43023
  • MasterMason
    Nem magamnak akarom nézni élőben, jön át hétvégén egy régi jó barátom, régen is sokat toltuk együtt, ilyenkor óránként váltjuk egymást beszélgetünk setupolgatunk, és ilyenkor jó móka volna élőben látni a telemetriát is miközben egyikünk teker.
  • Alexease
    Nincs Win-es tabletre Android emulator (PC-re elvileg van, DevKit)?
  • SimaSuna #17720
    ne keress, mert nincs..
    Szenvedek emiatt...Androidra volt vagy 3 is...
  • lac coo
    Hát nem mert ahogy nő a processzor teljesítménye vele arányosan az értelmetlen kategóriába emelik a pixeleket is :)))
  • lac coo
    De pontosan nem tudom, mert jó tabletem sose volt, még a kezembe sem, illetve egyszer volt, de elkapott a biztonsági-őr ! :P
  • bardocz
    Persze hogy meg lehet, párszor már sikerült, de most egy fórumért nem fogok ezzel baszakodni :)
  • Alexease
    Valoszinuleg annyival lassabb, amennyivel kevesebbe kerul:)
  • lac coo
    KB mint egy nagyon olcsó androidos telefon.
    Vannak róla tesztek, olvasd el ...
  • Adam Jonas
    Ilyen olcsón még nem is igazán láttam...és ez egy normál tablethez képest mennyivel lassabb?
  • Alexease
    Persze, ehhez azert az is kell, hogy valamivel bizonyitani lehessen az account gazdajat;) Vagyis legalabb 1 dobozos/regisztralt jatek, email-ek, szamlak, levelek stb. Ha valaki mindent kidobalt, bemondasra nem fogjak odaadni az elerest:)))) Ha meg odaadnak csak ugy es laza lenne a Steam rendszer, akkor meg azzal lenne gond. Az embereknek nem tetszene, hogy mindennap mas hasznalja az acountjukat:DDDDDDDD
  • lac coo
    Dehogy.. Nekem ilyenem van, sok mindenre nem jó, de működik ,akksi jó benne, gyerekek néha játszogatnak valamit rajta, lassú, de a dashmetert gond és lag nélkül viszi ... 13 000 FT:

http://www.bemutatoterem.net/Termek/dps-dream-7-jb-p133598.html
  • lac coo
    Hehe, nekem is ! :)))
  • Alexease
    Valahogy meg lehet oldani, az tuti. En is felejtettem mar el a password-ot, es volt hogy az email cim is megszunt amivel korabban regisztraltam. De megis mukodik. Ha egyszer osszejon, felirod, elmented, kinyomtatod, kiragasztod stb:) Nekem a Half Life dobozaban van a kod:D
  • Adam Jonas
    Csak egy gagyi tablet is valami 20k körül kezdődik...
  • lac coo
    Hát nem tudom, sose volt olyanom ...
    Igazából ha van rá kess, tényleg megéri egy gagyi tablet, meg az app ....
  • Adam Jonas
    Eddig nem igazán találtam, azért kérdezem. :D
  • lac coo
    azt nem hiszem, bárhogy is, tuti megoldja STEAM , olyan nincs hogy elveszik és annyi ...
  • lac coo
    Jut eszembe, nálunk vannak elfekvő szervómotorok, 220-as, 6 lóerősek... eladó, az garantáltan tőből tépi ki az ember karját ! :P
  • bardocz
    Na, mivel nem küldik emailben a jelszót, hanem egy olyat küldenek csak, amit egy weboldalon beírva adnak újat, így ezt nem is fogom megtalálni.
  • lac coo
    Nem tudom ,szerintem biztos találsz valamit .
  • bardocz
    Sajna hiába keresem a steames emailek között, nem találom.
  • Adam Jonas
    WP8-ra nincs véletlenül ilyen app, mint a Dashmeter Pro?
  • lac coo
    Nekem van egy gagyi 15 ezres tabletem, azon egy 1500 Ft-os Dashmeter pro, minden kifér rá, 5 oldallal bír el, még az is kifér ami nem is kell. Plusz live telemetria, bár annak én nem sok hasznát veszem :DDD
  • Alexease
    Mert a sok warezes es egyeb flame-kelto user korabban ellepte a forumot.
  • Adam Jonas
    Ha Gmail-t használsz, akkor simán megcsillagozod, és mindig ott lesz. A többi mail szolgáltatónál is lehet mappákat létrehozni, szóval az ilyeneknek csinálsz egy külön mappát, és átteszed oda.
  • lac coo
    Van előnye, nincs kavarás, álreg, stb ....
  • Alexease
    En csak a MiniBar-t hasznalom, mert az eredeti foss (tul nagy, szellos, 1280x720px-ben kitakarja az egesz kepernyot). De sajnos ezen sincs rajta minden info (verseny kor, pozicio). Elobb-utobb ra kell szannom az idot, es hozzairogatni ezt-azt:)

A gumi APP-ok sajnos egyelore nem sokat ernek, max tajekoztato jellegu. Nincs gumitipus adatbazis es azokhoz tartozo ertekek, es a 3 hoelosztast sem kommunikalja a Python:/ Ami a MiniBar-ban benne van, egyelore eleg.
  • bardocz
    Én gépújrarakásoknál tudom csak a steam jelszómat, aztán eltűnik az emailek között, és ezért most nem fogok újat kérni. Nem értem egy fórum használatához miért kell nekem hozzákapcsolni a steam fiókom.
  • Adam Jonas
    Szerintem azért az az 1 percnyi meló nem olyan nagy, míg összekötöd. :)
  • bardocz
    Rohadjanak el, hogy egy fórum hazsnálatához nem elég, hogy megveszem a játékot, regisztrálok, de még kössem össze a steam-mel is.
  • Adam Jonas
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/acti-ac-telemetry-interface-tool-motec-output.10198/

Ez nem mutatja élőben elvileg, csak utána tudod bogarászni, bár a hsz-ek alapján lehet, hogy meg lehet oldani a valós idejű telemetriát is (amit én továbbra is feleslegesnek tartok, mert vezetés közbe nem fogod elkezdeni bogarászni a milliónyi grafikont, de mindegy).
  • barcalaci84
    Én jelenleg 2 app-t használok...
    Mini stats bár plus (ez minden fontos információt mutat)
    És a spotter -t... (ami segít h ne huzzam rá senkire az autót)
    Mindkettő eroforrasigenytelen...
  • MasterMason
    Melyik telemetria appot használjátok? Élőben is megy, meg lehet kiküldeni még egy másik plussz monitorra?!
  • Adam Jonas
    Nekem inkább azt magyarázhatná meg végre valaki, hogy minek használtok ennyi plusz appot? Szerintem a telemtrián (MoTeC) kívül a többinek nem sok értelme van, talán még ami a gumihőmérsékletet méri.
  • Alexease
    Csak tipp volt;)
    De majd este kiprobalom. Felhuzom FullHD-be, bekapcsolom a tukrozodeseket, es megnezem mit csinal a ping 10-20fps-sel:D
    Ha valoban fuggetlen a fizika es a net-kod a grafikatol, akkor nem fog valtozni.
  • barcalaci84
    már miért lennének ugyanolyanok a pingek?
    amit írsz az szerintem normális...egyrészt nem mindenki Pestről játszik:) , másrészt különböző szolgáltzatók, különböző minőségű netet szolgáltatnak...
    Digi-nél nem ritka az 1ms ping, más szolgáltatónál ugyanazon a technológián (mert ugye ez is eltérést okoz) 15ms -nek is örül már az ember..

a processzor illetve fps dolog viszont nekem is gyanús...főleg az app errorozással kapcsolatban jutott eszembe ez...ott se a netkapcsolat miatt laggol az illető szerintem...illetve szerintem az update óta sokan nem nagyon vették le ultráról a post process-et stb és már kicsit jobban röcög nekik a játék, és ez okoz lagolás szerű jelenséget... szerintem...:)
  • Alexease
    En azert kinezek a programbol meg egyeb anomaliakat is;) Mar az is furcsa, hogy 5 ember van fent (plusz a "felesleges" autok), a mai tobb 10Mbit-es net-ekkel, es nagyon durva ping-elteresek vannak (5-33). Illene egyformanak lennie, foleg ilyen online mokahoz es technikahoz, ilyen letszammal, ehhez az 512/128kb/s net is eleg lenne;) Valszeg van valami egyeb anomalia is, foleg a kliens gepeken. Pl. processzor terheles, fps vagy egyeb?!
  • barcalaci84
    mindenesetre akkor ma nem piszkálom a serverbeállításokat:)
    hátha az is jó volt és nem csak a kevesebb létszám volt az ok..:)
  • cselt
    Ez az új sg fórum valami borzalmas. Ha már a második oldalon van a legutoljára olvasott hsz, akkor nem talál oda, csak a lap tetejére dob át. Mobil nézetről meg ne is beszéljünk, nem mutat egy olvasatlan hsz-t sem. A bejelentkezve marad gombot is hiába pipálgatom, ha másik gépről belépek, akkor kidob. Eddig ezek a dolgok legalább működtek...
  • Alexease
    Kevesen voltunk, nem izzadt meg a szerver:)