43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nincs szamuk:) 1 jott, mielott beleptem a szerverre, es most is egy, amikor kileptem. -
Igen, valami mintha lenne, de meg az ilyen hosszu egyenesben is hasznalhatatlan.
Valamit a gumikkal is varialt (melegedes,kopas), talan a dinamikus aszfalt miatt. Mintha jobban melegedne es kopna. Az elso versenyen 2 kor alatt eldaraltam, a kozepso szektorban folyamatosan 100+ fok felett volt, alig tudtam visszahuteni.
Ket kor alatt kopott, utana mar csak szankaztam.
Allitottam rajta, most jobb lett. -
mikor?
ezeknek van már számuk:) ? -
Jott meg 2 kissebb update. -
bocs alex az elszánkázásért...:)
van szélárnyék de nagyon közel kell menni és akkor szinte rád rántott:)utána meg jött a féktáv... -
most kezdődött egy q gyertek vagy 8-an már vagyunk.. -
ok, köszi, most jó, Valaki nézze már meg működik e ! köszi ! :) -
Jah, töltögessem ki ki és a nevet id-t hagyjam üresen? -
azt nem kell...csak koocsi és skin kell... -
De azt hogyan, annyi nevet és ID-t nem ismerek, vagy mit írogassak be ? -
entry listet létre kell hozni ha nem bookingos servert akarsz létre hozni... -
szerver inditásnál most valami trükk ? :)
Bevillan egy pillanatra a dos ablak, de nem indul el az isteért sem ... -
Ja h másról beszélünk:)
Azt hittem már h placebo amit érzek ha nyomogatom:) -
Ami most mukodik, az a fekero-elosztas. Nekem a fekero allitas kellene;) -
Állítólag mostmar analóg kézifék is van... -
Alexease!
Ez a fekero állítás biztos nem működik?
Nem nagyon értettem amit írtál róla Laikusként..A gomb működik nalqm -
Es lehet, hogy a kovetkezo update-nel, mar elnevezi 1.0-nak:) -
Meg a végén minden fontos ficsor bekerul a héten;) -
Nagyon belelendult, hogy igy 1 update-hetvegen beletologat ilyen sokmindent;)
Mondjuk ha auguszus vegen lesz a kovetkezo update, akkor legalabb lesz mit tesztelni, lesznek visszajelzesek. -
cstibikeee #17182 Holnapra:
Im closing up for today. A new update should go up later today and I've already prepared stuff for tomorrow's update...like damage, fuel and tyre rate settable on the server plus a new parameter for dynamic track to "bring over" some grip from prev sessions
-
működik faszán... -
Jol van jo az, csak vicc...... -
Eddig nem szolt senki:P Vakon csak kiserletezni tudok:) -
Megjött a várt frissítés javítása. Plusz verzióval nem illették, de most már működik (persze kérdés h meddig :D ).
A jelszót ne felejtsétek megadni, mert máskülönben [u]Server code errort[u] fog írni! A jelszó: hun -
tehát a 0.21.5 lehet majd az orvosság.
-
Persze, a szervert is lefrissítettem, de ha megnézed a origi AC szerverekre sem lehet még csatlakozni. :) -
ja join után different protocolt ír...
21.4 már a server is? -
LoL, zötyög a rendszer, mert még mindig nem lehet egyetlen AC szerverre sem csatlakozni. Hamarosan érkezhet a javítás, javítása! :D -
A szervert a frissítés miatt újra kellett indítani! Most már jelszavazva van (reméljük működik is), a jelszó: hun -
Hat ez ciganymunka ! :)) -
0.21.4
- Improved communication with X360 GamePad
- Added password support for pickup servers
- Improved Server Configurator
- Server will now stop with an error if a booking session is added in pickup mode
- Server will now stop with an error if cars in the entry list do not match the legal car entries in the server_cfg
- Server will now stop with an error if multiple tracks are selected in pickup mode (unsupported feature)
- Server will not correctly report to race lobby about the available seats in pickup mode
0.21.3
- Launcher default theme: adjustments to multiplayer session info/request buttons
-
Nekem se telefonom, se tabletem, se semmim, igy nem tudom letesztelni, csak a monitoron, ott meg jo:) Majd este megnezed:DDDD -
Nekem telefonon kilog a szoveg fele , lefele semmit nem latni mit ir.... -
Latom mukodik a bottombanner-barkacsolo cucc:)
Majd meg piszkalgatom. Tegnap F1 alatt irogattam bele, bar most eleg jo volt. Most meg talaltam benne egy felesleges kettospontot, es beletettem egy global verzalt a CSS-be, ne kelljen a gepelessel sem foglalkozni;) -
bzolli801 #17167 hát az nem olcsó 
majd lesz mit kérnem a Jézuskától akk :)
aztán addigra kiadják a játékot is remélhetőleg, meg hát a gépembe is bele kell még majd tenni ezt-azt mert kifagy néha, de lesz majd új gépem ősszel. -
g27 + játék - kb 90 - 100.000
G25-t talán lehet még kapni, az 50-60 kb játékkal. -
bzolli801 #17165 hello, valaki összeírná nekem cakk pakk mennyibe kerül egy váltós, kuplungos kormány, plusz a játék maga?
részt szeretnék venni én is az online igazi emberekkel versenyzésben -
szóval ez ma lesz:)
a dinamikus pályaváltozást is kipróbáljuk...:) -
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
KEZDÉS: 2014-07-17 20:00 |Q|R|: |10|8|: FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Mugello AUTÓ: BMW E92 s1
elvileg van már szélárnyék , ezzel a kombóval remélhetőleg tudjuk mis majd tesztelni...
a server hamarosan vált lehet gyakorolni...:) -
most nézem a py_log .txt-t ellenőrizd... ott írta nekem is az errorokat...