43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
8GB ram, AMD FX-8320, AMD 7950 3GB...
Azt ne mondjátok, hogy itt mindenki 16GB rammal nyomja mert akkor beszarok :D
Amúgy azt vettem észre, hogy ez vierzió számtól függően jelentkezik vagy nem.
Most sajnos az előbbi :( -
F1 eknel picit nekem is gyors, a modernnel legalabbis, ott kellene csalni, de en meg nem allitgatom autonkent :) -
számból vetted ki a szót...:)
és akkor minden úgy fordul ahogy kell...
szerintem nem probléma h parkolásnál nem koppan...:) -
De odaid szinte csak visszacordulasnal tekered el.
Csinalod magadnak a problemat, hagyd 900 fokon, aztan jo.:) -
Az eddig tapasztalatokbol itt a forumon olvasgatva, ahogy osszeraktam, elfogy valami a gepednel, proci, de inkabb a memoria, hozzanyul a vinyohoz swappel es ez okozza a problemat. (mint minden mas jateknal)
Szerencsere sose tapasztaltam ilyet. -
Ti is tapasztaltok kép fagyást játék közben?
Főleg multinál csinálja... megy a játék és random módon kb. 1 mp-re megáll a kép, a hang és minden megy tovább, az autó is halad csak épp a monitoron álló képet látok. :S
Esetleg ha valaki tudja a megoldást, megköszönném a segítséget! -
na kiprobaltam, bekapcsoltam a kormanyt, lassam az elfordulast, semmit nem old meg ez a jatek teljes linearitas mellett.
A jatekban a corvette kb 570 fokot fordul. Ha 540-re allitom akkor valoban picit gyorsabban kell fordulni a kormanynak. Fura, hogy ez a harminc koruli fok is feltunt nekem. De kb 570 foknal, pont ugyanugy tekeredik mint a jatekban a kormany vagyis felesleges volt 720-ra allitanom, 570-en ugyanazt az erzest kapom.
Aztan felvettem 900 fokra, ugyanez a helyzet, eltekeredik 570 fokig, aztan a jatekban megall a kormanyom, viszont a kormany drivere nem fogja meg egeszen 900 fokig tudom tekergetni feleslegesen a kormanyt. Meg zavaro is lenne, ha a "gyarkolatban" surun kellene ilyen extrem kormanyszogeket alkalmazni, mert nem erzem, hogy ennyi vege, csak tekerem a nagy semmibe feleslegesen. Persze ha van benne 900 fokos auto, akkor mondhatni ott tokeletes. -
Az az indycar-os autó az iR-ben. Szóval a valóságban közelebb áll a játékbeli formulához, mint a gt-khez. -
ja, hogy f1-es kormany is van benne, na azt nem lattam, mert ki van kapcsolva a kormany jatekon belul :)
Na meg az ilyen bukocsoves csunyasagokat, jellemzoen motorhaztetorol vezetem.
Viszont a belso kameraja ami hatra nez, kb az egy hettel ezelotti update elott a f11-es visszapillanto is ekkora latoszoget foglalt magaba, ami szornyu keves volt, most bekapcsolva lathato a kulonbseg.
Nekem amugy a valo eletben is ilyen visszapillantom van ami rohadt nagy latoszoges, gyakorlatilag nem is kell az oldalso tukroket hasznalnom, ha nem ul hatul senki. -
bar nem tudtam mi az a "dallara" megnezve, akkor hasonloan ereztem, mint az az emlitett emberke :)
Ja, visszterve az ffb-s dologra. A shelbyt leszamitva 100 %-on hasznaltam jatekon belul. Azt mar el is felejtettem, hogy a driverban 60 %-ra volt allitva, vagyis ahhoz nem nyul a jatek. Feltolva 100 %-ra, majd leszakadt a karom, rohadtul nem is tetszett. Aztan megforditva a dolgot a driverban 100 %-on hagyva az erot, a akumu effekteket 0-an. A jatekban viszont 50-60 %-ra belove autokkent, teljesen mas visszajelzeseket kapok. Eloszor rohadtul nem tetszett, de hat amit megszok az ember, az az "etalon" neki. Most igy hagytam olyan mintha uj kormanyom lenne. Persze ettol nem mondom, hogy jobb vagy sem, inkabb mas.
Kozben begozoltem, jovoheten jon a t500-as, kivancsi vagyok mit fog produkalni.
ez a le mans palya nem nyerte el tetszesem, nem is eroltetem este. -
Ez az uj C6R (GT2/GTE, ezzel a "formula" kormannyal, pillangokkal) tuti hatarozottabban fordul mint az elozo (GT1). Persze gyengebb is ~100LE-vel, kissebb kerekek, kevesebb aero stb. Ez igazabol mar a hosszutavu kategoria.
VIR, szukebb palya, van egy-ket szukebb visszafordito:
-
iR fórumon írta valaki, hogy a valóságban a corvette közelebb áll a játékbeli dallarahoz, mint "önmagához". -
talán normálisankéne beállítani a kormányt:)
rakd 900-ra és ne trükközz autónként...majd a progi csinálja amit kell... -
Ez a corvette a valos eletben milyen kormanyelfordulassal szuperal?
A kanyarodasa sokkal jobban hasonlit az formula kocsikhoz, mint a gt3 szeriahoz.
Gyakorlatilag 540-rol 720-ra noveltem a szoget, hogy hasonlo legyen erzesre mint a gt szeria kormanyzasa.
Amugy sokkal jobb, hogy picit nehezebb az uton tartani, nincs olyan need for speed erzesem, mint a gt szerianal :) -
De miert ? -
már megy...
-
Jackal #17959 Mikor frisssül a szerver? -
Igen, az szandekosan ilyen. -
az egy pár led ki van égve, vagy ez direkt ilyen ? :)
(8-rs én nem érek haza szerintem ....) -
Megneztem en is a Corvette-et, es ha mar teszt, akkor Le mans.
Ahhoz kepest hogy BETA, eleg hasznalhato. Nekem kicsit billegos-hintazos az eleje, bar az eredeti is ilyesmi lehet (plusz az eddigi mas progikbol kiindulva). Kicsit setup-oltam (leultettem, kemenyebb felfuggesztes, elol-hatul merevebb), igy kicsit pattog, de nem tekeredik el:P
A gumi hasznalhato: baratsagosan melegszik es kopik, de a durvabb raterhelest nem szereti, amivel nincs gond. Uzemanyagbol 5 litert szik koronkent.
Green palyan mentem (92%, 10 koronkent 1% plusz tapadas).
-
szerintem a konfliktus elkerulese vegett faradj vissza legyszives a cars topicba, koszi -
Egyelore egy ilyen multi-calss es kicsit hosszabb (10-15 kor) verseny is eleg lenne tesztnek.
A mod palyak es az autok LOD-olasa meg messze nem az igazi, tobfele autoval legyilkolhatja a gepeket (memoria + fps).
Persze az en gepem regi es fake (4GB DDR2 333MHz RAM), de pl. a Shelby-nel, mar 5 autonal megtelt a memoria, a tobbit vinyora swappelte, ami nem egeszseges:D A gyari autok darabja 40-50Mb, a Corvette ~170Mb, a Shelby ~250Mb:)
Plusz texturak, ami a gyariautoknal 20-150Mb, a Shelby SC-nel ~900Mb :D
Persze az adatok nagyresze a GPU memoriaba megy, de akkor is:P -
ez a corvette tényleg jó lett ... -
cstibikeee #17952 Van egy ötletem, h rendezhetünk hosszabb LeMans versenyeket. Például 45 percest. Amikor begurultunk a boxba, ki kell lépni a setup részbe és pl. ott kell maradni kötelezően 3 percet és csak utána lehet tovább menni. Ennyi idő elég bőven, belefér állítgatni is 1-2 dolgot ha úgy van, lesz új gumi és tele tank is. Autók meg lehetnének: Z4 GT3, C6R, P 4/5, Exige 240R, M3 GT2, E30 DTM, F40.
Szerintem nem lehet megoldhatatlan dolog. Csak minden kategóriából legyen legalább 3 induló. Nekem tetszene valami ilyen megoldás. -
Ha a mai technika kell normális szimulációval, akkor várhatsz még 10 évet. -
Lemansot nem próbáltam még, de máshol nekem nagyon tetszik a Corevette, pedig közismerten mumusom az ilyen amerikai agyatlan erőautó :)) -
Jackal #17948 Kipróbáltam az esti kombót, én nagyon nem érzem ezt a kocsit (bár lehet nem 2,5 méterre kéne játszani a montiortól :D). Még egyszer nem sikerült végigmenni a pályán mért körre... -
Screenracer #17946 LFS megvan, de már régi és nem is a mai tech van benne. iR meg nem érdekel. Jó meg minden, csak nem érdekel. -
iR-ben meg LFS-ben elég jó a F1. -
Screenracer #17943 Így van én is szeretnék egy jó F1 játékkal játszani végre, de valószínü, jó sokáig kell még rá várni, már ne vedd kötekedésnek. :DDD -
nyilván...ezért gondolom h kötekedni jöttél:) m ert ez nyilvánvaló...
de valószínűleg ha kész lesz akkor a legjobb f1 mod lesz...
a konkurencia elég gyenge szimuláció terén:) más jmodok se győztek meg...
de hát sok az f1 fan és hiánypótló alkotás lesz...
ahogy te is rávetetted magad már a 0.1-re... -
Screenracer #17941 Ja pont veled szeretném kitölteni az űrt, kolléga. :)) -
Screenracer #17940 Mondjuk szerinted is kötözködni jöttem ide. :DDD Micsoda meglepetés, hogy ezen a véleményem vagy. :DDD
Na, azért egy GP2-őt ne mossunk már össze egy F1 cuccal. F1-nél még boxutca közelébe se engednék őket. Szóval ha ez 1.0-ás lesz akkor is csak fake, fantasy stb... -
1 kör után a 2014es Merci már ebben az állapotában is elég jó. Szép, valós a modell, a hang kb perfekt, szépen szók a V6 turbó és a kipufogóhangok is! Nagyon jó, érezni a nyomatékot, 8 sebesség. Ezzel el lehet lenni egy ideig:) -
Tyuki80 #17938 Valószinüleg a másik 2-3 kollégája nyaralni ment a carsos topicból és most unatkozik,ezért jött ide...gondolom én.Vettem a fáradságot és beleolvasgattam abba a topicba.Hát...Nem is tudom itt miért reagáltok rá,meg magyarázzátok el a dolgokat.Felesleges időtöltés. -
ÉN modoktól is azt várom el h kb a gyári tartalom szintjén legyen minőségben...
eddig kellemesen csalódtam a modokban... Shelby ,ezt a corvette-et is dícséritek , meg a gp2 is nagyon jó...
mondjuk szerintem is kötekedni jöttél...:) a mod amit szapulsz 0.1-es verziószámú...:) legyél olyan megbocsátó mint más játék alfa fázisában lévő hibáknál...:)
amúgy a gp2 modot is ők csinálták... és pl próbáltak , tezteltek igazi gp2-es autót , mert meghívta az egyik készítőt az egyik csapat...illetve versenypilóta tesztelte ...
nem olyan hasraütésszerűen csinálják amit csinálnak.... -
Screenracer #17936 "...nem hivatalos dologtol azt varod el, mint egy gyari licenszelt cucctol, akkor gaz van. "
Ha nem azon a szinten mozog, akkor mi értelme van? Attól a perctől, hogy ilyeneket használ az ember, már nem beszélhetünk szimulátorról, mert semmi köze valami valódihoz, amit szimulálni lehet.
Pont annyira vagyok kötegedő, amennyire te is, amikor valamiről véleményt formálsz. :DDD -
Jah, a banner..
jó az minek piszkálod ... -
Milyen editor? -
Ez a Corevette tényleg jó lett, semmi anomália, nem pattog nem csúszkál érthetetlen módon, csak amennyire kell, tetszik ! :)