43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
a gumi olyan 95 % körül kezd el csúszni... itt a semislickkel ilyen rövid futamon nem is lehet észrevenni.. -
nézd már meg a pylog file-odat h nem -e errorozik nálad valamelyik app...ez mindenkinek szól... -
Igen nekem is zavaró volt, hogy ha vki közelébe mentem, akkor egyből elkezdett ugrálni. Nem mindig, de voltak azért teleportálások rendesen. Azt figyeltem, hogy a játékban átlag 30-as pingem volt a szélsőértékek meg kb. 20-50-re lengtek ki. Utolsó szerverindításkor 50-es HZ-t állítottam be (jelenleg is annyin van). Biztos nálam lehet vmi bibi, bár most néztem egy ping és speed testet is és az adatok alapján nem kéne ugrálnom.
Nem tudom mi lehet....
Itt AC-ban gondolom nem lehet olyan beállítani mint rF-ben, hogy a kliens oldal milyen sávszél használódjon? Mert rF-ben mindig lag-olok ha dsl-en felejtem, viszont ha átrakom lan-ra, akkor minden ok. -
Gadfly, masodik v harmadik menetben mar nem ugraltal, csak amikor nagyon kozel mentem, mintha elkezdett volna mukodni a szelarnyek, fel metereket teleportalgatott elore-hatra :) Hihetetlen ez a kunos factory. Persze lehet, hogy csak a neteddel volt a baj, mast nem lattam igy, de igazabol mast a palyan sem lattam.
Amugy nagyon hasonloan megyunk idoben, ez mar nem az elso eset. Anno indultal valamilyen magyar bajnoksagokban mas autos jatekkal? Milyen eredmennyel kb?
@Alex: 8 kor utan nekem 98 % volt mindket meccsen. De igazabol nem csuszott gyakorlatilag soha fekezeskor, szoval kopik az ugy gondolnam, mindig -
az 5 helyett 3 ba halál nekem is meg volt... eddig nazért nem volt ennyire durva szerintem ha így véletlenül mellé váltottam...
a dinamikus pálya , meg valahogy m,áshoghy kell beállítani ezek szerint, mert 89%-ról indult és a q-n 3 perc múlva már meg volt a 100%
a játékosok körei szerintem összeadódnak... -
99% :)
Olyan mintha csak az elfekezeseket es kerekporgeseket szamolna kopasnak, az egyszeru melegedes terhelest, oldaltartast, izmosabb lassulas es gyorsulat nem(?!)
Tegnap is amikor tesztelgettem (Slick Medium) ovalon, hiaba volt 150 fok felett a gumi, ha nem csusztam a palyan, lenyegeben nem kopott. Bar csak ket-harom koroket mentem, a normalis beallitas volt a cel, ne menjen 105 fole terhelesnel.
En egyszer 5-bol 3-ba raktam, azonnal elszallt a motor, ketszer meg elkapkodtam, aztan csak recsegett a valto. Ami nem veszes, csak amikor megis berakja hirtelen kettesbe, es keresztbe akar allni:) -
Most jatszottam igazabol eloszor gumikopassal, benzinnel, palya gumizodassal
de direkt mentem hotlapot elotte. Gyakorlatilag tok ugyanannyit mentem 1.46 valamennyi.
szoval nagy valtozast nem ereztem :)
na meg szelarnyekot sem. -
Vegre jo auto van, de meg dolgozok, szokas szerint :)))) -
Gadfly ugy ugraltal elottem amikor elmentel mellettem, nem mertem a kozeledben maradni.
ide oda dobalt 2-3 metert.
Alex mennyi maradt 8 kor utan a gumidbol? -
SZERVER ÚJRA MEGY!
Jobb lett a "chates" ablak is!
-
Ok, koszi, nem veletlen ures most is a szerver ahogy nezem :) -
Nemsokara hazaerek es ranezek/javitom amit kell. ;) -
Barcalaci nem lesz ez igy jo, 22 pit van a palyan, te meg 24-et allitottal be.
Konkretan nekem ki is fagy a jatek tole. Be van frissitve 0.21.8-ra? -
Most voltam fent egy szerón és nem engedte bekapcsolni az abs-t. Lehet akkor már korlátozni a segítségeket is? -
A fo kulonbseg az, hogy kiprobaltam ezt a BMW-t, osszeszenvedtem vele 1 kort, aztan toroltem:) -
Na igen, a kinézettel tényleg nincs gond, csak hát sok minden hiányzik, ami az eredeti és egy két moddolt autóba megvan :D -
"- Mirror Aspect Ratio Fixed "
mintha az f11-es tukor fov-jat vegre megnoveltek volna, latszanak benne rendesen a kocsik jobbra-balra, a'la iracing -
Nagyon felpörögtek a fejlesztéssel, de ideje is volt
-
0.21.8
- RaceControl Leaderboard Fixes
- Mirror Aspect Ratio Fixed
- General fixes on multiplayer GUI
- White border on skidmarks fixed
- Size of the sun reduced
- Reduced noise for analogic input
- Driver's name is printed higher respect to the center of the car
0.21.7
- Launcher: control configuration device acquisition exception handling
- Launcher default theme: minor cosmetic changes to labels
ui: lassan egy par plusz jol jonne a nevem melle, mert nem fog latszani a hozzaszolasom :) -
Amugy a kinezettel nincs gond, a cockpit is normalisnak tunik:
- Mercedes-Benz C63 AMG Coupe
- Jaguar XKR-S -
Ha hivatalosan eddig csak 3 auto lenne benne, nem lenne hozza publikus DevKit es/vagy pilotavizsgas lenne az autokeszites, es persze ha ezek jo mnoseguek (nem csak kinezetre!), akkor megerne. De igy kb. semmi ertelme:P -
Nem tudom ki akar 5 euróért egy moddolt autót venni egy early access játékhoz :D -
Es ingyenes:) Gondolom nem fogy a tobbi (Merci, Jaguar stb.)?:) -
-
Ezekhez majd jo lenne/lesz a DRS is. Persze ahhoz icsit a palyakat is piszkalni kellene, egyelore nem lattam sehol DRS-sel kapcsolatos pontokat, plusz a szabalyrendszer sem artana (mikor, hanyszor, hogy an lehet hasznalni). Majd idovel;)
De ha lesz mod, akkor valszeg Kunos gyorsan osszedobja (belerakja) ezeket is;) -
-
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit...:) -
Mondjuk en azt sem tudtam eddig, hogy ki lehet kapcsolni :))) -
csak mechanikai...csak mostmár mindenkinél be lesz kapcsolva...:)
-
Szerintem az csak serules (motor). A valodi torest az 1.0-ra irta. -
De akkor most van mar tores, vagy a damage az a mechanikai serulesekre vonatkozik ( motor, valto... ) ? -
Az teny, hogy a valodi segitsegek gagyibbak (foleg az SC, ha van). De mivel itt a legtobb auto alapbol is "segitseges", igy nem olyan gaz a helyzet. Persze a regi formulaknal gazos lehet a helyzet, de hat ez van.
Haosnloan a mostani lehetosegekhez (dinamikus palya, uzemanyag es serules korlatozas), a segitsegek parameterei is mar a kezdetek ota be vannak epitve, igy azokat is csak be kell kapcsolnia. Talan majd a kovetkezo update-ben... -
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-07-24 20:00 |Q|R|: |10|8| FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: VALELUNGA AUTÓ: KTM
-
Meg nem, nem volt idom/kedvem leprogramozni:) Meg kicsit meg varok, talan megis lesz iFrame ismet (nem valaszolsenki az SG-tol, nem tudni mi lesz). Ami most van az manual cucc;P Ird ki az infokat, aztan kiteszem a banner ala.
Probaltam keresni alternativ megoldasokat (php, html, ajax, js, css) de mindegyik le van tilva:/ -
Hat a gyari tc es a segitseg tc nem ugyan az, stabilitasi segitseg meg foleg ! :)) -
Alexease a banner működik már a fun eseményekkel kapcsolatban? -
Ha nincs lekorlatozva, akkor hasznalja:)
Jomultkor 10 vagy 100000 fokos aszfalton mentem AI-val, az elso kanyarig eleg jol birtak;) A kanyarban azert mar csuszkalt az auto:D -
Ahogy nezem igen, es mivel alapbol ez az ertek van beallitva, igy hirtelen a legtobb szerver, benzinfogyos, osszetoros lesz :)
Mindjart kiprobalom 1000%-ot figyeli-e a perverzeknek :)
Sot ahogy elindul a palya most kiirja a kornyezet, palya hofokait , mondjuk inkabb azt irhatna ki, hogy fogy a benzin-e vagy sem stb.
haha mukodik az 1000 % is. -
akkor ezek az új dolgok százalékos beállítások?
tehát pl 100 damage -t állítsak illetve 100 fuel rate az amivel normálisan fogy a benzin stb? -
Az meg nem.
De mivel az autok nagyresze amugy is alapbol ABS/TC, olyan nagy gaz nincs vele. A pedalozassal es valtassal (ami a legtobbet hozza) azzal meg ugy sem lehet mit kezdeni, nem mindenkinek van cucca hozza.
Esetleg meg a kotelezo cockpitet lehetne beloni. Vagy esetleg az onboard-ot (cockpit es motorhazteto), bar nem hinnem, hogy valaki hatulrol tologatja:)