43023
  • Alexease
    Mi az a "kibontott elsõ verzió"?!
  • barcalaci84
    a serverrel van gond... a pingek jók mégis repülnek...
    a server nem bírja a terhelést , legalábbis hivatalos fórum alapján...
  • Alexease
    Nem akarok belemaszni a reszletekbe, mert mar tobbszor kibeszeltuk, de ugy is mondhatjuk, hogy a v0.21 realis verzioszamnak tunik:)
  • BooMiller
    Mennyi AI-t raksz be?
  • BooMiller
    Azért dühítő egy kicsit mert az AI meg olyan hogy megyek egyszer csak látok egy 5-el haladó autót és mögötte még 5-őt... 2014:DDDD Nem játszott ez LFS-t 10 évvel ezelőtt?
  • wright
    Már újrahúztam a game-t,beraktam a kibontott első verziót és semmi....
  • BooMiller
    23 AI-val toltam délelőtt.
  • BooMiller
    Ja hogy ezt lehet? egyébként sajnos az egész egy amatőr szarkupac:((( ez nem netcode hanem egy foshalom.. ezt 2014-ben??? na ne... megyek 2 méterre tőlem az autó 30-as ping nekem 25 egyszer csak neki megyek...
    Ez pulicban is gáz ezzel komolyat versenyezni nem lehet...

ez hogy segítségeket nem lehet tiltani meg sérülést ez egy kurva nagy vicc......
  • wright
    Még mindig a 98t-s lotussal küzdök.Egyszerűen nem tudok beállítani ai-t mert kifagy a game.Betölti az összes autót és annyi.Még 1 autónál csinálja ezt az pedig a gp2-es mod.Mi lehet a gond?
  • Alexease
    Akkor passzolom, csal otlet volt, foleg hogy ott sem voltam:P
  • bardocz
    Lehet olyat, hogy kikapcsolt sérüléssel megyek fel a szerverre? lol
  • Alexease
    ...plusz TC, ABS meg ami kell:)))
    Minnel macerasabb es nehezebb egy auto, annal "ertelmetlenebb" online, foleg korlatozasi lehetosegek es szuresek nelkul. De hat ez ilyen:)
  • barcalaci84
    mondjuk ezzel az autóval semmi értelme multizni...
    mindenki 100-on tolja a turbót sérülés kikapcsolva...
    gondolom még benzin gumikopás is és perszew se kuplung se H...:)
  • barcalaci84
    elvileg mindenkinek 100 alatzti pingje volt...
  • Alexease
    Ilyenkor erdemes megnezni az embereket egyenkent (foleg hogy nyilt szerver, password nelkul), kinek mekkora a pingje, mert az uj online kod miatt (fix frissitesi beallitasok), elofordulhat, hogy egy extrem lassu valaki(k) miatt szethullik az egesz rendszer.
  • barcalaci84
    elsősorban a külföldiek...de magyíarok is...
  • barcalaci84
    repül mindenki a levegőben...
  • Gadfly13
    Pontosabban? Mi a gond?
  • barcalaci84
    a server játszhatatlan...mindenki repül össze-vissza...
  • MooneyR
    Töröld ki a mostani sweetfx-et a gépedről és töltsd le ami itt van sweetfx
    Így néz ki az assetto könyvtárban:

Tegnap este én is szívtam vele, újraraktam már az egészet a végén, aztán így jó lett. Játék közben az appok között van a postprocess vagy mi, van 5 állítási lehetőség (menüből is lehet persze), a 2 és 5 az nagyon szép élénk.
  • Solt
    Üdv Urak!

A telemetry app sárga, piros csíkjait miképpen kell értelmezni? Nem vagyok képben... :)
  • Jackal
    Nekem kiakasztotta az ac-t. Már a főmenüben is crashelt a d3d9.dll.
    Hogy állítottad br?
  • barcalaci84
    Fogalmam sincs,ki kell próbálni...
  • Nekrofil
    kérdés mennyire működik jól :)
  • barcalaci84
    Hoppá!
    Most olvasom h beraktak végre a szelarnyekot....
  • Totti5
    Nagyon jó az uj autó!

• Gadfly13
    Név: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM.HU]
    Autó: Lotus 98T
    Pálya: Monza
    Férőhely: 26
    Qual: 8 perc
    Race: 8 kör
    Loop: yes

Szerver szűrésekor legyen aktív a következő ikon:

HZ-t 30-ra állítottam be illetve a jelszó is ki lett kapcsolva
  • barcalaci84
    ötletekért nézz át a prohardverre, ott írtak/írnak egy párat...
  • barcalaci84
    na most megnéztem józanul is...:)
    nem üresek a lelátók... sőt nemcsak Imolán, de a többi pályán sem (Magione-n sem pl)...

az ütközések online határozottan rengeteget javultak...és valóban sokkal jobb az autók mozgása mint eddig....

replay fájlban is fejlődés...maradt a max 500 MB , de a többszörösét rögzíri időben...
  • barcalaci84
    biztosra nem tudom , de a boxban a bal alsó sarokban a szám szerintem a server minőségét jelzi...ez maszim servernél 100 és 95 között ugrál...
    saját serveren stabil 100 ha megemelem a HZ értéket...

így látva h nem lehet beállítani h egy este 2 autót legyen én elég szkeptikus vagyok az esti létszámmal kapcsolatosan...ha nem tetszik a kiválasztott autó simán nem jönnek majd ...mintahogy hiába az új autó és h amúgy tényleg jó is lett szerintem is, de nem a legjobb egy esti funra szerintem ...ahhoz túl bika és hiányzik egy gyengébb autó vagy egy bevásárlókocsi...:)
  • MooneyR
    Élesebb és szebb képet ad a SweetFx, én használom, de majd megnézegetem az újításokat. Ez SweetFx-el készült:

• BooMiller
    Barmit próbáltam nem látta:) Lehet hogy jelszavas de hogy tőle nem kért jelszót az is biztos:)
  • Gadfly13
    Mind1, egyelore marad a 15-os ertek. Mas is megy termeszetesen a szerveren, ill ha nem voltak / lesznek tomeg lagok akkor jo ez az ertek. Ha gaz fan, akkor majd szoljatok. A jelszot holnap reggel kiveszem ( amugy hun volt :-) ), mert igazabol teljesen felesleges h be legyen kapcsolva.

A kerdesem annyi, hogy holnapra milyen palyat rakjak be. A 98T szerintem maradhat ( most ugy is ez az ujdonsag), de a palya tippeket varom. ;-)

@Laci
    Majd holnap vmikor osszefuthatnank ts-n, es megbeszelhetnenk h hogyan tovabb a szerver adminisztracioval kapcsolatban.
  • barcalaci84
    nálam 10 játékosnál működik simán a 100-as érték , pedig nem servergép...
  • tszd
    nekem is volt egy egész kellemesen lekezelt koccanásom az előbb. Meg is lepődtem, hogy egész reálisan viselkedettek az autók...
  • Jackal
    50-60 fölé sztem nem kéne tenni. A hálókártya/szerver nem a sávszél miatt fog megfeküdni, hanem a sok kis apró csomag miatt...
  • barcalaci84
    Sör :)
  • barcalaci84
    Azt nem hiszem mert úgy mentem mint az okorpisiles :)
    Elég sok sor van bennem,de egy-két lelátó nem üres... :)
  • Alexease
    Valszeg a beallitasok valtoztak megint.

Uj beallitas: RAYS_OF_GOD=1 :DDD
  • alma2
    Lehet, hogy rad volt kivancsi a tomeg, azert gyultek ossze.
    Nalam uresek a lelatok :p