43023
  • swadawa senpai
    Egyébként, monzába, raktam bele 10 liter hogy fussak egy gyorsat, kijöttem a boxból de a kör végére a célegyenes elött kifogyott... ez kemény lesz,
    Ja, és böven lehet számitani 340-50-es végsebességekre.
  • Alexease
    Igen, abban OK, azt hittem a Lotus49-be varazsoltak turbot:DDD
    Duda mindenben van, az a biztos:P
  • swadawa senpai
    A most kijött Lotusban :) alapból ahogy észrevettem 60%-on van

Jah, és szerencsére duda is van benne xDDD
  • Alexease
    Lehet allitani a turbot?! Melyikben?
  • Alexease
    Azert a ket auto messze nem egyforma;) Az rF2-es (Brabham BT20) eleve nehezebb es bo 100 loerovel gyengebb;)
  • swadawa senpai
    Hát mikor először tőgázt nyomtam neki.....

Szép kis extra hogy lehet szabályozni a turbót :) 10%-on már nem annyira egy vad állat xd
  • Alexease
    Meg nem probaltam, de ban benne nehany regen vart es hasznos dolog: booking-off, AI, damper, FFB-setup per cars, fekero-elosztas raadasul gombbal stb.
  • b-type
    Mentem most jó párat ezen a Longford-n.
    KTM-l alig lehet abbahagyni.
    ..
    Mivel elég sokat mentem ezen a pályán az rF2-s szivarral, és nagyon élveztem, ezért a második autó amivel nekimentem a szivar Lotus volt.
    Na ott rendesen beletört a bicska,...jelenleg beletettem vagy 20-30 kört, és jópár feladott kört. a Jelenlegi legjobb 2:13 legeleje, de a féktáv és visszaváltás brutális.
    Az rF2-ben elhasítottam a célon, majd be a jobba, be a balba és ott még álltam a gázon, úgy estem be a híd alá, risza jobbra, risza balra csiki-csuki, döngetés át a hídon, sötét aszfalt után féktáv bam-bam-bam vissza, és szép kövér powerslide a jobbos 90° kifeléjén, majd egy vidám kis ugratás a sineken, döngetés 2.-3. villanyoszlop között féktáv bambambambam vissza és riszálós kigyors, majd behimbálni a kerítések között, betalálni a dombon fel jobbosba és döngetés az utolsó féktáv a 150-s tábla környékén..
    AC:
    ide beesek, oda beesek, blokkoló kerekek, becsavarodó féktáv...kínszenvedés, drága 'szom, pedig ismerem a pályát..minden féktáv nehéz, minden visszaváltás nehéz, risza van itt is,..de mire oda eljutok...az egyik féktávot gyakorlatilag nem váltom vissza, inkább kigurulom 5.-be, aztán az utolsó pár méteren váltok csak többet.
    Nehéz.
    De amikor már megvan, és tényleg már csak két féktávval vagyok elégedetlen, akkor nagyon király :))
    hopp, jött az update..
  • Szabi #16913
    Early Access 0.21

- Multiplayer Improvements : New server version available
    - Multiplayer Gameplay improvements
    - New Post Processing Effects engine implemented
    - Implemented booking-less server joining
    - Physical Dynamic track implemented
    - Shader fixes and improvements
    - Time Attack fixed start with too much time
    - Fixed AI starting at the same time in qualify
    - AI improvements, better gas control and understeer detection
    - New Car : Lotus 98T
    - lotus elise sc, exige 240R, scura, exige s roadster speedometers corrections
    - changes in speedometers visualization depending on UI options and car design
    - Tyre damping modifications for all cars
    - Ideal Line improvements
    - Improved Python Apps error handling on loading
    - Dynamic wing controller now use setup value as initial angle value.
    - Localization fixes
    - Time Difference displayer improved
    - Fixed camera triple screen & driver names
    - Fixes in Replay for cars with animated suspensions
    - Fixed "You have been sent to pits" issue
    - GUI forms default position not overlapping with system messages anymore & GUI Improvements
    - Showroom updated with the latest graphic engine improvements
    - ksEditor updated with the latest graphic engine improvements
    - Per-Car New setup option to customize Force Feedback
    - Disabled AI in multiplayer events
    - Replay size reduced by half
    - Fixed crew placement in multiplayer events
    - Virtual mirror remembers its last state & virtual mirror improvements on triple screen cfg
    - Fixed mirror rendering bug
    - Adjustable brake balance while driving, for cars that support the feature
    - Adjustable brake balance in the physics brakes.ini file
    - Brake balance working with all the control configurations
    - Fixed wrong time reported after Booking
  • Szabi #16912
    meglepően hangulatos lett ez a Forza 4-es konvert autó, jöhet majd a többi is.. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

drift verzió:

pálya:

Subaru BRZ - 0.16 by tomj
    letöltés
  • lac coo
    Attol fugg kiket akarsz szimulalni a kozutakrol ...! :))
  • Alexease
    Kunos korabban azt irta, az AI alkalmas lesz kozuti forgalom szimulalasara is. Ez akkor jol hangzott, bar egyelore meg "korpalyan" sem tudnak menni:) Valszeg csak szerette volna;D
  • swadawa senpai
    Pofás egy map, azóta fent tartom a véleményem mióta kijött a játék, hogy egy jó kis driving/traffic simulator is lehetne inkább, minthogy ez a hardcore beütés de arcade felé nyúlás tipusu versenyző játék. Láthatjuk Longfordon milyen hangulatos, mégha multiba lenne ilyen pálya és a többi playerrel lehetne vezetni :) akár még szabályokkal együtt is x)
  • Szabi #16908
    TDU2-ből Ibiza kéne.. :D
  • alma2
    ahh ez valami kegyetlen jol nez ki, kellene egy egesz orszagnyi ilyen megcsinalt "palya"
  • Szabi #16906
  • Alexease
    Elvileg ez: www.assettocorsa.net/classic-team-lotus-98t/
  • Jackal
    Lesz valami kocsi is a mai update-ben? Mert úgy tűnik közel lesz a 300 megához.
  • lac coo
    Igen az uj felulet mashogy szamol :)
  • Szabi #16902
    a hiba az ön készülékében van :D
  • Adam Jonas
    Szolgálati közlemény

• BooMiller
    Jó kis SS Talladega:))))
  • barcalaci84
    egy két órája tárgyaltuk ki h mi lesz benne .... telik az idő és te is inkább csk felejtesz.:)
  • Alexease
    Igen, rohan az ido, mar eltelt a honap;)
    De mivel meg semmi info nem jott ki, mi lesz holnap, esetleg kepek az autorol (mint placebo update;P), igy elofordulhat, hogy lesz meg egy honap plusz:)
  • lac coo
    Bazzz.....Megint elmegy a nyár és csak dolgoztam ....
  • barcalaci84
    elmeent bizony...:)
  • lac coo
    Amúgy hogyhogy holnap lesz updtae, nem úgy volt, hogy egy hónapot csúsztat ? Vagy már elment egy hónap ...?
  • barcalaci84
    ahhoz (is) jó lenne a szélárnyék:)
  • Met
    Ezek kellenek ide meg pár ovál pálya:D
  • alma2
    Az elobb probalgattam megint a 3 monitorbol csak kettovel, a jatek alapbol meg mindig nem tud mit kezdeni vele, mig a 1x eves lfs siman.
    Aztan utana trackirrel bohockodtam, az sem segitett.
    Aztan a masodik versenyen mar mindegyikrol letettem :)
    Viszont ezeknek hatasara, vagy csak ezer eve nem mentem ezen a palyan, de ugy dobalja a kamerat a hosszu egyenesben, total begozolta szemem tole.
  • Alexease
  • Szabi #16878
    whááá
  • TeeBeee
    Most vettem észre a hivatalos fórumon, hogy az RSR csapat készít egy Formula 3 autót (Dallara F312). A moddert vendégül látta az egyik angol verseny istálló Spa-ban és megosztottak vele rengeteg infót, adatot. A későbbiekben is együtt fognak működni, szóval ígéretesnek tűnik.
    Link
  • alma2
    latom nagyon felporgettek magukat itt az emberek, mar a felhok kozott jartok minimum.
    ---

igen letezik, XyChat2 a neve.
  • barcalaci84
    én egy ilyet néztem:
    https://www.youtube.com/watch?v=FIa76b3koZA
  • Alexease
    :))

• barcalaci84
    még mennydörgés is volt:)
    eddig annyira nem izgatott az eső , de most elkezdtwem én is várni..:)
  • barcalaci84
    na rákukkantottam gyorsan milyen is az eső vizuálisan a Nnetkar pro -ban...
    ennél több nem is kell... ez tök jól néz ki...
    a valódi animált stb meg elég gépigényesnek hangzik , az erőforrásokat inkább másra fordítanám a helyükben én is...
  • lac coo
    Nkp fele.eso az jo volt, szelvedo is elment
    Es akkor mar csapja melle, a kockasra fekezett ffb effektet is :))
  • Alexease
    Az nKP-ben eleg "gyorsan" megoldotta az "esot", arra azt irta, neki nagyon tetszett, igy valszeg ugyanaz a megoldas lesz, csak remelhetoleg dinamikusan. A celnak boven megfelelne. A valodi animalt eso, esocseppek, selvedo effektek es egyebek erosen kerdesesek, en arra keszulok hogy nem lesz;) Vagy ha lesz, akkor a fix szelvedo animacio, magatol eltuno esocseppekkel.