43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem egyszeruen azert nem nepszeru, mert nehez az uton tartani, az emberek tobbsege meg utalja a kihivasokat. El vannak kenyelmesedve.
En elveztem mindenesetre, csak a szeles palya ellenere, itt nem nagyon varhatta az ember, hogy figyelnek ra, ha eloz valakit, mert orult mar annak is ha az uton maradt nem, hogy meg helyet is hagyjon a masiknak :)
De a grid autosport meg a gt3-mas autok bezzeg azok nepszeruek :)
-
Ebbol a file-bol (d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\shelby_cobra_sc\data\lods.ini), kirorolgeted a plusz LOD beallitasokat, hogy csak 1 maradjon:
[COCKPIT_HR]
DISTANCE_SWITCH=6
[LOD_0]
FILE=shelby_cobra.kn5
IN=0
OUT=1000 -
Ez a kombo sem nepszeru, alig van nehany ember. Raadasul ilyen autonal ketszer ennyi ember kellene, mert annyira szetmaszik a mezony. Van aki allorajttal majd olyan kort megy mint en hotlapon:D Ilyennel semmi ertelme versenyezni:DDDDD
Raadasul mar sokszor volt irva, itt ketszer hatvanyozottan szamit, ki kapcsolgat be segitsegeket, es milyen valtast-pedalozast hasznal. -
Ezekkel nem is erdemes foglalkozni, meg kinezetre is gazos;D
Eleg megnezni a Shelby/Corvette/GP2 autokat, eleg profik, sok-sok beallitassal, korrektnek tunnek, de meg azoknal is messze a vege.
Ezeknel a kiszednek valahonnan valami regi, lepukkant modelt, alaizzadnak valami full fantasy beallitast, semmi ertelme. Legalabbis ertelmes hasznalatban nincs;)
Ezt nem hogy nem toltom le, meg a videot sem tudom vegignezni:D -
Jackal #18131 Nálam az csak 68%-on volt, meg próbáltam finoman fékezni(kivéve a célegyens végét, ott most fullba nyomtam a kretént :) ). Amúgy load cell-es pedál és nincs gamma a féken játékban. Lehet kéne tenni rá egy kicsit. -
úgy tűnik, hogy nagyon beindultak a konvertálgatók, csak jó lenne ha végre egy autót legalább be is fejeznének :D
-
Jackal, mivel tolod, inkabb mivel fekezel? Nem volt olyan kanyar, ahol a fustfelhod ne takarta volna ki a palyat elolem ezzel a shelby-vel :)
Ugye az mar anno le lett irva a fekerot 70+ -ban elore kell allitani. Sokat segit.
-
Tyuki80 #18128 Nekem is sajna ddr 2 es,de hiába mondod,nem értek hozzá.Kb mintha kínaiul beszélnél:)Eddig ment,csak ez az autó nem megy most. -
Kiprobaltam piszkalva, csak 1 LOD-ot toltottem be es kilottem a hatterbol a AC-t, igy 25%-kal kevesebb procit hasznalt es 2.5GB-tal kevesebbet;) -
Nekem 4Gb RAM van, raadasul DDR2 333MHz:) Gondolhatod milyen friss a dolog;D -
A file meret mar problema felejtos, megneztem a LOD beallitasokat, es csak kotelezoen csinaltak meg a 3 egyforma LOD-ot, a file beallitasoknal (betoltesek, amit igazabol el is irtak:P) mar kiszedtek, az alapot toltik fel negyszer.
Talan gyorsitana egy kis LOD tunning, megnezem offline... -
Tyuki80 #18124 Értem!Köszi az infót!Csak akkor nem értem miért kell ezt erőltetni....vagy mindenki erőművel játszik?Eddig elég volt a 6 giga ram meg a 7770 kártyám.Na sebaj ebből kimaradok:)Legközelebb nem is erőlködök vele. -
A legelso es legfontosabb problema ennel az autonal, hogy meg 0.5 verzio, es nincsenek hozza normalis LOD-ok:)
Szamokban.
Egy atlag gyari AC auto 50Mb, plusz van hozza 3 LOD (1Mb, 300kb, 100kb). Plusz festesek es egyebek. Es persze a LOD-ok (A, B, C) a meretukbol is latszodik, erosen butitva vannak.
A Shelby 130Mb. Ahhoz is van 3 LOD, egyszerun triplazva az eredeti modell, vagyis meg 3x130Mb :D Igy nem csak egyelatalan NINCS LOD, butitas, hanem 50Mb helyett 520Mb(!) 1db auto, plusz festes (ami az SC-nel +1GigaByte :DDDD).
Valoszinuleg ez zabalja a memoriat (nalam nehany auto utan mar vinyora swappel:P), es a LOD hiany miatt zabalja a procit es a videokartyat.
-
Óóóó uram!! A nap fénypontja, újra megy a tiltó lista!!!:))))))))))))) -
Hasznalhatobb lett. Nem billeg oldalra annyira, nem csak ide-oda rugozas az FFB, lehet erezni valamit a felfuggesztesbol es a gumibol is, igy kozvetlenebb a kormanyzas es lehet neha erezni az ellenkormanyzast is.
Rengeteg az autobeallitasi lehetoseg, van mivel bibelodni. Valszeg az adatok huszadat lehet beszerezni hivatalosan, vagyis hogy mennyire olyan mint az IGAZI, az most masodlagos:)
Ha Kunosek csinalnak, valszeg ok is csak az adatok tizedet-otodet tudnak beszerezni. Sok-sok adathoz mericskelni kellene padon, szetszedve, buheralva, az naluk tuti nem mukodik (de nem is az a celja).
Talan jobb is ha nem masznal ennyire bele, lasd. iR, ott neha 1.5-2 ev amire megjonnek ad adatok es kiadnak valamit;) Es a vegeredmeny nem biztos hogy annyival jobb. Legalabb nem valoszinu hogy a gep elott ulve erzunk belole valamit. Valszeg felhasznalokent eleg nekunk a megsaccolt/kiszamolt Valami=0.25, a jo sokaig mericskelt Valami=0.263547845-nel:D -
Tyuki80 #18120 Srácok!Lehet hagyom ezt a mai esti kombót,mert hiába van 60 fps em,olyan mintha képeskönyvet néznék.Minél többen vagyunk annál rosszabb.De csak ennél az autónál.Ötletek? -
precise #18119 2:54, csak visszaállítja a tükröt aztán go :)
-
Corvette C6R BETA V2 -
Nem ültem még benne, azt nem nagyon használják a cimborák :(
szerk:
...küldök egy privátot miben gondolkodom most :D Hülye vagyok, de két napja ezen eszem magam :)) -
Én az abarth fiatot próbáltam ki, csak közúton, itt azért nem nagyon adja kemény felfüggesztést.
Persze szeretem, csak igaziból elég kemény, és azonnal reagál a kormány. -
Mert a Lotus sztem egy kisördög.. jól érzed. Az egy agilis autó,...de ezt eddig még egy szimben sem csinálták ilyenre :DD
Sajnos nem vezettem, pedig lehetőségem lett volna rá, de szemre nagyon tette magát az autó.
Ez egy kicsi csalódás nekem is.
Viszont az E30 az nagyon jó, azt már vittem is, tettem is itt KakucsRing-n, M-t nem, csak 'házi'-t, de nekem az egy az egyben...vannak azzal is problémáim persze, de a legközelebb áll szimben szvsz. -
Nincs annak akkora baja szerintem, az a kanyar tenyleg extraszuk, sebessegerzet meg nem a legjobb ( gridben alam jo, olyan a 130 mintha 130- al mennek :)), szoval ott tenyleg nem viztis, higy 60- al be lehetne fordulni.
Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy ilyen lotus ennyire tolja az orrat, multkor lattam egyet elobe,sugarzott rola, hogy egy kisordog. Mondjuk en sose hasonlitom az iagzi autohoz, mert akkor nem sok minden tetszene ac- ban :) -
Lehet ezert kanyarodik ilyen szarul, es ezert visitanak folyamatosan a gumik, mert az animacioban/latvanyban forditva mukodik a kormanyzas:D Azert hihetetlen hogy a mai napig igy van:) Mondjuk mar az is, hogy ez igy mukodik. -
Jackal #18112 Valéaki tudna adni pár tippet a shelby beállításához? Még mindig nagyon riszál, ha a célegyenes végén fékezek nagyon finoman. Meg kanyarban is eléggé csúszik a hátulja... -
én még nem láttam ilyet...
de ráadásul ez nem is replay...
késve érkeztem, gondoltam rögzítem a versenyt míg várakozok... -
Ennek még mindig fordítva fordul a kereke replayben ? :-) -
a videó tegnapról:
-
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ: HUN
KEZDÉS: 2014-08-05 20:30 |Q|R|: |10|8| FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: MUGELLO AUTÓ: Shelby S/C 0.5 !!!!!
shelby
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
Kormany miatt biztosan nem, neked csak akkor 270-et kell tekerned, hogy a teljesen utkozesig kitekeredjen. Belso nezetben meg is nezheted.
A kanyarban nem art kicsit bedobni a segget, hogy beforduljon.
Rallysok meg hasznalhatjak a kezifeket is, bar eleg kiszamithatatlan, ha nem analog.(bar analogon nem probaltam meg) -
Fernandooo #18106 A hajtű nekem is halál volt, akárhogy tekertem a kormányt, gyakorlatilag állóra fékezve valahogy csak bevánszorgott, de ennyi. Ott pl. épp ezért szálltam bele valakibe, egyszerűen nem fordult az autó, álltam a féken, kormány kitekerve a világba, és alig reagált. 900 fokos kormány beállítással játszottam, alap setuppal, és hát volt egy-két kanyar, ahol tekerni kellett keményen. -
TheStigKrisz #18105 A hajtűben miért nem tudtam befordulni, a 270fokos kormány miatt vagy csak a lotus volt ennyire borzalmasan kormányozható, hogy csak 35-tel lehetett elfordulni? -
precise #18104 off:
nincs valami offer meglevő ugyfeleknek? megnézném mi lett belőle. -
precise #18103 ezek a lotusok mekkora egy orrtolós hulladékok. ha nyerek a lottón, ku*rva élet nem veszek lotust :) -
Algarve International Circuit 0.9.0
-
Fernandooo #18101 Világos. Legközelebb ha számomra ismeretlen pálya lesz, meccs előtt megyek rajta pár karikát gyakorlásképp, és még egyszer elnézést attól, akivel összeakadtam. -
nem bantasból mondtam, csak pont elkaptam 1-2 esetet...funon benne van, mindenkinek új általában a kombó ezért sokkal óvatosabban...
és ezt úgy általánosságban mondom mindenkinek... -
Fernandooo #18099 Nem tagadom, de egyik sem volt szándékos, inkább a lámaság számlájára írható. Kajak új volt ez a pálya nekem, az autó meg... Hát na. Mentségemre legyen szólva, én is kaptam azért rendesen. -
majd jön a videó róla...azért lökdösődtél rendesen:) -
Fernandooo #18097 Ha valakinek nekiszálltam, és nehezményezte, attól elnézést. Sajnos a 2. futamon engem is szétkaptak párszor, ez benne volt a pakliban, nem ismertem még ezt a pályát. Volt viszont egy srác, valamilyen TheStig nicknéven futott, vele jót csatáztunk 1-2 körön át, amíg egy harmadik hátulról érkezve ki nem vitt a pályáról. Köszi a meccset, jó volt. -
rohadtul ugráltál...bárcsak a tükört néztem de fogalmam se volt h mellettem vagy vagy mögöttem..