43023
  • Alexease
    Elottem volt valaki, vele kuzdottem pianoban, de miutan megerkeztel mogem, kenytelen voltam elmenni mellette, mielott mindkettonket megeszel:) De aztan eltuntetek mogulem.
  • lac coo
    Jó vezetni, de picit nekem szoknom kell,
    ami így fura a sok Grid után a sebességérzet :)
    Simán egy 80-ra tippeltem erre lenézek és 130 :)

Meg ide már setup kell mert az alap kb semmire nem jó . a pálya is elég érdekes néhol feldobja az autó orrát vagy mit csinál ...

De jó autó , tetszik .
  • b-type
    Munkás autó :))
    Kicsit olyan mintha farmotoros lenne, mint az első szériás 911, ha elindul nem nagyon lehet mit csinálni...setupolni kell.
    De én úgy leizzadtam, hogy kész, nálunk esett aztán megállt a levegő mint a szög, jó csatában voltam, de úgy izzadtam mint a ló..detto kiléptem mielőtt tócsát csináltam volna :D
  • Alexease
    Valszeg a lengescsillapito bug miatt foleg ilyen es/vagy a gumi.
    Elileg ez meg 0.1 verzio, igy valszeg jo lesz ez meg:)
    Amugy nem rossz, de nem kell eroltetni, lassan, megfontoltan kell visszavaltani, nem kell hagyni hogy megcsusszon vagy elkezdjen sodrodni. Ami persze nem egyszeru:D
  • TeeBeee
    Nekem nagyon bejött. Minőségi mod és élvezetes vezetni.
  • Alexease
    En meg bakker, hetek ota vegre le tudok ulni autozni es online-ozni, erre 2 korrel a vege elott munka teflon:) Nyomtam egy satut, azonnal korbefordult haromszor;DDD
  • lac coo
    Lassítok 80, nem fordul még jobban 70 nem fordul. 60 még jobban nem fordul :))Legalább a gumi sírna, hogy tudnám hogy tolja magát, de nem hallok semmit :)

Ki is léptem ezt így most nem eröltettem :D
  • kiki888
    Gyerekek ez a Cobra kiakasztó :D De mégis van valami élvezetes benn...jó lesz ez.
  • lac coo
    Nem verseny van ? :)
  • Alexease
    Most van vele gyakorlas, gyere nyugodtan.
  • lac coo
    Menni akartam erre a Shelbyre, de erre már picit gyakorloni kellene, tréfás autó, meg kll szokni, hogy elfordítsa valahogy az orrát ! :)
  • BooMiller
    Büdös életben nem fog úgy működni mint ahogy kellene:)
  • Gilb3rto
    a 2. kanyarban meg van egy finom 30 fps-esés... és rondább a pálya mint rf1-ben:)
  • TeeBeee
    Közben rájöttem, hogy a kocsi hátulját kell megemelni, mert a rázókövön leér def.settel. :S
    A 70-es b.balance sokat segít a stabilitásban + nagyobb kerékdőlés. A visszacsillapítást is érdemesebb magasabbra tenni.
  • lac coo
    Ertem, koszi, kiprobalom.
    Picit tekeredik az nem baj, csak tegnap ejjel mentem vele ket kort es imolan, iven azonnal kifrogott.
    Mondjuk ne legyen atomstabil, ez gondolom ilyen, eleg csak ranezni, aero es egyensuly ismeretlen fogalom.... :)
  • TeeBeee
    Pont most próbáltam én is, hát ez egy bughalmaz. Nem értem minőségi pályák mellett miért ragaszkodunk ehhez a foshoz. :)
    Konkrétan a rázókövön olyan mintha nekem jönne egy láthatatlan kocsi és kilökne.
  • b-type
    sztem nem gázelvétről van szó.
    Féket told el 72-re.
    gázelvétre nekem jó.
    A 70-s féken is csavar kicsit, de ennyit csavarjon is sztem.
  • Gilb3rto
    ez a hungaroring egy bughalom.......
  • Alexease
    Akkor minimumra, lehet hogy forditva mukodik (persze, mihez kepest forditva):D
  • lac coo
    Az nem nagyon segít, sot alapon is majdnem maxon van .
  • Alexease
    Meg nem probaltam, de ha van ra lehetoseg, akkor a legegyszerubb a diffi. A Coast reszt emeld meg.
  • lac coo
    A shelbyn mit allitsak, instant egyszeruen, hogy ne alljon keresztbe ha iven elveszem a gazt ? :)
  • lac coo
    Kers logo van a formula autonal, talan egyszer mukodni is fog. :)
  • bardocz
    Arra az egész hóbelevancra gondoltam, ami a kersből nőtte ki magát. Ja, a tavalyi kers-t nem hiszem, hogy nagy kunszt lenne leprogramozni. De azt se fogja ez soha tudni :D Bár lehet van olyan licenszük, amiben ilyesmi autó szerepel, és kénytelenek lesznek valamit csinálni.
  • Alexease
    Ha meg csak KERS lenne benne, de ez mar annal is sokkal macerasabb:)
    Ez valszeg egy F1 doboz F1 hanggal;P
  • Alexease
    Ez fail volt, megint elbaltaztam, a HistorX nem Aris cucc;))) Ok a P&G-t csinaltak;P
  • Adam Jonas
    Nem tudom, hogy a mod vagy a játék hibája, de olyan darabosan mozog ez a kocsi.
  • bardocz
    Nem lehet rendesen rajtolni, kormány áttételt, utánfutást állítani, de bizonyára az idei KERS-t meg lehet csinálni
  • BooMiller
  • b-type
    Egész jó ez az GP2. GenTrack-n próbálgattam (visszakaptam a kormányom), és ott tetszett, érdekes autó, élvezet vele körözgetni... pedig nem szeretem a formula autókat.
  • barcalaci84
    felváltva van...mint mindig...ha valki megnyeri a bmw-s futamot utána vált...
  • SirAlo
    nekem csak BMW van a szerveren, miert van ez?
  • Danecay
    Használható már a játék LAN multiplayer része? Azt észrevettem, hogy a korábbi állapottal szemben játékban már aktív a LAN fül, azt viszont nem tudom, hogy működik e és miként. Itt is kell a LAN-hoz internet mint a az rF2-nél? Ha igen akkor megette a fene az egészet :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már elég rég fontolgatjuk egy LAN party megszervezését, ahol a régi idők emlékére összeülnénk páran olyan nem lakott házban, garázsban, műhelyben ahol lenne erre hely és nem zavarnánk senkit és némi szim-ezéssel töltenénk az időt. Ha net-hez van kötve a LAN multiplayer, az több szempontból régen rossz, részben azért mert a helyszínen nem állna rendelkezésre internet, másrészt pedig azért mert nem titkoltan nem mindenki rendelkezik az eredeti játékkal, sőt mondjuk azt, hogy többen nem mint igen.
  • lac coo
    Igen , ez egy nagyon jo hir, Remelem.olyan komlett lesz mint rfben volt.
  • Alexease
    Nah, ez mar kezd erdekelni:) Raadasul ez eredetileg Aris project volt a GTR2-nel, igy talan mar elorebb tart mint gondolnank:P
  • Szabi #16754
    készülget a HistoriX is... :)
  • barcalaci84
    kipróbáltam , megy minden rendesen...
    ez a shelby rohadt jó...és ez az s1 változat valóban kicsit megbocsájtóbb is mint a sima változat, vagy csak én vagyok már óvatosabb a keményebb féktávokon...
  • Gadfly13
    Ok, a szerver pörög! Majd azért checkoljátok le, mert nekem nincs felrakva ez a Shelby.
  • barcalaci84
    mehet a restart....
    a saját serverre másoltam véletlenül a kocsit:)
  • barcalaci84
    hát még jó h nem jó ha nem is fejeztem be még azt a részét se amibe belekezdtem...néhány objectnél még hiányzott a material ( azért rohadt sok object volt) de mondjuk azt nem gondoltam h ha valamit hibázik az ember és úgy menti el elvileg sikeresen , akkor már be se tölti...
    bár az is lehet h user error van és én nem tudom h kell visszatölteni...:)
    de szerintem egész pofás volt...:)