43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Többen vannak, mint Kunosék :D
De szép az oldaluk, ha ehhez még jó modokat is csinálnak, az már nagyon jó lesz :) -
Csori23 #18216 Jönni fog. -
Jackal #18215 Kitették az f1 mod-ot külön honlapra, remélem nemsokára jön a Ferrari is:
http://formulacorsa.net/
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.08. 15:33:03 -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.08. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Nurburgring AUTÓ: BMW GT2
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
Igazabol csak az nem lesz benne, amit nem lehet (pl. Porsche) vagy amit nem akarnak:) -
ezt az Audi licensz dolgot már akkor lehetett sejteni mikor a Nordra mentek és mondták h lesz majd meglepetés...
meg a +40 autóból még jó hogy lesz Audi is:) -
Es ilyenbol mar van/lesz neki tucat;) Persze jo dolog, de ezekre mar nem ugrok ra, sokkal fontosabb elorelepes volt, sokkal jobban kellett a normalisabb online, a dinamikus aszfalt es hasonlok. Ezek a licenszek, foleg hogy DLC-s lesz, lenyegeben kotelezoek;) Minden nagy koltsegveteses es/vagy utolag fizetos progiban benne van ma mar minden fontosabb licensz. Persze Kunosektol ez nagy dolog, de azert az utobbi nehany evben (nKP, FVA, es most az AC) eljutottak odaig, hogy szoba allnak veluk is;P
-
utolsó körben feljött a java updater :) -
Marco levelet kapott.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.07. 22:10:37 -
TheStigKrisz #18208 3-4 év után most kezdtem bele újra a simezesbe, az a 40 óra ami az assettoban van annyi az összes gyakorlatom, de a feltartás már nagyon megy :D csak a grides védekezéseimet nem tudom meddig toleráljátok, tényleg bocs értük :D -
Nem szeretem ha mogottem vannak, jobban szeretek uldozni:)
Mivel ez csak fun, valaszthatom a jobbikat:P
Eredmenyesseg szempontjabol nem rossz (bar itt nem szamit), egy elos meg egy masodik hely:D Igaz, nem nagyon kellette elozni:DDD
A masodik versenyen TheStig egy kis izgalom volt elottunk, ott azert nezelodtem, hogy max ket kor, es el kellene menni, de aztan megoldotta maganak:P -
Tyuki80 #18206 Köszi srácok a versenyt!Nagyon jó kis pálya autó kombó volt!Könnyen megtanulható,élvezetes.Az utolsó két versenyen már nagyon óvatosan mentem,mert elaludt a kislányom,nem akartam felkelteni,mert kurv@ hangos a kormány mikor minden kanyarban határon megyek és korrigálok,de így is nagyon élveztem.
-
Csak igy eleg veszelyes;) Suru mezonyben, ilyen nezelodeskor, sokminden tortenhet. Fektavon meg gozod sincs mitortenik korulotted:D Eleg ha megnzed a videot itt ott, amikor nem vetted eszre mi van mogotted-melletted.
Vagyis jobb ha van tukor, ez igy max a GRID-be jo, AI ellen;DD -
delutan nem volt fékem, mikor felnéztem online, teljesen beszrtam, most is laza fékeket vettem, mert nem akartam senkit kicseszni...aztán kiderült hogy alapból be volt rakva a kocsiban az ABS, ctrl/-ra kikapcsolta...na onnan rendben volt minden, nem tudom miért csinálta, de előtte volt amikor teljesen elment a fékem szűk féken.
Alex, te meg ne engedj el senkit, ezer éve szimezel, mikor összeakadunk én nem lehagyni akarlak, mint múltkor Aosta-n is lelassítottál....abban mi a jó, a kerék feltalálása óta szimezel, harcolj Az a jó, nem amikor elengedsz. :) Teljesen jó tempókat mész, nem tudom mi ez a felemelt kéz taktika :)) -
VikingPingvin #18203 Jó tudni, köszi, csak már annyira megszoktam :D
Na itt egy teljes verseny belső nézetből : http://www.twitch.tv/vikingpingvin/b/555576062#
Verseny 10. perctől indul.
Utoljára szerkesztette: VikingPingvin, 2014.08.07. 21:01:12 -
F11 = visszapillanto :) -
VikingPingvin #18201 A motort elég ügyesen kinyírtam
http://www.twitch.tv/vikingpingvin/b/555567398#
Utoljára szerkesztette: VikingPingvin, 2014.08.07. 20:31:13 -
Genius Speed wheel 5 pro-ra be lehet lőni valahogy a játékot? Alapból geci nagy holttérrel dolgozik, így lehetetlen óvatosan korrigálni... -
GPx8 #18199 Na igen, de addig nekem jó ez is. -
Azt hittem valami AC turas lesz;)
Amugy, kb. neki is ennyit kellene gepelni, hogy megoldja a problemat:DDDD -
GPx8 #18197 AutoHotkey
http://www.autohotkey.com/
A script pedig nálam ez (DFGT):
MinBoost := 3
CurrentBoost := MinBoost
1Joy 16::
if (CurrentBoost < 10)
{
CurrentBoost++
Value := Mod(CurrentBoost, 10)
Send {%Value%}
}
return
1Joy 19::
if (CurrentBoost > MinBoost)
{
CurrentBoost--
Value := Mod(CurrentBoost, 10)
Send {%Value%}
}
return -
#18149 -
Jackal #18195 Ne tartsd magadban. -
nagy891229 #18194 Az esti CASTLEHILL pályához egy letöltő linket tudnátok dobni? -
VikingPingvin #18193 Engem érdekel, de mint amatőr, nemtudom mi a profilerrel a gond, azt is leírnád kérlek?
Viszont végre megjött az átutalás így megvettem az AC-t. Lehet hogy ma csatlakozok hozzátok :D -
GPx8 #18192 Sziasztok!
Van egy -számomra- szimpatikus (Logi profiler-t kikerülő) megoldás, hogy pl a turbó állítást a kormányra tegyük.
Nekem nagyon bejön, megnézem, hogy a váltást is meg lehet-e oldani, mint a pCars-ban, hogy a bot és a pillangó is működjön egyszerre.
Ha érdekel valakit, akkor leírom. -
Esti fun
20:30
CASTLEHILL
Bmwe92 s1 -
Jól néz ki ez a skin.
Valamelyik nap mentem AI ellen Nordon, furán mentek a kocsik. Megnéztem a replayt, 6-ikban mentek végig. Rosszul volt beállítva a váltás. Most az frissebb corvettnél se jó. 6500-nál vált fel.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.07. 01:25:02 -
ha már videó review...itt a kedvencem a játékkal kapcsolatban...:)bár ez már elég régi ...
-
Tudom, van más játék is, ami mutatja dinamikusan, pl. pCARS, GTR2, stb.
Itt igazából arra akartam célozni, hogy a marhának nem tűnt fel, hogy kanyar előtt 150-200 m-rel már kezd a versenyívet segítő vonal piros lenni, és akkor mégis miért.
Ettől jobb már csak a hőterheléses kormány. :D -
Thread #18186 >>>És amikor 8 perc környékén magyarázza, hogy idézem, az "ideál részing lájn" nem mutatja, hogy mikor kell fékezni, csak piros meg zöld szakaszokból áll, ami nem változik... :D<<<
A Forza mutatja, az valtozik, de igy az mar autopilota.
Az RSR az mindig kulon progi lesz? Egy ilyesmit nem epitenek be az AC-ba? -
Thread #18185 Ha van beszelgetes verseny kozben azt hallanom kene alapbol? Hol kell ezeket allitani, mert a steam shift+tab ablakban nem latok ilyet.
Letezik publikus meg privat beszelgetes is?
A chatet azt megtalaltam, mikor a boxban alltam, egyenkent tudtam volna kuldeni uzenetet.
Azt hol latni, hogy ki milyen segitseget hasznal?
Ha vege a versenynek, egybol jon a kovetkezo practice, ilyenkor hogy lehet az elozo verseny eredmenyeket megnezni? Elmenteni?
Es RTFM, de hol van a legjobb manual amit erdemes elolvasni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.08.06. 21:10:02 -
precise #18184 -
az egyik régi cimborám most költözött fel Pestre, 2 utcával arrébb lakik most ráadásul...
2 hét alatt már 5X volt...:)de igazodik a munkabeosztásomhoz így nem zavar ,sőt:) -
MasterMason #18182 Pedig érdemes lenne végignézned. :D Ez majdnem olyan mint a Mr. Bean és Whistler anyja. :P -
Úgy-úgy, hozzám is egyre többször jönnek és ráfüggnek nagyon. :) -
nekem haverok szoktak átjönni játszogatni ...sohase szimeztek csak egyszerűen van jogsijuk...
és rohadtul nem esnek kelnek...kb mindnek leesett az álla h milyen természetes az irányítás és király a vezetési élmény...
egyre gyakrabban jelentkeznek be...:) de hoznak sört:)
és a holtjátékot még egy se hiányolta...:) ahogy a vonalat se keresték:)
egyébként meg lehet állítani sebességérzékeny kormányzást...ami amúgy egy hülyeség és semmi köze az autóvezetéshez...
de még a srácok barátnői is próbálnak odaférni néha és ők is tök jól mennek
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.06. 19:50:59 -
Nem piszkalni, ezek adjak a penzt a fejleszteshez ! :)
Nem harom szazalek szimes.... :) -
Ketten írtak Mr. Tirexi-nek, hogy síkhülye, azonnal bannolta is őket. :D -
Ez nagyon durva volt. :D
Ilyen hozzá nem értő, végtelenül ostoba embert ritkán hallok. És csatornája van!!! Mondjuk visszagondolva erre a holtjátékra: képzeljétek már el (csak úgy hangja, IQ-ja alapján) mégis hogy foghatja azt a kormányt? Egy kézzel a kormány tetejébe kapaszkodva?
Sajnos Ő az átlag User, aki meglátta a csillivillit steamen és pénzt "dobott ki" erre a szarra. Kunost naponta bombázzák ostobasággal az ilyenek, de hogy mondod meg neki, hogy nem Ő volt a célközönség? :D
Polski is van benne...hatalmas. :D