43023
  • lac coo
    Mivel csinálod, Max, Simed...?
  • barcalaci84
    elég jól haladok a codemasterses hungaroringgel...:)
    mi lenne ha tudnám h mit csinálok...:)
  • PacsutaTibi
    A BTBből nemrég kijött az 1.0ás verzió. A BTB Laser-t mint programot megszüntette Brendon, de a BTB pro és evo változatba bépítette. :D

Csak két vidit találtam, de az se a legjobb, nem túl látványos a modell amit behoz.
    http://www.youtube.com/watch?v=Pxqs8apZY_I
    http://www.youtube.com/watch?v=bCbt0NUNSP4

Már "csak" szkennelni kéne a pályákat. :D
    Pannóniaring, Slovákiaring...
  • lac coo
    Ezert barkacsolok fantaziapalyat, ode nem kell laserscann :))?
  • Gadfly13
    Ennyi! +1
  • Alexease
    Akkor lenne ertelme az uj palyaknak, ha kozvetlen adatokat tudnanak szerezni roluk. De az utobbi 4-5 evben keszult ISI/SMS/SimBin/Codies/SWR palyakat megcsinalni nullarol semmi ertelme.
    Jo konvertek kellenek, AC specifikus dolgokal (modellezett groove, AI, rendes object es material nevekkel). Es nem kell oket az AC topic-ba berakni es ennyi;)
  • barcalaci84
    így gondolom én is...
    és mindenképpen csak abban van fantázia ahol a nyersanyag normális...
    előről scratch made pályákból sok jó nem fog kisülni az biztos...nincs is értelme...
  • Alexease
    AI-t sem csinalnak, pedig az is csak 3-4 perc (palya hosszatol fuggooen).
    Sot, van mait 1-2 pit-tel a starttal "adnak ki", pedig ha mar bent van editorban, akkor 5 perc csinalni mindenbol 20-30 darabot. Es meg sorolhatnam. A lenyeg, ha mar bent van rendesen editorban (Blender, MAX, Cinema stb.), es mar az alap megvan, akkor plusz 10 perccel sokkal jobbat is csinalhatnanak.

Ezek sajnos inkabb csak "konverterek" nem modderek. Kunosek ezt akartak elkerulni, de hat ezt ugy sem lehet.

De keszulnek uj palyak is. Jonehany amit lattam, nem is lenne erdemes folytatni, mert meg az rF1 szintet sem fogjak elerni. Rarajzolnak a Google Map-ra "uszkve" jeleggel, ultra-lowpoliban.
    Ezeknel sokkal jobb lenne ha a mar kiforrott rF1/GTR2/RACE/SHIFT hybid cuccokat hasznalnak forrasnak, csak normalisan osszerakva AC-ra.
  • barcalaci84
    leírás alapján nem sokkal több lépés egyébként...:)
    azt a 5-6 lépést ki akarom próbálni h abból mi lesz:)
    ide profi kell én hülye vagyok hozzá, de azt a pár percet rászánom:)

amúgy csináltam az előbb hungaroringhez térképet , egy kört kellett menni + 2 -3 perc volt mert nem tudtam mit is kéne átírni...de 2 perc volt rájönni...és működik is :)...nem értem a modderek h nem szánják rá ezt az 5 percet ha már konvertálnak egy pályát...
  • Gadfly13
    Csak akkor kezdj bele, ha rengeteg időd van! Feltételezem h tisztában vagy vele, hogy ez nem egy Ctrl+C -> Ctrl+V -> Convert gomb eljárás. :)
  • barcalaci84
    ja téyleg, tegnap elírtam a keresőben...:)
  • lac coo
    Barhol.Torrent.
  • barcalaci84
    inkább kezd el konvertálni a Hungaroringet a Codemasterses f1 ek valamelyikéből...:)
    amúgy 3dmax-ot hol lehet beszerezni okosban?
  • barcalaci84
    hagyjad ,így is tényleg 1 perc alatt megvan feltöltéssel berakással együtt...a többi fórumba is egyszerűen berakhatom a képet...
    köszönöm mégegyszer az eddigi is sokat egyszerűsített a dolgokon...
  • Alexease
    Majd este irok valami masik progit hozza, ne kelljen a keppel kuzdeni, valami szoveges alaput, betumeret es szin allitassal. Vagy valami ilyesmi:)
  • barcalaci84
    holnap olyan lesz akkor..:)
    de valami gusztustalan betűszín az lesz...:)
  • Szabi #16685
    fekete háttérrel jobb volt :D
  • barcalaci84
    Kb 1 percet szánok a képre :)
    Gyorsan beleontok egy szint és beillesztem a szöveget..:)
    De csak jól sikerült mert olyan randa h vonzza a szemet és még beszélünk is róla... :)
  • Szabi #16683
    ezt a lila izét a fejléckép alatt komolyan gondoltad ? :D
  • barcalaci84
    Restart is lesz?:))
    Amúgy nem tudom elkepzelni h ezt versenyző használja az életben ...rohadt zavaroak ezek a zöld csíkok ...
  • lac coo
    Na akkor mar ezt sem kell kikapcsolni :)))
  • BooMiller
    Na facom:)))

• lac coo
    Es nem hallotatok rola, senki nem csinalja, az szerintem jobb nyomvonal....Imadtam nkp-ban.
  • barcalaci84
    Ez a grand sport van csak...
  • lac coo
    Aostabol nincs meg sport verzio ?
  • Screenracer #16676
    Hidd csak ezt, ha ettől tompul a fejedben a fájdalom.
  • barcalaci84
    kijött egy frissítés a hungaroring mod pályához...
    maradjon a nürburgring keddre vagy legyen a hungaroring új verziója?

http://doodle.com/4dns2ndrheqf3zifsktv4p2a/admin#table

aki jönne az szavazzon h lássuk kellene -e plusz server...
  • lac coo
    De, volt idom, mert vegigtoltam a fiatot.De egyebb dolgot elhalasztottam :) No mindegy most mar ti rugoztok rajta , ez van, en nem kerem, higy barmit is valtoztassatok...
  • barcalaci84

pálya:http://www.racedepartment.com/resources/aosta-grand-sport-v2-0.2521/download?version=3711
  • barcalaci84
    ironizáltam...:)
    ezért mondom h nem igaz h időd nem lett volna h a többiek befejezzék a futamukat és utána végigtold a fiatot...na ténleg mindegy is ...
  • lac coo
    Igen , mindnet kiszamoltam, belekalkulaltam gumikopast , benzin sulyat, kotelezo balesetet ! :)

Laci, hogy szamoltam volna ki ?! :) Nyolc orara szabadda tettem magam, ennyi, nincs ebben semmi woodoo ! :)
  • barcalaci84
    utolsó a témában tőlem:
    és mit terveztél hogyan? kiszámoltad köridő alapján h mennyi idő egy fiat-os futam? és szembesültél vele h neked pont ennyi időd van ma erre....ha pont abban az időablakban lesz a futam akkor még lehet végig is tudsz menni...
  • lac coo
    De most beterveztem a nyolcat :)
    Mindegy tulbeszeljuk, majd hetvegen ujra megprobalom .:)
  • barcalaci84
    de tényleg komolyan mondom ha többen leírjátok h valami nem jó úgy ahogy most van, akkor megváltoztatjuk , kipróbáljuk a dolgot...

mint mondtam a 8 óra az 8 óra volt kezdetben...viszont az evolució megváltoztatta ezt és továbbfejlesztette ezt...önálló életre kelt a dolog és gyakorlatilag működik magától...ma már 8 előtt is szép számmal kergetőznek a serveren...

ez a pontban 8 órás kezdés dologra pont tőled nem számítottam...
    hisz hetek óta , sőt mióta a világ , azt szajkózod h nem tudsz tervezni, akkor játszol amikor éppen odaesel a gép elé...
    a mostani rendszer a te álmaidat váltja valóra...:)
    fél percen belül 10 plusz ismerős arcal játszhatsz esténként , bármikor amikor odaesel...
  • Dietrich
    az utolsó mondatod volt igaz.
  • barcalaci84
    eztdobja fel nekem is , de sign in és engem odanavigál?
    biztos be vagy jelentkezve?
    illetve az ehet a gond h a steam profiloddal nincs még összekapcsolva a regisztrációd...
  • Dietrich
    nekem ezt dobja ki:
    Assetto Corsa support forum - Error
    miközben be vagyok jelentkezve.
  • lac coo
    Tegnap kicsit extra harapós kedvem volt, a 3in1 ember miatt, sorry ! :P
  • lac coo
    Röviden:
    Azt és úgy indítotok természetesen ahogy tetszik ! :)
    Valamiért bennem élt ez a nagyjából 8 órai kezdés ...tévedtem !
    Semmit senkinek nem kell átszervezni miattam, soha nem is kértem ezt , ha olyan a közönség , hogy nem számít az időpont akkor miért ne ..! :)
    Azt és akkor indítok amihez kedvem van ! :)
    És végül mindenki azt csinál amit akar ! :DD
  • Tyuki80
    Egyedül neked nem jó semmi úgy ahogy van.Ne haragudj de napok óta az állandó akadékoskodásoddal van tele a fórum.Nem unod még?Jó lenne tudni végül is mit akarsz az egészből kihozni..
    Ha nincs időd játszani azért ne haragudj,de ne mi rohadjunk már meg!
    Szerintem a rendszerből a legtöbbet legjobbat hozták ki a srácok.Gondolok itt arra,nem függ az esti móka senkitől,nem kötött regiszrációhoz más fórumokon,egyre többen vagyunk esténként stb...Neked meg ha nem tetszik valami (és általában nem tetszik)akkor vagy károgsz itt,vagy végtelenül korrekten meghirdetsz te is egy versenyt a te szád íze szerint.Ezzel nem azt szeretném mondani,hogy nem indíthatsz szervert-mert miért ne tehetnéd-csak nem tartom elegánsnak.
    Remélem minél hamarabb eldöntöd mit akarsz és azt az energiát amit a fingfűrészelésre fordítasz inkább a versenyekre fordítod.Neked is jobb lesz,meg nekünk is.
    Leszögezem,semmi rosszindulat nincs bennem,nem azért írtam.Csak zavar már az állandó szájkaratézás.