meg a minuszokat is begyujtogeted:DDDDDDD -
Ezt lekéstem :) -
Hát messzire jutottam, két kanyart, pedig ennél kintebb már nem tudtam menn ia pályán :))
Igaz valóban szar az egész, akkora a holttér az autókban, hogy csak azt látni aki 15 méterre van :))) Jó lenne végre a tükör kameráját oda rakni ahol valóban van a tükör, nem egy méterre az autó mögé :)) -
aminek nics végén h uj:) -
szerintem szolgáltatóval lehet gond...:)
gondolom a maszimos is azt használja mint én...
a net is elment 2 percre utána... -
Mar ketto is van belole, melyik a jo ? :) -
a rendes server mostmár megy megint fiattal q -
Gány szar az egész ! :D
Nem ér rá Kunos ,mert a szigeteken fogdossa a svábbogarakat ! :)) -
valakik pedig fel tudnak menni rá mert látom aaz ablakban... -
úgyse... -
Freejoin nélkül sem? -
nekem a saját szerver se megy... -
A kamikáze első kanyarba berepülő pilótáktól kiégek. Utolsó körben első vagyok, köröznék ha lehetne, ha tudná a versenyzőtárs hogy mi folyik körülötte, de neeem. Szépen elhibázza én meg bele...király. Még jó hogy ezt látva a második helyezett lelassított és folytattuk a küzdelmet tovább. Fair play.
-
megy az új server
név ugyanaz a maszimos +uj -
sajna igen, bár a Zonda-t jelenleg ezzel a kontroller-l nem szívesen nyomnám :D
De a kisfityóra bátor voltam -
indítok egy másikat itthonról
-
sikerült, érdekes élmény motorkormánnyal menni FFB nélkül :D
..de már hiányzott. -
Pedig gondoltam megis megyek egyet a Zonda-val:)
De akkor megyek fozni:P -
Igen. -
nálatok is server not responding?
-
Semmi gond, NEM miattad leptem ki!;) -
Elvileg nem, mert ez a freejoin csak a belepo, szerver es kliens scripteket modositja. Bar, akarmi is megtortenhet;) -
en utkoztem veled. elnezest tudtam hogy mellettem vagy probaltam belulre huzodni a sikanban de egyre jobban sodrottam le, tul nagy volt a sebesseg. :-) -
Igen, írtam a hsz-emben, hogy talán nem baj, hogy kilépek elnézve a mezőnyt ..de kivettem, nem akartam bunkónak látszani :))
zonda nem érdekel . -
En most leptem ki, negyed koronkent van balasset;)
Talan a kovetkezo versenynel megszokjak, es korbe tudnak menni:P
Bar a kovetkezo szerintem Zonda lesz...
Amugy szelarnyek nelkul meg mingig necces. -
Nem lehet, hogy ez a freejionos szarság a hibás, soha nem volt semmi bajom online ... -
Eppen mogotted voltam, lattam ahogy "elhagytad a palyat", mindenen keresztul:D -
Most meg nem férek be, tök jó :)
Kicsit emelni kéne a létszámot .... -
vass17 #16505 Nem lehetne 1-2vel növelni a létszámot? én is szívesen belépnék, de tele van. -
Mentem egyszer csak megszünt a kormány, át a kerítésen, le semmibe :)))
Idegesítő egy gány munka néha ez az AC :DDD
-
Hello!
Valaki tudna segíteni hogy játékon belül miért nem látom a MAGYAR AC FUN SERVERT?
Előre is köszönöm! -
csak nem? :)