43023
  • barcalaci84
    délutáni verseny:

• barcalaci84
    viszont 150-es pingjeid voltak...
  • b-type
    ja, és végül 8:17-t tudtam vele menni, bocs attól aki még bent volt szerveren, nem tudtam maradni :( mennem kell
  • b-type
    Nem, illetve nagy néha beröccen..de sokkal jobb.
    végre le tudtam tesztelni :)
  • barcalaci84
    Már a 16 fős serveren is recseg?
  • b-type
    Én nyomtam egy F5-t, és úgy állítottam a magasságot, mert ha nagyon ül az sem jó, pláne ha hozzá puha a futómű.
    Igazából fogalmam sincs mit lehetne menni ezzel a setup-l, mert nekem 8:28 volt az időm, de nem tudom mennyit mennék ha nem szaggatna ennyire, nálam folyamatos CPU figyelmeztetés van, és állandóan receg, néha van amikor kevésbé, és van amikor durván. :(
    Snoopy valamit variált, mert a régebbi verziókkal simán mentem versenyt online, itt meg bumm..élből recegés, oké átgyúrta picit a vonalvezetést is, de az nem nagy ügy, viszont így nem tudok vezetni normálisan :(
    Szal nem tudom mennyire jó a beállításom
  • Alexease
    Ennek az autonak nincs, valamiert nem csinaltak (meg).
    Amugy nem is ~130MB-ot tolt be autonkent (elneztem), hanem ~250MB-ot (130 + 3x43):DDD
  • BooMiller
    Juj nincs LOD?:)
  • Alexease
    Megneztem, most nem receget, de csak ketten voltunk.
    De a memoria hasznalat halalos;) Kitettem ablakba a szervizt, az 5. auto betoltesenel elfogyott a fizikai memoriam, a tobbit mar cache-elte meg page-ezte;)
    A procinal valzeg az is sokat szamit, hogy ehhez az autohoz meg nincsenek LOD-ok, mind a harom egyforma (a fullos). Igy nem eleg hogy a LOD hianya miatt lassu, raadasul 3x annyit tolt be a memoriaba autonkent feleslegesen (~130MB).
  • barcalaci84
    Amúgy a hosszú kanyargós egyenesek a legfelelmetesebebek,én el-elemelem a gázt...
  • Alexease
    Koszi, megyek kiprobalom.
    Meg hogy mennyi memoriat zabal (nalam azzal is kuzld). A kilepes nalam 1-1.5 perc, amire megjelennek az ikonok, addig daral a vinyo:)
  • Alexease
    Volt olyan variaciom is (leultetve), ugy hasznalhatonak tunt. De itt-ott, kemenyeb fekezesnel, meg olyan erzesem volt, mintha beutne az eleje?!
    A masik hulye erzes, amikor nagy tempos lassitasnal/fekezesnel, mintha elemelne a hatuljat, amire hatul durvan csokken a tapadas. Ha elveszem a gazt, mar attol is meg elorebb bolint, hatul tapadas nulla, mar megy is keresztbe;)
  • barcalaci84
    Illetve a motorfekkel kezdjenek lassulni, a gázzal meg érdemes játszani...
  • BooMiller
    Engedd le 100/120-ra a magasságot, fékerő meg valahova 60+ én 68 mentem simán lehet fékezni majd engedem visszább:) Így lehet menni rendesen egyenesben is 260 még bírta nem dobtam el:)
  • BooMiller
    Az a baj hogy nem a pálya szélére mész hanem lemész róla:) Namost a pályán kellene közlekedni:)
  • Kecsa01
    Azt nem értem, hogy amikor kimegyek a pálya szélére, akkor állandóan kapok 5 másodperc büntetést. Ezt a szarságot nem lehet kikapcsolni benne? Mert jó lenne.
  • macleody
    Nekem olyan bizonytalannak tűnik a kormányzás, mintha belepiszkáltak volna. A shelby meg katasztrófa :) Állítgattam a fékerőelosztást, mert nem éreztem, hogy az eleje csúszik meg vagy a segge. Nyomtam egy féket és totál elindult a segge a kocsinak. Megnéztem a replay-t és bal oldalt mind a két kerék blokkolt, azért indult el oldalra a kocsi. Csak olyan mintha ezt hol jobbra, hol balra csinálná. Egyszerűen nem tudok vele fékezni.
    Ja egyébként melyik gumit lőttétek be a shelbyhez?
  • barcalaci84
    Írtam Ákos nak h indítsa újra a servert...
    A 24 főt nem bírja a procitok ezen a nagy pályán...
    16-tál szerintem már nektek sem lesz probléma...
  • Alexease
    Nalam butitva van (allandoan), ugy nincs gond a folyamatos fps-sel, de 10-20 masodpercenkent nekem is megakad 1-2 tizedre. Egyenesben meg ugy-ahogy OK (bar ha eppen dimbes-dombos, akor vege:P), de kanyarokban game over;P A lassu kanyarban tulcsuszik, megcsipi a fuvet, betolja a buntetest, rarant a fure vagy a szalagkorlatra. A tempos kanyarokban, amire visszajon a"vezerles", mar mashol all a kormany (szerinte:P), keresztbe all, es 200 meter csuszik oldalazva:D

Pedig a diffit full butara raktam, de ahogy atlepek a fekre (meg hozza sem erek), mar el kezd keresztbe tekeredni az auto.
    Lehet vele menni, valszeg versenyen elol lehetne lazan vegezni (kicsuszkalnak, foleg aki nulla gyakorlassal fog beesni), de a helyezes sokadlagosd, ha megbizhatatlan az auto:/
  • lac coo
    Éb is kipróbáltam, teljesen nem tudom mikor is kell fékeznem egyzser jó egyszer nem, pici huppanón fal stb, :))) béna vagyok én ehhez, vagy csak nyugdíjas tempó :)
  • Alexease
    Most setup-oltam en is egy oracskat, mentem (boklasztam:P) nehany kort, de ez meg igy kiszamithatatlan;) Padlogazon, egyenesben keresztbe all:P
  • lac coo
    Jó, én a gépemet tesztelem csak, meg az új beállításokat :))) több féle autóval.
    De lehet átrakom valami másra mert ez a pálya nem jó ilyenre, elveszne 20 ember rajta, senkit nem látni, lényegében otthoni hotlap :))
  • Alexease
    Megy a fenti szerver, lenyegeben az is trackday, verseny nincs, be lehet lepni barmikor.
  • barcalaci84
    az utolsó rövid futam lett nekem...:)
    3-as helyett 1-es:)
  • b-type
    Nekem is szaggat ez a verza online sajnos, lehúztam a grafot is, de semmi jóság.
    Sztem nem megyek rajta online, mert nem biztonságos, meg simán kipördülök ha egy nagyot reccen..ezzel az autóval nem mindegy mikor áll meg a kép..
  • barcalaci84
    post processt kapcsold ki ollwtve fxaa-t
  • lac coo
    Itthon vagyok ,próbából csináltam Nord tarckday szervert .... Laccoo ...néven .
  • macleody
    Pár perce felugrottam a szeróra microby néven, de olyan volt mint egy lassított felvétel. Ki is léptem nehogy valami anomália legyen. Megnéztem 10 AI-val, normálisan ment.
  • b-type
    simán, de nem tudom mire vagyok elég...HunRing-n elég pocsék időket autóztam, Nord-n még nem tudom mire elég amit megyek, meg itt sem.
    Ahol még szoktam menni az Longford, de onnan sem ismerem senki idejét :(
    Majd mindjárt kiderül. és ha jó elküldöm.
  • Szabi #17494
  • barcalaci84
    egy setupot bedobhatnál a közösbe addig is...:)

az ajánlott kombó pedig megjegyezve...:)
  • b-type
    igyekszem.
    Aztán képbe kerülhet a Tiago Le Mans Sharte-ja is, van még vele munka, de sztem ez az Cobra szinte ide való

• barcalaci84
    forma 1 időmérő után gyertek egy kicsit gyakorolgatni ha van kedvetek...
  • lac coo
  • lac coo
    Legeslegkedvnecebb videom, most találtam lemezen : :))

• lac coo

• barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: HUN
    KEZDÉS: 2014-07-26 20:00 |Q|R|: |10|2| FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: NORDSCHLIEFE AUTÓ: SHELBY COBRA S/C

SHELBY 2.5

NORD 1.1

FONTOS!

mindenki ellenőrizze le a dokumentumok/assettocorsa/logs könyvárban a py_log nevű file-t....

ha olyat láttok valamelyik app-al kapcsolatban h "folyamatosan " errorozik (jellemzően szépen meg is hízik a file akár több megára is az amúgy pár kilobyteos file )akkor töröljétek az appot , mert emiatt laggolhattok...(
    amúgy vajsima a multi, akár külföldi szervereken is...

pl OV1 app csinálja sokaknál illetve nálam a masters app is...a törlés megoldotta .....
  • macleody
    De egyébként ja. Marhára sajnálom, hogy nem lehet multiban AI-t betenni, mert így haverokkal csak a Race07 marad.
  • lac coo
    Na ezé jobb az AI ...!
  • barcalaci84
    ez nem neked szólt egyáltalán...nem emlékszem h te ott lettél volna a serveren...