43023
  • barcalaci84
    most megint összevissza mozog arohadt váltó...tegnap egész jól összekókányoltam h ne mozogjon...:)most megint gáz...
  • lac coo
    Nem félkész, ez benne a tét! :D
  • nagy891229
    A Célegyenesre vezető kanyar bejáratánál bugos a pálya. Lecsúsztam a pálya és a beton közé és leestem az útról. erősen fél kész pálya szerintem.
  • lac coo
    Gyönyörűűűű visszaváltás, néha én is összehozom :)))
  • barcalaci84
    kedvcsináló estére:
  • Gadfly13
    Szerintem magától! :D Én csak reggelente megyek fel és indítom újra az aznapi menüt...
  • barcalaci84
    amúgy lelkes magyar modderek ráállhatnának h kapjunk egy normális Hungaroringet az AC-ba...
    akár thiago Lima konvertjét befejezni normálisan (mert ő nem fogja...:) )
    de mégjobb lenne ha codemasters f1-ekből átkovertálni (ugye a COTA is onnan van)és szépen megcsinálni...(persze szigorúan titokban csak a magyar AC közösség számára...:) )
  • barcalaci84
    azért van remény...:)
    több mint 40 autó hiányzik még (legtöbbje még bejelentve sincsen)
  • SimaSuna #16613

Érzem, hogy lesznek jófajta bajnokságok :)
  • lac coo
    Igen sajnos az az osztály még hiányzik .
  • TeeBeee
    Ez a Fiat 500 S1 nagyon jó amúgy versenyezni, de olyan kár, hogy nincs az AC-ban a gyengusz és a szuper erős kocsik közt átmenet. Olyan jó volna valami pálya autó, mint rF2 féle Clio vagy valami BTCC szintű osztály. Nekem open wheel-ből max a GP3 szintig érdekes, afelett felejtős. Készülget egy Lada Granta Cup autó, ha ott jó fizika lesz akkor örülni fogok, mert nekem kb az a súly/lóerő stb. fekszik.
  • lac coo
    Egy falusi rossz betonoson, Pálya még nincs , egyelőre csak objecteket gyártok :)))
  • barcalaci84
    milyen pályán dolgozol amúgy?
  • lac coo
    :)
  • barcalaci84
    vicces h többen csinálják mint az egész Kunos Simulazioni...:)
  • barcalaci84
    hát nyilván nem próbálták:)...de legalább törekednek a lehetőségeikhez képest a legjobbat kihozni magukból...
    látva modderek (ala thiago Lima)többségének hozzállását , én ezt már értékelni tudom...:)használni nem biztos...:)
  • lac coo
    Latottak alapjan ? :)
  • barcalaci84
    az is szimpatikus volt h írták h kivártak a SIlverstone gp2-es futamig, h a fizikán még tudjanak csiszolni a látottak alapján...
  • Jackal
    Na az pöpec lenne az új netkóddal együtt :)
    UI: Köszi a linket.
  • barcalaci84
    kommenteknél már írták azt hiszem h az f1-es szezonnal is a finishben vannak...talán jövőhét vasárnap...
  • Jackal
    "so after our first release of our GP2 2014 season ,
    will be starting maybe GP3 , formula renault 3.5 , and F1 ect , depending on the amount of interest generated by the AC community artists ,"

Nagyon jó lenne egy fullos F1 2013 meg 2014-es pakk.
  • barcalaci84
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-modding-fcm-gp2-2014-season-0-9-beta-released.11921/

nem vagyok amoddolt autók híve , és az open wheelerek se jönnek be annyira, de ez tényleg minőséginek tűnik...
  • barcalaci84
    vagy magától javult meg:)
  • barcalaci84
    Köszönet!
    Tegnap este te ujrainditottad?
  • lac coo
    Régen mentem GTC- vel ,de még mindig hihetetlen mit le nem tud csúszkálni kis sebességnél :DDD
  • Gadfly13
    Szerver frissítve! ;)
  • lac coo
    Androidos cuccra gondoltam. ..elvileg egyszer helyrerakta a srác, de lehet azóta újból belenyúlt Kunos ....
  • alma2
    Meg nem inditottam el, de oriasi betukkel irta, pitboxes : 2
    szoval felejtos multira.
  • barcalaci84
    nálam működnek azok az appok amikből kiadták az új verziót a legutóbbi shared memorys változtatás óta...
  • lac coo
    Az appokat, meg a sharedmemory-t helyre rakhatna Kunos, valszeg a dashneterrel akad össze, amiatt lépeget ki nálam ....
  • barcalaci84
    én még amikor kijött szerntem aznap próbáltam...
  • MooneyR
    Mentem rajta pár kört most a kis fiat-tal is és teljesen jó, ez az egy kanyar ahol fogni kell a kormányt azért, Mid Ohio egy földút ehhez képest :) Ami inkább baj, hogy gépigényesebb a pálya a többinél. Meg Laccoonak volt olyan visszajelzése a múltkor, hogy nagyon világos. Nálam nem zavaró.
  • alma2
    Nem tudom mikor probaltad, ahogy nezem majus ota nem frissitettek a palyat. Viszont nagyon sokan panaszkodtak a keves fps-re.
    innen letoltheto zolder 1.1
    De mindjart kirpobalom.
  • barcalaci84
    ha jó és nem pattog nagyon akkor szólj már majd és berakjuk jövőhétre ...mert a vonalvezetése azért rohadt jó ennek a pályának...
  • alma2
    Igy a kep alapjan tetszett, de bevagtak a hisztit akik csinaltak eredetileg, hogy meg sem lettek emlitve, igy toroltek a nepszerubb oldalakrol.
    zolder

De mar felcsigaztal mindjart letoltom valahonnan :)
  • barcalaci84
    Zolder nagyon pattogott mikor én próbáltam...
  • barcalaci84
    http://kepkezelo.com/images/3u6k5g1drubr07geb2cb.png

pálya letöltése: http://www.racedepartment.com/downloads/yas-marina-circuit.2696/download?version=3977
  • MooneyR
    Fiat-tal kellett volna kezdeni valóban a pálya ismerkedéssel.. hotlap első kanyar, majdnem bementem a boxba :D

Zolder még mindig nem tetszik nektek? Nagyon hangulatos kis pálya pedig.
  • barcalaci84
    ha rám gondolsz akkor tévúton jársz...
    a TC ABS állítgatás szerintem se jól van modellezve az AC-ban...
    épp ezért nem piszkálom...az alap beállítások szerintem jók, csak az állítgatás nem rendesen működik szerintem....
    pl a599x-nél alapból kivan kapcsolva a TC (így nem piszkálom...) viszont múltkor felcsavartam 5-re és olyat lassultam h beszarás...és semmivel sem éreztem h jobban tapadna...
  • alma2
    Ne irj mar ilyeneket Alex, mert egyesek a kesukbe dolnek, hogy megsem olyan szimulacio az a szimulacio, amit o gondol eppen :)