43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
PacsutaTibi #40540 Időterv -
GeriDoc #40539 Ma délutánig. Közép-európai Zóna futam van. -
Mármint mikor kell kiugrani? Vagy folyamatosan ki vannak állítva autók? -
Azert irtam a egere ilyet: ":)" :) -
GeriDoc #40536 Pont, hogy a sorozatot jelzi.
És innentől én sem értem, hogy miért egy kupás Porsche van a képen.
Viszont aki szeretne látni élőben kupás Porschékat, meg GT3-ast (2017), meg Z4 GT3-at, meg M6 GT3-at (
), az ugorjon ki a ringre, mert van minden, mi szem-szájnak ingere.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.04.23. 12:38:31 -
ja értem már, ..hogy az r-l mennek, a képen látható típus nem választható.
igaz. -
A GT3 itt az auto tipusat jelzi (azzal mennek) es nem a sorozatet;) -
PacsutaTibi #40533 Láttam már ilyet, de miért van berakva egy GT3-as bajnokság promóképének?
Ott elvileg nem ezzel mennek. ;)
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.04.23. 10:33:22 -
-
PacsutaTibi #40531 Öööö.... Ez nem egy kupás Porsche?? 
-
Imola - GT3 futam vasárnap este, folytatódik a bajnokság!
Futaminfók és nyílt gyakorló szerver: gtr-masters.hu/tema/6244
Köridők: gtr-masters.hu/prequal/10505 -
Assetto Corsa 50% mindenre akcio steamen
porsche pakk beugrott, végre :) -
tbazsi95 #40528 -
és a fordított rajtrácsos futam :
-
valaki t300-hoz egy driver beállítást és egy AC-s beállítást tudna írni?LUT-ot használtok-e? -
AC P911 RSR - Zandvoort OSRW 04.14 Shakedown
nyílt kedvcsináló futam
részletek
szükséges pálya kiegészítő
gyertek, gyertek !!! -
Thread #40524 Jo lenne az hidd el, foleg nyaron tetoterben :)
Ez legyen a legnagyobb elteres a valosagtol. -
A multkorit megneztem nagyjabol, mire akar kilyukadni. Megjegyeztem a koridot a kocsit, kiprobaltam, par kor utan sikerult hozni a 1.12-es valamennyi idot. Megnyugodtam az alapokkal nagyjabol tisztaban vagyok.
Atkuldtem a linket a kollegamnak, mondom ez neked keszult, amire automatikusan jott a valasz, az assetto egy szar, mert keptelenseg korbemenni barmivel a palyan. (ps4-en tolja kontrollerrer). Probaltam egy parszor ravezetni, mi lenne ha bekapcsolna a segitsegeket, nem szegyen az, aztan szepen megszabadulni toluk. Arrol meg hallani sem akar. Hat ki erti ezeket :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.04.12. 08:51:05 -
haha, ha motorral tolod, mindezt felnyitott plexivel, netan bilisisakban, de szigoruan napszemuvegben, akkor valoban at tudja adni az erzest, hogy neha-neha a menetszel beterel egy legyet a szadba, de azert itt vagy zart sisakban, vagy zart kasztniban tolod leginkabb szerintem :)
A rift erzekeloje meg masban gyengelkedik a lighthouse-hoz kepest, valamit valamiert.
@cshavez Pesten valami publikus helyen lehet kiprobalni a korbeforgo cockpitet? Egy korre ott lehet befizetnek.
-
Thread #40521 Értem már, hogy Vive-hoz ez kell, a Rift-nél lehet a székkel együtt kell mozgatni a pozícionáló kamerát.
Mi a tapasztalat, a sima 2DOF szék segít a VR émelygés ellen valamennyire?
Kulonben az 5D mozikban is nyomjak az eros ventilatort, sokat dobna a sebesseg elmenyen, ha beleirnak a simtools driverbe, konnyen meg lehetne csinalni. -
Cshavez #40520 Nem értem,hogy mit nem értesz azon ,hogy működik a szoftver vr alatt?
Sopron közelében laksz,szívesen vendégül látlak és kipróbálhatod,átélheted a saját szemeddel,testeddel. :) -
Tavaszi Porsche RSR Bajnokság!
Uraim, ez aztán kihívás lesz a javából! Mindenki felejtse el a modern technológiát, az elektronikus ketyeréket és minden mást, ami megfoszt minket a vezetés öszinte élvezetétől! Ebben a bajnokságban a legendás 1972-es Porsche 911 RSR-t fogjuk megülni, melyek nyergében minden egyes féktáv, kanyar és kigyorsítás garantáltan megizzasztja az embert, miközben végig ott fog ülni egy kéjenc kis vigyor az arcunkon!
A 7 fordulós bajnokágból a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe, a futamok között lesz 2 x 30 fordított rajtráccsal fűszerezett és 60 perces versenytáv is! Lesz lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni!
Bajnokság témája: http://gtr-masters.hu/tema/6245
Első, Zandvoort futam: http://gtr-masters.hu/tema/6247
-
goldboy #40518 -
Solt #40517 Nyugodtan forgolódhatsz vele... -
Thread #40516 Akkor a Rift position erzekeloje baratsagosabb, ugy olvasom az egy szimpla kamera.
Csak nem szabad nyakbol 180 fokot hatranezni, hasznalni kell a tukrot :)
Utoljára szerkesztette: Thread, 2017.04.11. 15:15:11 -
Thread #40515 Ha ez a laser-scan a fo csapasirany akkor majd az ipar kidolgoz valamit. Nehezen szuletik a seatmover szabvany :)
Pedig a VR-hez egy JO seatmover lehet hogy passzolna, nem kellene hanyovodor. [de akár az ellenkezője, az is lehet hogy meg ha minden mozgas helyes iranyu, de az arányok, mertekek nem stimmelnek, az rosszabb mint ha semmi mozgas nem lenne, olyan mint a rossz minosegu emberi arc nem zavaro jatekban de van az uncanny valley jelenseg, ahol mar majdnem olyan mintha... de nem olyan, es pont ezert zavaro]
Utoljára szerkesztette: Thread, 2017.04.11. 15:09:47 -
A lighthouse-ban egy nagyon erzekeny elektronika, de inkabb motor van, hasonlo mint egy merevlemezben, szoval bekapcsolva meg finoman sem ajanjlak a mozgatasat nem, hogy ilyen razogepre kotve :) -
Thread #40513 Nem biztos hogy hatrany de elegge mersekelt gyorsasagu a mozgas, sima ablaktorlo motorokkal is ilyen keskeny kitamasztasnal mar felpattogna a parkettarol. -
Thread #40512 Ezért kell a szék rendszeréhez vonatkoztatni, szóval a székhez rögzíteni a lighthouse-okat, valamilyen karral. Nem láttam még hogyan oldják meg, de biztos jobb lenne mint szoftverből. Ha már szoftver, rá kéne segíteni a meginduló mozgás helytelenségére, nem tudom lehet-e. de akkor az valami furcsát szimulálna, pl. irreálisan nagyot mozogna az ülés az autóban. Na jó, ilyet biztos nem csinálnak, inkább egy igazi felső forgáspont kell, de ez már egy másik probléma. -
Cshavez #40511 Nem vészes az ára 999 $,nem egy komoly cucc .A videón 3dof van,a képeken meg 2dof.dofreality
Utoljára szerkesztette: Cshavez, 2017.04.11. 07:29:30 -
Cshavez #40510 Figyeli,vive esetében 2db lighthouse,és ez a probléma ,mert a motion cockpit a vezetés közbeni hatásokat próbálja utánozni,és ez a fejed kimozdulásával jár,azaz hiába kötöd magad a székhez,fékezésnél előretol,ez vrben mintha kifejelnéd a szélvédőt,vagy kinéznél rajta. -
Thread #40509 Vagy hogy van ez ujabban? a VR sisak sajat maga dönti már el a poziciot? Nincs egy kozponti egyseg ami figyeli? -
Thread #40508 Koszi, nezem a lapjukat, http://www.motionsystems.eu/software/vr/
Ha jol latom, ez azt sporolja meg, hogy a VR sisak referenciapontjat ne kelljen a szekhez rogziteni, hanem maradhasson egy fix helyen. Mondjuk eszembe nem jutott volna hogy a gyakorlatban nem a szekhez rogzitest valasztja valaki, hanem szoftverbol kompenzalja. -
tbazsi95 #40507 -
Cshavez #40506 Pesten volt szerencsém kipróbálni az asseettot,egy folyamatos körbeforgásra képes cockpitben,hát beszarás volt,ha egy kanyarba belementem,olyan gyorsan forgott körbe,olyan nyomás terhelődött rám mintha tényleg nagyon nagy sebességgel egy kanyarba lennék! :)
-
Cshavez #40505 Ez a vr-ben kompenzálja a mozgós cockpitben adta kimozdulások helyreigazítását,hogy ott legyél ahol kell és ne legyen hányingered.
Működik, igen működik,és a szoftver nélkül játszhatatlan az assetto motionnal vr-ben. -
Thread #40504 Ez mi? -
"15-20perc alatt hozzá lehet szokni"
ez azért nem ennyire egyszerű :)
mindenkinél tök más és teljesen érthetetlen, megmagyarázhatatlan, hogy kinél, mikor és hogyan jön elő a probléma.
akinél nincs gond, vagy csak minimális (és az is elmulik), nem értheti, mit él át a másik.
és akinél előjön, általában azt mondja, hogy "köszi, elég volt EGY ÉLETRE" - és soha többet nem akarja átélni, amit átélt, számára ott a VR vége.
én két haverral is "befürödtem", nem lehet rávenni őket, hogy akár csak újra megpróbálják :))) -
Pitti #40502 Na igen ez teljesen rendben van... mondjuk ebbe is bele tudnék kötni, mert itt meg "kicsik" a mozgások,
de legalább minden egyben mozog ezt inkább kipróbálnám...
a VR szemüveg témába most nem mennék bele. :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.08. 08:06:44 -
Cshavez #40501