43023
  • Jackal
    Köszönöm!
  • barcalaci84
    vannak szép számmal...lewgalábbis a külföldiek biztos olvasták a masters FB oldalát...:)
  • Alexease
    En sem tudtam rola, mert nem nezegetem az oldalukat, mivel nem terveztem semmit mara;) En is csak azutan lattam, akikor kirtak. De az FB-n mar valoban tegnap is kint volt a hir.

Nem tudom naluk mennyire nepszeru az AC, mennyi emberuk van, de ha van eleg, akkor csak jo szandek es bonusz plusz, hogy de is kiirtak.

Tovabbi infonak TS-t irtak, valszeg ott kiderul.
  • barcalaci84
    és vajon mi a jelszó???
  • barcalaci84
    hetek óta nem is foglalkoznak az AC-val , de úgy látszik nem volt idő rá normálisan meghirdetni...komolytalan...
  • barcalaci84
    ha te tudtad , akkor kiírhattad volna reggel a bannerba:)
    szerintem egy kezemen meg lehetne számolni h hány ember tudott róla olyan aki egyáltalán tervezi h jönne...
    az magyar AC-s FB jelszó is elveszhetett...:)
  • Alexease
    Az a hir mar reggel is kint volt;) Akit erdekel a GTRM, az tudott rola (valszeg mar korabban is:P).
    A MASZIM-on nincsenek most szervezet versenyek, csak fun van.
  • barcalaci84
    még szerencse h nagy az egyetértés és nincsenek keresztbeszervezések...:)
    fél 7 kor kirakni h másfél óra múlva 20 körös verseny...

• Alexease
    Koszi!
  • neilszab
    Este nyílt futam 20:00-kor:

Időpont: 2014.07.20 (vasárnap)
    Autó: BMW Z4 GT3
    Pálya: Autodromo del Mugello
    Booking: 20:00-20:05
    Qual: 20:05-20:20
    Táv: 110Km (nincs idő limit)

Sajnos a weboldalunk elérésével probléma van, bővebb infókat itt találtok:
    Esti AC futam
  • Gadfly13
    Újraindítottam 15 HZ-el! Innentől nem leszek már ma, mert bajnoki futamunk lesz.
  • barcalaci84
    Aris írta a szélárnyékot....a 0.21 es update topicjának első oldalain...
  • Alexease
    Jonak jo, csak te altalaban nem szereted az ilyeneket:) De lehet, hogy ezt mar fogod, ezt nem tudhatom:P
  • Alexease
    A tukor vaklarma volt, legalabbis felig-meddig. A cockpit-ben meg indig fix render van, az nem valtozott.
    Kulso nezetekben dinamikusnak tunik (lehet hogy eddig is az volt, nem neztem sose:P).

Szelarnyekrol en nem hallottam sehol, ha lenne, csak beirtak volna a log file-ba?!
  • barcalaci84
    konkrétan m ostmár nem h 100HZ-en de sehogyse megy ...:) vagyis megy csak nem tudok csatlakozni rá ... úgy meg nem a legjobb nekem...:)
  • barcalaci84
    hát most vagy 5 versenyt mentem , illetve nézedettem sehol egy csata vagy h legalább közel lennének egymáshoz...
  • lac coo
    Miert nem ? Mindenki azt mondja tok jo .
  • Alexease
    Indits szervert, neked megy 100Hz-en is:)))))
  • Alexease
    Nem fog tetszeni:P
  • barcalaci84
    jó lenne egy kis fiatos verseny ott kiderülne a tükör is , meg a szélárnyék is...:)
  • Alexease
    A fektavokon es kanyarokban meg a pedalozas-valtas tesz ra egy lapattal, de ez mar uncsi..., a turbo izgalmasabb:)))

A lenyeg, hogy ezeket a versenyeket (egyelore) nem kell komolyan venni, mindig lesz valaki a mezonybol, akivel lehet versenyezni. Hogy az a elso vagy az utolso helyert megy, az szinte mindegy:P
  • lac coo
    Talan ma este en is kit udom probalni vegre :)))))
  • Alexease
    Most lattam az egyik videoban, legalabbis ugy nezett ki, hogy dinamikusak lettek a tukrok?!?!?! (TV es egyeb kamerabol azt latni benne amit kell, es nem a fix cockpit render kepet.) Ki kell probalni:)

Ha igen, akkor elobb-utobb lesz tukor allitas is! Nem kiabalom el, megnezem:P
  • barcalaci84
    amúgy nem érdekel h ki milyen segítségeket használ , eddig se lehetett tiltani mégis fasza versenyek voltak...
    viszont ennél az autónál nagyon durva különbségeket okoz ez a turbo mehet 100-on dolog és ez már zavar...:)
  • b-type
    ez már liga dolog szerintem. ott egy társaság van, replay van, duma van...ott nincs olyan hogy valaki átbax :)
    Nyári public-n meg tök mindegy.
  • bardocz
    Hozzáteszem, akivel versenyeztem, neki is sérült végig a motorja, szóval egyikőnknek sem volt előnye ebből. De így egy sok emberes dolognak semmi értelme.
  • BooMiller
    Az a móka benne!!:)) Ki hogy játszik a turbóval kibírja vagy nem:DDD
  • barcalaci84
    lesz majd ...
  • bardocz
    Szánalmas. Én mentem két versenyt, folyton turbot tekergettem, hogy kibírja.
  • BooMiller
    Ez ok de tiltott segítségek meg sérülés akkor sem lesz ez így Assetto "Mario64" Corsa:))
  • barcalaci84
    mondom a serverrel van gond...
    tényleg sokat javított az update és sokkal jobb lett minden...HA MŰKÖDIK ...:)
    ki kell tapasztalni , h h kell beállítani a servert...
  • BooMiller
    Na most kipróbáltam igen... minden segítség be + sérülés nélkül.. eddig azt hittem én bénultam le az évek alatt de kiderült hogy nem mert sikerült 5 másodpercet javítanom a monzai időmön..:DDDDDD
    Ez most itt erősen becsület kassza:((( én szenvedek meg más is valaki meg TC 100-as turbón teker lol....
  • BooMiller
    Ez ok Alex de nekem csak most volt időm online menni, eddig egy menet volt:) Most mentem párat ez egy vicc egyébként mindenkinek jó volt a pinge egy ember votl akinek 120 volt de rajtál csak remegtek az autók és útánna repkedés..
  • wright
    Nem mert az sem megy :D Bármelyik másikkal megy 15-20.Ez és a gp2 az istennek sem....Már a grafikát is lejjebb vettem-le se szarja.
  • barcalaci84
    akkor lehet még emelni kéne a HZ-t , de most egy fos...
    külföldi 15 fős serveren mentem előtte 0 laggal stb...
  • Alexease
    Ja;) Az valszeg nem befolyasolja a mukodest, foleg ha nem is azt hasznalod:)
  • Alexease
    Azert kivancsi lennek a szerverrol egy adatatviteli log-ra, itt tuti egyeb anomalia is van. A tegnapi szamolgatas alapjan, boven vinnie kellene a szervernek, meg a 60Hz-et is. Persze, ha nem fut mas a szerveren.

Raadasul, hiaba a booking nelkuli belepes, attol meg ugyanugy feltolti az autokat. Kivancsi lennek, hogy ha nincs is bent senki, akkor azoknak az adatait ugyanugy korbetologatja a halozaton?!:) Kepes ra:P
  • wright
    Amit átküldtél :D
  • wright
    1-20 tök mind1-nem megy.
  • barcalaci84
    Ákos állíts vissza akkor 15-re a HZ-t mert nem bírja a serveretek...