43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
az alap copy/paste codemasterstől...:) -
mármint az AC editorban lehet ilyet csinálni ? hogy? -
Milyen programban csinaltad az alapot (model, texturazas, elnevezesek stb.)?
Van palyakeszito topic, ott egeszsegesebb lenne kitargyalni, foleg ha meg egyszer kedvet is kapok hozza, es erdemben is tudok segiteni:)
Pályamodellezés -
Nem atvenezni kellene, hanem editorban uj kocka objecteket csinalni, ratenni barmilyen texturat es materialt (nem szamit, nem latszodnak), elnevezni oket a lentiek alapjan, es betenni oket pozicioba. -
és hogy lehet átnevezni? :) miben? -
hát öööö:)
ha jól értem nevezzek át pár objectet ilyen nevekre? +r á mehet ugyanaz a textura mint eddig?
-
AC Pit-work :D
-
Meg nem probaltam semmit, de szerintem ha nincs meg az alapveto nehany spawn pozicio, nem tud mit kezdeni a palyaval (nem tudja hova rakni az auto). Bar lehet bepakolja kozepre?!
Igzabol csak nehany kockat kell gyartani, barmilyen texturat ra, elnevezni az objetcet rendeses, es bepakolni a palyara.
Ezek kellenek (az AC_TIME_X_X a palya ket oldallara megy, logikusan L es R :P):
AC_START_0
AC_START_1
AC_PIT_0
AC_PIT_1
AC_HOTLAP_START_0
AC_TIME_0_L
AC_TIME_0_R
AC_TIME_1_L
AC_TIME_1_R -
nem odáig nem jutottam tegnap...:)
bár valami driver-base poziciót állítottam , meg egy camera.ini-t meg az ai-val is buheráltam valamit az editorban...meg a surface.ini-t si létrehoztam...
de én ha jól értelmeztem eddig az olvasottakat akkor ha megvan a kn5 file akkor azt meg kéne tudni nézni játékban is ha minden objectnek van már materialja...log file alapján abban nincs hiba...
szóval csak meg akartam volna lesni h h néz ki játékon belül.... -
Csinaltal a palya start, pit, sector es egyeb dolgokat? -
valaki segíthetne :)nagy nehezen el jutottam odáig h már majdnem betölti a pályát játékon belül :)
ki akreom próbálni a játékon belül a hungaroring konvertemet, de betöltésnél crashel miután a texturákat stb log file alapján rendesen betölti mindegyiket...
a log file vége ahol már hibát ír:
WARNING :: ncars = 0! ***************************
[GHOST_CAR] RECORDING: 1
[GHOST_CAR] PLAYING: 1
mi a tököm ez az ncars=0 ???
-
ehhh csak találtam egy képet a pályán, ez min. több mint 5 éve éve amikor le is részegedtünk a pályán, itt még teljesen jószőrben :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De elég jó sztem a szintkülönbség, a szervízutak, pláne a lejtős nagy visszafordító amiből jön a felfele sikán és az emelkedő majd bal-jobb és célegyenes...a visszafordító szervízutja, amin rengeteg ember vándorol az copy/paste valóság...qva jó, ...és szinte látom hol lehet keresztül menni az erdőn Zebetyin felé :)
Eddig is sok Brno-n mentem már, de ez most valamiért tökre jó.
-
Ez a Brno kifejezetten jó...olyasvalaki csinálta aki nem egyszer volt kint a pályán.
-
-
átírtam, mehet a restart... -
A fiatra megprobalok menni, imadom brnot. -
Laci!
Nézz rá a cfg-re, mert restart után még mindig Hungaroringet tölti be. Majd jelezz és resizem ismét a szervert. ;) -
Hallom, hallom, mit szeretnel ? :) -
Nordschleife by Snoopy 1.1 -
es vegul ez a virgina race track, meg picit steril, de teljesen versenyezheto, es vegre nem egy korzovel, vonalzoval rajzolt palya, mar-mar a nord-ot juttatja eszembe egy csomo helyen. Igazan jo moka.
Eleg szuk, multiba megy majd a lokdosodes.
virginia -
Az elobb elirtam, szoval gentrack1.
Telepakolta uj objecttel, uttal, vegre lejebb vette a sarga takonyt amitol delben is ugy nezett ki mint ha naplementeben mennel.
Ahh kaphatna egy dijat a srac, na meg a tobbieknek lehetne ez a minimum, amit elvarnank egy nullarol felepitett palyarol. Hallod laccoo :)
gentrack -
Szerintem teljesen jo elvezetes, ez a shelby ahogy lehet vele trukkozni a kanyarokban.
Viszont pl mugellon a celegyenes harmadik feleben, mesz padlogazzal 240 korul, egyszeruen nem marad az uton, barmit csinalsz.(persze el kell venni a gazt egy picit) Van egy minimalis emelkedes az utban ez teny, de azert ilyet egy auto sem csinal a jatekban. Persze ra lehet fogni, hogy mar repulni akar ilyen tempoval, 0 tapadas mellett. De azert fura, ha meg ilyet nem tapasztalt az ember.
ui: uzenem annak a felkegyelmunek aki minden hozzaszolasom minuszolja, kitartas :) -
Tegnap kijott egy uj eastern creek
Teljesen jo, es meg szep is, mehet multiba valamikor.
eastern 0.91
uj nord, nextgen track stb. -
attila46 #16806 köszi
-
Fox44 #16805 Az igen!:)) Még a kép méret is 18 mega!:D Mire az összeset kipróbálnám...:) -
csubi1985 #16804 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni saját szerver indításával kapcsolatban.
Egyszerűen akár mit is csinálok ( Már látszik a szerver nevem a listában )
de a Ping az istenért nem akar megjönni.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor nagyon megköszönném!!!
A routerben már szét port-oltam magam de semmi.(Lehet rosszul!!)
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv
-
HistorX Autok -
Kozben raneztem a HistorX-re (meg fent van, alap:P), 148 fele auto van benn! Nem festesek, annyi valtozat, mas-mas kasztni, felepites, motor stb.
Ha az atlagos AC auto file-meretekbol indulok ki, akkor 18GByte lenne a MOD, ha ebbol a Shelby-bol, akkor 89GByte:))))) -
Nem sajnalom, csak ott motoszkal bennem, es idegesit, nem birom ki;) Neha azert el tudom lustulni a dolgokat, annyira nem gaz a helyzet:P -
5 percet ne sajnálj már magadtól :) -
Igazabol kibirna, de bosszanott;) Amugy most tettem le:DD De legalabb kozben megcsinaltam amit kellett. Bar lehet, hogy ma meg visszajon a cucc, tegnap (vagyis ma:P) hajnal fel ketokor ultem neki, eppen kikapcsolni keszultem a gepet, amikor kiszurtam a levelet:) -
mivel az autóknak különböző kormányszöge van így jó h nem tudod beállítani ugyanolyanra mindegyiknél...:)
rakd szépen 900-ra driverben és játékban is és minden autó úgy fordul majd mint ahogy kell...a kormányzásod 1:1-es lesz és automatikusan a megfelelő kormányszöget állítja az egyes autókhoz... -
Options - Controls
utána: -
pálya: http://www.mediafire.com/download/9sxkqpc8yk51rut/brnoV1.0.zip -
És nem bírt ki 5 percet az a munkateflon ? :) -
attila46 #16794 Szép estét
Kérnék egy kis segitséget!!Olyan gondom adodott.hogy nem tudom öszhangba hozni a LDFGT kormányomat a játékkal.Szeretem az azonos kormányszöget vagy mit....280 fok kb.Mindig nagyobb az elmozdulás mint kéne.Fél fordulat a kormányon mondjuk a játékban 3/4 fordulat.Mit tehetnék??Probáltam a driverben,több mindent..nem lett jobb.Autó setupban is,de ott sem leltem.Nem láttam a kormányszöget..van??
köszi
Ja még annyit eső nem lesz benne??? -
Én csont utolsóként indultam és hatodikként fordultam :DD -
MooneyR #16792 Harapós kis gép, tetszik nekem is, jó hangja van és érezni az erőt benne. A bmw kezesbárány ehhez képest, bár a végére az már nagyon csúszkált.
-
Az első kanyar az klasszikus volt :))
gondoltam hogy lesz valami ezért igyekeztem tiszta helyen korán fékezgetni, de aztán leszakadt a káosz :D -
Fékezés jó, azzal nem volt bajom ,de egyszerűen képtelen voltam felmérni mi a megfelelő tempo, hogy elforduljon, mikor meg már csúszik,az istenek nem akar betapadni az eleje, bármennyire is lelassítom :D