43023
  • barcalaci84
    Damper -t én eleve 0-ra raknam a helyedben...
  • lac coo
    Az ffb lokdosesen segit a szures valamit ?
    Driverben semmit nem allitottam, jatekban sem, de nekem sokkal lokdososebb lett kozepen, vissza mozdulafnal durvan belelok a rugo, vagy damper, valamit kellene kezdenem vele.
  • barcalaci84
    98 start
    Randomness 1
    Lap gain 2
  • Alexease
    Tegnap is ez volt. 8 orara keszulj, max 2 futam van az emberekben:) En is kettot mentem, aztan mar dolgom volt.
    (Ma rF2 es iR update is volt:P)
  • Alexease
    Csuszkalosabb, jobban melegedo es kopo lett az osszes auto. Valszeg a dinamikus palyatapadashoz allitotta be igy, hogy jobban lehessen erezni a kulonbseget.

Amugy mire van beallitva a szerver?
  • lac coo
    En mire odakeveredtem mar senki nem.volt, pedig imadon brnot. :)
  • Alexease
    Ezt az autot konnyu eldobni a razon, eleg merev a felfuggesztes. A qual-on az elso fel kor utan azzal kezdtem, hogy megemeltem es lagyitottam rajta:) Ugy tudtam menni razokoveken, de azert nem eroltettem:)
    Amikor eldobtam, az extrem volt: ket ujjas kormany fogas, felig allva, nem is neztem a monitort;DDDD
  • barcalaci84
    Semmit , update óta ilyen...és készítők szerint as designed :)
  • lac coo
    Shelby dusty betonon !!! :)))
  • MooneyR
    Hát a rázón én is kapásból eldobtam, aztám még később is. Nem mentem még ezen a pályán, szégyen, nem szégyen.. pedig elég jó! Az autó is csúszkálósabb lett mint volt szerintem.. vagy csak lejtős kanyarban nem kellene beletaposni a fékbe :)
    Nekem egyébként nem mutatja fent az infó sáv ha kört futottam az időmet, se nevemet, se semmit.. mindenki másét felhozza, de az enyémet nem, hogy a mi a fenét piszkálhattam el..
  • barcalaci84
    Holnap igazi csemege lesz a program... :)
    Kíváncsi leszek a fogadtatasra, de érdekes lesz az biztos :)
  • Alexease
    Felloktelek?! Nem emlekszem ilyesmire:) Amugy milyen neven voltal?
  • Alexease
    En meg a masodik futam vegen "bealudtam":) Az utolso korben mar tok egyedul voltam valahol elol (talan 4. hely), sehol senki, gondoltam azert csak vegig gurulok. Egy kezel kormanyzas, matatas az asztalon, es csak sikerult keresztbe allnom a kerekveton:D Aztan meg ott benaztam, megerkezett valaki es belejott.

Nem tudom ki volt, BOCSI, nem szoktam ilyet, gondltam orrot fujok a nagy semmiben, nem kellett volna:D
  • goldboy
    Bocs barcalacira gondoltam, a házigazda (Alexease engem döngölt az aszfaltba)
  • goldboy
    Életemben először előztem meg valakit (pont a házigazdát), és nem kimaradt a közvetítésből !;)
  • Jackal
    Benne vagyok a tévében :) (elég szarul ment ma)
  • barcalaci84
    est fun 8 körül:
  • lac coo
    Csak hogy működik-e... :DDD az is valami, ha az utcánkban elmegy egy ilyen, nem ?! :DDD

• Jackal
    Semmi, megvan a bibi...
  • Jackal
    Mostanában nem vettétek észre, hogy a rohadt pillangó váltó néha duplán vált?(pereg)
    Már felraktam a debouncingot 25ms-ra, ami rohadt nagy, de még mindig csinálja alkalomadtán... (lejtőn felfele 3-asból 5-ösbe pl. :))
  • Szabi #17301
  • Alexease
    Ennek semmi ertelme nem lesz, csak linket akartam betenni a teszt miatt:)
    http://www.virtualr.net/assetto-corsa-new-mini-updates-released
  • barcalaci84
    értem amit írsz , csak ez az egyszerűbb megoldás amúgy ha 1 autót akartok is...
    most megy a serverem ..barcfalaci 84 jelszó hun...valaki megnézhetné h be tudtok -e lépni?

az intelligens netkódból meg minden használva van...:)
    update-től függetlenül ezen nem kell változtatni...
    ez csak egy plusz sor a cfg-be , amit a pythonos app segítségével innen olvas le...
    legyártja az entry listet cfg alapján...
  • Gadfly13
    Értem én, de gondolod, hogy le fogja kezelni a server mappában lévő cfg-ket az új netkód? Tudod, hogy tegnap is próbáltuk azokat szimplán felülírni és nem működött, csak a preset megoldással. Továbbá félő, hogy elég sok embernek még az AC mappájában ott van a freejoin (többek közt nekem is, mert nem töröltem le), így ha a szerver is olyan paraméterek szerint van beállítva, akkor lehet user oldalon is életre kel a freejoin és az új netkód miatt lehet katyvasz. :)

Őszinte leszek! Nem igazán támogatom ezen megoldásokat, mert:
    1. Úgy néz ki, hogy Kunosék aktivizálták magukat (ma is volt vmi névtelen update) és ki tudja még milyen frissítések jönnek még a netkóddal kapcsolatban
    2. Mivel a jelenlegi netkód sokkal intelligensebb mint a korábbi, így nem biztos, hogy egyéb házibarkács megoldásokat kéne beiktatni, mert az további (majd később kiderülő) bugoat is eredményezhet
    3. Szerintem bőven elég naponta az 1 pálya/autó kombó v. ha így szebb, a heti 7 db. :) Csak saját vélemény/meglátás, de én jobban szeretek egy autóra pontosítani, mint sem x percenként váltogatni ezzel is kicsit szétkuszálni az adott pillanatban berögzött vezetési feelinget.

+Ezt még csak Laci tudja, de most már mindenki: most vasárnaptól 2 hétig nem leszek. Csak oly módon, hogy telóról újra tudom indítani a szervert (legalább is remélem, mert külföldön is leszek ez időtájt). Így ha esetleg Kunosék még variálnak vmit, akkor jobbnak tartanám az origi dolgokat használni, mert arra nem szeretnék időt szánni a következő 2 hétben, hogy éppen mi a probléma forrása. Annyit meg tudok tenni, hogy a szervert újraindítgatom ill. ha szükséges szerver oldalról is lefrissítem steamről az AC-t, de másra nem lesz időm. Így csupán annyit kérnék, hogy ne variáljunk most, és csináljuk a dolgokat a megszokott módon. ;)
  • barcalaci84
    Ha jól értem akkor ennek nem sok köze van az eddigi freejoin hoz...
    Ugyertve h tulajdonképpen csak a pythonos serverinditot használjuk és egy ugyanolyan pickup server lesz mint most...csak az indítás és a serverallitas lesz a régi jól bevalt és több lehetőséget adó...
  • Alexease
    Igen, az autovaltast azt nem tudja;)
  • Gadfly13
    Semmi rossznak nem vagyok az elrontója, így teszteljük le! ;)
    Csak én úgy voltam vele, ha már végre foglalkoztak a netkóddal, ami már szinte majdnem azt tudja mint a freejoin, akkor maradjunk az origi programsoroknál. A freejoinnak azért voltak betegségei, mint pl. sokszor nem írta a versenyzők neveit stb. Az új netkóddal nem fog összeveszni a freejoin? Vagy már ez is kapott updatet azóta?
  • lac coo
    Én se :)
  • Gadfly13
    ok, de mi most nem a vegyes felvágottról beszélünk. :P
  • barcalaci84
    nem fog...:)
    eleve nem tárolhatsz 2 entry listet stb...
    de freejoinnal működik ahogy edddig...
    a játékosoknak viszont nem kell letölteni a freejoint....(hisz az is egy sima pickup server lesz... csak a serverindítója többet állíthat és egyszerűbben...:)
  • lac coo
    Sehogy , olyankor egy versenyen van tobb fajta auto .
  • Gadfly13
    Igen oda bármit be lehet tenni, csak azt nem tudom, hogy ha vége a race sessionnek, akkor hogyan fog automatikusan átváltani a másik gépjárműre? :D

szerk.: közben olvastam Laci írását. Kell nekünk ez a freejoin? Csak attól félek, ne hogy bekavarjon vmibe és majd megint jönnek az olyan hsz-ek, hogy repkednek az autók stb. :D
  • lac coo
    Mukodik, mar probaltam, most aztan tenyleg lehet trackday t csinalni ! :)
  • barcalaci84
    pont freejoinnal oldjuk meg...:)
    a játékosoknak nem kell letölteni a freejoin-t, csak a serveren kell rajta lennie és úgy ahogy eddig a pythonos server indító exe-vel kell elindítani...
    gyak nekünk is egyszerűbb lenne...:)ugyanúgy csak indítanád a servert reggel...
    holnap még kitesztelgetem...:)
  • lac coo
    :)))
  • Alexease
    Az Entry listaba be lehet tenni tobfele autot is. Az hogy a szerveren mukodik-e, az mar maskerdes;)
  • Gadfly13
    Úgy gondolod, hogy meg tudjuk oldani a 2 autót, mint anno freejoinnál? Lehet le kéne tesztelni előtte ha van 5leted rá, mert lehet nem is fog működni.
  • Alexease
    Azon a kornyeken egy gumi deffekt eleg kellemetlen tud lenni:))))))
  • barcalaci84
    :)
  • lac coo
    Igen..jók is azok a fülöp szigeteki luvnyák !!!