43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #18095 Laci!Én is ugráltam neked?Mert te nekem nagyon,de csak te. -
De azert ez az Aosta is utos, meg van minden fantasy palya betegsege:)
Az auto meg valoban nem kanyarodik, folyamatosan visitanak a gumik, es vissza akar allni egyenesbe. Plusz sok kanyarban a nyomatek is rosszul jon ki, a kettes sok a harmas keves. Es nem eri meg elvaltani, mert tovabb tart oda-vissza pakolni, mint harmasban lassan kihuzatni:)
Amugy jo kombo, de ezt meg allitgatni kell es gyakorolni. -
áá..én csak ősszel versenyzem, folyik rólam a víz...:DD
A hátsó gumit azt csúnyán elmelegítettem, aztán már végképp sokat ment keresztbe..sajnos alapból ez az autó eléggé tolja az orrát.
De ezkész, megyek fürdök :D -
Csak akkor remélem, hogy nem SandroX fogja csinálni mindhez a fizikát, mert akkor tonnányi patch fog jönni majd hozzá.
Mit értek tipikus SandroX-mod betegség alatt? Nos, a srác már elég régóta foglalkozik moddolással. Anno rF1-re adta ki a Shift-ből konvertált GT1 modot, melynek volt egy olyan betegsége, hogy aerot tekintve túl érzékeny volt az egész. Túl nagy aero tapadási értékeket állított be az autóknak, meg az egyes szárnyállások között is túl nagy volt a lépték. Egyik értékkel még nagyon alulkormányzott, 1 klikket állítasz rajta, már a legkisebb padlógázas törésnél is eldobja a seggét. Az AC-s Corvette kb. most ugyanez van. -
OFF, de ilyet is ritkan latni, most jol nez ki:)
iRacing.com to sponsor Nurburgring1000
Es ha mar igy alakult, korbe scanneltek Nord-ot is:P
Es ha mar belefer szponzolaniuk ilyen esemenyt, toltak ki 3 honapos elereseket. -
Elvileg meg 0.1-es verzio, valszeg meg barkacsolgat rajta:) Foleg hogy a tobbi (elvileg) fizetos lesz, ez alapjan kell meghoznia a vasarlo kedvet:P -
Ez a Corvette C6.R tipikus SandroX-mod betegségben szenved...remélem javítják nemsokára. -
Az autobeallitasoknal (car.ini vagy hasonlo) van FFB multipler. A modkeszitotol fuggoen, ezt oda allitja, ahova neki jo;) -
Tyuki80 #18087 Valamikor mehetnénk egy gp 2 es futamot valami hosszabb távon,olyan pályán ahol valóban is mennek pl nürburgring,silverston,Mondom ezt úgy,hogy mindig készülök menni,de soha nem jön össze.De tegnap kipróbáltam a gp 2 és nagyon jó. -
Jackal #18086 Mugello nem stimmelne a shelby-hez? Azon viszonylag könnyű vezetni, vannak nagy széles kanyarok. -
Az hogy lehet, hogy a seatban a puhabb felfugggesztes ellenere is atom aros ffb van.Elso auto , ahol csokkentenem kellett az erot...
Amugy a gumikopas szerintem gyenge, probabol agyonfustoltem, es alig kopik valamit. -
holnapra a shelby 0.5- re gondoltam...pályaötlet jöhetne hozzá...
szerdára meg oválozásra gondoltam...jacksonville-en kívül van más ovál pálya? -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.04. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 18 PÁLYA: AOSTA 2.0 AUTÓ: Lotus Elise SC s2
pálya:
aosta 2.0
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
Az Croft az rF2 ala keszult, minosegi cucc, profi modder csinalta (azota mar a SimBin-nel van).
Az AC-s Croft olyan mint szinte az osszes AC mod palya, valami regebbi cucc, gyorsban egyszeruen konvertalva. Belenezve a palyaba, egy igazi ganyolas;)
Amelyiknel jobb az alapanyag (Shift vagy valami reszletesebb ujabb), annal alapbol latvanyosabb a vegeredmeny, de azok sem hasznaljak ki az AC-t. Meg az alapokat sem csinaljak meg. -
precise #18081 rF2-es Croft sokkal jobb, mint AC-s -
Én nem mentem, semi értelme nem volt...
viszont kipróbáztam a Seatot, nagyon jó az is, elég jó megcsinálták a felfüggesztést, nem olyan hinta mint a kisfiat, ffb is elég kemény ...
a fék az brutál, nagy tempóról a klasszikus majrés padlóig nyomott fékpedál :DD -
Igen, ez a Corvette GT2, es a BMW M3 GT2-vel lenne egy csoportban, de a BMW kicsit regebbi es gyengebb.
A P4/5 meg epitett cucc, igazabol egyk kategoriaba se jo, de a teljesitmenye alapjab kozejuk fer:) -
3 meggyespite van a szerón. 2 corvettel, 1 bömössel :) -
Merthogy a Corvette az GTE class? És akkor ez mivel van pacsiba? P4/5 vagy E92 M3 GT2? Azok meg már gyorsabbak nem? -
Az a BMW megis csak GT3-as, illik lassabbnak lennie;)
Bar sokkal stabilabb, ennel valszeg sokkal jobb. Nem tudom kik terelgettek a BMW-ket, de az egyik tuti Xerxes volt (nem ismerem, nem tudom ki o), de o tuti nem ismeri a palyat, es ranezesre valszeg gamepad-es volt (folyamatosan ide-oda cikazott, mozgott a kormanya).
Igen, az elejen volt valami nagyobb lag, ugralas, elore-hatra ugralt elol valaki, aztan a kanyarban mar csak a repulo autot lattam. -
Kár az estéért. Ha többen lettünk volna, kihagyjuk ezt a Bentlit és csak GT autókat teszünk be talán nagyobb a siker.
Alex ezeket a BMW-ket megettük a Corvettel...érdekes, lehet beállítás kérdése. Ezért kellett volna a Meki is.
Btipussal első körben valamit crasheltem vagy nem tudom, nagyon ugrált előttem aztán tök messze volt és egyszer csak mintha belepukkantam volna és irány az égbolt. :) -
Bakker, ilyen se volt meg az AC-vel. Az utolso elotti korben, ahogy atleptem a celvonalat, megallt a kep/hang, es game over:)
A log alapjan a python adta meg magat.
Amugy ez a MiniStartBar eleg vicces (vagy inkabb a rendszer), minden zold lampa felvillanaskor, kiirja a logfile-ba, hogy meg van hozza a PNG:DDDDDD -
drag race . esetleg ? :D
De komolyan nem érzem, tök szar ... -
Daytona? Ott nem tudsz hibazni:)
-
ááá, nem tudok menni vele, szar :) Nem tudom megjegyezni mert nincs semmi object, hogy viszonyítsak :))) Erre többet kellene mennem ...
Nem lehet más pályát ? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Delutan rF2-vel mentem "ugyanezt" (http://sg.hu/forum/uzenet/1248619563/8311), es ahhoz kepest az AC eleg "szar" erzes:/
Persze az masfajta Corvette (a regebbi C6R), raadasul gyari ISI, vegleges, kesz, nem ilyen AC beta v0.1, plusz a palya is jobb minosegu, frissebb, rF2-re konvertalt/keszitett, nem ez a kicsit osszecsapott regi rF1 vagy valami hasonlo konvert verzio.
Foleg a kozvetlenseg hianyzik az AC-bol, hogy gyorsabban erezzem a felfuggesztest, ne csak ide-oda billegjen, plusz itt csak csuszasnal erzem a gumit, rugozasnal, sodrodasnal nem.
De majd lesz ebbol a Corvete-bol is ujabb verzio {normalis csapat csinalja).
-
Amugy a szerveren majd 1-2 kor alatt megszokod ha valaki mogott mesz. Csak fektavon jegyezd meg eppen hol voltal:D -
Setup: AC-CorvetteC6R-LeMans-Setup-01-Alexease.zip
Nem szuper hotlap cucc, eleg barkacs, inakbb csak korbe tudjak menni, viszonylag stabilan. A merevites iatt kicsit pattog, ovatosan a kerekveton:D
ABS/TC NELKUL van beallitva (nem hasznalom), ha valaamelyik neked kell, utana kell allitani a gumit, mert azokkal nem melegszik annyira! -
A palya jobbszelen vanak a kanyarelojelzok (szamok, 200/100), azokat figyeld. 150-tol jo a fektav. Gondolom csak az elso ket huzos sikannal van gond, a tobbi hasznalhato? -
Hát ez így szar, biztos én vagyok a láma, de 10-ből 5 kanyart elrontok ,egyszerűen ha lapos a talaj nem látom hol kezdődik a kanyar, márpedig nem 50 méter a féktáv a Corvette-el .... -
Indycar lesz, Mid-Ohio-ban :/ -
Tyuki80 #18064 Bocsi srácok,de sztem nem jövök,mert beteg a kislányom és nyűgös...örülünk ha végre elalszik,nem akarom felkelteni a kormánnyal,de holnap remélem. -
Hát ez nekem lehet felejtős, alig látni a pályát a kocsiból. ráadásul se tábla se semmi object, egyszerűen nem látom mennyire vagyok a kanyartól :))) -
Dehogy jo:) Ha hjozzaertem a kerekvetohoz felpercig pattogott az egyenesben:DDDD -
Jóaz ! :) -
Ranezek a tegnapira es kiteszem. De eleg gany, nem tudtam mit kezdeni vele, igazabol csak a billegest-hintazas es a fektavot akartam javitani. Elso probalkzasra botranyos lett:D -
Tudok jönni én is. Vagy a BMW vagy Corvette, a Ferrari nem is értem hogy jött, helyére én a McLarent tettem volna be elvégre GT autó. Sőt az erősebbik Lotus is jöhetett volna. -
Valami alap setupot toljál ha van, legalább a fokoatokkal ne kelljen egy órát körözgetnem :) -
Akkor jovok en is Corvette-tel:)
-
ezért lett 21:00 írva a hirdetésbe...páran jelezték a wtcc-s dolgot más fórumon ...szerintem leszünk is elegen...