43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
most megint összevissza mozog arohadt váltó...tegnap egész jól összekókányoltam h ne mozogjon...:)most megint gáz... -
Nem félkész, ez benne a tét! :D -
nagy891229 #16619 A Célegyenesre vezető kanyar bejáratánál bugos a pálya. Lecsúsztam a pálya és a beton közé és leestem az útról. erősen fél kész pálya szerintem. -
Gyönyörűűűű visszaváltás, néha én is összehozom :))) -
kedvcsináló estére:
-
Szerintem magától! :D Én csak reggelente megyek fel és indítom újra az aznapi menüt... -
amúgy lelkes magyar modderek ráállhatnának h kapjunk egy normális Hungaroringet az AC-ba...
akár thiago Lima konvertjét befejezni normálisan (mert ő nem fogja...:) )
de mégjobb lenne ha codemasters f1-ekből átkovertálni (ugye a COTA is onnan van)és szépen megcsinálni...(persze szigorúan titokban csak a magyar AC közösség számára...:) ) -
azért van remény...:)
több mint 40 autó hiányzik még (legtöbbje még bejelentve sincsen) -
Érzem, hogy lesznek jófajta bajnokságok :) -
Igen sajnos az az osztály még hiányzik . -
Ez a Fiat 500 S1 nagyon jó amúgy versenyezni, de olyan kár, hogy nincs az AC-ban a gyengusz és a szuper erős kocsik közt átmenet. Olyan jó volna valami pálya autó, mint rF2 féle Clio vagy valami BTCC szintű osztály. Nekem open wheel-ből max a GP3 szintig érdekes, afelett felejtős. Készülget egy Lada Granta Cup autó, ha ott jó fizika lesz akkor örülni fogok, mert nekem kb az a súly/lóerő stb. fekszik. -
Egy falusi rossz betonoson, Pálya még nincs , egyelőre csak objecteket gyártok :))) -
milyen pályán dolgozol amúgy? -
:) -
vicces h többen csinálják mint az egész Kunos Simulazioni...:)
-
hát nyilván nem próbálták:)...de legalább törekednek a lehetőségeikhez képest a legjobbat kihozni magukból...
látva modderek (ala thiago Lima)többségének hozzállását , én ezt már értékelni tudom...:)használni nem biztos...:) -
Latottak alapjan ? :) -
az is szimpatikus volt h írták h kivártak a SIlverstone gp2-es futamig, h a fizikán még tudjanak csiszolni a látottak alapján... -
Jackal #16603 Na az pöpec lenne az új netkóddal együtt :)
UI: Köszi a linket. -
kommenteknél már írták azt hiszem h az f1-es szezonnal is a finishben vannak...talán jövőhét vasárnap... -
Jackal #16601 "so after our first release of our GP2 2014 season ,
will be starting maybe GP3 , formula renault 3.5 , and F1 ect , depending on the amount of interest generated by the AC community artists ,"
Nagyon jó lenne egy fullos F1 2013 meg 2014-es pakk. -
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-modding-fcm-gp2-2014-season-0-9-beta-released.11921/
nem vagyok amoddolt autók híve , és az open wheelerek se jönnek be annyira, de ez tényleg minőséginek tűnik... -
vagy magától javult meg:) -
Köszönet!
Tegnap este te ujrainditottad? -
Régen mentem GTC- vel ,de még mindig hihetetlen mit le nem tud csúszkálni kis sebességnél :DDD -
Szerver frissítve! ;) -
Androidos cuccra gondoltam. ..elvileg egyszer helyrerakta a srác, de lehet azóta újból belenyúlt Kunos .... -
Meg nem inditottam el, de oriasi betukkel irta, pitboxes : 2
szoval felejtos multira. -
nálam működnek azok az appok amikből kiadták az új verziót a legutóbbi shared memorys változtatás óta... -
Az appokat, meg a sharedmemory-t helyre rakhatna Kunos, valszeg a dashneterrel akad össze, amiatt lépeget ki nálam .... -
én még amikor kijött szerntem aznap próbáltam... -
MooneyR #16590 Mentem rajta pár kört most a kis fiat-tal is és teljesen jó, ez az egy kanyar ahol fogni kell a kormányt azért, Mid Ohio egy földút ehhez képest :) Ami inkább baj, hogy gépigényesebb a pálya a többinél. Meg Laccoonak volt olyan visszajelzése a múltkor, hogy nagyon világos. Nálam nem zavaró.
-
Nem tudom mikor probaltad, ahogy nezem majus ota nem frissitettek a palyat. Viszont nagyon sokan panaszkodtak a keves fps-re.
innen letoltheto zolder 1.1
De mindjart kirpobalom. -
ha jó és nem pattog nagyon akkor szólj már majd és berakjuk jövőhétre ...mert a vonalvezetése azért rohadt jó ennek a pályának... -
Igy a kep alapjan tetszett, de bevagtak a hisztit akik csinaltak eredetileg, hogy meg sem lettek emlitve, igy toroltek a nepszerubb oldalakrol.
zolder
De mar felcsigaztal mindjart letoltom valahonnan :) -
Zolder nagyon pattogott mikor én próbáltam... -
http://kepkezelo.com/images/3u6k5g1drubr07geb2cb.png
pálya letöltése: http://www.racedepartment.com/downloads/yas-marina-circuit.2696/download?version=3977 -
MooneyR #16584 Fiat-tal kellett volna kezdeni valóban a pálya ismerkedéssel.. hotlap első kanyar, majdnem bementem a boxba :D
Zolder még mindig nem tetszik nektek? Nagyon hangulatos kis pálya pedig.
-
ha rám gondolsz akkor tévúton jársz...
a TC ABS állítgatás szerintem se jól van modellezve az AC-ban...
épp ezért nem piszkálom...az alap beállítások szerintem jók, csak az állítgatás nem rendesen működik szerintem....
pl a599x-nél alapból kivan kapcsolva a TC (így nem piszkálom...) viszont múltkor felcsavartam 5-re és olyat lassultam h beszarás...és semmivel sem éreztem h jobban tapadna... -
Ne irj mar ilyeneket Alex, mert egyesek a kesukbe dolnek, hogy megsem olyan szimulacio az a szimulacio, amit o gondol eppen :)