43023
  • Alexease
    Akkor ugy nez ki, mar mindenkinel bevezettek. Eddig csak az adminok es a hazigazdak lattka/hasznaltak, nalam is ossze-vissza mukodott, de en mindig vissza tettem a regire:)
    Akkor ez most elkerulhetetlen, mert az uj feluleten nagyon durvan szet van hullva, kenytelen vagyok megcsinalni:D
  • lac coo
    Egyszer uj egyszer a regi.Gondolom, ha jol tudom attol fugg hogy sikerul belepnem, milyen cimen.
    De a regi szerintem is jobb volt.
  • Alexease
    - A HTML-kodban a sortores hasznalatanak figyelembevetele, ultra nagy gagyizas:/ –20 ev:/
    - Nincs iFrame, igy megszunik a dinamikus banner es a tobbi dinamikus kiiras:/
  • Alexease
    Igen, en meg a regit hasznalom, mert a forum, fooldalan a listazo reszt nagyon elbarmoltak:/ Az a fuggolegesen szethuzott, szello dolog nagyon szar:/ Ertem en, hogy a telefonok vagy a tablet-ek miatt az kell a nepnek, de sajnos igy normalis gepen ultra rossz:/

Regi design: sg.hu/forum.php
  • b-type
    off:
    Mert hogy vissza lehet állítani a régi fórumkinézetet is? ..bár lehetne, nekem az egyszerű és nagyszerű volt.
  • Alexease
    Uj design van mar nalad is, vagy csak alapbol van ossze-vissza?:)

De igazabol mindegy, az uj rendszer miatt most mar ugy is ra kell szannom az idot, valszeg egyre tobben nezik az ujjal, ugy meg valoban gazos:)
  • Szabi #17235
    Nálam már egy hete :D

Az új dizájnnál, már az enter is sortőrés, a br kóddal és enterrel meg ilyen brutál térközök lesznek.
  • lac coo
    Picit osszevissza van most nalam a banner :))))
  • barcalaci84
    Mugello ban nálam se voltak nézők... :)
  • barcalaci84
    most gyakorlatilag ha a serveren vagyí akkor mindig 24 autóval számol a gép...:)
    nekem több fps van mint eddig...
    fxaa-t kikapcsoltad, mert annak nem sok értelme van AA mellé...:)
  • cselt
    Én most voltam fent a maszim szerón és határozottan éreztem, hogy van szélárnyék. A kocsi mozgása is nagyon tetszetős volt. Egyetlen probléma, hogy mintha kicsit kevesebb fps lenne, főleg amikor sokan vannak a szerveren.
  • alma2
    tyu egyik szerveren nordschleife, ktm es a shelbi osszeengedve, hihetetlen jo csatak vannak.
  • Gadfly13
  • cstibikeee
    Ha minden igaz akkor az analóg kézifék javítás jött.
  • alma2
    10 perce is jott egy update, de mar a changelogot sem frissitik.
    ezek azert lathatoan valtoztak
    controls.ini
    server_cfg.ini
  • barcalaci84
    Nézők vannak ha menüben maxon van az egyik opció... De majd a videókból meglatod :)
  • lac coo
    Most mi van a nézőkkel, nálam is tele van Imola ! :DDD
  • alma2
    Mar megint te vagy a kivalasztott, nezok a lelaton, szelarnyek, en miert maradok ki mindenbol :)
    sajna mire eszbekaptam mar felulirta a replayem. a 8 oras futamon volt.
  • Alexease
    Akkor lehet, hogy az utolso update-ben abba is belenyult;) Ezt pont kihanytam, pedig jo lett volna osszehasonlitani.
  • barcalaci84
    Amúgy így 24 autóval szinte ugyanannyi fps-ember volt mint honlapon...
  • TeeBeee
    Holnap úgy fest tudnék jönni este mókázni.
    Nincs kedvetek valami GT autóval Brno-n menni? Az a pálya jó kis hullámvasút, lehet rajta előzni (jó széles), rengeteg kifékezős kanyarral. Szerintem egy M3GT2 jó is lenne rá, vagy akár egy multiclas-szal is bepróbálkozhatnánk.
  • barcalaci84
    Laggal találkozott e valaki?
  • barcalaci84
    Ha tud az ember közelíteni,akkor megadja q szükséges pluszt:)
  • cstibikeee
    Csodálkoztam is, hogy mi történt amikor megelőztél. KERS? NOS?
    De talán ezt úgy helyes mondani, hogy kikerültél. :D
  • barcalaci84
    Én is töltök majd fel...ilyenn szelarnyekot:)
  • Gadfly13
    20:00-as futamról készítettem egy full videót. Végre képes rögzíteni a replay a hosszabb versenyeket is (bár még faraghatnának rajta). Nemsokára megy fel youtubera, majd linkelem... ;)
  • barcalaci84
    na most az utsó futamon úgy mentem el mindenki mellett a célegyenesben mintha állnának...:)
  • alma2
    tenyleg, nem kell esetleg kezzel kulon bekapcsolni, inifile-t buheralni szerver oldalon hozza?
  • Alexease
    Tenyleg, ott van az elejen:) Akkor ezt jol megneztem mar megint:DDD THX!
  • Alexease
    Ja, es most jutott eszembe:)
    Ahhoz kepest, hogy ez a BMW elvileg auto blip/lift-es, a verseny vegere mar piroslott a motor blokkom:)
  • alma2
    0.21
    - Aerodynamic slipstream on multiplayer
  • lac coo
    Mindennek van szélárnyéka.
    Azért megnézném milyen szelet húz mag után az a kockabmw 200 -nál :DD
  • Alexease
    En sem ereztem semmi ertelmeset;) Nem tudom honnan jott ez a szelarnyek, en nem lattam build-leirasban, talan azert fontosabb lenne, ha mukodne.
    De aztan lehet hogy van, csak valoban 1/2 auto tavolsagrol;)

Lehet hogy nem aero kiraly ez az auto, de ekkora temponal, 3-4 auto tavolsagrol azert kellene lennie valaminek. De a tobb mint 1km-es egyenesben, a masik mogott fordulva, semmit nem lehet elerni.
  • Alexease
    A ZIL mogott legures ter van:DDD
  • alma2
    kb 1-2 meterre mehettem, de semmi besziv, kilov effektus nem volt.
  • bardocz
    Mert egy zil kurvára aerodinamikus formával bír ám :DDD
  • Alexease
    Ennel az autonal en sem szmaitottam 100 meteres szivoerore, de azert nehany auto tavolsagbol valami minimalis erzes azert lehetne:)
  • alma2
    na ket verseny alatt egyszer volt hogy ktmnorbi mogott mentem a celegyenesben, bar csak iracingel probalkoztam anno multiban, de ez lofutty ahhoz kepest mint szelarnyek, ha az volt egyaltalan, inkabb siman gyorsabban mentem be az egyenesbe aztan szepen racsordogaltam. Kiloni mogule meg mar nem is tudtam.
  • lac coo
    Miért ne lenne, egy zil mögött is van :)
  • bardocz
    Ennél az autónál miféle szélárnyékra számítottatok? Kb semmi nincsen mögötte, egy aerodinamikus forma. Próbáljátok formulával, ott érződnie kéne jobban.