43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem ennek semmi köze kocsikhoz...
ködös h mit is csinál ,elvileg ez lenne felelős 1-es értéken azért h ne legyen olyan nagy feltöltési sebességre szüksége a servernek...
50 -100megás feltöltéseknél gyak mindegy is has kikapcsoljuk... -
Miért érzem azt, hogy az meg olyasmit jelent, hogy a kerék nem tud elemelkedni a talajtól?
-
és a 30 HZ-t is ajánkják 50 MBit körüli feltöltésű serverekenél... -
na most meg azt írják többen h ha a flow controlt átírjuk a serveren 0-ra akkor nem lesz repkedés még ha sokan vagyunk akkor se... -
Ha repkedest látsz, akkor nézd majd még a log TXT-t... -
Jackal #17156 Nálam az errors.txt-ben semmi ilyesmi nincs.
A log.txt-ben (nagy file) van csomó bejegyzés az ov1info-tól, de egyik se error. Csak valami .png exist -
wright #17155 Tegnap írtam a lotus 98 problémáról....Az összes app-ot törölni kellett és így működik. -
Nálam az Ov1 és a masters app errorozik... Töröltem is őket...
Dokumentumokban nézd meg a log-ot,h nálad van e más is... -
Jackal #17153 Melyik az az app? -
:) azért nem mindegy ennél a Lotusnál 100% turbón hogy TC on vagy nem , mert én végig játszom a turbóval meg vért pipilek a kigyorsításoknál ő meg séta kocsikázik:D
Ez sem zavarna ha nem az az érzet lenne hogy szimet tolunk éppen, mondjuk vicces volt amikor vért izzadt valaki mögöttem hogy lenyomjon 100-as full turbóval 8 körön úgy hogy a poleból ment én meg a legvégéről :) Mondjuk ez tetszett csak a parabolicaban eldurrant a turbóm:PPP a legvégén.. -
Nem figyeltem, random versenyekre nem nagyon jártam mostanság, meg mással kockultam. -
nem vetted még észre h hosszabb futamon az elején vannak akik nagyon gyorsnak tűnnek aztán ők semmit se gyorsulnak hiába ürül a tank:)
mondom a segítségek annyira engem nem zavarnak...ha stabilabb azzal akkor használja , legalább nem durrant le...:)eleve simplán a segítségek még lassítják is...de a vbenzin és a sérülés kikapcs azért kevésbé tolerálható szerintem... -
közben utánaolvasgattam ennek a repkedése dolognak a serveren ...
lehet mégse a serverrel volt a baj , hanem azt írjáák h egyes appok zavarnak, zavarhatnak be....megnéztem a logfile-t és az egyik app valóban folyamatosan errorozott... -
Ja hogy azt is megcsinálhatnám, hogy kikapcsolom a bezin fogyasztást is? :DDD Hát ez zseniális. -
mondjuk ez tényleg vicces h ezeket nem lehet állítani, de a pálya tapadásváltozását össze-vissza lehet szabályozni szerveroldalról...ami persze jó dolog és esti rövid funfutamokon is lehetne vele kezdeni érdekes dolgokat, de a benzinszim és a mechanikai sérülés kikényszerítését még mindig elfelejtették berakni...
mindenesetre azért a mostani update rengeteg olyan dolgot hozott be amiért nyavajgunk már egy jó ideje... -
Annyira nem zavar, a kis utcaik jók, a többi meg eleve nem nagy szám , úgy hogy nekem nyóc mit állítgat :DD -
Nem lehet, Még egyéb körülményeket sem lehet, pl pálya hőfoka, gumikopás, benzinhasználat. Érdekes menni egy 100 Km-es versenyít, 1 liter benzinnel, és nulla kopással :DDD -
Erre lenne jo, ha lehetne a setup-ba kormany attetelt allitani es caster-t (amelyik autoknal amugy is lehetseges). De egyelore meg ezek sincsenek:/
A AC konfigban vedd le 900-rol a csuszkat 720-ra (a driverben maradjon a 900), az valamit talan segit (nem lesz szinkronban a virtualis kormeny, de az sokadlagos:P).
Es esetleg autonkent, mindegyiknek a setupjaban az FFB erot huzd le 90-95%-ra.
A szelesebb/slickesebb gumis autoknal esetleg a camber allitas is segitseht. -
Na ez az.. ez kb mennyi munkát jelentene 1-2 óra? Viszont mennyire alap lenne... -
Jelen pillanatban nem lehet tényleg semmi tiltást be állítani a szerverre? segítségek stb. ? -
Jah, az is lehet, hogy a középső határozottabb akadásokat érzem furcsának .
A régi jobb volt :DDD Most pici korrigálásnál is rángatja el a kormányt , sőt néha nagyon könnyen be lehet kényszeríteni az utálatos ide-oda lökdösésbe .
Bár én elég erősen játszom , majd megpróbálom vissza venni ( most 101 - 130 % ...) -
Megneztem en is (amugy 720 fokos az az auto;P), nem erztem kulonosebb valtozast. Globalisan erosebb lett szerintem az FFB es/vagy kozepen hatarozottabb.
Hivatalosan valtozott minden autonal es guminal a damping szamitas (mondjuk hogy a gumik "rugozasa":P), valszeg azzal fugg ossze. -
vÉGIG ZONGORÁZTAM, KORMÁNY BEÁLLÍTÁS JÓ, 900 FOK, LINEÁRIS, MINDEN STIMMEL.
AKKOR EZ ILYEN, VAGY GUMI, VAGY A FELFÜGESZTÉS VÁLTOZOTT... -
Megtekintem:P -
Egyszer biztos bekerul:) De igazabol egyelore nem is nagyon volt ra szukseg, se az autok se a jatekmenet miatt nem volt eletbevago. Bar neha jo lenne, ha nem satuznek le negyed pedal allasnal 1-1 autot, de meg lehet szokni (normalis nyomaserzekeny pedallal valszeg teljesen jo.
Ezek a dedikalt cuccok nagyon kellenenek. Lasd ferrari Manettio "problema". Ha a konfigban letrehozna 4-8 dedikalt gomb lehetoseget (F1-F8 neven, hozzarendelhetoen barmihez, bill, kormany, tekerok stb.), es a Python-os feluletet osszekotne ezzel a lehetoseggel, akor autonkent, minden setupban, 1-1 elore elmentett beallitashoz hozza lehetne rendelni akarmelyik ilyen gombot. Autonkent es setup-onkent mast.
Pl. a fekero elosztas allitasnal (ami van, es most mar pocktetos gombos), lenne plusz ket allitasi lehetoseg, mellettuk a gomb (F1-F8) lehetoseggel. Igy az egyiket beallithatnad "nagyon elore", a masikat "nagyon hatra":)
De nem nekem kellene kitalalnom ezeket, foleg itt, ugy sem lesz belole semmi:DDDDDDDD -
Megnéztem a Lotus GTC-t, most valamit állítgatni kell, vagy mi történt. Annak is rohadt érzékeny a kormánya most .
Mintha 270 fokon mennék ,pedig annak az autónak van vagy 360 fok..
gondolom emiatt is lökdösi annyira a damper... -
Majjd belerakja.
Igazabol nekem soha nem tetszett ez a nyomogatos- leptetgetos megoldas.
Valami allithato, elmentheto fiy allasok kellenek gombokra. Nagyon elol, kicsit hatrebb, meg hatrebb.
Igazabol sem ugy allitjak ezt menetkozben, hogy hat klikk elore... :) -
Mukodik 1-100 kozott allitas, de az engine 0-1 koze szamolja a BRAKE_TORQUE valtozott:) Igazabol 2 sort kellene programoznia, es ezt is be lehetne tenni a megfelelo autokhoz a setup-ba. -
0-100 között miért nem működik ? -
Nagyon nem néztem, dolgoztam nem rég értem haza. Majd jövőhéten...
ez tűnt fel, meg az az ordenáré bóvli agyoneffektelt kép amit elsőre elémvágott :)) -
Igen, tudom, a Shelby-be be is epitettem a setup-ba:D 
Egy problemaja van a dolognak, hogy ez a pythonos setp felulet nem kezeli le a tizedes veszot (ezert vannak mashol is idiota ertekek, es nincsenek mertekegysegek), a fekeroszabalyzas meg egyelore csak 0-1 kozott mukodik:) Lenyegeben, ki-be mar tudom kapcsolgatni a feket;DDDDDDDDD -
Setupos ffb állítás százalékos a menüben beallitotthoz képest...ha a damper 0 akkor semmit nem ér ha leveszed... -
Azonnal kidobja, csak jo kell beallitani;)
Az ures es a teli szerver ikon is legyen bepipalva, mert bugos a rendszer.
A keresobe "maszim", es azonnal megjelenik:
-
Az már működik állítólag... -
Balról legyen bepipalva 4 ikon esÚgy jó lesz... -
Samec #17126 Ezt a Magyar szervert nagyon nehéz megtalálni! Hiába a bal szélső ikon aktív nem dobja be ezt a szervert! Sőt nagyon kevés szervert talál így! Ez így nagyon nem jó... -
jó, már hívom is ! :)
az ffb nekem így elsőre fura, kicsit lökdösős lett, igaz a dampert nem nagyon piszkáltam, le vettem 40 %-ra, de úgy is. -
Szolj Kunosnak:) De akkor mar a fekero allitast is emlitsd meg neki:D -
Elmegy, csak a kormányszöget jó lenne állítani ... :) -
Solt #17122 Telemetria app-al senki nincs képben? :)