43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
swadawa senpai #16921 Egyébként, monzába, raktam bele 10 liter hogy fussak egy gyorsat, kijöttem a boxból de a kör végére a célegyenes elött kifogyott... ez kemény lesz,
Ja, és böven lehet számitani 340-50-es végsebességekre. -
Igen, abban OK, azt hittem a Lotus49-be varazsoltak turbot:DDD
Duda mindenben van, az a biztos:P -
swadawa senpai #16919 A most kijött Lotusban :) alapból ahogy észrevettem 60%-on van
Jah, és szerencsére duda is van benne xDDD -
Lehet allitani a turbot?! Melyikben? -
Azert a ket auto messze nem egyforma;) Az rF2-es (Brabham BT20) eleve nehezebb es bo 100 loerovel gyengebb;) -
swadawa senpai #16916 Hát mikor először tőgázt nyomtam neki.....
Szép kis extra hogy lehet szabályozni a turbót :) 10%-on már nem annyira egy vad állat xd -
Meg nem probaltam, de ban benne nehany regen vart es hasznos dolog: booking-off, AI, damper, FFB-setup per cars, fekero-elosztas raadasul gombbal stb.
-
Mentem most jó párat ezen a Longford-n.
KTM-l alig lehet abbahagyni.
..
Mivel elég sokat mentem ezen a pályán az rF2-s szivarral, és nagyon élveztem, ezért a második autó amivel nekimentem a szivar Lotus volt.
Na ott rendesen beletört a bicska,...jelenleg beletettem vagy 20-30 kört, és jópár feladott kört. a Jelenlegi legjobb 2:13 legeleje, de a féktáv és visszaváltás brutális.
Az rF2-ben elhasítottam a célon, majd be a jobba, be a balba és ott még álltam a gázon, úgy estem be a híd alá, risza jobbra, risza balra csiki-csuki, döngetés át a hídon, sötét aszfalt után féktáv bam-bam-bam vissza, és szép kövér powerslide a jobbos 90° kifeléjén, majd egy vidám kis ugratás a sineken, döngetés 2.-3. villanyoszlop között féktáv bambambambam vissza és riszálós kigyors, majd behimbálni a kerítések között, betalálni a dombon fel jobbosba és döngetés az utolsó féktáv a 150-s tábla környékén..
AC:
ide beesek, oda beesek, blokkoló kerekek, becsavarodó féktáv...kínszenvedés, drága 'szom, pedig ismerem a pályát..minden féktáv nehéz, minden visszaváltás nehéz, risza van itt is,..de mire oda eljutok...az egyik féktávot gyakorlatilag nem váltom vissza, inkább kigurulom 5.-be, aztán az utolsó pár méteren váltok csak többet.
Nehéz.
De amikor már megvan, és tényleg már csak két féktávval vagyok elégedetlen, akkor nagyon király :))
hopp, jött az update.. -
Early Access 0.21
- Multiplayer Improvements : New server version available
- Multiplayer Gameplay improvements
- New Post Processing Effects engine implemented
- Implemented booking-less server joining
- Physical Dynamic track implemented
- Shader fixes and improvements
- Time Attack fixed start with too much time
- Fixed AI starting at the same time in qualify
- AI improvements, better gas control and understeer detection
- New Car : Lotus 98T
- lotus elise sc, exige 240R, scura, exige s roadster speedometers corrections
- changes in speedometers visualization depending on UI options and car design
- Tyre damping modifications for all cars
- Ideal Line improvements
- Improved Python Apps error handling on loading
- Dynamic wing controller now use setup value as initial angle value.
- Localization fixes
- Time Difference displayer improved
- Fixed camera triple screen & driver names
- Fixes in Replay for cars with animated suspensions
- Fixed "You have been sent to pits" issue
- GUI forms default position not overlapping with system messages anymore & GUI Improvements
- Showroom updated with the latest graphic engine improvements
- ksEditor updated with the latest graphic engine improvements
- Per-Car New setup option to customize Force Feedback
- Disabled AI in multiplayer events
- Replay size reduced by half
- Fixed crew placement in multiplayer events
- Virtual mirror remembers its last state & virtual mirror improvements on triple screen cfg
- Fixed mirror rendering bug
- Adjustable brake balance while driving, for cars that support the feature
- Adjustable brake balance in the physics brakes.ini file
- Brake balance working with all the control configurations
- Fixed wrong time reported after Booking -
meglepően hangulatos lett ez a Forza 4-es konvert autó, jöhet majd a többi is.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Attol fugg kiket akarsz szimulalni a kozutakrol ...! :)) -
Kunos korabban azt irta, az AI alkalmas lesz kozuti forgalom szimulalasara is. Ez akkor jol hangzott, bar egyelore meg "korpalyan" sem tudnak menni:) Valszeg csak szerette volna;D -
swadawa senpai #16909 Pofás egy map, azóta fent tartom a véleményem mióta kijött a játék, hogy egy jó kis driving/traffic simulator is lehetne inkább, minthogy ez a hardcore beütés de arcade felé nyúlás tipusu versenyző játék. Láthatjuk Longfordon milyen hangulatos, mégha multiba lenne ilyen pálya és a többi playerrel lehetne vezetni :) akár még szabályokkal együtt is x) -
TDU2-ből Ibiza kéne.. :D -
ahh ez valami kegyetlen jol nez ki, kellene egy egesz orszagnyi ilyen megcsinalt "palya" -
-
Elvileg ez: www.assettocorsa.net/classic-team-lotus-98t/ -
Jackal #16904 Lesz valami kocsi is a mai update-ben? Mert úgy tűnik közel lesz a 300 megához. -
Igen az uj felulet mashogy szamol :) -
a hiba az ön készülékében van :D
-
Szolgálati közlemény 
-
Jó kis SS Talladega:)))) -
egy két órája tárgyaltuk ki h mi lesz benne .... telik az idő és te is inkább csk felejtesz.:) -
Igen, rohan az ido, mar eltelt a honap;)
De mivel meg semmi info nem jott ki, mi lesz holnap, esetleg kepek az autorol (mint placebo update;P), igy elofordulhat, hogy lesz meg egy honap plusz:) -
Bazzz.....Megint elmegy a nyár és csak dolgoztam .... -
elmeent bizony...:) -
Amúgy hogyhogy holnap lesz updtae, nem úgy volt, hogy egy hónapot csúsztat ? Vagy már elment egy hónap ...?
-
ahhoz (is) jó lenne a szélárnyék:) -
Ezek kellenek ide meg pár ovál pálya:D -
Az elobb probalgattam megint a 3 monitorbol csak kettovel, a jatek alapbol meg mindig nem tud mit kezdeni vele, mig a 1x eves lfs siman.
Aztan utana trackirrel bohockodtam, az sem segitett.
Aztan a masodik versenyen mar mindegyikrol letettem :)
Viszont ezeknek hatasara, vagy csak ezer eve nem mentem ezen a palyan, de ugy dobalja a kamerat a hosszu egyenesben, total begozolta szemem tole. -

-
whááá 
-
Most vettem észre a hivatalos fórumon, hogy az RSR csapat készít egy Formula 3 autót (Dallara F312). A moddert vendégül látta az egyik angol verseny istálló Spa-ban és megosztottak vele rengeteg infót, adatot. A későbbiekben is együtt fognak működni, szóval ígéretesnek tűnik.
Link -
latom nagyon felporgettek magukat itt az emberek, mar a felhok kozott jartok minimum.
---
igen letezik, XyChat2 a neve. -
én egy ilyet néztem:
https://www.youtube.com/watch?v=FIa76b3koZA -
:))
-
még mennydörgés is volt:)
eddig annyira nem izgatott az eső , de most elkezdtwem én is várni..:) -
na rákukkantottam gyorsan milyen is az eső vizuálisan a Nnetkar pro -ban...
ennél több nem is kell... ez tök jól néz ki...
a valódi animált stb meg elég gépigényesnek hangzik , az erőforrásokat inkább másra fordítanám a helyükben én is... -
Nkp fele.eso az jo volt, szelvedo is elment
Es akkor mar csapja melle, a kockasra fekezett ffb effektet is :)) -
Az nKP-ben eleg "gyorsan" megoldotta az "esot", arra azt irta, neki nagyon tetszett, igy valszeg ugyanaz a megoldas lesz, csak remelhetoleg dinamikusan. A celnak boven megfelelne. A valodi animalt eso, esocseppek, selvedo effektek es egyebek erosen kerdesesek, en arra keszulok hogy nem lesz;) Vagy ha lesz, akkor a fix szelvedo animacio, magatol eltuno esocseppekkel.