43023
  • Alexease
    Ez ugy lett volna normalis, ha lenne lehetoseg gyari ACD-be kodolni. Igy, ha rakapnak az emberek, ,inden autobol lesz kismillio valtozat, mindenfele extra gumikkal, aero-val, motorokkal, szuper-turboval es egyebekkel:D Raadasul, valszeg szerintem online sem ellenorzi (az osszes?!) file-t. Persze full nyilt szerveren ugy is mindegy, de azert ez igy megiscsak gagyi:P
  • Szabi #18014
    itt pl. F1 2013, Shift1/2 és Grid 1/2 konvert pályák vannak :D

itt is vannak konvert pályák
  • Alexease
    Azt nem nehez megtalalni, a mod cuccoknal minden file ki van bontva es nezegetheto;)
    d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\corvette_c6r\data\power.lut
  • Adam Jonas
    Most nézem VirtualR post-ok között, valaki megtalálta, hogy a Corvette 0 1/min-es fordulaton 25 Nm nyomatékot ad le :D
  • Alexease
    Az AC forumba is szoktak pakolgatni, attol fuggoen, emnnyire egyertelmuen lopot a cucc;)
    Autokat itt is talalsz: https://www.youtube.com/user/beingy/videos
  • Thread
    hol vannak ezek a cuccok? van ezen kivul masik lelohely is?
    http://www.racedepartment.com/downloads/categories/assetto-corsa.1/
  • Szabi #18009
    Shift 2 Nevada driftpálya :D

de készülget a GRID 2-es Hong Kong is :D
  • lac coo
    egymillió fű object helyett egyéb hasznosabb dolog, jó ez :DDD
  • Szabi #18007
    de, csak ott mindig este volt, remélem jön majd a többi pálya is, főleg a hegyi szakaszok

szép kilincselés, az autó hangja meg brutálisan jó :)
  • Jackal
    Ez nem a Grid 1-ből van? :)
  • Hegyipapa
    Shibuya Hachiko Drift Track :

• Alexease
    Shelby v0.5
  • lac coo
    Regen volt rf re kamion mod, az tuti drift mod.volt :)
  • Alexease
    Minden tiszteletem Kiss Norbie, de nekem a kamion nem jon be;) Max latvanynak, ahogy toljak:P
  • lac coo
    Új design :)
  • precise
    Kipróbáltam a kamion fizikát. Jó lesz, de még kell rajta dolgozni.
    Letöltés
    (ha vót má akkó bocs)

Azt lehet tudni, hogy miért kellet így szét b***ni az egész fórumot? Eddig volt olyan, hogy új témák baloldalon lent. Most sehol nem találom.
  • lac coo
    Hát én ezt nem tudom, nekem mindig fix 60 fps-en megy, mert másképp input laggom van :DD
  • barcalaci84
    nekem is javult sokat az fps...
    24-es serveren 90-100 fps van mostmár ,pedig hdr-t nem használtam , most a post proces-t viszont igen, ráadásul magas értékeken...

csak kiváncsiságból megnéztem online 52 fős !!! serveren Lemans-ban 55 fps
  • lac coo
    http://sg.hu/forum/tema/1406995852

ez a nem gyenge !!! :DDD
  • Tyuki80
    Úgy akartam jönni ma,de mindig közbejön valami.Na majd holnap!Remélem leszünk sokan.A Ferka és a Corvett között vacilálok,de szerintem a vörös lesz.
  • barcalaci84
    az van benne csak
  • Alexease
    Az a speed8 LMP1-es cucc gondolom a Bentley Speed8? Vagy tobb van benne?
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.03. 21:00 QUAL | RACE: 10 perc | 5 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: LeMans AUTÓ: Multiclass

autók: 6db LMP1-Bentley, 6db ferrari599 , 6db corvette, és 6db bmw gt3 ülése vár gazdára...

corvette:http://www.racedepartment.com/downloads/corvette-c6r-2013.2852/
    LMP1: https://yadi.sk/d/A4SxEJmAWxbNT

pálya:
    http://www.racedepartment.com/downloads/circuit-de-la-sarthe.2482/updates

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
  • barcalaci84
    Holnap a pálya marad...de multiclass lesz...
    6 LMP1-es verdát, 6 ferrari599 , 6db corvette, és 6db bmw gt3-as verdába lehet beugrani majd...
  • Alexease
    Nekem is ott volt vele gondom, hogy eltekeredik az egesz auto;) A masodik futamra jol bekemenyitettem es leultettem, de egy kort sem mentem vele, le jart a qual ido, a futamon meg az egyenesben is pattogott;DD Egy kerekveto utan meg otot-hatot ugarlt az egyenesben vagy azonnal korbefordult;)
  • Jackal
    Ja, az uccsó pár update óta 80-85 fps-ről felment 100-104-re ugyanolyan beállításnál. Nem is rossz optimalizáció :)
  • Alexease
    A tukrozodest probaljatok levenni minimumra (ha nem ott lenne), amugy is felesleges, talan segit.
  • Jackal
    Bemelegszik a kártyád és lereseteli a driver. Ez a jobbik eset...
  • b-type
    sry hogy kiléptem...kb. mint ló úgy izzadok, vennem kell egy ventillátort :D
    Nem rossz a kombó egyébként, csak ezt az autót még állítgatni kell, alapon kicsit bicsaklik kanyarközépen
  • Solt
    Nálam is megakad a kép néha egy pillanatra...

i7 4770K + GTX780 + 16GB ram
  • Adam Jonas
    Megnyugtatlak, hogy valszeg ez driver lesz...AMD-nél megesik az, hogy időnként még a csúcskategóriás VGA-n is elkezd akadni a szoftver. (3D-s tervezőszoftvereknél kb. hasonló a helyzet)
  • barcalaci84
    indulj tiszta lappal...
    töröld le a játékot és töltsd le steamről újra...
    adokumentumokban persze hagyd meg a dolgokat...
  • barcalaci84
    7870-nnel hasít a játék...
  • lac coo
    Nem hiszem, hogy az a gond, előtte nekem is 6870 volt és gyönyörűen vitte ...
  • Szabi #17981
    az én 4éves alsó-közép kategóriás Nvidia kártyám szépen viszi a játékot, a két éves csúcsszuperhűdedrága amd-s meg nem.. ki érti ezt.. :D
  • Krunky
    Ne AMD-zzzzzz.... :D !!!
  • Krunky
    Semmi mással nincs probléma, és a félreértések elkerülése végett nem a frame esik le, hanem egyszerúen megáll a kép. Mintha lefagyna pár tizedre vagy többre, ez a kanyar közepén elég vicces tud lenni, mintha teleportálnék :D
  • Szabi #17978
  • Krunky
    Vagy ez a tetves Win8.1???
  • lac coo
    Hát az tipikus bármi lehet kategória ! :(

driver, memoria, vírusírtó, directx anyámkínja ....