43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mi az a "kibontott elsõ verzió"?! -
a serverrel van gond... a pingek jók mégis repülnek...
a server nem bírja a terhelést , legalábbis hivatalos fórum alapján... -
Nem akarok belemaszni a reszletekbe, mert mar tobbszor kibeszeltuk, de ugy is mondhatjuk, hogy a v0.21 realis verzioszamnak tunik:)
-
Mennyi AI-t raksz be? -
Azért dühítő egy kicsit mert az AI meg olyan hogy megyek egyszer csak látok egy 5-el haladó autót és mögötte még 5-őt... 2014:DDDD Nem játszott ez LFS-t 10 évvel ezelőtt? -
wright #17076 Már újrahúztam a game-t,beraktam a kibontott első verziót és semmi.... -
23 AI-val toltam délelőtt. -
Ja hogy ezt lehet? egyébként sajnos az egész egy amatőr szarkupac:((( ez nem netcode hanem egy foshalom.. ezt 2014-ben??? na ne... megyek 2 méterre tőlem az autó 30-as ping nekem 25 egyszer csak neki megyek...
Ez pulicban is gáz ezzel komolyat versenyezni nem lehet...
ez hogy segítségeket nem lehet tiltani meg sérülést ez egy kurva nagy vicc...... -
wright #17073 Még mindig a 98t-s lotussal küzdök.Egyszerűen nem tudok beállítani ai-t mert kifagy a game.Betölti az összes autót és annyi.Még 1 autónál csinálja ezt az pedig a gp2-es mod.Mi lehet a gond? -
Akkor passzolom, csal otlet volt, foleg hogy ott sem voltam:P -
Lehet olyat, hogy kikapcsolt sérüléssel megyek fel a szerverre? lol -
...plusz TC, ABS meg ami kell:)))
Minnel macerasabb es nehezebb egy auto, annal "ertelmetlenebb" online, foleg korlatozasi lehetosegek es szuresek nelkul. De hat ez ilyen:) -
mondjuk ezzel az autóval semmi értelme multizni...
mindenki 100-on tolja a turbót sérülés kikapcsolva...
gondolom még benzin gumikopás is és perszew se kuplung se H...:) -
elvileg mindenkinek 100 alatzti pingje volt... -
Ilyenkor erdemes megnezni az embereket egyenkent (foleg hogy nyilt szerver, password nelkul), kinek mekkora a pingje, mert az uj online kod miatt (fix frissitesi beallitasok), elofordulhat, hogy egy extrem lassu valaki(k) miatt szethullik az egesz rendszer. -
elsősorban a külföldiek...de magyíarok is... -
repül mindenki a levegőben... -
Pontosabban? Mi a gond? -
a server játszhatatlan...mindenki repül össze-vissza... -
MooneyR #17062 Töröld ki a mostani sweetfx-et a gépedről és töltsd le ami itt van sweetfx
Így néz ki az assetto könyvtárban:
Tegnap este én is szívtam vele, újraraktam már az egészet a végén, aztán így jó lett. Játék közben az appok között van a postprocess vagy mi, van 5 állítási lehetőség (menüből is lehet persze), a 2 és 5 az nagyon szép élénk. -
Solt #17061 Üdv Urak!
A telemetry app sárga, piros csíkjait miképpen kell értelmezni? Nem vagyok képben... :) -
Jackal #17060 Nekem kiakasztotta az ac-t. Már a főmenüben is crashelt a d3d9.dll.
Hogy állítottad br? -
Fogalmam sincs,ki kell próbálni... -
Nekrofil #17058 kérdés mennyire működik jól :) -
Hoppá!
Most olvasom h beraktak végre a szelarnyekot.... -
Nagyon jó az uj autó!
-
Név: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM.HU]
Autó: Lotus 98T
Pálya: Monza
Férőhely: 26
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes
Szerver szűrésekor legyen aktív a következő ikon:
HZ-t 30-ra állítottam be illetve a jelszó is ki lett kapcsolva -
ötletekért nézz át a prohardverre, ott írtak/írnak egy párat... -
na most megnéztem józanul is...:)
nem üresek a lelátók... sőt nemcsak Imolán, de a többi pályán sem (Magione-n sem pl)...
az ütközések online határozottan rengeteget javultak...és valóban sokkal jobb az autók mozgása mint eddig....
replay fájlban is fejlődés...maradt a max 500 MB , de a többszörösét rögzíri időben... -
biztosra nem tudom , de a boxban a bal alsó sarokban a szám szerintem a server minőségét jelzi...ez maszim servernél 100 és 95 között ugrál...
saját serveren stabil 100 ha megemelem a HZ értéket...
így látva h nem lehet beállítani h egy este 2 autót legyen én elég szkeptikus vagyok az esti létszámmal kapcsolatosan...ha nem tetszik a kiválasztott autó simán nem jönnek majd ...mintahogy hiába az új autó és h amúgy tényleg jó is lett szerintem is, de nem a legjobb egy esti funra szerintem ...ahhoz túl bika és hiányzik egy gyengébb autó vagy egy bevásárlókocsi...:) -
MooneyR #17051 Élesebb és szebb képet ad a SweetFx, én használom, de majd megnézegetem az újításokat. Ez SweetFx-el készült:
-
Barmit próbáltam nem látta:) Lehet hogy jelszavas de hogy tőle nem kért jelszót az is biztos:) -
Mind1, egyelore marad a 15-os ertek. Mas is megy termeszetesen a szerveren, ill ha nem voltak / lesznek tomeg lagok akkor jo ez az ertek. Ha gaz fan, akkor majd szoljatok. A jelszot holnap reggel kiveszem ( amugy hun volt :-) ), mert igazabol teljesen felesleges h be legyen kapcsolva.
A kerdesem annyi, hogy holnapra milyen palyat rakjak be. A 98T szerintem maradhat ( most ugy is ez az ujdonsag), de a palya tippeket varom. ;-)
@Laci
Majd holnap vmikor osszefuthatnank ts-n, es megbeszelhetnenk h hogyan tovabb a szerver adminisztracioval kapcsolatban. -
nálam 10 játékosnál működik simán a 100-as érték , pedig nem servergép... -
tszd #17047 nekem is volt egy egész kellemesen lekezelt koccanásom az előbb. Meg is lepődtem, hogy egész reálisan viselkedettek az autók...
-
Jackal #17046 50-60 fölé sztem nem kéne tenni. A hálókártya/szerver nem a sávszél miatt fog megfeküdni, hanem a sok kis apró csomag miatt... -
Sör :) -
Azt nem hiszem mert úgy mentem mint az okorpisiles :)
Elég sok sor van bennem,de egy-két lelátó nem üres... :) -
Valszeg a beallitasok valtoztak megint.
Uj beallitas: RAYS_OF_GOD=1 :DDD -
Lehet, hogy rad volt kivancsi a tomeg, azert gyultek ossze.
Nalam uresek a lelatok :p