43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
@barcalaci84
Újraindítottam a szervert és ismét a tegnapi cuccot töltötte be, viszont ha jól látom ma Shelby/Hungaroring lesz. Jelezz ha már jó és küldök rá még1 restartot. ;) -
Vagy megsem hoztad ossze, mert nem jo :)
Amugy ne szivasd magad vele, rovidesen ugy is lesz mindenbol szep konvert, akik ertenek hozza meg raernek mindig talalnak uj palyat ami meg nincs vagy nem olyan jo...... -
Na gondoltam csak folytatom a Hungaroring -öt meg egy kicsit ma...
Erre nem igazán tölti be az eddigieket az editor :) na mindegy...
Azért tényleg megcsinalhatna valaki , aki tudja is h mit csinál :)
2 óra alatt szerintem szebb, részletes esebb látványt,meg pontosabb pályát hoztam össze mint a thiqgo Lima féle totális analfabetakent ... -
Mondjuk én már nem látom mit ír egy accountjával sem:D De tényleg ki is vettem.. teljesen felesleges minima 3 accal ír megszavaztatja magát magával házigazdának ez a jónás meg assisztál hozzá.. rövid történet az SG pöcegödréről... -
Skyline #16745 +1
-
Nem értem miért eröltetem ezt a telefonról írást ....:) -
Nem vagyok programozo, nem is tudnek jobbat, de azert kicsit fura, higy azert kell egy teljes gp auto konyvtar mindenestul, mert mas a rajtszama.
Viszont az teny, hogy igy egyszeru festegetni , es minden vackot egyedire lehet csinalni.Ugyhig ebbol a szempontbol en orulok, hogy ilyen ! :) -
Az AC-nak es a modoknak (autok) file merete 2 dolog miatt ilyen bazinagy.
Egyreszt kicsit gagyi rendszer, korabban mar irtam, es Laccoo is irta elottem, minden tobbszorozve van, meg ha csak nehany byte-os szoveges file valtozik az autonal, akkor is. Sajnos Kunos ezt birta megszulni. Az elonye, hogy egyszeru a rendszer mint a bot;)
A masik, ami az autoknal jeletkezik, hogy bazinagy DDS file-okat hasznalnak, raadasul tomorites nelkul. Nem teszteltem, de lehet ez is a rendszer hiaba, hogy nem kezeli a tomoritett DDS-eket. De nem hiszem, ez alap dolog, szerintem a modderek egyszeruen nem foglalkoznak vele. -
Féktávon azért tud tréfás lenni a _Shelby, de nagyon tetszik ,gondolkodva kell vezetni, nagyon jó szerintem ! -
OFF
Toroltem innen nehany CARS, fel-privat, flame hozzaszolast, valszeg nem fog hianyozni senkinek.
Ne itt beszeljetek ki. A CARS topic-ot kisajatitottak, nem is erdemes oda menni, a legegyszerubb torolni a listabol. Csak sajat felelosegre hasznaljatok, de vaszleg minuszolas es ban lesz belole.
Ha majd szukseg lesz topicra (a jatek megjelenes utan), max csinalunk egy sajatot.
-
cstibikeee #16739 Nekem 41,2 Gb az AC Egészen biztos a sok skin miatt. -
Tesztelgettem ezt a shelby-t az utcai verzio a leginstabilabb, na meg a motor miatt a leglassabb is. Holnap kevesbe lesz verfurdo, az s1-gyel. De azt az s/c-t a legkonnyebb az uton tartani. -
Mert kevés a skin bennük, ha jól tudom minden egyes skin újra és újra tartalmazza a műszerfalat, gumit, belsőt stb. amit amúgy kiolvashatna egy helyről is . -
de azért azt tudjátok h a gyári autók kb 100 MB-sek... -
Jah, most néztem, 20 giga most az Ac nálam, kijön még "pár" gyári autó, egy-két mod, és jó néhány maszek pálya...100 giga :)
Végül is van hely, de hát na ... -
PÁLYA:https://www.dropbox.com/s/zgn8iv8kw4mlzqb/hungaroring.rar
(új verzió , aki jönni akar , mindenképpen innen szedje...)
SHELBY: https://www.dropbox.com/s/55m96bhqda9w127/SHELBY.rar -
GP2 is 800 mega, 1 autómodell, meg pár festés... -
Tényleg ,eddig bele se gondoltam, de valóban minden sokszorozódik ha új nyomvonal van, vagy picit más autó ...amiben a modell ugyanaz, csak esetleg néhány kilobájtos cfg más .) -
Egy nyamvadt auto majdnem 2,5 GB. Vicc ez a kunos factory...
Ugye haromszor lemasolva a harom verzio miatt.
Kijon meg 10 auto, meg 2 palya es 50Gb lesz a jatek, ne mar...
Amugy nagyon kafa, biztos benne van a top 3 legnehezebben uton tarthato autok kozott, igazi feludules a gt sinautok utan :)
-
Picit behalt ez a Shelby letöltés :DDD -
AC GP2 Series 2014 v0.9.1
Link
OW autok is lehetnenek esti programnak... ;-) -
Egy kört mentem vele, nekem nagyon adja... -
Legyen holnap Shelby? -
Uj gridbol nem tud ahigy neztem.
Bar sok ertelme nincs , ongyilkos lennek 5000 objectet atnevezgettni stb.
Inkabb piszmogok sajattal, az legalabb jo idotoltes, meg ha ra is unok, es soha nem lesz belole semmi :) -
PacsutaTibi #16717 Hogyne! Már a 2.1-es verziótólkezdve tud, aztán ahogy jöttek ki a CM játékok az újabb verziókba belekerültek az új importer cuccok. -
Jackal #16716 Shelby:
http://www.mediafire.com/download/rf5cd8twuadohoz/ShelbyCobra_0.1.rar -
Jah már látom.
Kíváncsi vagyok... -
amit csináltam eddig azt egy majom is megtudta volna csinálni...
a rendes munka már innen jönne, de gőzöm sincs az egészről...:) -
Tessék megcsinálni ha már elkezdted. Mert ha nem, megkeresünk és elhúzzuk a nótádat :) -
Jackal #16712 Azt írta az első hsz-ben, hogy ma fogja valamikor. -
Miert mar ki is adta ? -
A simed tud konvertalni EGO - bol ? -
Jackal #16709 Ezt a shelby jószágot nem toljuk be maholnap, hamár így összehozta a jóember? :) -
amúgy annyi h 3dsimed-ből 3dmax ba ott valami fbx -be vagy mibe elmentettem és betöltöttem az aceditorba... és kattingattam egy pár materialt vagy mit.. -
-
ilyen egyébként most:
-
mielőtt még beleélnétek magatokat , egyáltalán nem értek hozzá és nem is fogom megcsinálni... csak szabin vagyok és megnéztem milyen az ha csak sima konvertálás semmi 3d-s cucc... -
-
De azt mondják a hozzáértők, hogy a CM-es se a legjobb. :)
Én mondjuk nem tudom, mert egy évtizede csak a kerítését látom kívülről :) -
GPx8 #16702 Sirály! Jó lenne már egy normális HRing!
(Érdekes módon, pont az nKP-hoz van egy elég jó...)