43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #17482 Vmi gyógyszert vegyél be, nem is nagyon értem miről beszélsz, meg ezt a megütött hangnemet se...
Akkor tudjuk megnézni a log-ot, ha elküldöd, tudomásom szerint ma este tetted ezt meg.
Csak azét tudjuk megnézni, akinél a hiba van, a sajátunkat hiába nézegetjük, nálunk jó.
Nem tudom hány fórumon akarod még felcsapni ugyan ezt a lemezt, meg hogy lényegében mi bajod van, de javaslom inkább írj privit, vagy szorítkozzunk az app topikjába, ahová a hibákat is lehet jelezni..
-
kurvára felháborít h hiába kéri az ember basztok megnézni azt a rohadt py_logot...
már a rajtrácson látszott h kinél van errorozó app... -
Amúgy meg wheheheheee! Két hét szabi ...!
-
-
Ez jo palya, de ide alkalmatlanok az emberek:) Sajnos ide eleg 1-2 ember is, aki keptelen rendesen korbe menni, fekezni, iven nenni stb. Kanyaronkent tomegszerencsetlenseg, meg a hosszu egyenesben is;)))) A sikanban, kipordules utan, meg tolatnak:D
Nem tudom melyik programon szocializalodtak:) -
No az a menu -replay javitas remelem megoldja a deshmeter problemamat, mert olyankor szokott kifagyni . -
0.21.10
- GUI fixes
- Replay now records the sun position
- Fixed replay and Esc Menu interactions -
Jackal #17475 Csak úgy pörögnek ma az updatek: 21.10 -
neilszab #17474 Vasárnap estére tervezünk egy kis komolyabb hangvételű megmérettetést a következő kombóval:
Formula Abarth - Magione
Kedvcsináló videónak Sinka Dani WR köre:
Bővebb infók itt, gyertek!
-
érdekes ez a SestoGp, nem túl versenyzőbarát, pláne a jelenlegi 'kezdetleges' formában, de mindenképpen érdekes a valós közúti terep-tereptárgyak, és érzet miatt.
Látszik hogy foglalkoznak vele, de még bőven sokat kell hogy versenyezhető legyen, jelenleg vannak olyan szűk részek ahol egy szupersportkocsi nem tudom el tud-e fordulni, én a Cobra-val bajban voltam, ...meg a padka egy halál :) -
2-esben de néhol még 3-asban is alig mertem nyomni neki...
de a pálya nekem is tetszik... száguldozós , de azért egy könnyű kanyar nincs benne...:)
és minőségi a mod -
Vicces ez a kocsi, 1-esben 2-esben nagyon ésszel kell kigyorsítani, mert dobja a seggét, de élvezetes.
A pálya viszont egész jó! -
na egy páran toltuk most a serveren...
és most már jobban állítottam be a pálya tapadásváltozását...
tényleg összeadódnak a a pályán lévő emberek körszámai, ami végülis logikus...:)
így mivel 3-an 4en voltunk 8 kör alatt 89% ról csak 90 %-ra ment fel... -
Jackal #17469 Kipróbáltam a ma esti kombót, asszem lesznek érdekes történések majd verseny alatt ... :D -
TeJ2107 #17468 0.21.9
- Fixed skidmarks not visible in 0.21.8
- Implemented GPU profiler with new PP engine -
Jackal #17467 Valami update megint lejött. (csak sehol nam találom mi van benne, 0.21.9) -
GenTrack jó az S/C Shelby-vel, időmérőztem, tök egyedül 90%-ról 4 kör alatt feltapasztottam 99% ,aztán tankoltam versenyre és a 7 körben futottam a legjobbam..sokkal jobbat mint időmérőn a 4lityi benzinnel, közben kétszer is beléptek a szerverre, és egyszer ki...meg sem röccent.
Hétvégén bármilyen pálya lesz igyekszem menni erre az autóra, szvsz nem tökéletes, nem gondolnám hogy ilyen lenne egy Shelby Cobra.
De pont annyira munkás vezetni ami jól esik. -
ok, nem akarom erőltetni, mert fun versenynél még belefér ez az anomália. :) -
Én nagyon nem örülnék neki ha visszakapcsolnank...
Nem csak a durva sikanvagasok miatt van rá szükség ,hanem az apróbb szelesitesek, vagasok miatt...
Még így is látom h ahol nem büntet ott szemtelenül lépitek át a fehér vonalat 4 kerékkel... (pl blackwoodnal szinte csak én mentem a pályán :))
És szerintem szépen kezd raszokni a mezőny h bizony tisztelni kell a fehér vonalat és alig van olyan h tényleg büntet,mert végre a pályán mennek... (meg a race07es-ek is :))
-
Engem még is sikerült megbüntetnie tegnap, de igazából nem is ez a lényeg. Én úgy gondolom az elmúlt napok tapasztalatai alapján, hogy létrejött itt egy jó kis brigád és igazából senkiről sem feltételezném, hogy ha vki vmi ok miatt átvágná a sikánt (ezzel mást is megelőzve), akkor ne adná vissza a helyét. Ha ez mégis megtörténne mondjuk többször is, akkor kick. Ha be van kapcsolva ez a rendszer, akkor sosem tudjuk meg, hogy ki mire lenne képes. Arról nem is beszélve, hogy próbáljunk mi is a szimuláció irányába mozdulni és az ilyen arcade gagyi büntetést iktassuk már ki. Annyira szar@l néz ki, illetve sztem totálisan lehúzza az egész játékot. -
Pont a salzburgring az, ahol meg a penalty is keves, mert ugy levagod a sikant, ha ugyes, vagy hogy nem is buntet. A betett kep pont azt mutatja, a gumik meg csak disztargyak semmit nem fognak. A jelek szerint nem emlekszel, milyen kaosz volt, a gtrm szerveren, amikor ki lett kapcsolva. Semmikepp sem tamogtnam a kikapcsolasat.
Ha 50 alatt mesz vissza a palyara, nem fug ujra buntetni, de pont a tegnapi palya volt az, ahol szinte barhol kocsikazhatsz a palyan kivul az aszfalton nem ad penaltyt. -
[b]Szerver pörög a mai menüvel![/b]
@Laci
1-2 gondolat, tipp, észrevétel:
-Szerintem a pályaelhagyós büntetést a jövőben kapcsoljuk ki, mert így hogy már jelszóval is tudjuk szűrni az illetéktelen versenyzők csatlakozását nem kell aggódunk, hogy vki Terep2-őzne a sikánokban. Ha még is lesz ilyen, akkor tudunk figyelmeztetni ill. ott a kick gomb. Számomra nagyon gagyi arcade megoldás ez a fajta büntetés, arról nem is beszélve, hogy sokszor úgy is büntet ha véletlen kicsúszol, majd amikor visszajössz a pályára, akkor további 5 mp-vel ajándékoz meg (tegnap volt ilyen esetem).
-A másik tipp a fórumon lévő bbcode használat. :P Jövőben a záró és a nyitó kapcsos zárójel közé ][ írj be egy szöveget pl. Salzburgring Letöltés, és akkor csak az a szöveg fog megjelenni, ami maga a link lesz. Mivel a két tag közé nem szoktál írni semmit, így ezért jelenik meg úgy a link, ahogy. Tehát a helyes megoldás: ........44hnr4i/Salzburgring_v1.01.rar]Salzburgring Letöltés[/URL]
-
Goldenportot meg nem konvertaltak at ? -
lehet szavazni estig h melyik pálya legyen a hétvégén (szombat és vasárnap)
az autó a SHELBY Cobra S/C lesz...
[URL=http://doodle.com/n7kx5a4pmucdyimb#table[/URL] -
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014.07.25. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Salzburgring AUTÓ: Pagani Zonda
pálya: [URL=http://www.mediafire.com/download/atn4zdux44hnr4i/Salzburgring_v1.01.rar][/URL]
-
csak azt mondom h bár kevés állítási lehetőség van főleg az utcai autóknál, de mégis az a kevés dolog sokkal fontosabb , szembetűnőbb mint a versenyautóknál...
a gumit meg azért említettem , mert azt még én is értem...:) -
Na jo de azt ki tudod probalni, hogy kemeny gumival nyersz e valamit a sajat idodhoz kepest vagy sem. Az egyenesben picit gyorsabb lesz, de nem masodpercekkel. kanyarban meg jobban tapad a puha. Ha utobbit nem erzed, akkor meg nem vezetsz a hataron. De az meg a biciklizesbol is megvan, hogy laposabb gumival nehezebb tekerni, nem? :) Aztan ami itt tokmindegy, hogy a kulso resze a belsohoz kepest milyen meleg, mert a jatek nem figyeli. Nem nagyon szoktam allitgatni ezt nagyon. Hosszu egyenes palyan picit kemenyebb talan jobb. De majd egy szaki kijavit. Arrol nem beszelve fent van linkelve egy csomo leiras egy 8 koros futam alatt el lehet olvasgatni a dolgokat, akit picit is erdekel...
Vicces volt az elso videonal, megszokasbol katt-katt a setupra verseny elott, aztan benzinfogyashoz nem vagyok hozzaszokva, ki is fogyott a jarganybol majdnem, igy irany a box :)
@jackal: Most jut eszembe volt fiat abrath verseny anno, ram is masodperceket vertek az elen jarok, pedig aztan ott tenyleg semmit nem lehet szinten allitani. Egyszeruen rossz iveken mentem a palyan, az szamit itt a legtobbet. Ket kanyar kombinacional is inkabb lassabban kell bemenni, hogy a masodiknal gyorsabban tudjal kijonni. Hasznald a delta mutatot eleg arulkodo egy szerkezet.
-
mai futamokról 2 rövid videó:
-
Tényleg nem értek a setuphoz de azt vettem észre h pl ilyen kevés állíthatósagu autóknál pl a jó guminyomas is mp-t jelenthet...a komolyabb autóknál meg szinte semmit stb...
Shelby NORD vagy gentrack1 lesz szombaton :)
Holnap Salzburgring... -
epp ezaz itt nem jelent annyit, se valto attetel, se szarnyak. alap setuppal sem mesz sokkal rosszabbat. Legalabbis en :)
lehetne shelby s/c meg nordshleife, bar nem sokan orulnenek neki.
Sima publikon nem nagyon lattam meg embert, aki vegigment akar hibatlanul a palyan azzal a kocsival.
Vagy a gentrack1, vagy aosta jo kis palyak
@jackal, elvileg még igen. -
Jackal #17452 Szerveren lehet még trükközni az ilyen stability control meg abs on és hasonlókkal?
@barcalaci: jöhetne már egy jó kis zonda-s zúzás :) -
holnapra kéne egy autóötlet... -
amúgy megnéztem a replayt és csak téged láttalak ugrálni...
az app takarítás reméljük megoldja...nálam bevált...
-
az ilyeneknél még többet számít h jól legyen az a pár dolog állítva...mp-ketet jelent...
de tényleg tök jóezaz autó és élvezetes vezetni... -
Pont azert jo ez az auto mert itt elegge kijon szerintem a vezetesi keszseg (marmint jatek szinten). Nem sinauto, nincs abs stb. Na meg gyakorlatilag itt semmit nem lehet allitant a kocsinal, de rohadt jol korrigalhato, megmentheto.
Camber -2 elol, hogy jobban kanyarodjon. Meg a magassaga van leultetve nagyon, aztan kb ennyi.
rsr honlapon talalsz setupot. -
Jackal #17447 Valaki adjon már légyszi egy setupot mert nagyon béna vagypok ezen a pályán/kocsival, szinte alap setuppal. Nem hiszem el, hogy a nagyja nép 5mp-el jobbat megy nálam. (nem tyuki és hasonló kaliberű emberek... :) ) -
Amugy nagyon hasonloan megyunk idoben, ez mar nem az elso eset. Anno indultal valamilyen magyar bajnoksagokban mas autos jatekkal? Milyen eredmennyel kb?
húú regényt most nem szeretnék írni, offolni meg pláne, de elég régóta...
Az evolúciós létra alsó foka talán a pitstop2, a felső meg legyen az AC :D
A favoritok a: Revs, GP2, GP3, Collin 1 :D, F1CH, rFactor1, AC -
ez lesz a megoldás...
ov1 az gáz mindenkinél...
nálam a masters app kavart be... -
95? beallitom azt is 1000%-os kopasra delutan, fel oraig porogtem, aztan addig nem sikerult elkoptatnom :)
Ezert kell ezeket a hulyesegeket kikapcsolni a fenebe... -
Bakker!
py_log.txt 23 megás nálam és ezzel van tele:
OV1: Error in function acUpate(): float division by zero
Le is irtom az összes appot, mert amúgy sem használom őket. Köszi! ;)