43023
  • barcalaci84
    Kunos ma állítólag a gumin dolgozott...hólyagosodás , szemcsésedés, defekt, meg ilyesmi...
  • lac coo
  • Alexease
    Jobban fajt, amikor Kunosek megszuntettek a lobby-szerver hozzaferest, es kukaztam a jo kis szerver listazo tablazatomat:D
  • barcalaci84
    hogyan tovább?
    egy este 1 autó , vagy a már megszokott 2 autó esténként (1lassabb tanuló autó és 1 gyorsabb másik)
    itt szavazhattok:

http://doodle.com/cedxppvffkw744rwr6gxa8d9/admin#table
  • lac coo
    És ez nem fáj ?
  • Alexease
    Akkor erdekessegnek leirom:)

Eddig volt lehetoseg behivni a bannerbe, egy vagy tobb kulso weboldalt, egy meghatarozott meretu keretbe. Eddig ilyen kulso "weboldalakkal" volt megoldva a banner (automata kepcsereles, dinamikus infok), "sajat" (ingyenes fake:P) szerverrol. Most ez megszunt, mar csak helyben lehet kepet es nyers HTML kodot (esetleg formazva CSS-sel) betenni (plusz valameilyen szinten, lokalban, JavaScript is hasznalhato).

De a szerveroldali programozasnakl van olyan lehetosege, hogy programmal (PHP/GD) nem szoveges dolgot rakok ossze, hanem kozvetlenul kepet. Ha az SG lekezeli, akkor ismet mukodni fognak a dolgok, csak cseppet at kell irni az egesz megjelenitest:)
  • barcalaci84
    bár sokat nem értettem abból amit írtál:) , de előre is köszönöm:)
  • Alexease
    Sajnos az uj designbol kiiktattak az iFrame-eket, igy mindenfele dinamikus banner ugrik (egyelore, talan visszateszik).
    Addig is, ha lesz kedvem (:P), talan atirom az egeszet GD-modulosra, es akor ujra mukodni fog a kiiras.
  • barcalaci84
    két videó tegnapról:

• barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: HUN
    KEZDÉS: 2014-07-22 20:00 |Q|R|: |10|8| FÉRŐHELY: 18 PÁLYA: BRNO AUTÓ: LOTUS GTC

pálya:[URL=http://www.mediafire.com/download/9sxkqpc8yk51rut/brnoV1.0.zip][/URL]
  • barcalaci84
    úgy látszik egyszerre...:)

más : állítsuk-e vissza h megint egy nap két autó ,(egy lassabb és egy gyorsabb) ?
    mármint a kérdés mindenkihez szól :)
  • barcalaci84
    írtam Ákosnak h indtsa újra...
    javítottam a presetet...18 fős a pálya, annyi pit van...
  • Gadfly13
    Utánanéztem és a tegnapi eseményről megmaradt a 24-es férőhely a cfg-ben. Javítva 18-ra, amit Brno tud! Elvileg most már jó!
  • kiki888
    detto
  • Alexease
    Akkor passzolom, nem tudom mi lehet, most nem tudom letesztelni;)
  • BooMiller
    Megvolt a jelszó, rányomok hogy join és crashel az ac.exe:)
  • Alexease
    A forum a nagyitott kepet is ablakba teszi?! :)
  • Alexease
    Password: hun
  • BooMiller
    szerver az oké most? mert nekem crashel belépéskor az AC:) magában indítva elindul az autó+pálya kombo
  • lac coo
    Zsivany, most mar ez is jo kamukepekre mint cars :))
  • lac coo
  • cstibikeee

Alfa 4C + Spa
  • BooMiller
    :DDDD
  • Alexease
    Gondolom teged rovidebb idore figyelmeztettek;) Vagy neki rotaljak, hogy folyamatosan legyen:)
  • lac coo
    De most tenyleg, miert tuntek el az elakadasjelzoim ??
    Se regin, se ujon nincs, Boonak meg mindketton latszik ....
  • Pitti
    bőven jó lenne, ha opcióként lehetne választani a régi felületet beállításokban, ...ha az szeretné az ember.
  • Alexease
    A forum fooldallal (termeszetesen:P) semmit nem tudok kezdeni, de a forumokat eleg jol szet lehet barkacsolni. Ha nem is 1-2 nap alatt, de tobb visszajelzessel, at tudjuk szabni majd az igenyekhez.
  • Alexease
    Abbol a szempontbol igazuk van, hogy ugy sem tudnanak megfelelni tobbezer embernek, felesleges vitatkozni rajta:)

En annyit probaltam kibulizni, hogy legalabb a beallitasokhoz, ahol mindenfele idetlen szinezes es egyeb mar van, tegyenek egy plusz lehetoseget, ami a forum fooldal listainak a szethuzasat allitja. Egy dedikalt padding lenne, es kesz. Nem lesz belole semmi...
  • Pitti
    "a design fő vonása nem vita tárgya, ez van, lehet szeretni, lehet utálni, de egyiktől se fog változni a dolog"

tipikus sg hozzáállás :(
  • Alexease
    Az SG forum eppen azert volt jo, mert egyszeru volt, fapados, es emiatt atlathato es hasznalhato.
    At lehet barkacsolni sokmindent, majd idovel az igenyek alapjan helyre lehet pofozni:)
  • Gadfly13
    Ha nem mondjátok, akkor észre sem veszem, hogy van új felület. Nálam továbbra is a régi volt, de most szabályosan a főoldalról léptem be ide és így már az új felület jelenik meg. Nekem semmi gondom nem volt a régi felülettel, mert telefonon és tableten is tökéletesen működött. Viszont ha már új felület, akkor igazán beilleszthettek volna pár bbcode-ot, melyek gomb nyomásra beillesztődnek.

más:
    A szerver ismét pörög! A Laci által összeállított mai menü: Brno, a Lotus Evora GTC-vel

szerk.: mert most már tudok ilyet is. :)
  • Pitti
    OFF
    Sajnos az új dizájn teljesen áttekinthetetlen számomra. Bármelyik ingyenes fórummotor így néz ki default beállításokkal. Az sg-t már csak a dizájn miatt olvastam mert egyedülálló volt minden más fórumhoz képest. Most már ez sincs. Egyébként minden más is botrányos sajnos itt. Az a néhány tucat ember miatt olvasgatom csak akiket 15 éve innen "ismerek".
    Sajnálom, de ez nagyon nem jó irány :(
    ON
  • PacsutaTibi
    Amikor az új főlap jött, már akkor sejtettem, hogy átvariálják a fórumot is.
    Mondjuk amennyit én használom (Gépen böngészőből olvasok, írok, esetleg Pü) nem sok mindenben fog változni. Kicsit nagyobb sortávolság, feketébb betűk, jók az olvasáshoz, viszont az egy egy hozzászólás hátterét képező kis szürkés téglalapok csak minden 2 hozzászólásba vannank, az nekem kicsit zavaró. A szürkés hátterűeket jobb olvasni.

+ és pozitívum hogy sima userként is pár percig lehet törölni, szerkeszteni a hozzászólást.
  • Adam Jonas
    A banner most az új design-nal jó, a régivel meg túl széles. :D
  • Alexease
    Ez egyelore igy, botranyos:)
  • lac coo
    Viszont nem latok felkialtojeleket a nevem mellett :)))))
  • BooMiller
    Ez az új desing egy tragédia.... mondjuk nem is az sg lenne ha nem ilyen dilettáns barmok csinálnák...
  • lac coo
    Illetve az uj meg jelez 67 uj hsz t. :))))
    Gondolom a ket rendszer kulon kulon dolgozik ......
  • lac coo
    Jah, es ahigy nezem, a regi feluleten nem fogja jelezni hogy van uj hsz a favban ..... :((()
  • lac coo
    Hat most a regi van, gobdolom az ujat visszhivtak kis foltozasra, mert se egy ekezet se semmi nem mukodott :)
    Sot allitolag meghagytak a hulye minuszolgatast, de most mar nem latszik a minuszol user hsz e, megha be is allitomm 99 es szuresre.
    Az meg rohadt jo lesz, nyitogatni , ami nem latszik, mert mas ugy dontott helyettem, higy nekem nem kell az az user hozzaszolasa :))))