43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #17121 Köszönöm! -
vannak szép számmal...lewgalábbis a külföldiek biztos olvasták a masters FB oldalát...:) -
En sem tudtam rola, mert nem nezegetem az oldalukat, mivel nem terveztem semmit mara;) En is csak azutan lattam, akikor kirtak. De az FB-n mar valoban tegnap is kint volt a hir.
Nem tudom naluk mennyire nepszeru az AC, mennyi emberuk van, de ha van eleg, akkor csak jo szandek es bonusz plusz, hogy de is kiirtak.
Tovabbi infonak TS-t irtak, valszeg ott kiderul.
-
és vajon mi a jelszó??? -
hetek óta nem is foglalkoznak az AC-val , de úgy látszik nem volt idő rá normálisan meghirdetni...komolytalan... -
ha te tudtad , akkor kiírhattad volna reggel a bannerba:)
szerintem egy kezemen meg lehetne számolni h hány ember tudott róla olyan aki egyáltalán tervezi h jönne...
az magyar AC-s FB jelszó is elveszhetett...:) -
Az a hir mar reggel is kint volt;) Akit erdekel a GTRM, az tudott rola (valszeg mar korabban is:P).
A MASZIM-on nincsenek most szervezet versenyek, csak fun van. -
még szerencse h nagy az egyetértés és nincsenek keresztbeszervezések...:)
fél 7 kor kirakni h másfél óra múlva 20 körös verseny...
-
Koszi! -
neilszab #17112 Este nyílt futam 20:00-kor:
Időpont: 2014.07.20 (vasárnap)
Autó: BMW Z4 GT3
Pálya: Autodromo del Mugello
Booking: 20:00-20:05
Qual: 20:05-20:20
Táv: 110Km (nincs idő limit)
Sajnos a weboldalunk elérésével probléma van, bővebb infókat itt találtok:
Esti AC futam -
Újraindítottam 15 HZ-el! Innentől nem leszek már ma, mert bajnoki futamunk lesz. -
Aris írta a szélárnyékot....a 0.21 es update topicjának első oldalain... -
Jonak jo, csak te altalaban nem szereted az ilyeneket:) De lehet, hogy ezt mar fogod, ezt nem tudhatom:P -
A tukor vaklarma volt, legalabbis felig-meddig. A cockpit-ben meg indig fix render van, az nem valtozott.
Kulso nezetekben dinamikusnak tunik (lehet hogy eddig is az volt, nem neztem sose:P).
Szelarnyekrol en nem hallottam sehol, ha lenne, csak beirtak volna a log file-ba?! -
konkrétan m ostmár nem h 100HZ-en de sehogyse megy ...:) vagyis megy csak nem tudok csatlakozni rá ... úgy meg nem a legjobb nekem...:) -
hát most vagy 5 versenyt mentem , illetve nézedettem sehol egy csata vagy h legalább közel lennének egymáshoz... -
Miert nem ? Mindenki azt mondja tok jo . -
Indits szervert, neked megy 100Hz-en is:))))) -
Nem fog tetszeni:P -
jó lenne egy kis fiatos verseny ott kiderülne a tükör is , meg a szélárnyék is...:) -
A fektavokon es kanyarokban meg a pedalozas-valtas tesz ra egy lapattal, de ez mar uncsi..., a turbo izgalmasabb:))) 

A lenyeg, hogy ezeket a versenyeket (egyelore) nem kell komolyan venni, mindig lesz valaki a mezonybol, akivel lehet versenyezni. Hogy az a elso vagy az utolso helyert megy, az szinte mindegy:P -
Talan ma este en is kit udom probalni vegre :))))) -
Most lattam az egyik videoban, legalabbis ugy nezett ki, hogy dinamikusak lettek a tukrok?!?!?! (TV es egyeb kamerabol azt latni benne amit kell, es nem a fix cockpit render kepet.) Ki kell probalni:)
Ha igen, akkor elobb-utobb lesz tukor allitas is! Nem kiabalom el, megnezem:P -
amúgy nem érdekel h ki milyen segítségeket használ , eddig se lehetett tiltani mégis fasza versenyek voltak...
viszont ennél az autónál nagyon durva különbségeket okoz ez a turbo mehet 100-on dolog és ez már zavar...:) -
ez már liga dolog szerintem. ott egy társaság van, replay van, duma van...ott nincs olyan hogy valaki átbax :)
Nyári public-n meg tök mindegy. -
Hozzáteszem, akivel versenyeztem, neki is sérült végig a motorja, szóval egyikőnknek sem volt előnye ebből. De így egy sok emberes dolognak semmi értelme. -
Az a móka benne!!:)) Ki hogy játszik a turbóval kibírja vagy nem:DDD -
lesz majd ... -
Szánalmas. Én mentem két versenyt, folyton turbot tekergettem, hogy kibírja. -
Ez ok de tiltott segítségek meg sérülés akkor sem lesz ez így Assetto "Mario64" Corsa:)) -
mondom a serverrel van gond...
tényleg sokat javított az update és sokkal jobb lett minden...HA MŰKÖDIK ...:)
ki kell tapasztalni , h h kell beállítani a servert... -
Na most kipróbáltam igen... minden segítség be + sérülés nélkül.. eddig azt hittem én bénultam le az évek alatt de kiderült hogy nem mert sikerült 5 másodpercet javítanom a monzai időmön..:DDDDDD
Ez most itt erősen becsület kassza:((( én szenvedek meg más is valaki meg TC 100-as turbón teker lol.... -
Ez ok Alex de nekem csak most volt időm online menni, eddig egy menet volt:) Most mentem párat ez egy vicc egyébként mindenkinek jó volt a pinge egy ember votl akinek 120 volt de rajtál csak remegtek az autók és útánna repkedés.. -
wright #17088 Nem mert az sem megy :D Bármelyik másikkal megy 15-20.Ez és a gp2 az istennek sem....Már a grafikát is lejjebb vettem-le se szarja. -
akkor lehet még emelni kéne a HZ-t , de most egy fos...
külföldi 15 fős serveren mentem előtte 0 laggal stb... -
Ja;) Az valszeg nem befolyasolja a mukodest, foleg ha nem is azt hasznalod:) -
Azert kivancsi lennek a szerverrol egy adatatviteli log-ra, itt tuti egyeb anomalia is van. A tegnapi szamolgatas alapjan, boven vinnie kellene a szervernek, meg a 60Hz-et is. Persze, ha nem fut mas a szerveren.
Raadasul, hiaba a booking nelkuli belepes, attol meg ugyanugy feltolti az autokat. Kivancsi lennek, hogy ha nincs is bent senki, akkor azoknak az adatait ugyanugy korbetologatja a halozaton?!:) Kepes ra:P -
wright #17084 Amit átküldtél :D -
wright #17083 1-20 tök mind1-nem megy. -
Ákos állíts vissza akkor 15-re a HZ-t mert nem bírja a serveretek...