43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mert egy dohányos nem költ annyit gyufára, mint amennyi benzint megzabál egy ferrari. :)
(1 szál gyufa elég/nap az erős bagósnak) -
Van a regi mondas, hogy egy dohanyos 20 ev alatt elfustol egy Ferrarit...
Akkor miert nem jar mindenki Ferrarival !? :) -
Ez a doboz cigi példa világéletben m@rhaság volt, és most is az. Szoktam már le egy-egy évekre, és semmi, de semmi látszatja nem volt, pőedig minden emberi számítás szerint 10ezernek maradnia kellett volna...semmi.
Párom ahogy megtudta hogy állapotos, rögtön letette, semmit nem látszik.
..egyszerűen elmegy máshova, simán.
Ez egy jó kormány, de ez is csak a szokásos módszerrel vehető meg, nagy levegő és hajrá. Az F1 kormánnyal nemrég volt akcióban a Fanatec-nél....de nekem pont a Bömös kormány tetszik.
Ez van...sztem soha nem lesz nekem ilyen :D ...de bszki nem azért mert elcigizem.. -
Igen, ugy mar konnyebb :) -
MasterMason #17559 Az nekem már van meg cockpitem is, arra már egy vagyont költöttem még évekkel ezelőtt. :D -
Es ugye plusz pedal es esetleg plusz valto meg rajon, no meg egy kormany.....
Azert ugy mar nem kicsivel dragabb mint a tm... :) -
Akkor nekem megfizethetetlen ...:) -
MasterMason #17556 Miért? Kicsit kerül többe mint TR500 de ezerszer igényesebb. Gondolj bele, egy doboz cigi 1000 forint ma már, ennél többet elfüstölnek sokan egy évben, kicsit vissza kell venni ebből abból, és szépen félre rakni rá. -

-
ez a legtöbbünknek még mindig a megfizethetetlen kategória :)) -
MasterMason #17553 Új fanatec kormányhoz mit szóltok?
500 Euró a base, ahhoz még kell venni kormány kereket is, több féle van. Nagyon kulturáltnak tűnik, 120 wattos motor hajtja, ami kb duplája a TR500-nak (ECCI7-ben 200 wattos motor van), szóval erős is, és szíjhajtása van ahogy látom mint ECCI-nek. 900 fokot fordul, fémből vannak a tengelyek is, nagyon strapának és elképesztően igényesnek tűnik. Nagyon könnyen cserélhető rajta a kormány is, szóval állati jónak tűnik, lehet végre megvan az arany középút az ECCI7 és a középkategória között még megfizethető áron?!
-
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.07.28. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Blackwood 0.9.9
AUTÓ: Lotus Exige Scura
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
pálya:blackwood 0.9.9 -
jó hát...:)
90 % +- 2 % tapadással kezdődik az időmérő, verseny végére talán meglesz a 100% tapadás ha sokan leszünk:) -
Az jóóóó! -
holnapra már blackwood lesz viszont lotus scura-val...írhattad volna hamarabb:) -
cstibikeee #17548 Szerintem nem lenne rossz párosítás egyszer egy E30 DTM + Blackwood vagy egy SPA + Z4GT3 és/vagy M3 GT2 -
cstibikeee #17547 SPA -
Jackal #17546 Zolder 1.0
-
na vegre nyugi volt, 8:12 jot ossze most masodik korre. Szerintem max 5 masodpercet tudnek javitani.
Most neztem tegnap egy regi verzioval mentem, amiben pont rossz volt a valto... szerdan jott uj shelby update.
rsr-en valami 7:46-os ido van fent, az valami kamu lehet azt gondolnam, de szivesen megneznem a replay-t hozza. -
Én is kérek!!:)))))) -
Van vagy volt es meguntam. Nem tudsz olyat mondani ami nincs :) Na de ne offoljunk tovabb :D -
pm . És nagy köszi !!!!!!!
Mondanám, hogy adok helyette 1ST meghívót, de az gondolom már van :) -
Ahh csoda, beleptem es ugy tunik van meghivom is, dobj egy emailt. :) -
És nincs valami koldulós fórumuk ezeknek ? :)) -
En nekem volt accom, oda adnam de szerintem inaktivitas miatt toroltek mert nem tudok belepni :) -
Jo, akkor ide kinek van meghivoja ? :) -
Ez volt az. Ez lett belole par eve https://www.racingfor.me/front -
Ezt én is kerestem, de nem találtam.. -
Tényleg, azaz ! :D -
versenyzés a föld alatt ? :D -
OFF.:
Régebben voltam én egy torrent oldalon ,ahol csak autós , versenyes videókat osztottak meg, csak sajnos a szar netem miatt nem tudtam hozni az arányt és kiraktak. Nevére nem emlékszem, de esetleg nincs valakinek meghívója ? :D -
Este lesz valami ?
Tudom , GTRM-en van Forma Abarth, de nem igen mennék én oda a profik közé, nulla gyakorlással ... -
Milyen latvanyosan felrealltam a startnal :)
Kozben ossze-vissz alt+taboltam, irkaltak jobbrol balrol, mire indult a vereny elment a hangom total. (ilyet se csinalt meg)
Aztan vissza a pitbe es a hang is visszajott.
Amugy a batrabbaknak, a bannerban levo palya a mai napra is igaz. Bar nekem nem tolti be a palyat a szerveren: car list-nél, unexpected blabla received.
-
neilszab #17474 a mai menu.
Nincs normalis brands hatch még. -
Sziasztok
Mi a mai menü ?
Brands hatch lesz valamikor, már ha alkalmas online-ra is ? -
Az mindig jo volt szerintem, most 0.20- as buildekbel crashelt, de folyamatosan javitgatja, fejlesztgeti a srac. Es le a kalappal, nem hagyja a fenebe, mindig foltoz valamit rajta, f1- et addig piszkalta mig csak kirakta a kers ikont :)))) -
na akkor hamarosan végre megvehető állapotba kerül :D -
Dashmeter PRO-t lehet frissíteni, Sensadigit oldalon van kliens is, illetve playen is frissült .
Próbálgattam, most már nem omlik össze random .... -
LOL!
Ez a lock to horizont beállítás ...! -
nagyon beindultak a barkács konvertek :D