43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
swadawa senpai #16961 Érdekes ez a lotus, igy már gondolkozni kell vele, mert 100%-on egykör után ha huzatod elszáll a picsbe,ha megletekered se biztos hogy életképes..
Ejj pedig jólett volna 340-et csapatni monzába :) -
El hát, a turbo igazából csak ötösben tud teljesen felpörögni. Olyan ez is, mint a Brabham bt52 volt, abban is volt 1 körös időmérőmotor, 5 bar turbonyomással, meg ami végigment a versenyen. -
A 100%-os tuti csak idomeros beallitas, de az is ovatosan. 100-on tuti elfustol;) -
Boxból kijövet 10%-os nyomással, utolsó kanyarban 100%-ra kapcsolom, és nyomom neki, akkor ideális esetben pont a cél után füstöl el. Az engine limitert érdemes lejjebb venni, tempóban sokat nem vesz el, de sokat adhat az élettartamhoz. -
Mentem vele 30-40 kort, nekem semmi baja nem volt vele. Valszeg nem nyomtam neki elegge:) -
Csak szerintem bugos? Teljesen ugyan azzal a beállítással egyszer elmegyek egy kört, egyszer meg a felénél elpukkan. Ugyan úgy vezetem, forgatom, váltok. -
Egy honap alatt sikerult 0.20-rol 0.21-re lepni, az nagy eredmeny:) -
Ha jol lattam, elkezdte beepiteni Kunos is a post-process kapcsolgatast menetkozben, megtetszett neki a CARS:) Meg nem mukodik, de majd lehet kapcsolgatni fekete-feherre, szinezni, TV-effektezni, blurozni es hasonlok:)
Kozben jott update, valami TC allitassal, gondolom sokan nem tudtak vele menni:) Teny, ez billen es gamepad-en mar eleg necces lehet. -
Áh! A számokat kell nyomkodni. A vakon billentyűcsapkodás mindig célravezető. -
Valakiiii, 60% az kevéééés! :DDD -
Nekem is folyamatosan sérül magas fordulaton. Turbonyomást hol lehet állítani? Nem találom
-
Nekem nem, bár nálam ki volt kapcsolva az üzaqnyagfogyasztás, mert teszteltem az autót.
De bírta, igaz nem pörgött pirosban, és 295km/h volt a max amit bírt Longford-n.
Szal nem ment tönkre...a multira is felnéztem most, hogy szóba került, k'csög módon ki is léptem, mert csak körülnézni mentem fel, hogy mi ez az offline dolog. Voltunk 11-n Monza-ban és 2 offline, szal valóban van valami.
De most megyek pusztulok az ágyban, mert meló+fűnyírás az kész. :)) -
swadawa senpai #16949 Amúgy nálatok nem megy egyszercsak tönkre a motorja?
Én nyomom neki mint állat, aztán kb 1 kör után egyszer csak leáll, bármennyi üzemanyag lehet benne. ???? -
Ha kivalasztod a szervert, akkor viszont mar mutatja, hany jatekos van rajta A'la freejoin.
Bementem egy 24-es full nord-ra, mire elindult 21 jatekos helyett offline szoveget irt, harom elo ember a palyan. Szoval nem okes ez teljesen egyelore. -
nem tom, kimentem füvet nyírni :) -
Nezem a multit, rengeteg full tele szerver, mondom mi van itt?
Aztan nezem csak azt irja a jatek, kozben sokan, csak paran lezengenek.
Tisztara mint a freejoin, ugy mutatja :) Azert ez eleg gaz.
Azt lattam pl race kozben is enged csatlakozni mar. -
Gondolom az 1200 ló az időmérőre volt, egy körre, versenyre visszavették. Mindjárt neki is állok, már csak Trento-ra várok :DD -
Küldtem egy PÜ-t neked, igaz, kicsit más témával kapcsolatosan. :) -
Tok jo fejek voltak, az egyik hosszu egyenes vegen, kinyitottak a "kert" kaput, be lehet repulni padlogazzal is akar, szenat szedni :) -
Egyelore 1db booking nelkuli szerver van, az is Brazil. Nem probaltam
Publikot igen, de az botranyos:) A padlogazas egyenesben felokleltek hatulrol, minden kanyarban 3-4 auto all keresztbe:DDD -
multival kapcsolatos változásokról valaki tudna írni?
most nincs lehetőségem kipróbálni.... -
Pedig nem egy bonyi pálya :)
Nekem is siralmas eddig, pedig mentem rajta nem keveset, holnap majd belelesek komolyabban, mert jelenleg összerakom a gyors körömet, stop&go jellegben, megállok és kilövök, de a kanyarok csak túl vannak 'élve' semmi játék nem fér bele, kegyetlen érzékeny az útközépre, gondoltam a szivarral 2:13, akkor ezzel tuti megyek majd két perc alatt, de jelenleg a két perc egy másodpercet is kemény falat áttörni. pedig ha bátrabban lehetne menni a kanyarokban, akkor sok van még benne, de ehhez bele kell találni a futóműbe, amin csak annyit állítottam, hogy ne verjen le nagyon az alja. -

-
Megjott a kovetkezo update, orvosoltak a data konnyvtar problemat:)
Akit erdekel modolas szempontjabol, annak oda tudom adni az eredetit, lementettem a kicsomagolt valtozatot:D -
Megneztem Longfor-ot, de ahhoz mar allitgatni kell rendesen, tobbet vagyok a levegoben mint az uton, es sokszor "lefejeli" az aszfaltot:D
Raadasul a palyan is regen mentem, igy minden hosszabb kanyart kiegyenesitek:DDDDDD -
Egyertelmuen nincs kesz, vagyis bug-nak sem lehet igazabol nevezni;) Ennel az autonal az adottsagai miatt bukik ki a dolog. De igaza van, van fontosabb amit csinalhat, az autoval mennio kell, nem gurulgatni es acsorogni:)
Meg korabban a nagyon lassu temponal, az allo kerekes gurulasra is azt irtak, ki az, aki ilyen lassan akar menni az autoval?!:) Me ne nezegessek a kerekeket;D -
igen ott valóban valami gáz van, olyan mint a száraz kuplung, de kétlem hogy Kunos azt akarja lemodellezni, mert egyébként az ilyen...nem nagyon lehet csúsztatni, pikk-pakk mint egy kapcsoló, ránt akkorát, meg csattan hogy csak lesel :))
pláne ha a difi is lamellás, akkor abba Kunos belebonyolódik sztem.
Hajlok inkább arra hogy simán még nincs kész. Csak meglepően hasonlít a száraz kuplungra. -
LOL! Az uj Lotushoz most toltak egy update-et, modositottak mindent, de annyira siettek, hogy kicsomagolva maradt az osszes data file:DDDD
Valszeg lesz meg egy update;P -
A fizetesenek jobban orulne:D -
Jackal #16932 Majd megszavazzuk neked a hónap dolgozója címet :) -
En megusztam. A fonok elhuzott a tengerpartra 4-kor, en meg hazahuztam a lakasba negyed 5-kor:D -
Dogoljetek meg, en meg dolgozok.. ! :)))) -
A turbót hol állítod?
Nem találtam sehol, meg mit állít %-ban? -
Igen, ott mar kanyarodni is kell:DD Meg fekezni:) -
Amugy a hajtaslanc es FFB meg mindig eleg bugos.
Egyes fokozat, alapjarat (gaz nelkul), gurul akarmennyivel. Ovatosan pici kuplung, es ugy megfogja a diffi, hogy nyikorognak a gumik es meg elengedve a kuplungot, 1-2 masodpercig magatol jobbra vagy balra huz az auto es lassit:DDDD

Ezen meg hegeszteni kell eg kicsit:) Valszeg a teljes kulpung szimulacio hianyzik meg belole, egyelore ki-be "kapcsol". -
ajánlom Longford-n :))
garantálom nem fogod sínautónak érezni...
-
Egyelore regi Monzan probaltam, de ott vegig padlo gaz es sinauto;)
Ahol kanyarodni is kell, ott problemas lehet, ahogy elneztem, 4000 es 6000 fordulat kozott 8-szorosara ugrik a nyomatek:))))
De olyan durva gumik es aero van rajta, hogy bizonyos sebesseg felett mar padlogaz, foldhoz van ragadva:P -
Jackal #16924 H-váltóval annyira adja, adrenalin fent volt az agyban az első perc után :)
Mondjuk nagyon nem kell tövig nyomni kanyarban miután felpörög a turbo... -
Ezt az "uj" Lotust meg nem probaltam, de az tuti agyrem:) Turboval felpockolt 1200LE azert mar kicsit eros:D -
nekem 20 másodperccel gyorsabb persze, de autókezelésben ég és föld, sokkal nehezebb itt...majdnem abbahagytam :D
Most ezt a vadállatot próbálgatom Longford-n hogy ne üssön le az alja, mert akkor egyből menni akar össze-vissza, de amikor megjön a turbó az is kemény az ziher, kigyors az padló, aztán vissza, aztán váltás, finom gáz és aztán majd mehet a padló :)
különben lefúj a pályáról a turbó.