43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem mertem leírni , de valóban az eddig olvasottak alapján a grfikai változtatás szerrintem is az éjszakát és az esőt készíti elő ...
esőről is beszélt , célozgatott pont pár hete KUNOS...pont a grafikai változtatás bejelentése után... -
Showroomban mukodnek az ablaktorlok :) -
Igen, a 300-as pinget a "smooth" valtozasara irta, gondolom, ami a ket adat kozti "joslasbol" es egyebekbol adodik.
En is remelem, hogy a grafikai piszkalas nem tovabbi csicsakat jelent;)
Valszeg/remelhetoleg elokesziti az ejszakat (mukodo reflektorok es arnyekok), esetleg az idojarast.
Bar az idojaras (eso, es foleg a normalis) kicsit futurisztikus, ahhoz mar szelvedo effektek is illenenek, az meg az ablaktorlo hasznalatot vetitene elore;) -
300-as pinggel kicked from servert fogtok látni...:)ezt csak mint érdekességképp írtam le...talán lehet belőle következtetni , h milyen minőségi változást, fejlődést ígérnek, várnak a fejlesztők a netkód változtatástól...
laccoo : az említett ígért grafikai engine-ben való változtatás én úgy vettem ki h nem feltétlenül a csicsáról szólna jelen esetben...egyrészt optimalizáció miatt illetve későbbi dolgok miatt lenne rá szükség ahogy olvastam... még írták is anno h látványban nem veszünk majd észre változást...
az ütközésmodellt pedig továbbra is csak 1.0-ra igérik...:) dátumot persze nem ígérnek hozzá...:) -
Azert az online kozbeni torrentezest ne reklamozd, mert lesz aki elhiszi, es csodalkozik hogy teleportalgat:) Azert a feltoltesi sebesseg es a ping kapcsolata valamivel misztikusabb:)
A 300-as ping mar regen rossz;P -
Mert jobban érdekli az embereket a szép felhő mint a szélárnyék :)
Nem minket, de azért itt(gondolom én ...) vannak szép számmal lazább játékosok is .
De mondhatnám ütközésmodellt is, azért ahogy én láttam, a legtöbb kilökés egy sima horzsolással megúszható lenne, de itt gumiból van minden, spriccelnek egymástól az autók ...:) -
mondjuk ezt a szélárnyékosdolgot nem is értem h miért maradt ki és miért nem kaptuk meg az elmúlt 2 hónapban...(és még ki tudja meddig nem lesz...:) -
még annyit h szerintem pont h a p2p multinak áldozott le ( vagy legalábbis szerintem mindenképp visszalépés volt minőségben ezek megjelenése , elterjedése)... mert az utóbbi idők sima lobbys multis megoldásai csődött mondtak... join lag , leszakadás , magával rántás minden ilyen multis megoldásban...ezeknél bosszantóbb dolog nincs (még a az iditó törő zúzó gyerekek sem )... -
Ai ra ra is fer, az igaz.
Persze nem baj, ha ja it a netkodon, csak azert ezzel is el legtunk volna egy ideig, mondjuk ha cserebe jon egy szelarnyek, vagy felfuggesztes update :) -
persze de nem is kell minden játékosnak servert üzemeltetni...
elég ha haverok közül 1 embernek van normális nete...:)
azért az jó szerintem h a multit teljesen rendbe akarják rakni...
emellett persze biztos piszkáltak mindent , ahogy AI improvments is lesz...:)Senna Lotusa is megér majd pár km körözgetést...
de rohadt szélárnyékot betehetnék végre...:)
a beígért hang meg grafikai engine-ben változásról mondjuk a héten már nem írt, de ettől függetlenül ebből is lehet valami...:)
meg azért próbálgat nak ők mindent , hiosz pl pit-et is próbálgatja heggeszteni , pedig azt elvileg nem is akart 1.0-ban se ... -
Nagyon nagyon sok helyen sajnos nem lehet hozzájutni idehaza ilyen feltöltéshez.
Meg mondjuk régen GPL-hez elég volt egy modem :DDD
20 megám van, ( nem tudom upc is emel-e majd válszul ...), annyit bír amennyit , ezen nem izgulok . :)
Picit viszont megint felemás az örömöm, mert én mint mondtam nagy bajt nem láttam eddig netkóddal, viszont most megint elmarad minden más emiatt ?
-
Magyarországon szerencsére igen jók az aotthoni sávszélességek...
most is sz.arért h-hugyért van 50 MBit/sec-es feltöltésem...
simán lehet otthonról indítani servert semmi gondot nem okoz...
a 900KB 20 emberre a cél ,ezt Kunos többször megerősítette...
tegnap még arról írt h ennek 3-4szeresdére van szükség , de dolgozik rajta h a célérték meglegyen...1 órája írta h úgy néz ki sikeresek a változtatások ezügyben is...
és igen még torrentezni is lehet elvileg közben, illetve olyanokról írt h 300 ms pinggel sem volt probléma... -
Én már vissza nem keresem , FB-n olvastam tök véletlenül, de én valami 1M feltöltés per 4 emberre emlékszem.
mondjuk én egyszerű ember vagyok nekem nehezen megy a fejembe, a megnövekedett sávszél igény, és a torrent+ YT használat mellett is smooth működő otthoni szerver :D
De majd lesz valami, igazából szerintem eddig sem volt nagy baja a netkóddal .... -
Manapság már túl vannak ezen a játékok, hogy csak dedikált szerver gépen lehessen multizni :)
Régen elég szar volt, a céghez becsempészett gépekkel kínlódni :) Vagy béreltünk mindenféle kétes emberektől :)
szóval ez ma már alap, hogy lehessen egy jobb otthoni neten szervert adni, ha más nem 10 főnek ...
-
én azt olvastam h nagyobb feltöltési sebességet igényel majd server oldalról (tehát nem a usereket érinti)
900 KB-os feltöltést (7-8 megás feltöltési sebesség) írt kitűzött célként, de ennek 3-4x-re lehet szükség amíg nem optimalizálja netkodot...
ami ha minden igaz sikerült neki időközben....
egyébként a 8*4 MBit/sec se vészes szerintem , hisz még nekem is itthon 50 megás a feltöltésem...:) gondolom a magyar servergépek ennél is nagyobb feltöltési sebességhez férnek hozzá... -
Holnapra (péntek ) én nem tervezek funrace-t...holnap ugye jön aupdate ami a netcode-t érinti, így jó eséllyel a freejoin nem fog működni...
és nem leszek itthon h módosítsam a dolgokat...
a másik pedig ha igazak a hírek akkor holnaptól freejoin nélkül is lesz lehetőség bármikor felcsatlakozni a serverekre (hasonlóan előre betöltött autókba lehet bepattanni)
az update után meglátjuk hogyan tovább...:) -
PacsutaTibi #16853 Jah, ezt nem tudtam. -
Urak, létezik egy sorosnál hosszabb chat? -
a Shelby egyik elkövetője egy magyar... -
PacsutaTibi #16850 Na egy link csak lemaradt.
Rf2 topik Clio -
PacsutaTibi #16849 Igen, most kerestem én is utánna. Már két éve volt róla cikk, meg videó, hogy a pilóta animációkat teszteli. De még akkor írta hogy eléggé béta az Rfactor2. Nem tudok róla, hogy azóta foglalkozott e vele.
Mondjuk nekem kicsit szögletes az a modell. Lehet inkább már az új 1.6os suzukikat kellene megcsinálni. "Csak" a lámpákat kell meghúzni kicsit és a hűtőrácsot kicsit lekerekíteni, első lököst megigazgatni. A Swift Cup Europe-ba a régi 1.3asból csak 6-7 darab van már csak.
Viszont ilyen fájlméretek mellet, lehet nem is nagyon van igény teljes mezőnyös modokra.
Ami viszont érdekes az a RCM kupa, amik a régi swiftek, 1.5ös motorral, és régi Swift Sport első lökössel. Ehhez "kölcsön lehetne venni" a WRC3ból a kis R2-es Swift Sportot, mert a Milestone-os srácok olyan "ügyesek" voltak, hogy sima hátsó lámpát raktak bele... (és nem Sport lámpát) Viszont ez a modell szebb mint a Simco-é.
http://www.igcd.net/vehicle.php?id=51564&width=1366
No meg ha van aki csinálna kocsit AC-hez, (magyarról én még nem tudok), akkor kaptam engedélyt egy nagyon szép Clio modellre is. Amit kupássá fogok átalakítani egy N-es rallyváltozatból, Rfactor2höz tervezem, csak eddig még más projektek kerültek előtérbe.
-
Emerico csinálta, de szerintem abba is hagyta rF2-re. -
Azt nem tudod hogy csinálja valaki a magyar Suzuki kupát AC alá? rF2 alá készülgetett ha jól emlékszem. -
Most egy kicsit offolok...és bocsánat is érte, de az elmúlt napokban többször is szóba jöttek a magyar modderek. Nos, a maszimnál Tommy78 is ezen tevékenykedők csoportjába tartozik már évek óta (ha jól tudom tervezi is, hogy AC-ra is átpakolja a saját termékeit), viszont az off része a hsznek annyi, hogy a napokban az rF2-re készített MAN Mod-ját elkészítette rF1-re is és bár lehet kicsit későn írok, de ma este lesz ezzel egy FUN futam. Akit esetlegesen érdekel, azok ERRE tessék. Bocs még1x -
Azt viszont hizzatettek, hogy sokkal tobb adatforgalmat fog igenyelni az uj kod. -
Jackal #16844 Remélem ez az én gondomat is megoldja majd... -
yes it is so much better on that and on all movements. also on much higher pings. For example, I launched a torrent and a youtube full HD in background, while still in the server. My PC had FPS problems but the other guys in the server could see me more smooth that I could see the game running on my own pc! LOL -
hmmmm -
Aris:
New multiplayer code from .@KunosStefano is sooo smooth! Needs more bandwidth, but it's totally worth it! More info later today and tomorrow -
nekem minden gondot okoz:)
csak meg akartam nézni h h nézne ki magában az AC-ban a pálya ...editorban jóval szebb részletesebbb mint a thiago lima féle, bár ez nem nagy szó:)
össz 4 órát szántam rá...egy hozzáértő aki tudja mit csinál egy hétvége alatt durván jó minőségű modot tudna csinálni a ring-ből...
csak kedvcsinálónak akartam megcsinálni , de mindegy a magyar moddereket (ha van ilyen:) )úgysem érdekli ... -
PacsutaTibi #16839 Simedből átrakja maxba, onnan ment fbx-et. Akkor maxban egyszerűen megoldható, arról még video tutorial is sok van, de nem hiszem hogy gondot okozna neki. :D -
csubi1985 #16838 Szia
"unable to contact server..." Erre létezik valami megoldás????
Mert kiidegel már teljesen:((
Ha valaki tudja mit kell tenni Nagyon megköszönném!!
Üdv -
Nekem csak az tunt fel milyen csunyan van lefestve melletted a razoko :)
Amugy az emberke aki csinalta, azt irta rd forumon, hogy csinalja mas a hd verziot belole, mert azert ez eleg csunyacska, meg szogletes.
"I've started this track back in 2006 for rf1 from scratch (it has never been release in public). I have reopened the project in 2013 for a game called "dolphin's racer". Now I've ported the latest version to AC. The visuals are noticeable lowpoly in some areas, but I have reworked the road-collisionmodel and some materials for AC.
I will do some updates for this track, but I won't polish it to the limit, because @Patrik Marek is working on a HD-Version of this track. In the meantime have fun with this version.
" -
Ferka indul hamarosan, nulla ember, no majd holnap :) -
Laci, ha ram hallgatsz es erdekel a dolog, akkor maxra fekudj ra !
Egyaltalan nem nehez, legalabbis ami egy palyakesziteshez kell azt gyorsan meg fogod tanulni. -
En egy tiz perc mulva tudok menni ha fiat vaan.
Eddig tollasoztam a fiammal :)) -
A Brno szerver meg uresen all. Legalabbis 3-4 ember volt bent, az elso kanyarig versenyeztunk, aztan mindenki mar csak korozgetett, egymast varta:)
Lesz valami? Ha nem megyek rF2-ben versenyt, ugyanott, mert 10 kornyeken megint munkat varok, addig kihasznalom a holtidot:) -
Amug meg mindig a palyakeszito topic-ot ajanlom, oda korabban bepakoltam leirasokat, linkeket, kepeket is. -
Az AC editorban ilyet nem lehet csinalni, legalabbis nem tudok rola;) Az csak a shaderezeshez van, plusz nehany alap beallitas.
Milyen programmal konvertaltad a palyat? Gondolom 3DSimEd. Azzal lehet csinalni kockakat (Primitives, New Box, adsz neki nevet a lentiekbol, barmelyik materialt, es a helyere tologatod). A tologatas szivas, de megoldhato:P -
Simedben letre lehet hozni elemi objecteket, nem ? ( En azt nem igen ismerem... ) Vagy abban valamit klonozni es odahuzni a helyere.