43023
  • Alexease
    Ezek ponnak jok, aztan annyi;)

En inkabb a jo oldalat nezem. Meg el sem keszult a progi, az auto DevKit alig nehany hete jelent meg, es mar 2 valodi minosegi mod (GP2, Shelby) megjelent (a jatek auto tartalmanak majd' 6-7%) :D De eleve Aris multja (GTR2 P&G) es a HistorX erdeklodese is biztato. Felolem lehet 1000 mod, de ha csak az 1% minosegi, mar nyertunk a modolassal. Nem koteleo oket letolteni es hasznalni, sokan nezegetik a cuccokat, nagyon sok valszeg meg a letoltes-szandekot sem eri meg (mint a lenti kepen lathato prodoktum::).

Lesznek autok, palyak, sorozatok amit Kunosek sose tudnanak elkesziteni (penz, licensz, lehetoseg, kapacitas). Bar ok hosszutavon a DLC-kbol szeretnenek tovabbi profitot, de szerintem elfer egymas mellett a ket dolog (DLC vs. MOD). Persze csak akkor, ha rendberakjak az engine, es levedik a sajat tartalmat!
  • lac coo
    No igen, ezek kellenek mint egy falat kenyer...... :)
  • Alexease
  • Alexease
    Igen, ezt elbaltaztam, sorry:/ Zarjuk is le, a topic erdekeben meg veletlenul se folytassuk. THX!
  • Alexease
    OK, csak 1,5x ennyibe kerul, az akcios AC-hez kepest 2x;) A multkori extra akcios AC-hez kepest pedig 3x:D

Annyi koze van csak, hogy egy F1C modderbol lett ficko, millimosra tudta szedni magat (megerdemelten!) a SimBin/SMS cegekbol:) Vagyis valoszinuleg, ezeknek a cegeknek volt/van annyi nyeresege, hogy megtehette hogy ennyit "fizessen" maganak:)
  • Screenracer #17840
    http://www.amazon.co.uk/dp/B00KL32DCE/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P2000_1000?tag=dradisplay0bb-21&ascsubtag=4a251a2ef9bbf4ccc35f97aba2c9cbda

Mi köze Ian Bell magánvagyonának a cég tőkéjéhez? :DDD
  • Alexease
    Az eredetileg az 1.0-hoz beigert tartalmat mar teljesitettek, sot, azota a "csuszasok" miatt elvileg meg szaporodott is (3-4 autoval, max meg nincs kesz vagy nem adjak oda a valodi 1.0-ig). A jelenlegi es majd a veglegesbe bekerulo tartalom, a ceg lehetosegeihez (kapacitas, penz) kepest teljesen jo. Ezert a penzert "ajandek":) Valszeg van meg licenszuk boven, de egyreszt meg kell csinalni, es tovabbi bevetelt is szeretnenek (ok nem alapbol multi-milliomos ceg), igy majd DLC formajaban "megkapod":)
    Es persze lehet modolni. Ha csak minden huszadik mod lesz jo, akkor is megeri. Jelenleg a Shelby es a GP2 boven belefer minosegben a gyari tartalmak koze!

Persze vannak bovebb tartalmat nyujto programok, de nem ezert a penzert, nem ilyen feltetelekke vagy messze nem ebben a stilusban.

Csak nehany most futo program:
    iR: Rengeteg valtozatos tartalom, de 4 auto arabol itt megveszed az egesz programot;)
    rF2: Pure szim, dragabb, fizetos online-nal, alap, csak versenyauto tartalommal.
    R3E: Naluk is van boven, de regi fizikai engine, es a jelenlegi formajaban "hasznalhatatlan".
    GRID: Legallabb haromszor ennyi, kullemre szep, de lenyegeben egyforma auto:) Es a program is masvilag:P
    CARS: Ket-haromszor ennyi tartalom, de alapbol multi-milliomos ceg, Ferrarit terelgeto fonokkel, es a program is ketszer ennyibe kerul majd, ha megjelenik.
    SRW: A tartalommal itt sincs gond (+100 auto, extra valtozatosan), de alap rF1 engine, tartalomvasarlgatos, es csak hotlap es fel-arkad online:/
    ACR: Meg ezt is ideveszem, bar ez mar erosen az arkad fele kozelit, de megis PC es friss. De tartalom fizetos, teljesen mas jatekstilussal es lehetoseggel, raadasul egyelore total csod.
  • Krunky
    Sok-sok tartalmat :)
    Igazából a GT3 illetve a GT2 szériához tartozó autókat, hogy ne csak BMW vs. Maclaren versenyek legyenek.
    Rosszul érzem? :D
  • Alexease
    Miert, mit szeretnel annyira?:)
  • Jackal
    Akko bakaphassák...
  • barcalaci84
    szinte minden nap van update, akár több is..:)
  • Krunky
    Akkor most egy hónap szünet, ha jól értem? :(
    Szomorú vagyok kissé...
  • barcalaci84
    azok csak 1.0 után jönnek elvileg ingyenes DLC.ként az Early Access-ben résztvevőknek...
    nagy update pedig csak augusztus utolsó péntekén lesz...
  • Thread
    Fejlesztoket hogy sanszos elerni?
    irni kell a forumba?
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/controllers-and-peripherals-bugs-issues.19/

Veletlen nem tudjatok, hogy a rumble beallitasok, [rezgomotorok] elerhetok ini file-okbol?
  • lac coo
    Az tuti nem lesz még .
    SPA érdekel mondjuk, de azt meghagyják későbbre. Ferrari annyira nem izgat .

Ha lesz is update, valami javítások lesznek és jól van.
    De úgy rémlik azt mondták, hogy megint hosszabb kihagyás lesz ....
  • Jackal
    Spa-t meg laferrari-t mostmár illene bedobni, ha már így belengették facebookon...
  • neilszab
    Ma este 20:00-tól ismét AC tesztfutam, ahol összekötjük a kellemest a hasznossal, teszteljük az új szerver log feldolgozó rendszerünket, emellett pedig csapatunk egy jót a kis Abarth-tal! :)

További infók itt: Assetto Corsa - Tesztfutam 2014.08.01
  • Krunky
    Esetleg tudja valaki, hogy lesz-e update ma?
    A tartalomról már nem is merek kérdezni :)
  • lac coo
    Amúgy az elkönyvelhető volt, hogy egy idő után elfogy a lelkesedés, ez mindig így van ...
  • Alexease
    Eleg kitaszkolni es atmasolni valahova masneven;)
  • barcalaci84
    ez a módja..még a valtas előtt lépj ki...
  • TeeBeee
    Pár szitu miatt néztem volna replayt, de nem tudom hogy kell lementeni úgy hagyományosan (kattintgatva). Azt vágom hogy kilépek és átnevezem a cr fájlt, de ha restartol a szerver akkor már buktam. Van valami kultúrál megoldás erre?
  • lac coo
    ezzel az autóval jól kijövünk, nem vészes :)
    Meg ma is és holnap este is üzletelek ,mert kell egy új tablet :DDD
  • TeeBeee
    Igen, ez most egy tipikusan olyan autó/pálya kombó volt, amire illett volna sokan lennünk. Viszont egyre jobb a netkód, nincsenek akkora anomáliák, lehetett koccolni finoman, még a jó ízlés határain belül. Nekem összességébe tetszett a mai fun.
  • Alexease
    Pedig ez az auto is kicsit szivatos lesz, gazelvetelre ez is hajlamos gyorsan keresztbeallni:) Amugy nem rossz, jo ez, csak kellene meg legalabb 10 ember:P
  • lac coo
    Én egyedül voltam gyerekekkel, alapból iylen autókra mindig kapható vagyok, főleg a kisfiatra .)
  • barcalaci84
    nekem másodjára szakad meg a netem:(

de amúgy nekem tetszik...
    de igen jobb lenne ha többen lennénk...
  • Alexease
    Nem nagyon akar megtelni a szerver, 4-5-ember-nepszerusegnek orvend az AC:) Persze nyar van, meg ez most nem divatos-raketa-sinauto, de akkor is necces:P

Igy meg nem sok ertelme van. Van mindig 1-2 UFO, aki masodperceket tol a mezonyre, es mindig van baleset (meg a belso iven is beloknek meg beljebb:P). Ami nem lenne problema, ha lennek 15-20-an. Ha az elso 3-5 helyrol indulok, a startnal legyorsulnak, letoltak, megeloznek 4-5-en, utana ha kitolnak, kiloknek, akor is meg mezonyben vagyok, lehet versenyezni. De egyedul autozni a mezony utan nem sok ertelme van:)
  • Alexease
    A palyat kilinkeltem a banner ala is a kiirasba. Majd megprobalom mindennap megcsinalni (ha mod palya vagy kesobb DLC:DDDD) es nem elfelejteni:)
  • SimaSuna #17816
    Prato 1.21
  • cselt
    Nálam pedig kéri a decryption key-t :)
  • TeeBeee
    Ja, én azt a hivatalos fórum topikjából szedtem le
  • TeeBeee
    Én a szervert nem látom :)
  • barcalaci84
    Nincs jelszó :)
  • cselt
    A pálya letöltéshez mi a jelszó?
  • lac coo
    Gagyi kormányunk van, meg lehet fejni :DDDD
  • GPx8
    Nekem tengam folyamatosan dobálta a CPU figyelmeztetéseket (>95%).
    Eddig ilyen nem volt.
  • GPx8
    Ha olyan szar lenne, akkor nem jött volna már ide 29-edszer az F1...
  • Alexease
    Most elolvastam megegyszer;) A korlat tuti fake, meg nincs rendes utkozes es tores modell. Maradj a palyan:P
  • Alexease
    Bar most talaltam egy Hungaroring-et (0.9.5, convert, Tiago Lima), ez frissebbnek tunik, talan mar ezt a devkit-tel csinalta. De lehet hogy ez ugyanaz, es elofordulhat hogy szar:)

Ha jol lattam, van aki szivesen fogad penz adomanyokat a KONVERTEKERT! :) Az AC "modolas" nagyon beindult, igazabol pofatlanabb stilusban megy mint korabban. Regebben (F1C, rF1, GTR/RACE, rF2) sokkal igenyesebbek voltak (most futoszalagon megy, az a szerencsejuk hogy "fapados"/egyszeru az AC), es legalabb hosszabban leirtak hogy kiknek a munkait vettek at.