43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hat mert szar az igazibol is ... ! :) -
A Hungaroring szar, azt felejtsd el. Majd talan atkonvertaljak megegyszer, de most mar a normalis megoldassal. -
Thread #17804 a fizetos progi mar nem sullyed es katapultal az aszfalttol, de pl. a GP2 auto a Hungaroringen [mindketto mod] a korlattol igen. -
Thread #17801 most torlok mindent.
csak probara warezoltam, meg az egyszeruseg miatt, nehezen uralkodom mar a kaoszon, idohianyon. Igy most majd steam kell, internet. remelem online versenyre eljutok. -
ja hogy te warezzal nyomod...:) -
Thread #17799 ott pont szidjak az AC-t :)
hangbol valszeg nem az igazi megoldas kiszamolni a G eroket, uteseket, kerdes hogy az AC-nak van-e telemetria kimenete?
szerintem csak szandek kerdese, es akkor abbol minden megoldhato lenne, ha piaca is van.
[Azert a hidraulikus meg villanymotorral hajtott allvanyok meg ezoterika nekunk.] -
Jackal #17798 Vezérlés az gyakorlatilag egyerősítő amin hangkártyáról kapja a jelet (a buttkicker is egy átalakított mélynyomó). Vagy simán rákötöd a játék hangját és egy szűrővel csak a mélyebb tartományt engeded át, vagy vannak progik rá, amik számolják a rezgést/amplitudót a szimulátor G erőiből.
Programból ami a legyegyszerűbben kezelhető(bár fizetős) az a simvibe
Még egy kis adalék:
http://www.gtplanet.net/forum/threads/is-simvibe-worth-it.297592/ -
Thread #17797 kerdes hogy mi vezerli ezeket az eszkozoket [pl. buttkicker]
az kiraly lenne ha van egy hupli es ott seggberug
de van erre kiforrott program, vezerles, rendszer? -
Thread #17796 az FXAA az gusztustalan nalam, postprocess nincs is, az talan a HDR? azt en kikapcsolva tartom.
erdekes, a RF2 demoban meg be kellett kapcsolni mert anelkul nagyon ronda volt.
akkor megvehetem a jatekot? egyre jobb lesz ugy nez ki.
csak remelem a joy kezeles igy marad. [ahogy a 0.9xxx-ben volt] -
Jackal #17795 Az se rosssz, de közelsem olyan jó mint amilyet egy buttkicker-rel meg lehet csinálni. Ha nagyobb erejű rezgést akrsz, akkor csak magasabb frekvencián tudod ezt megtenni. -
Thread #17794 masszazsfotelnek csufolt kinai rezgomotoros cucc, combkozepnel es dereknal mindket oldalon rezgomotor.
egesz jonak talalom az effektet, hogy G erot valtozo erossegu rezgessel jeleznek, [fotelben meg jobb mint a joyon] de ha nem tartjak meg a kesobbi updatekben, akkor kar volt faradni vele. Lehetseges belenyulni egyebkent esetleg file szinten a programba es visszaallitani a joy kezelest egy regebbi verziobol?
[ a Forza-nak mas volt a joy kezelese ott nem volt jobb bal G ero jelzes, viszont gyors rezges volt finom dolgokhoz lassu rezges razokohoz, egyet rezgett sebvaltaskor, teljesen mas koncepcio volt] -
Biztos jo uodatek ezek, de lassan belenyulhatna a felfuggesztesbe, fulkekamera allitasba, nehol a gumiba is.Lehetne fekero allitas, kormanyszog, ilyenek, a postprocess vackaibol van mar eleg :)))) -
Jackal #17792 Oda ha lehet ne Fiat legyen :)
Szériaautókkal meg erősebb gt-kkel jó ott menni. P4/5, F599, Zonda, Bmw z4 gt, Mclaren gt. (bár az utóbbi 3 túl sínautó lenne oda, még a végén senki se tolatna vissza a pályára a sikánok/kanyarok után ) -
- Python :: exposed getCarsCount(), getCarLeaderboardPosition( carIndex ) , getCarRealTimeLeaderboardPosition( carIndex )
ez vajon micsoda lehet? remélem az amire gondolok:) -
nekem nemhogy vissszaewsés nem volt , de még nőtt is az fps...
az update bekapcsolta az fxaa-t és a postprocesset ulrára rakta alapból...
ha kikapcsolod az fxaa-t és post processet belövöd magadnak , akkor többb fps-ed és szebb látványod lesz mint előtte.. -
Semmifele fps csokkenest nem lattam...... -
Milyen az a "rezgo fotel" tolj fel egy kepet rola. -
Thread #17787 igaz, hogy a V0.21.5-tol nagy fps visszaeses volt?
A masik, remelem az xbox360 kontroller rezgo vezerlese igy marad, az oldal G eroket [vagy inkabb centrifugalis] erzekelteti a 2 motorral, en megcsinaltam a rezgofotelemben is, bal kanyarban a jobb oldal rezeg es forditva. Az igazi hidraulikus mozgatasig jobb nem nagyon van :)
-
Tyuki80 #17786 Ferrari 599 xx?Vagy Zonda? -
szombatra ezt a pályát terveztem...
egy pár autóötletet írhatnátok hozzá... -
Jackal #17784 Közben kijött az 1.0 lemans-ból is
Le Mans -
Szoval mar csak jatszani kellene a jatekkal.
kozben toljak az updateket tegnap meg ma is jott par perce.
0.21.12
- Python :: exposed getCarsCount(), getCarLeaderboardPosition( carIndex ) , getCarRealTimeLeaderboardPosition( carIndex )
- Now fonts are read locally and not inside system folder
0.21.11
- Graphics performance improvements
- Fixed PP FXAA
- Improvements on Font management
- Linux server in server folder
-
salzburgringen én ilyet nem tapasztaltam... -
Thread #17781 Salzburgringen ki se lehet menni a boxutcabol, elsullyed. -
Thred-nak akartam írni...:)
jellemzően Tiago Lima konvertjeinél előfordul az "akna":)
azért javítgatott már egy két pályán ezekből
hivatalos ztartalomnálé nincs ilyen, illetve a jobb modpályáknál sem... -
Nem tudom, igazából én egyszer láttam ilyent, egy pályánál egy kis részen volt hibás az aszfalt ... -
-
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.07.31. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: Prato Long 1.21 AUTÓ: FIAT 500s1
pálya:PRATO 1.21
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
Thread #17776 Az ujabb programverziokkal is megmaradnak ezek a track bugok? -
jött egy frissítés ezzel-azzal és ugye kint van Croft. -
Ki kell kerülni ! -
Thread #17773 Mod palyan pl. Hungaroringen is, az egyik fajta burkolat katapultalja, egy masik elnyeli az autot, ez hogyan kuzdheto le? -
Hat azt meg lehet furogattni allaithatora, nem egy ordongsseg.... Gazpedalt meg telire, az a biztos :) -
Csak akkor érdemes a féket is. Nekem az van a legmagasabban, gázpedál 3-4 centivel alacsonyabban van. -
jaja, régóta agyalok már rajta, hogy megtoldom ... -
Na nekem az hosszabb, mint a gyári. -
az ilyen autókhoz nekem kicsit rövid már a G27 pedálja, nem tudok finoman gázt adni .... Lehet ráhegesztek valamit ...:) -
Az a 37 azert tulzas hogy sima, de valszeg megoldhato:D -
Én Nordon körözgettem tegnap. Brutális, néha nem tudtam mi történik :) -
Nekem ez már agyatlan, erre már gyakorolni kellene :) KB alap setuppal mentem, sok értelme nem volt .
De ez olyan gyorsan megy, rohamot kapok ...:)
Olyant én is láttam, toltam neki izgett mozgott, de szabályosan állva hagytak kigyorsításon :)))