43023
  • Alexease
    OFF: Undorito ez a SG editor!
  • Alexease
    Nullarol kezdtek azt az F1 modot. Amugy a csapat nem rossz, a GP2 teljesen korrekt lett. Az F1 meg annyira alap (verzioszam alapjan is, v0.1), hogy max kivancsisagbol erdemes leszedni, amugy valszeg nem jo semmire;)

Egyik modot SEM kotelezo leszedi, kiprobalni, hasznalni:) Ezek ingyenes, homemade, valaszthato dolgok, plusz lehetosege a programnak. Ha egy ilyen ingenes, otthon keszult, nem hivatalos dologtol azt varod el, mint egy gyari licenszelt cucctol, akkor gaz van.

Az rF, ahhoz kepest, hogy evekig (7-8 ev, bar meg a mai napig sokan hasznaljak!) CSAK a modokbol elt es mukodott (kesob nem voltak hozza gyari cuccok), eleg szep utat jart be es nepszeru (volt). Az AC masvilag. Itt opcionalis a modolas, eleve komolyabb gyari tartalommal keszul, es a kesobbiekben is folyamatos DLC-k lesznek hozza. Az rF-nel nem volt valasztas, lenyegeben csak homemade modokat lehetett hasznalni, itt ha sose hasznalsz modokat, akkor is evekig folyamatos uj tertalmak lesznek.

Amugy ezt is felesleges volt leirkalnom, mert valszeg ugy sem erdekel, csak kotekedni josz ide:P
  • Screenracer #17929
    Ja, értem. És a Mercedes csapattól kapták hozzá az adatokat. :))
    Gondolom azért fagyott ki, mert az AC gyárilag csak 7 sebességre van programozva és okoskáim belegányoltak egy 8. sebességet de az nem tud hova kapcsolni és máris ott egy anomália, amit nem tudtak lekezeltetni az AC-val. Normális esetben, ha az utólsó sebesség után ráváltok, akkor semmi se történik.
  • Jackal
    Ő, ha így lenne nem fagyottt volna ki... Teljesen alapról kezdték a mod-ot. (GP2-vel egyetemben)
  • Screenracer #17927
    Az F1 Merci mod annyit se ér ammennyi ideig a letöltés tart. 7. után ráváltottam még egyet, hogy 8.-ba tegyem és kifagyott az egész játék.
    Most komolyan, a Lotust átfesti, itt-ott átigazitja egy kicsit és attól ez már rögtön Hamilton/Rosberg idei Mercedes-e lesz? Pont az ilyen silány cuccok miatt fogja az AC is ott végezni, ahol az rF.
  • barcalaci84
    na a program megválétoztatva Corvette-re
    corvette
  • barcalaci84
    egy linket dobhatnátok
  • Tyuki80
    Az autó miért nem a corvette?Nagyon jó!Most próbáltam rá.Nem változtatjuk meg?-talán még időben vagyunk.Persze ha nem,semmi gond.Remélem este már leszek.
  • Szabi #17923

• Alexease
    Modding autoval van bar boseggel, minden fele-fajta:)
    Persze ez a Corvette a jobbakhoz tartozik, eleve fizetos csapat csinalja, mas programok (rF2) ala is dolgoznak. Az AC ala is keszul meg nehany (korabban szerintem volt mar itt link, most nem talalom), de azok mar penzert (a Corvette a mezesmadzag:P).

Melyik a masi auto (F1 2014 Mercik)?
  • lac coo
    No ,ez nekem megint érdektelen :DD
  • Krunky
    Nah! Mégis csak bejött a tegnapi nyafogásom :D
    Kaptunk két új autót :D:D:D igaz nem gyári de *#!%!!! ;)
    A Corvette brutális!
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.02. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 5 kör FÉRŐHELY: 18 PÁLYA: LeMans AUTÓ: P4/5

pálya:
    lemans

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
  • lac coo
    Jah, és ezt nem ide ...:DDD
  • lac coo
    Jah..a Williams meg az alkoholreklám tilalom miatt olyan festésű .
  • lac coo
    Reméljük egyszer csak meglepetés szerűen javít majd rajta ... ;)
  • b-type
    Sztem is lehetne még reszelni a gumin, és igen, igazából én is a keresztirányú tapadással nem vagyok néha kibékülve. alacsony tempónál tud hiteltelenné válni, és még olyan közepes tempónál mint Magione hátsó egyeneséről nyitó dupla jobb. a bevezető részén ott is el lehet taknyolódni a pályáról.
    A tempós kanyaroknál, mint pl Mugello közepe, ott semmi bajom nincs.
    De szal ja, a gumin még kell majd dolgozni szerintem is.
  • lac coo
    Hát én őszintén megmondom ,egyre inkább az itteni keresztbe vitorlázó egyen- gumival sem vagyok elégedett .
    Lassú tempónál szerintem néha kifejezetten rossz a gumifizika, a 15 éves csúszkálós mintára készült .
  • b-type
    Sztem jópáran használtuk az rF2-t,...aztán már nem.
    A változó pálya nekem is bejött, sőt eleinte szinte elvarázsolódtam, és azt gondoltam micsoda remek lehetőség a versenyekre, hogy kifékezni olyan íven kell ami nem feltétlen tapad jobban mint az ideális...hogy tervezni kell egy előzést meg minden. Aki olvasta a topikot az talán emlékszik rá.
    Aztán ez elmúlt, javarészt azért mert megjött az AC, és rájöttem hogy hiába a dinamikus pálya, alapvetően ég és föld autókezelésben az AC és az rF2, Az elsőkerékhajtású autókkal nincs nagy baj, az egész jó, bár ennyire volt jó az rF1 is.
    Ilyenek mint a szivar autó, vagy a Panoz, a Howston...ráébresztettek, hogy ez valahol alapjaiban sz@r, valamit az alapoktól nem jól csinál.
    Szal pont addigra ment el a kedvem az egésztől mikorra már nem is volt kivel játszani, és aztán ugye elvették az online lehetőséget is, mert lejárt az időtartam.
    Na szal lifetime, meg egyéves....szal mikor volt az rF offline program? Erősen az online-ra támaszkodott, és akkor ezt akarják meglovagolni? ...hát sikerült.
    ..ahogy az rF2 topikjában is írtam, az rF1 nem volt hibátlan, pláne mikor kijött,...de ezzel a bejáratott névvel is sikerült elérni azt hogy behaljon szép lassan.

DE nem a pénz volt a lényeg, hiszen ha jó lenne a progi akkor megvenném a lifetime-t azt kész. A gond ezzel ott van, hogy szerintem nem jó a progi, nem jó az rF2 és EZÉRT nem veszem meg. Nem megnem értett zseni...vagy mert elfújta a szél a rajongókat, meg elcsábultak az AC csillogásától...nekem is butítva megy az AC grafja, és gyanítom még jópárunknak, ...szal pont nem csillog.
    Azért nem vettem meg, mert nem jó.
  • macleody
    Annyira nem mélyedtem bele, de kb. ez tűnik jónak:
    [LIGHTING]
    SUN_PITCH_ANGLE=25
    SUN_HEADING_ANGLE=320
  • macleody
    Itt sem textúra, csak nem jó helyről süt a nap.
  • precise
    Gondolom mod pályán textura. Gyári pályákon teljesen jó elvileg az árnyék. Anno mutatott fényképeket összehasonlítva a pályával, pl imolából.
  • Adam Jonas
    Egyébként a mai fun még az Assetto Corsa Hungary, GTR-Masters és VSR Facebook oldalán is hirdetve volt.
  • Thread
    A nord-on rosszul lattam a fa arnyekoktol az utat par helyen, de mondom nem gond, atallitottam 12 -orara, delben kicsi az arnyek.
    Hat pontlesz@rta az arnyek, :) az nem is arnyek hanem fix textura.
    Azt meg nem figyeltem meg, az autokra ravetodik a fa arnyeka?
  • Thread
    Raneztem az online serverekre, 10-bol 9-en 0/x volt, 1-en volt 1 indulo. Vagy en nezem rosszul? Majd az assetto honlaprol megprobalom megfejteni a mukodest. Vagy tudtok valami tuti oktato lapot az online-rol?
    Online leaderboard mukodik mar valahogyan?
  • Alexease
    En leirtam, ennel reszletesebben nem megy:) Ha nem tudod vagy akarod az osszes lenyeges dolgot szamitasba venni, akkor persze sose jutunk dulore a "kidolgozas" teruleten sem:)

Most leirhatnam, hogy mekkora kulonbsegek vannak az AC/iR/rF2 kozott, mi van es mi nincs az egyikben vagy masikban, milyen elteresek vannak a koncepcio es lehetosegek kozott, es ezek milyen technikai egvalositassal... de szerintem, teljesen felesleges:D

De ezzel sincs gond, "vegfelhasznalokent" hasznalni akarod, ahogy te szereted, nem fontos ismerni, tudni, erteni a technikai es egyeb hatteret a programoknak.
  • Adam Jonas
    Holnapi sajnos off-os nekem, nem vagyok a játékgépem közelében. Sebaj, majd legközelebb. :)
  • Alexease
    A GTRM-rol en is lemaradtam:/ Mar megint nem tudok belepni a forumra, ide meg nem volt leirva hogy mikor mi lesz. Ezt nem is ertem miert jo.
    Annyira kevesen vagyunk, hogy nem kellene ilyenekkel is szivatni a nepet.
  • barcalaci84
    csak h ne lepjen meg én is kivettem a blacklistről a nevét egyelőre...kap egy második esélyt mert az jár...
    csak megjött az esze...
  • Totti5
    A csicsa, a nincs kidolgozva és a nincs közt elég nagy az eltérés. Rf2 nincs kidolgozva:) A ami "modern" szimek azért eléggé jó úton haladnak csicsában is, az AC, iRacing, Cars és ez jó dolog, hogy igényesek.
  • Tyuki80
    Az a lényeg hogy képben vannak...meg toborozzák a tagokat,azokat is akik nem is akarnak...pl betesz egy linket,amit csak regisztráltként tudsz megnézni.És hopsz még egy tag...Ravasz és be is dőltem ,mert mentem volna ma egy karikát valahol,így lettem regisztrált tag.HAHAHAHAHA
    Mondjuk,hogy megláttam a Sipos gyökér nevét nem is bánom...
  • barcalaci84
    engem nem zavar ha más játékokkal foglalkozol:)
    mindenki azzal játszon amihez épp kedve van... hisz ez szabadidős tevékenység ami jól esik munka után/helyett:)
    gt mondjuk nem tom mikor lesz...de holnap le mans p4/5-tel lesz ami gyakorlatilag a gt3-as autókra nagyon hajaz...gyak egy osztályba sorolja velük az AC..
  • tszd
    GTR Masters-en 2 perc booking még, de csak 2.-en vagyunk egyelőre... :S
  • Adam Jonas
    És GT autóval mikorra várható valami? Első körben engem inkább engem ez a géposztály érdekelne. :)
  • Totti5
    Ez van, nekem ezek is fontosak, a többi részével nincs semmi bajom élvezetes, csak sajnon nincs miért játszani, de amit írtam azt a videód is alátámasztja.
  • Adam Jonas
    Ne haragudj, de attól, hogy olvasom az AC topikot, az nem azt jelenti, hogy csak AC-val foglalkozom. :) (Mellesleg, elmúlt 2 hétbe jóval többet játszottam az rF2-vel, mint AC-vel, de ez most lényegtelen.)

A kutya se használja dolgot meg szintén leírta Alex: bamba volt, de nagyon az ISI; kellőképpen rossz volt az időzítés, ellenben Kunosék ebben ügyesebbek voltak. Én is megvettem egyébként 2012. decemberében, kb. 1 évig én se nyúltam hozzá a cucchoz, most vettem újra elő megint.
  • barcalaci84
    hiába mondtam nekik h ne sima booking legyen, mert mindig van késő:)
  • barcalaci84
    holnap holnap után Le Mans (különböző autókkal szombat-vasárnap)
    hétfőn is lesz valami természetesen...
  • barcalaci84
    a kutya se használja rendesen az rf2-t,és ennek oka van...
    aki nagy rajongója az is inkább itt van...:)vagy máshol...
    az rf2 pont az a játék ami nem találta meg h kinek is szól...
    és ez már csak romlani fog...
  • Tyuki80
    Én hülye meg még regisztráltam is...Én marha...